Všichni stojíme za Ancelottim, prohlásil Insigne

06.11.2019, 15:58
Aktuality
Neapol ve včerejším utkání Ligy mistrů pouze remizovala se Salzburgem a protáhla čekání na vítězství, načež se kouč Carlo Anceloltti dostává čím dál více do spojení s možným odchodem. Podle kapitána Lorenza Insigneho však mužstvo svého trenéra podporuje...

Italský celek ve včerejším zápase prohrával po brzkém gólu Erlinga Hålanda, ještě před přestávkou vyrovnal Hirving Lozano, kýženou vítěznou branku ale Neapol nevstřelila.

Partenopei tak po třech ligových ztrátách, které vyvrcholily v minulém kole porážkou na půdě AS Řím, nevyhrála ve čtvrtém soutěžním duelu po sobě. Trenér Carlo Ancelotti následně nedorazil na tiskovou konferenci, což přiživilo spekulace o jeho možném odchodu z Neapole.

"Všichni držíme spolu. Trenér nám v tomto těžkém období pomáhá a bere tlak na sebe," řekl kapitán Lorenzo Insigne. "Jsme mu vděční a všichni za ním stojíme. Všechno máme ve svých rukou a jsme odhodlaní ve dvou nadcházejících zápasech si zajistit postup," vyhlásil.

"Zasloužili jsme si vyhrát. Vytvořili jsme si spoustu šancí, ale jejich proměňování se nám nedařilo," prohlásil Insigne. Ten s celým týmem po zmíněném duelu opustil soustředění italského klubu, které mělo podle původního plánu trvat až do sobotního utkání s Janovem.

Kvůli tomu se trenér Ancelotti dostal do sporu s majitelem De Laurentiisem, který nyní zvažuje další kroky a ve hře má být kromě jiného i možnost, že hráčům strhne část z jejich platů.

Autor: Jiří Vojík / onefootball.com, football-italia.net

Komentáře (33)

Přidat komentář
Slavia10

Když chtěl Ancelotti zničit Bayern, tak mu to jenom těsně nevyšlo, u Neapole už to dokáže!!

Reagovat
smazaný uživatel

10 x to napiš

Reagovat
Josifek

Reagovat
Recoba Inter

Ancelotti je už mimo dobu. Na vrcholu byl,když dotvořil legendární kádr Realu Madrid, který v letech 2016-2018 vyhrál pod Zidanem 3x UCL. První sezónu to ještě vcelku šlo, teď se ale naplno ukazuje, jaký to je už trenérský dinosaurus, zralý na trénování reprezentace nebo týmu někde v Číně. Velký krok zpátky pro Neapol. Avšak i díky tomu jsme je mohli letos nahradit v pozici vyzyvatele Juventusu. Grazie Carlo.

Reagovat
kattos

Takže mimo dobu se stal kdy, minulej rok?

Reagovat
Recoba Inter

Umíš číst?

Reagovat
kattos

Dotvořil tým kterej v roce 2018 vyhrál LM. To jsi řekl. Tím pádem jeho vize a jeho kostra byla v 2018 nejlepší tým na světě.

Reagovat
Recoba Inter

Vize byť tam fyzicky nebyl máš svým způsobem pravdu. Ale myšleno to bylo tak, že od roku 2015 kdy se Realu pod ním už tolik nedařilo musel přijít někdo jiný, kdo by z toho kádru vyždímal maximum...co se Zidanovi nakonec podařilo. Ten tym měl ohromný potenciál,který neměl ksončit jediným vítězstvím v roce 2014... proto je od roku 2015 trenérem minulosti. Snad to chápeš.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Recoba Inter

spadlo ti něco do oka?

Reagovat
John Obi Mikel

Kdepak, jen s tebou nesouhlasim.

Reagovat
Recoba Inter

Ok,podle tebe je Carlo stále špičkou v oboru?

Reagovat
John Obi Mikel

Špička už ne, jeden z těch kvalitnějších stále ano.

Reagovat
Recoba Inter

No tak uvidíme, zda-li mu bude renomé stačit na nějaký ambiciozní klub a dostojí tomu, co tvrdíš...já tomu moc nevěřím.

Reagovat
h8_sfatto

s prstem v nose udělá s Napoletánci druhé místo a Inter bude rád,že stihne LM

Reagovat
Recoba Inter

vtipálku

Reagovat
h8_sfatto

tak jasně,že Inter už útočí na titul čtvrtý rok po sobě,ale bohužel ani letos mu nevěřím, leda by fakt zkasírovali Icardiho,Lautara a šli do toho do plnejch alá Mourinho, jen hotoví hráči

Reagovat
Josifek

Drží se na špičce už dost dlouho, je přirozený, že mu jednou začne pozvolna ujíždět vlak (takový Mourinho začal vyhožívat mnohem dřív)..

Carlo je jedním z nejlepších trenérů, co jsem zažil. Dovedl bych si ho představit u nějaké dobré repre..

Reagovat
h8_sfatto

i ten běhavej fotbal Trpišovského už tu dávno byl, tak ňáky kecy o retro...

Reagovat
castelL

Skončí Mertens, Callejón a budú na tom ešte horšie.

Reagovat
Mönchengladbach

V Bayernu jej pro ten jeho holubník a slabé tréninky vyhnali sami hráči, tady jim to holt vyhovuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to o jednom povedeném zápase.

Reagovat
Hristo Stoichkov

De Laurentiis je blázen, s podobným přístupem v roce 2019 ten klub za několik let dokáže rozložit.

Reagovat
DieryVonry

Neapol to v sobě má, řekl bych možná pomalejší rozjezd, ale na jaře to může být opět tým který dá šnůru 10 výher za sebou, věřím tomu! Má dle mého nejlépe složený tým z celé Serie A. Myslím, že kdyby hned po Sarrim přišel třeba Roberto Martínez, tak je dnes Neapol nejlepší tým Itálie

Reagovat
h8_sfatto

těžko může finančně soupeřit s Interem,ale oni zas klopýtnou, leda by jim přistáli finance za Icardiho a udělali ještě přestupovou bombu, ale Lukaku a Lautaro nejsou hráči na titul, ale je to lepší cesta

Reagovat
DieryVonry

mě se právě líbí cesta Neapole jak z celkem levných nadějí děla hvězdy, který pak nemá problém udržet. Koupí za par míčů Allana, Zielinskiho, Ruize a udělá z nich 60 mil zboží, který si udrží když chce.. Na Lorenza jsou každý rok brutální nabídky, ale když chce hráče si pohlídá! nevím jestli potřebují doplňovat kádr Je jen otázkou kdy se rozjede. Myslel jsem, že to bude výhra nad Liverpoolem, ale bohužel to ještě nebyl ten impulz.

Reagovat
h8_sfatto

Je suis Carlo

Reagovat
h8_sfatto

fenomén Haland by sejmul i Barcelonu a Carlo byl pozván na období po

Hamšíkovi a případně Mertensovi, takže to bude chvíli trvat, nemělo by se zapomínat, že Neapol je něco jako italská Plzeň, trochu mafie, ale hlavně od základu vypracovaný klub, který by na tom jinak byl doteď jako Pescara, jenže generační období je nutí jít do rizika alá Sparta Praha a vsadit na ostřílené trenéry i hráče, sumy jako za Lozana,Manolase nebo Mereta nedává Neapol každý rok a k tomu potřebuje přivést opravdového lodivoda, když se Sarri nevrací

Reagovat
Zark

libi se mi jak skaces do tuzemska a zase zpatky v tech tvych storkach

Reagovat
h8_sfatto

přirovnání pro lepší nepochopení

Reagovat
KillSwitch

Serie A applies for five subs

nieee

Reagovat
sunakashi

OT: Sháním tři sloty na O2TV! Klidně zaplatím celých 300kč a ještě vám nechám jeden slot ze 4 volný! Já nemám O2 internet,jinak bych si to zařídil sám, ale nechci zbytečně platit 400kč místo 300kč...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele