Vydáme ze sebe to nejlepší, slibuje před koncem sezony Iličić

23.04.2019, 14:55
Aktuality
V italské lize zuří boj o pozice zaručující Ligu mistrů a ty překvapivě atakuje i Atalanta Bergamo. Ta si hodně polepšila díky včerejší výhře v Neapoli a na svém kontě má stejný počet bodů jako AC Milán. Tým vyznávající černou a modrou barvu čeká důležitý a těžký konec sezony a moc dobře to ví i záložník Josip Iličić...

Atalanta zaspala úvod sezony a z úvodních osmi kol vyhrála jenom v prvním nad Frosinone, ve druhé polovině října se ovšem dostala do formy a do této chvíle nasbírala 56 bodů. Na třetí Inter ztrácí pět bodů, za ní pak v tabulce jsou AS Řím (55), Turín (53) a Lazio (52).

"Důležité je, že jsme vyhráli a zůstali v popředí, vydáme ze sebe to nejlepší. Sezonu jsme začali špatně, až s postupem času se do toho dostali a teď hodláme bojovat až do konce," nechal se slyšet Iličić.

Atalanta bojuje o milionářskou soutěž a vedle toho může získat i jednu trofej. V Italském poháru došla do semifinále a v prvním duelu remizovala 3:3 na půdě Fiorentiny, pozítří je na programu odveta.

"Jsme zároveň v semifinále Coppa Italia a v této fázi sezony chceme už vyhrát vše, rozhodně nic nevzdáme. Víme, že soupeři bojující o Ligu mistrů jsou velmi silní, ale my se tam chceme dostat taky. Pro tuto chvíli se budeme soustředit na Fiorentinu, bude to bitva jako dnes," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (104)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nic než slova chvály mě nenapadají , super hra , hodně dobrý trenér , kvalitní kádr , parádní fanoušci v zádech , měl jsem možnost vidět na vlastní oči zápas doma s AS , paráda , krásný historický stadion , škoda jen , že nemůžou hrát evropské poháry doma , to město by si to zasloužilo, mimochodem jedno z těch zajímavých měst na severu itálie , doporučuju všem

Reagovat
Hiko

s tím stadionem fakt nic nedělají?

Reagovat
smazaný uživatel

ne , to je historický artefakt z roku 1907 , jediné co tam kdysi přibylo jsou betonové ovály na stání za brankami a k nim je ještě přimontována tribuna z lešení , kdo to neviděl na vlastní oči , tak neuvěří , protože ono to z televize nejde poznat , jinak ty dvě hlavní tribuny naprotí sobě jsou naprosto parádní , zvenku mi ta fasáda trochu připomínala Highbury

Reagovat
Hiko

ale i historický stadion může vyhovovat požadavkům evropských pohárů (když mohli hrát EL v Jablonci, překvapilo mě, že to v Bergamu neprošlo), mně to přijde jako velká škoda, právě, že jim taky přeju

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to sere , nevím co tam přesně nevyhovuje , ale vzhledem k tomu , že tam je naprosto nulové parkování a asi i vybavení stadionu bude hrůza , když hráči mají šatny někde pod betonovým oválem domácího kotle , tak si dokážu představit , že pro ty mafiány z uefy je toto přeci naprosto nevyhovující a tak dál serou na krásu a tradice a musí hrát někde 200km od bergama

Reagovat
andycek1

Posledné 2 zápasy majú odohrať vonkuv Reggio Emilia a v lete sa má začať s rekonštrukciou, lebo štadión už majú v plnom vlastníctve od leta 2017

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jste nebyli kokoti labilní, tak jste už mohli být 5 bodů nad Interem

Reagovat
Seydou Doumbia

Do LM se dostanete, ale po sezóně odcházíš do Crystal Palace za 28 milionu liber.

Reagovat
Elliasson

Zrovna pro Josipa je důležitější být co nejblíž od domova. Po té nemoci si myslím, že nemá moc chuť někam se stěhovat.

Reagovat
Kucka

jaké nemoci?

Reagovat
Elliasson

https://www.football-italia.net/129839/ilicic-illness-changed-me - tahle. Dlouhou dobu nehrával a já se divil proč, no nakonec to přežil ve zdraví a ve své fotbalové kariéře pokračuje. Ale sám přiznal, že po té záhadné bakteriální nemoci si myslel, že dopadne jako Astori.

Proto si myslím, že on změnu prostředí jen tak nepřijme. V rámci Itálie možná, ale Anglii by asi nedal.

Reagovat
Kucka

díky, to jsem netušil

Reagovat
Elliasson

Není zač. Sám koukám jak puk, že se mu vůbec povedlo odehrát 30 soutěžních zápasů. Jako je fakt, že proti Kodani v EL asi chyběl citelně...

Reagovat
Zark

no tfuj.. takhle mu "prat"

Reagovat
Seydou Doumbia

Třeba se můj sen (doslova) vyplní. Při odchodu Michyho a možná Zahy by se CP hodil.

Reagovat
LesyJePan
Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Robur Siena

Reagovat
DelPiero137

Grc

Reagovat
Alberto Aquilani

Jimbo je vraj ochotný dať Contemu 9,5 mega ročne. Tomu sa vraj zapáčila myšlienka, že by nás trénoval. Poood.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak dostane dalších 9,5 za sezonu, kdy už naším trenérem nebude.

To je zvýšení salary capu o 10%. I kdybychom střelili Flaca, Nzonziho, shodili plat Danimu, stejně to zas vyroste s posilami.

PDF or die. Neuvěřím, dokud nebude mít tiskovku. Jeho efekt na klub by ale byl obrovský. Podobný typ trenéra v Římě nebyl od Capella.

Reagovat
KillSwitch

tomu neverím, aj keď podľa mňa po sezóne odíde Nzonzi aj s Džekom. Ale aj tých bude treba niekym nahradiť...Conte bude viesť niekoho z Milánskych klubov, kde má lepšie možnosti

Reagovat
smazaný uživatel

On moc dobře ví, jak těžké je něco vyhrát v Římě, možná je to pro něho ta největší motivace. Tím spíš, jestli se k němu přidá Petracchi.

Já furt nevím, ale zjišťuju, že po Frantově konci je mi to asi úplně jedno.

Reagovat
Francesco Totti AS

Ten efekt je podle mě něco, co není vůbec jisté. Za ty prachy bych to neriskoval

Reagovat
smazaný uživatel

Možná nezmění celý klub, to by se muselo změnit město, ale jen jména jako on někdy něco do Říma přinesly, rozepsal jsem si historii našich trenérů, je tam jasný vzorec, někdy to tu hodím.

I kdyby celý efekt spčíval jen v tom, že přijde s Bertellim a svým týmem a po letech budeme fyzicky nabušení a zdraví, můžeme hrát podobnou grcku a stejně uděláme o 15-20 bodů více.

Reagovat
Pettirosso

“Well, you cannot go to eat at a €100 restaurant with just €10 euro in your pocket"

Zrovna v AS by tam určitě mohl

Reagovat
Alberto Aquilani

a čo tým chcel básnik povedať?

Reagovat
Pettirosso

Conte si v Juve i Chelsea stezoval na "low-cost" posily. Hlavne kvuli tomu odesel z Juve. Pri odchodu prohlasil tuto slavnou vetu jako reakci na to, ze mu vedeni neprivedlo vytipovany (v te dobe drahy) posily.

Proto nechapu co si od toho obe strany slibuji, kdyz nejdrazsi posila byl Shick.

Reagovat
smazaný uživatel

V Juventusu udělal tituly a rekordy s týmem, který táhli hráči dohromady za 10 míčů. Obrana byla celá, Pirlo zdarma, Vidal 10, Vučinič stál 15. Následující léto Giovinco, Asamoah dohrmady za 20. Další rok Tevez 10, Ogbonna 13.

Dá se pochopit, že čekal od největšího italského klubu o dražší a lepší hráče, i když na druhou stranu, i s tímto to fungovalo.

Nebo prostě chtěl odejít a toto byla alibistická záminka.

V Chelsea dostal Alonsa, Kanteho a Batshuayiho. Ten tým rozhodně nebyl world-class, ale udělali titul. Conte ale věděl, že to na obhajobu stačit nebude, když v City byl Guardiola a neomezený rozpočet, přičemž Chelseaa ty peníze prostě taky má. Rudiger, Morata, Zappacosta, Bakayoko a Drinkwater dohromady za asi 200 milionů K tomu ještě v zimě Barkley, Emersn a Giroud. Otázka zní, byli to jeho hráči?

Teď se ptám i sám sebe - může být Conte tak zabedněný, že by si neuvědomoval finanční možnosti AS? Je příliš romantické si myslet, že chce prostě jen velkou výzvu, bandu mlaďochů s převahou Italů, náročné prostředí? Chce si to budovat sám?

Reagovat
Pettirosso

Ze začátku, když přišel, bylo všem jasný, že hned posily typu Alexis a Cuadrado (v té době) nedostane. Juventus se hrabal ze sraček a hlavně finančních. Do teď je zázrak, jak za ty v dnešní době "směšné peníze" dokázali poskládat kvalitní tým. Jak píšeš, Conte z nich udělal neporazitelný šampiony a za to mu všechna čest.

Ale s postupem času, stabilizací a posilující se značkou klubu a přibývajícími úspěchy prostě očekával větší investice do věhlasnějších hráčů, než mu do té doby chodili. Nedívím se mu, Juventus rostl opět v TOP tým a jestli to měl ještě nějak potvrdit, tak to bylo na poli přestupů.

Vedení ale ještě mělo jiný plány. Ještě ten rok investovat nechtěli / nemohli, nevím.. a Conte zřejmě už nechtěl čekat.

Z těch požadavků co má od odchodu z Juve a z těch prohlášení mám pocit, že mu (právoplatně) narostl hřebínek a očekává, že se mu dostane takovým možností jako dalším TOP koučům.

V Chelsea sice posily dostal, ale vždy až druhého sledu a je jen demence vedení, že za 200 míčů mu přivedli jako největší stár Moratu. Osobně se nedivím, že byl z posil typu Drinkwater nasranej. Proto moc nechápu ty námluvy s AS. Nic proti, ale prostě hvězdy typu CR, Dybala, Costa, Pjanic v dohledné době kupovat nebudete. Nemáte na to prostědky a není to imho ani ve vaší aktuální vizi.

Conte se ale podle mě nezměnil a očekává, že půjde do týmu, kde mu přivedou vytipovaný TOP hráče za nemalý peníze. Proto bych spíš věřil, že půjde do Interu, když už. Proto teď chce zpátky do Juve, protože vidí, že už můžeme jíst ve 100 dolarové restauraci.

Conte by se k vám hodil a udělal by z vás opět fungující tým a dostal by vás výš, ale ideálně Conte ze sezóny 11/12, ne ten aktuální, namlsanej..

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, že ho zajímá AS právě proto, že mu ten hřebínek spadl. Doufejme.

Snad není blbec, aby si neuvědomoval, že mu u nás hráče za 50+ nikdo nedá.

Reagovat
ED91

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Eldarion

https://www.instagram.com/p/Bwo-tF_oCJG/

Lazio má suverénne najtupších Ultras v Taliansku, ruky odťať

Reagovat
smazaný uživatel

SS Nazio

Reagovat
Pipo123

To je to najtvrdšie jadro ktore ma zákaz vstupu na zapasy, uz len dožívajú, pred 15 rokmi ich bolo plna prdel.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
RadekVonCZE

SS Fazio

Reagovat
Pipo123

Inzaghi vraj po sezóne out, favoritom na pozíciu trénera je De Zerbi, Mihajlovič a Semplici.

Neviem či by nás niekam posunuli, De Zerbi sa mi páčil v Benevente a v úvode tejto sezóny, ten jeho futbal vyzerá super, no aby nedopadol ako EDF v Ríme.

Mihajlovič pozdvihol Bolognu, hrajú dobre, ale či by to malo stačiť na angažmá v Laziu?!

Najlepšie sa javí asi Semplici, Spal pod ním hraje dobre, druhú sezónu za sebou prekvapujú, herne aj výsledkovo.

Reagovat
rossoneri89

Fans Lazia skanduju vedla San Sira "Tento banan je tvoj Bakayoko"

retardacia

Reagovat
Pipo123

Sa dalo cakat. Budúcu sezonu to bude este horsie

Reagovat
rossoneri89

Prečo myslíš?

Reagovat
Pipo123

V domácom zapase mu to daju vyžrať

Reagovat
Zark

Prečo myslíš?

Reagovat
Dejwa

SMS má jistotu setrvání v Laziu, nechápu, že po tom zkoušel hrát dál..

Reagovat
Pipo123

Co sa mu stalo? Koleno?

Reagovat
GEGE

kotník

Reagovat
Dejwa

Koleno si přisedl ve skluzu a vypadalo to fakt nechutně

Reagovat
Ragazzo d'oro

Místo Susa, který je opět absolutně k ničemu, ať tam dá Paquetu. Tomu by tahle role druhého podhrota měla svědčit víc

Reagovat
LesyJePan

Tak mne extremne vadí Laxalt, kazdú loptu bud vrati Romagnolimu alebo nakopne do najblizsieho hráča. Tym padom je lava strana uplne nefunkčna a preto sa oba nase podhroty tlacia na pravú stranu kde to je prehustené.

Reagovat
GEGE

Caldara pěkně...Po tak dlouhé době nastoupit do semifinale copy a byt tak klidný a přesný na míči Kessie strašná sračka,kež by se nějací angláni v létě zbláznili a poslali za něj balík...

Reagovat
Inzaghi

Ve 4-3-3 má Kessie i přes svoje technické nedostatky a příšerná řešení smysl tím, kolik vyveze balónů. V tomhle 3-4-3 je ale uprostřed úplně v lese. Vůbec neví co má dělat. Dal bych Paquetu do středu místo něj.

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
GEGE

ve 4-3-3 je jen o něco míň tragický...loni jsem mu ty jeho průměrné výkony ještě toleroval,přeci jen první sezona ve velkoklubu navíc na nové pozici ale letos sem na něj už totálně alerigcky a jestli se chceme někam posunout tak takový hráč nemá v základu co dělat...

Reagovat
Lech

A takova bestie to byla v atalante

Reagovat
Pipo123

Tolko sanci...

Reagovat
CubONE

Nezmyselne Hakan vybehol po tej lopte, to bolo darovaneeee.

Reagovat
rossoneri89

Neni o com... Lazio chce vyhrať a dalo gól... My nevieme hrať ani futbal nieto ešte vyhrať...

Reagovat
Yanek

Reagovat
GEGE

Tak dlouhodobě tragicky zahrávat rohy to je tragedie...stejně jako s Udine...

Reagovat
CubONE

my sme tento rok skorovali z rohu asi len raz.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Nakonec jsi místo Avengers koukal na tohle?

Reagovat
CubONE

Ano, mal som listky na obe veci, ale rozhodol som sa pre zapas. Takze dobre stravene 4 hodiny za celkovo 30eur.

Reagovat
CubONE

Hore mal ist Paqueta, nie Cutrone. Loptu tam aj tak nikto nevie poslat.

Reagovat
rossoneri89

Stiahol by som Laxalta alebo Susa a na jeho miesto Paquetu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hra AC vôbec nenapreduje, každý zápas to isté , skôr na náhodu ,Piatek v predu nedostáva žiadnu loptu,tak Copa Italia von,Liga majstrov nič,a pohár EL asi tiež , Kompetentní zaspali Gattuso mal skončiť a konečne nech príde tréner žiaden experiment z bývalými hráčmi.

Reagovat
LesyJePan

roky nam chyba trener. Stale nejaky noname, pritom ten tým nieje tak špatný.

Reagovat
rossoneri89

Toto je cele o hovne.... Už v prvom zapase sme mali na male a šťastie ze sme neinkasovali... Lazio jednoznacne lepšie v oboch zápasoch... Od nás je toto minimálne 6. zápas v rade kde nevieme hrať futbal a je to horšie ako piata dedinská liga... Gattuso, Laxalt, Suso, Kessie, Calhanoglu, Bertolacci, Mauri, Montolivo, Rodriguez okamžite preč.... Tito hráči plus tréner už nemôžu byť v ďalšej sezóne...

Reagovat
LesyJePan

Gattuso by mal byť hned po zápase. Zmena je v nedohľadne.

Reagovat
Pipo123

Lazio ma mentalitu len pre zapasy v Coppe. Super zapas

Reagovat
Ragazzo d'oro

Čistá tragédie. Začněme od Rina, který pro mě nesmyslně vymyslel 3-4-nic-Piatek, které od první minuty nefungovalo. Musacchio byl v lese, Suso nikde, Castillejo detto, Piatek odriznuty. Ve středu kouzlilo kopyto Kessie, který byl pro změnu úplně příšerný, Baka taky nic moc, Laxalt je stejný jako RR (aspoň běhá)... Hrůza, deš, čiré zoufalství

Ať proti Torinu nasadí Rino 4-4-2 nebo cokoliv jiného, kde budou dva hrotaci. To je jediná možnost, jak nám tam možná něco padne. Samotný Piatek je při taktice “nakopni dopředu na hráče okolo kterého není jiný spoluhráč blíž než 20 metrů” úplně zbytečný.

FORZA Milan!

Reagovat
Eldarion

To, že nie sú výsledky sa ešte pochopiť dá ale ten herný prejav je katastrofálny a ako to tak čítam tu tak som rád, že som šiel na Endgame a nevidel zas 90 minút toho antifutbalu. Najlepší scénar by bol nejakým zázrakom ukopať LM aj keď v to úprimne neverím teraz. A hneď po sezóne nový tréner nech je tam priestor na jeho prestupy a prípravu. Lenže koho? Conte nech je dobrý jak chce, to tam radšej budem vídať Gattusov futbal ako toho plešatého Juventina. Páči sa mi Gasperini, lenže ten je známy jeho dosť tvrdým prístupom a či by to uniesli egá hráčov (viď. Gasperini v Intery). Dúfam, že tie mená čo som videl na nete ako Garcia a pod. boli len vtip.

Reagovat
Ragazzo d'oro

A já na nestane jdu až dneska... je to taková pecka, jak to podle hodnocení zatím vypadá?

Jinak se obavám, že je LM nereálná a 4. místo ztratime hned v tomhle kole.

Já bych chtěl Conteho za každou cenu, klidně ať mu daji 10mega ročně. Tým akutně potřebuje po x letech opravdu špičkového trenéra, ne žádné pokusy. Navíc se už několikrát vyjádřil, že trénovat jiný italský velkoklub pro něj není problém...

Reagovat
Eldarion

Ako nikdy som nebol nejaký fanúšik týchto Marvel a pod. vecí ale musím uznať, že to to bol fakt zážitok a chytilo ma to. Prvý krát som zažil aby celé kino tlieskalo po filme. Len neodporúčam čakat po filme na záverečnú scénku lebo žiadna tam nebude

To je pravda len či toho Conteho v prípade neúčasti v LM budeme vedieť zaplatiť

Reagovat
Ragazzo d'oro

Díky za tip se závěrečnou scénou

To je otázka, ale snad prachy najdou, tady fakt není na co čekat...

Reagovat
Yanek

Jak hrál Caldara?

Reagovat
CubONE

Vyzeral prekvapivo dobre na lopte, posobil isto na to, ze po takej dobe nastupil. Ja by som ho urcite skusal vedla Alessia, ak budu hrat len dvaja.

Reagovat
Yanek

Díky. Mám rád Musacchia, ale dělá kiksy. Je čas na italskou obranu.

Reagovat
CubONE

Inac ale dufam, ze sa budu riesit ti fanusikovia Lazia. Az prilis casto cely sektor skandoval rasisticke pokriky a piskal na Bakayoka.

Reagovat
Eldarion

nečudoval by som sa, keby im na finále zavreli kompletne Curvu

Reagovat
Kaka14

Bol som na zápase AC - Lazio, atmosféra super .... ako sa striedali spevy Curva Súd AC a jadrom Lazia.... medzi fanúšikmi najobľúbenejši suverénne Bakayoko a potom aj Romagnoli a potom keď nastúpil Cutrone. Naopak najviac nadavali na Susa, Conti. Atmosféra úžasná, škoda prehry a že gól nebol regulárny, lebo po góle tie oslavy boli nádherne. Štadión už má svoje roky, ale všetko tam bolo dôkladne premyslene, ozvučenie na novom slovanistickom sa môže oproti San Síru schovat určite to zopakujem, hádam sa dostanú do LM a Casa Milan nádherne, krajšie ako štadión ,museum a obchod, odporúčam keď budete v Miláne

Reagovat
Yanek

Reagovat
The Krupy

Turínský Juventus opustí tradiční podobu dresů, v jakých nastupoval 116 let. Nový dres slavného klubu zůstane černo-bílý, avšak místo tradičních pruhů bude podélně rozdělen na černou a bílou polovinu. V nových dresech začnou italští mistři hrát od příští sezony. Už od listopadu, kdy navržená podoba dresů unikla bez vědomí klubu na veřejnost, však mnozí fanoušci vyjadřovali nad změnou značnou nelibost.

Reagovat
rossoneri89

so vsetkou uctou ale tie dresy su katastrofalne

Reagovat
The Krupy

hnus, ale krásne to symbolizuje všetko, čo sa s tým klubom v poslednom období deje

Reagovat
stuff

Reagovat
CubONE

Uff, ten ruzovy pasik si pytal Ronaldo?

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
The Krupy

Reagovat
stuff

Reagovat
Mr.Jindros

Můj šestej smysl mi říká, že je to úlitba Adidasu.

Reagovat
Forza_Inter

az na ten ruzovy pasik nie su az tak katastrofalne podla mna

Reagovat
LesyJePan

Mne sa casto zvyknu páčiť aj dresy, ktoré sa ostatným hnusia, ale toto. To je až obludne škaredé, proste hnus. aspoň vkusné dresy nám môžu teraz Juventini zavidieť

Reagovat
Forza_Inter

vase su fajn

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Lech

Me se libi daleko vic jak zebrovane. Asi jsem divnej...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen vzpomínka na Sienu

Reagovat
Pipo123

Takmer každú sezónu ma prekvapuje ako sa dokážeme nakopnúť na zápasy v Coppe, poraziť Inter, AC, AS alebo aj Juve ten team dokáže, vlastne mám pocit že v pohárových zápasoch do toho šlapú podstatne viac než v lige, alebo je to naopak a konkurencia neberie pohár až tak vážne. Každopádne finále bude zaujímavé, trofej by zachránila nie príliš vydarenú sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě jasná věc, Atalanta Coppa a v lize 3 prohry z 5 utkání a pád.

Reagovat
Pipo123

Prečo nám nedopraješ výhru v Coppe?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele