Vrba: U některých může zápas se Švédy rozhodovat o nominaci

28.03.2016, 19:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
Murtago

šokující

Reagovat
smazaný uživatel

O.T.17:59 Giaccherini stojí sedm a půl milionu eur

Emanuele Giaccherini by po letošní sezoně mohl natrvalo opustit Sunderland, z něhož loni odešel na hostování do Boloně. Přestup ovšem nebude levný, anglická strana za italského reprezentačního záložníka požaduje 7,5 milionu eur.

Za 30 ročneho hrača ktoremu konči v roku 2017 zmluva, čiže o rok toho žíadaju veľa plus Bolona si ho za toľko nemôže dovoliť.

Reagovat
smazaný uživatel

tak anglani jak jsou tema prachama jinde nez ostatni tak se v tom neorientujou

Reagovat
cetto

Blbý je, že nemáme v sestavě prakticky jediný jistý místo (kromě Daridy a Limby, což je tak trochu smutné). Takže k tomu nemůžeme přistoupit tak, jako většina týmů, že prostě budeme do všech zápasů nasazovat stejnou sestavu, kterou pozměníme jen na nějakých 3 nejasných postech.

Očekával jsem, že relativní jistota bude Sivok, ale pokud se Švédskem předvede stejný výkon jako se Skotskem, tak bych uvažoval, jestli má vůbec co dělat v nominaci. Kadeřábek šel taky dolů a Gebre je asi ted lepší volba. V záloze je jasnej jedinej post z pěti, ještě se za relativní jistotu dá považovat Krejčí, pokud zase nespadne do svý "formy" z posledních 2 let. A v útoku může nastoupit prakticky libovolný hráč ze zhruba pěti adeptů a dopadne to vždycky stejně.. Ech nějak se nám to před tím eurem rozpadá

Reagovat
Kiwi-21

Tak u Vrby mají jistou sestavu Čech,Sivok,Limberský,Darida,Dočkal a na levo dvojice Šural-Krejčí (dle mého se prostřidajì ve všech zápasech a někdy možná i spolu na hřišti )

Reagovat
smazaný uživatel

Limba už (doufám) tu jistotu nemá, souhlas s Čechem, Sivokem, Daridou, Krejčím (alternace Šural), Dočkal (Skalák) a ještě určitě do základu Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata? Co by tam dělal?

Reagovat
cubinho

Hm, podle Vrbových slov by to mělo vypadat nějak takto:

Vaclík - Gebre, Sivok, Brabec (Suchý), Pudil - Darida, ??? - Skalák, Kolář, Krejčí - Vydra

Reagovat
john334

asi Mareček

nebo Frýdek a stopeři Brabec - Suchý

Reagovat
Uwe háže buly

Říkal, že budou hrát 2 hráči, kteří hráli i proti Skotům a naznačil, že z toho jeden bude stoper. Takže Frýdek a jeden z těch stoperů maj smůlu.

Reagovat
Mouser

"Nebude to ale jako se Srbskem a Polskem na podzim, že by nastoupily dvě jiné jedenáctky. Někteří hráči znovu nastoupí od začátku a bude tam těch zkoušek míň," prohlásil Vrba.

x

"Dva hráči, kteří hráli proti Skotsku, nastoupí od začátku i v tomto utkání. Ale jinak to bude zase vlastně nová jedenáctka, protože si myslím, že my ve svém středu nemáme individuality, které by výrazně převyšovaly ty druhé," řekl Vrba na tiskové konferenci ve Stockholmu.

mindgames

Reagovat
C-M@ster

Asi byl s výkonem se Skotama nespokojen, což původně neplánoval.

Já su zvědavej, co ten Limberský. Je to Vrbův kůň a těm on dává šanci, i když selžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nebude nastupovat Limberský, jeho forma z posledních zápasů ukázala, že to už lepší nebude. Prostě na euro gebreho tzv. přes nohu..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele