Vrsaljko má dva nápadníky z Itálie. Nevím, jestli Atlético hodlá prodávat, řekl agent

18.04.2018, 22:12
Aktuality
Chorvatský obránce Šime Vrsaljko z Atlétika Madrid má hned dva zajímavé nápadníky z Itálie. Stojí prý o něj jak turínský Juventus, tak Neapol. Jestli ale dojde na prodej, to zatím není vůbec jisté.

Šestadvacetiletý chorvatský reprezentant už má za sebou jedno italské angažmá. Působil v Sassuolu. Současní zájemci jsou ale z poněkud jiné váhové kategorie. "Pravý bek, to je momentálně pozice, na kterou hledají hráče asi všechny kluby na světě," prohlásil Vrsaljkův agent Giuseppe Riso.

Platí to i pro Juventus a Neapol. Klub z jihu Itálie měl o Vrsaljka zájem už během zimy. Z přestupu ale sešlo. "Juve i Neapol také hledají pravého beka, ale jak jsem říkal, platí to pro všechny kluby v Evropě. Právě proto Šime v lednu nikam neodešel," uvedl Riso.

V létě se dá očekávat nové kolo jednání a zvlášť pokud se do hry přidá i Juventus jako další zájemce, tak cena může vyšplhat dost vysoko. "Nevím, jestli Atlético bude tentokrát nakloněno prodeji, museli by najít náhradu a to není jednoduché," řekl Riso.

K případnému zájmu svého klienta o návrat na Apeninský poloostrov pak uvedl: "Šime Itálii miluje, ale zároveň je jako všichni fascinován třeba Premier League."

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nikam nechod, uz jsem si na tebe zvykl.

Reagovat
smazaný uživatel

Poď do LFC, nech sa môže TAA presunúť na DM ako náhradu za odchádzajúceho Emreho Cana.

Reagovat
Phillipinho

Proc by odchazel jako? Bota nas tlaci jinde.

Reagovat
junglist

půjde. jsou s Juanfranem na podobnym levelu, je moc velkej luxus držet si dva tak dobrý pravý beky. Juanfran to ještě dva roky odtahá než si Atletico vychová další mladou náhradu. Za 60 mega půjde ještě letos

Reagovat
Krtaa

Mně přijde, že Juanfran šel výkonnostně poslední dobu dost dolů (samozřejmě věk taky nezastavíš), tohle by nedávalo smysl. Juanfran na pozici dvojky a Šime jako první volba.

Reagovat
Phillipinho

Juanfran jeste dva roky odtaha? Kdy si ho videl naposledy hrat? Vrsaljko je jasna jednicka pokud je zdravej. Proc bychom ho jako prodavali, kdyz bychom museli hledat nahradu do zakladu a jeste v dobe, kdy je kvalitnich pravych beku jako safranu.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Seydou Doumbia

Mě příjde že těch kvalitních beků podle většiny lidi tolik jen proto, že se nezkouší na této pozici noví a noví hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

k noze

Reagovat
vitecek15

Nic necí ten agent. Sigma na pravého beka nikoho nehledá.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrsaljko má dva nápadníky. ... Asi by byl raději, kdyby měl dvě nápadnice.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych třeba nějakou Starou dámu vzal hned...

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud by spadala do kategorie MCBP, tak bych také nepohrdl.

Reagovat
smazaný uživatel

CSM star..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele