Vydám ze sebe to nejlepší, slibuje posila Benfiky Jiménez

15.08.2015, 18:43
Aktuality
Raúl Jiménez nenaplnil očekávání v Atléticu Madrid a jelikož v útoku španělského klubu bude i letos velká konkurence, rozhodl se nakonec hlavní město opustit. Mexický reprezentant se stehuje v rámci Pyrenejského poloostrova a nově bude hrát za Benficu, o níž od svých nyní již bývalých spoluhráčů slyšel samou chválu...

S Benficou má zkušenosti hned několik současných hráčů Atlética a právě s nimi Jiménez tento transfer konzultoval.

"O týmu jsem slyšel spoustu pěkných věcí. Benfica je velkým portugalským klubem. Mluvil jsem o ní s Tiagem, Siqueirou a Janem Oblakem," řekl v průběhu týdne po podpisu smlouvy.

24letý fotbalista přišel do Atlética před rokem z domovského Clubu América a nedokázal si vybojovat stále místo v základní sestavě. V 21 ligových duelech dal jenom jednu branku a nejrůžovější pak nebyly ani jeho letošní vyhlídky, jelikož kádr madridského celku posílili Jackson Martínez a Luciano Vietto.

Jiménez v Lisabonu podepsal kontrakt na pět let. Ani jeden z klubů neoznámil další detaily transferu, podle médií ale Benfica zaplatí Atléticu za jeho padesátiprocentní podíl z práv na hráče devět milionů eur, druhou polovinu práv bude i nadále vlastnit agent Jorge Mendes.

"Těší mě být součástí takového klubu. Chci Benfice pomoci a doufám, že budu hrát dobře. Během tréninků si chci získat důvěru trenéra a spoluhráčů, abych se pak mohl objevovat i na trávníku. Vydám ze sebe to nejlepší a udělám pro klub vše," slibuje Jiménez.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net, slbenfica.pt

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten Mendes prerobi na pravach, ale ak ich ziskal zadarmo, alebo za hubicku kedysi, tak super pre jeho sikovnost.

Reagovat
Benfica

ver že neprerába.. práve naopak..

Reagovat
Benfica

dám ti taký príklad.. keby v tejto sezóne Jimenéz hral super a v lete by bol o neho záujem tak svoje práva môže predať inému klubu a SLB chce nechce ho bude musieť pustiť.. tak to bolo aj s Gomesom a Rodrigom, len v tom nebol Mendes.. a za koľko by predal?? možno celkovo dajme tomu 30 mil tak by mal z toho zisk 15 mil.. a kto vie koľko zaňho dal keď ešte hral v Mexiku..

Reagovat
Benfica

a tak to robí nie len s ním, ale aj s ďalšími..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá posila v atletiku by si moc nekopl při příchodu Jacksona

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ach jáj, aby to ešte Atlétiko nemrzelo, predsa len Vietto nie je velký posun od Jimenéza...pričom to bola jeho prvá sezóna, škoda noo... Vie pekné nožničky

Reagovat
Benfica

z tých útočníkov čo mali prísť som najviac chcel jeho.. škoda, že ste mu nedali šancu..

Reagovat
Benfica

Reagovat
ondrvo

Nevím, proč jsme ho radši neposlali na hostování, takhle se ho zbavit po jedný sezóně mi nepřijde moc praktický.

Reagovat
smazaný uživatel

rekl bych, ze si hlavne nesedl s Cholem, kery ho odepsal uz vy priprave...muj pocit, jak to bylo doopravdy se nikdy asi nedozvime.....osobne bych ho taky poslal na hostovanii no

Reagovat
FC Porto FC

Ten měl být náš.....

Reagovat
Benfica

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele