Vrsaljko zůstává trpělivý, spekulace o Neapoli nekomentuje

13.11.2017, 17:44
Aktuality
Na lavičce náhradníků tráví značnou část svého angažmá v Atléticu Madrid Šime Vrsaljko. Chorvatský obránce se dlouho nemohl probojovat do sestavy trenéra Diega Simeoneho a když už se mu to povedlo, zabrzdilo ho zranění. Kvůli nízkému hernímu vytížení se spekuluje o jeho odchodu, sám fotbalista ovšem na změnu prostředí nemyslí...

Atlético koupilo chorvatského reprezentanta loni v létě za osmnáct milionů eur a Vrsaljko si na svou šanci musel počkat až do prosince. Od utkání s Las Palmas nastupoval pravidelně, začátkem druhé poloviny března si ovšem poškodil kolenní vazy a přišel o zbytek ligového ročníku.

"V Atléticu Madrid nemám žádné problémy. V tuhle chvíli moc nehraji, ale to není nějaké velké téma. Simeone si mě před deseti dny pozval na rozhovor a probrali jsme vše od mé fyzické kondice až k mým výkonům. Jednalo se o dobrou konverzaci, z níž jsem měl pozitivní dojmy. Se Simeonem mám dobré vztahy, říká to, co si myslí a zároveň poslouchá názory hráčů," prohlásil 25letý fotbalista.

"Koleno mi vše zkomplikovalo, ale ne vždy je to tak, že natržený vaz musí znamenat dlouhou pauzu. Vyžaduje to delší a pečlivou rehabilitaci a nesmíte nic uspěchat. Poslouchal jsem rady doktorů a bolest mi znemožnila dostat se do nejlepší formy. Teď se cítím lépe a musím být trpělivý," uvědomuje si.

Vrsaljko vyrůstal v Dinamu Záhřeb a v minulosti působil v Janově a Sassuolu. Podle médií není vyloučen jeho návrat na Apeninský poloostrov, zájem má Neapol a její vedení dokonce už mělo zahájit vyjednávání.

"Spojení s Neapolí? To nebudu vůbec komentovat," řekl Vrsaljko na toto téma.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
Ferguson6

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem ho proti Řekům a působil trochu zbrkle a nejistě. Asi je to dané právě herní nevytížeností. Ale pokud bude hrát pravidelně, bude velmi kvalitní bek.

Reagovat
technecium

Koukám, že Ronaldo skóruje všude, jen ne na hřišti

Reagovat
Juan Román Riquelme

Tvl, to je uz krec......znova o CR7, kdyz clanek pomlouva o Vrsaljkovi....dej se lecit

Reagovat
technecium

Tak je to PD sekci a k tomu článek nebyl...

Za pravdu se člověk zlobí

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
smazaný uživatel

Drz r*p*k

Reagovat
smazaný uživatel

Když už je řeč o Ronaldovi, tak tady je jeho osobní tréninkový hřiště: https://goo.gl/6B5bSe

Reagovat
technecium

Reagovat
misinho7

hmm LM sa nerata? tam messi nejako za nim zaostava

Reagovat
smazaný uživatel

To je přece skupina tam ty góly nejsou vůbec důležitý

Reagovat
technecium

Reagovat
JM

To už je fakt nemoc.

Reagovat
Visca el barca

Co ten Leo. Netáhne se to prodloužení už moc dlouho?

Reagovat
alcantara

Ceballos nas strasne znasilnuje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele