Vydra asistoval na vítězný gól

06.04.2022, 23:11
Aktuality
Český útočník Matěj Vydra se po více než dvou měsících vrátil do sestavy Burnley a pět minut před koncem záchranářského souboje s Evertonem nahrál na vítězný gól na 3:2. Burnley v dohrávce 19. kola anglické ligy vyhrálo po sérii čtyř porážek a posunulo se na osmnácté místo pouhý bod za dnešního soupeře, jenž je na první nesestupové pozici.

Devětadvacetiletý Vydra nehrál od duelu s Arsenalem 23. ledna. Poté se podrobil operaci tříselné kýly a při březnovém návratu k tréninku si vykloubil loket. Chyběl tak nejen Burnley, ale i české reprezentaci v neúspěšné baráži o mistrovství světa.

Do dnešního duelu naskočil Vydra za stavu 2:2 v 80. minutě a pět minut nato zpětnou přihrávkou nabil na malém vápně Maxwellu Cornetovi, který střelou bez přípravy rozhodl. Everton, jehož dva góly vstřelil v prvním poločase Brazilec Richarlison z penalt, prohrál šestý venkovní zápas za sebou.

Autor: Martin Vejdělek / ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
celeb

tak Lampardovi sa mozno dokonca podari zostupit s Evertonom.

Ako sorry, ale s tou kvalitou ma Everton hrat niekde na konci 1. polovice tabulky o 7.-9. miesto, nie hrat o zachranu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
celeb

V utoku aj zalohe mate mrte hracov, navyse velmi slusnych. Richarlison, DCL su snad lepsi od Vydru. V zalohe mate viac nez 2x viac hracov k dispozicii, nez Barca.

Allan, Decoure, Davies (velmi nedoceneny hrac), Beek, Alli, El Ghazi - ktory hral vo Ville vyborne, Gomes hral slusne po prichode z Barcy (aj ked toho si kludne skrtnite), Delph s Townsendom asi nie su uplny odpad.

Digne je velmi slusny bek, v brane repre brankar Albionu, akurat stoperi by mohli byt lepsi a snad aj nejaky right-back.

Ako sorry, ale toto rozhodne nie je squad na zostup: https://www.premierleague.com/clubs/7/Everton/squad

Reagovat
celeb

a vlastne Digne bol vyhnany prec do Villy.

Reagovat
kissak

Kdy jsi naposledy viděl zápas Evertonu?

Takhle na papíře respektive na monitoru to vypadá pěkně, ale realita je jinde. Hráči bez formy a nebo vinou zranění teprve chytají zápasové tempo.

A ten šašek v bráně? Nechápu jak tohle vůbec může být repre golman.

Reagovat
masina_LFC

bude to zjavne veľký odborník

Reagovat
Mastný Chobot

"El Ghazi - ktory hral vo Ville vyborne"

To bol El Grealish

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
celeb

v minulej sezone 10 golov na 1600 minut az take hrozne nie je.

Ked porovnam s vasimi utocnikmi v sezone 20/21, tak:

bozsky talent Saka mal 5 golov za 2560 minut

Lacazette 13 golov za 1930 minut (podobny pomer)

Pepe 10 golov za 1600m (to iste)

mlady Obama 10 golov za 2340 minut.

Ja som pozeral len ext. highlights Villy, za odbornika sa nepasujem, ale prisiel mi ako dost kvalitny hrac pre EPL.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak ja neviem, ale si asi jediný, kto minulú sezónu od Pepeho považoval za výrobnú, no

Reagovat
celeb

to nikde nepisem, netusim, co vsetko dokazal vyrabat popri fotbale

Ja len pisem, ze Everton zdaleka nema taky zly kader, ako ma vysledky. Aj hodnota jeho kadru je v ramci EPL nadpriemerna.

Ani nikde nepisem, ze by mal hrat o europske pohare, ale o ten lepsi stred tabulky. Na to ten kader (z mojho pohladu ma) a Lampard ma (tak ako s CFC) vysledky pod ocakavanim.

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
andkoo

brankar a obrana podpriemer, ti ako tak schopni zaloznici zraneni alebo z formy, Alli/El Ghazi su len do poctu aby lavicka nebola prazdna...pripomina mi to kader QPR ked isli dole

Reagovat
Busby babes

vsak to tak je. letos se vam to rozpadlo a ti hraci vypadaj, ze neumi kopnout do balonu, ale kvalitu maji. Jen kdyz je sebevedomi v haji, tak se to tezko otaci no. my to treba vidime letos u Rashforda. Taky neni tak spatnej, jak ted vypada. u vas je problme, ze to neni 1 hrac ale 15.

Reagovat
Swarley

No prrrrr, u nás to rozhodně taky není jen Rashford..

Reagovat
Busby babes

zbytek je tak spatnej jak hraje.

Reagovat
Zaschrona

Nevím, no. Opravdovou kvalitu v tom týmu má Richarlison a tím to asi končí. Možná DCL, Mina, možná Pickford, být zdraví nebo mít zrovna fazonu. Ale jinak? Buď za zenitem nebo průměr či podprůměr. Být to složené líp, můžeme hrát střed tabulky, ale v téhle naší slátanině?

Reagovat
Busby babes

tak myslel jsem kvalitu na to hrat nekde 10-6 misto, dle formy. rozhodne papirove nemate 16. nejhorsi kadr v lize. Pred sezonou bys na tu soupisku asi nekoukl a nerekl si: ti budou hrat o zachranu...

Reagovat
fenixLFC

to si vypocujem- s akou kvalitou?

Reagovat
JollyJoker77

Everton musí rýchle vziať Nuna ktorý v poslednom kole zacharani Everton a urobí top4 pre Spurs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele