Vučinič za 15 milionů eur přestoupil z AS Řím do Juventusu

01.08.2011, 18:58
Aktuality
Po neúspěšných honech na Sergia Agüera a Giuseppeho Rossiho nakonec útok Juventusu posílí Mirko Vučinič. Černohorský forvard přichází za 15 milionů eur z AS Řím, turínský klub to oznámil na svém webu s tím, že celou částku splatí během tří let. Se Starou dámou podepsal Vučinič čtyřletou smlouvu...

Sedmadvacetiletý útočník v pondělí přicestoval do Turína, aby se zde podrobil lékařskému vyšetření. Pak už nic nebránilo tomu, aby s Juventusem podepsal smlouvu do června 2015. O Vučiniče měl zájem také Tottenham, ale generální ředitel Juve Giuseppe Marotta byl velice rychlý a se svým římským protějškem Walterem Sabatinim celý transfer během několika dní dohodl.

"Juventus FC se s AS Řím dohodl na trvalém přestupu Mirka Vučiniče. Přestupová částka ve výši 15 milionů eur bude splacena v následujících třech sezonách. Juventus s hráčem podepsal čtyřletý kontrakt," stojí v oficiálním prohlášení Bianconeri.

Kouč Antonio Conte tak do svých řad konečně získal útočníka, kterého si přál, ačkoliv to nakonec není Agüero nebo Rossi. Otázkou však zůstává, co bude s ostatními útočníky, protože na soupisce Juventusu jsou ještě Amauri, Iaquinta, Del Piero, Matri, Quagliarella a Toni. Především s první jmenovanou dvojicí se nepočítá, a tak se očekává Amauriho a Iaquintův odchod.

Autor: Ondřej Holzman / goal.com

Komentáře (522)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele