Vrsaljko se v Atléticu zatím neprosadil, odchod ale nezvažuje

10.10.2016, 19:51
Aktuality
Na nové prostředí si zatím zvyká Šime Vrsaljko. Chorvatský obránce v červenci přestoupil ze Sassuola za osmnáct milionů eur do Atlética Madrid a na svém kontě má do této chvíle jenom jeden soutěžní start. Chudá bilance ani velká konkurence ovšem nevedou k myšlenkám o možném lednovém odchodu...

24letý Vrsaljko se v průběhu dalších let má stát dlouhodobou náhradou za španělského reprezentanta Juanfrana, který svého nového konkurenta a spoluhráče zatím nepouští do základní sestavy. Vrsaljko se tak rozehrává alespoň v chorvatské reprezentaci, po skončení Darija Srny se posunul do základní sestavy a v průběhu uplynulého měsíce odehrál celé zápasy proti Turecku, Kosovu a Finsku.

"Odchod z Atlética nezvažuji, svou situaci v klubu nechci komentovat," reagoval na spekulace.

"Samozřejmě bych rád nastupoval častěji, ale věci jsou takové, jaké jsou. Je na mně, abych tvrdě pracoval a dokázal trenérovi své kvality. Jsem zdravý a fit a poslední dva zápasy za národní tým pro mě znamenaly hodně," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Neyjrayx

že by nějaká další investice pro Tottenham??

Reagovat
smazaný uživatel

Moje hvezda v CSM

Reagovat
atlee

Jo, aj ja som ho zakaždým kupoval za pár šušňov zp Záhrebu a potom zakaždým po roku predával desaťnásobne drahšie.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý prístup tak to má byť,

Reagovat
stas87

Na dnesnu dobu celkom neobvykle uprimny rozhovor. Ono az nastane prelom roku, do toho bude La Liga, CdR a CL, tak si zahra dost a dost. To, ze zatial veri Simeone Juanfranovi je normalne, stale to bude do systemu hry Atletica podstatne vhodnejsi hrac. Takze cakam, ze cez zimu a na jar sa to trosku pozmeni a Vrsaljko si kopne viac, podstatne viac.

Reagovat
pawelFCB

Taky si myslim... je dobre, ze jsou jesre hraci, co i kdyz nehrajou,tak hned nebreci a nechteji jit jinam...on urcite jeste sanci dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Určite áno a tiež sa mi lúbi Šimeho prístup.

Noví hráči to pod Simeonem nemajú ľahké. Ale o Vrsaljka sa neobávam napriek tomu, že si ešte len zvyká na nové prostredie. V tom jednom zápase, čo nastúpil bol vynikajúci. Viac sa obávam o Gaitána, kde to vyzerá, že v poradí pred ním sú Carrasco a aj Correa. Zhustený program by mu ale mohol tiež pomôcť.

Reagovat
smazaný uživatel

"Odchod z Atlética nezvažuji, svou situaci v klubu nechci komentovat," reagoval na spekulace.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele