Vstupte do historie, vyzývá kouč Severní Iry před bitvou se Slovenskem

12.11.2020, 09:48
Aktuality
Manažer severoirské reprezentace Ian Baraclough před finálovým utkáním baráže proti Slovensku prohlásil, že postup na druhé Euro za sebou by byl pro jeho svěřence úžasným a historickým úspěchem.

"Hráčům jsem vždycky tahle slova zdůrazňoval, ať šlo o klubovou úroveň, jednadvacítku, nebo teď reprezentační áčko. Jsou zápasy, díky kterým se můžete zapsat do historie a tohle je právě jeden z nich," uvedl Baraclough.

"Jsou to zápasy a úspěchy, na které se můžete pyšně ohlížet, když vzpomínáte po konci kariéry," dodal kapitán týmu Steven Davis, který vstřelil dvě branky před čtyřmi lety v kvalifikačním zápase s Řeckem, který Severní Iry posunul do Francie 2016.

Tam se stal jejich národní tým velmi populárním nejen díky postupu do osmifinále, ale i oddaným fanouškům. Teď by si chtěli postup zopakovat. Pravidla dodatečné kvalifikace o mistrovství Evropy jsou jednoduchá. Vítěz domácího zápasu se Slovenskem bere vše.

"Ve Francii to bylo něco speciálního pro každého, kdo se turnaje zúčastnil. Mnohokrát jsme se bavili o tom, jak jsme si to na mistrovství užili. Od té doby ale samozřejmě chceme víc. Rozhodně jsme plní odhodlání postoupit znovu," řekl Davis.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Banikovec7

To tu fakt je uz 2 a pul hodiny s takovym titulkem?

Reagovat
AngryPrd

Reagovat
C-M@ster

Co tam bylo?

Reagovat
Banikovec7

to historie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Vstupte to historie

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
Blasphemer

Fiši

Reagovat
Filip12

Barákcloud

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele