Vydali jsme ze sebe to nejlepší, říká Le Guen

30.10.2007, 11:35
Aktuality
Krize Paris Saint-Germain pokračuje, klub z hlavního města Francie v neděli večer nevyhrál ani sedmý domácí zápas v nové sezoně a stále se potácí na patnácté příčce ligové tabulky. Trenér Paul LeGuen sice byl s výkonem svých svěřenců po utkání s Lyonem spokojen, přesto se pod ním i nadále kýve židle...

"Vydali jsme ze sebe to nejlepší proti Lyonu, který byl lepší a zasloužil si vyhrát. Byl jsem spokojen s přístupem mých svěřenců. S takovýmto přístupem se nám příště pravděpodobně konečně podaří doma zvítězit," prohlásil bývalý kormidelník Glasgow Rangers a právě Lyonu.

Záverečný duel 12. kola Ligue 1 přinesl pohlednou podívanou a hned pět branek. Ty první dvě dal v závěru první půle hostující Hatem Ben Arfa, rozhodující branku pak šest minut před koncem zaznamenal Sidney Govou. Za Pařížany dvakrát pouze snižoval Pedro Pauleta, portugalský útočník na začátku sezony nebyl spokojen se svým zápasovým vytížením a dokonce pohrozil, že by z klubu mohl odejít.

"Každý hráč chce být v základní sestavě. Nikdy jsem ho netrestal a nemám s ním problémy," řekl Le Guen.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

jako kdyby to bylo něco nového,že PSG to nejde

Reagovat
HOST*

to je fakt jsou to sraci

Reagovat
HOST*

to je fakt jsou to sraci

Reagovat
HOST*

PSg je nej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele