Vstup do Klubu ligových kanonýrů Škoda neřeší, pauza ho ubíjí

06.04.2020, 12:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mě ubíjí jeho fotka v uniformě tureckého agresora a jeho podpora ve válce.Škoda je odpad a neměl by se po tom, co provedl nikde vyjadřovat.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak to je masakr! V Turecku, s dvěma malými dětmi, zavřený v bytě, bez rodiny, přátel....to je na hlavu. Tohle si Škoda nezasloužil. Asi to tam měl zabalit, ale hranice jsou uzavřeny, klub ho asi taky chce mít na místě. To nevymyslíš.

Reagovat
El-Pistolero-68

Jeste ze tam ma aspon tu rodinu. Jinak by mohl mit podobne myslenky jako Rajtoral.

Reagovat
Greny

To bylo první co mě napadlo když jsem četl že to tam měl zabalit

Reagovat
fabec1222

Na šňůru

Reagovat
brusel1

Tak to je masakr! V Čechách, s dvěma malými dětmi, zavřený v bytě, bez rodiny, přátel....to je na hlavu. Tohle si Škoda nezasloužil. Asi to měl zabalit, ale hranice jsou uzavřeny. To nevymyslíš.

Reagovat
Bakary3

( )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele