Vrba před Realem: Víme, s kým hrajeme, budeme rádi za každý bod

06.11.2018, 18:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
JackDaniels.

Podme Plzen!!! Dufam, ze spiaci obor sa neprebudi prave dnes a uhrate dobry vysledok!!

Reagovat
smazaný uživatel

Alibista

Reagovat
valloire

3-3

Reagovat
smazaný uživatel

2-1 pro Plzeň

Reagovat
Sosi

jste chytří kluci

Reagovat
REPLIKATOR

Zase je připosranej. Tenhle Real musí porazit!

Reagovat
smazaný uživatel

To prostě náš fotbal dělá malým. Plzeň má tento zápas možná na posledy s RM na kolik let a nehecne se, jako to třeba udělalo Bate na Bayernu, kde vyhrálo nějak 3:1 nebo kolik. Já vím, že toto třeba zní jako crazy dream. Ale českému fotbalu fakt takové výsledky utíkají a vyhýbají se obloukem.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten smích, vždyť má pravdu. Našim klubům často chyběl krůček porazit nebo úhrát parádní výsledek proti opravdu top světovým klubům.

Namátkou pár zápasů z Ligy Mistrů:

Sparta - Barcelona 1:2 2000 (za stavu 1-1 zahodil 5 minut před koncem prvního poločasu Hapal penaltu)

Sparta - Real Madrid 2:3 2001 (netřeba se rozepisovat)

AC Milán - Sparta 4:1 2004 (odveta osmifinále Ligy Mistrů - ještě 30 minut před koncem Sparta postupovala)

Sparta - Manchester United 0:0 2004 (Sparta trefila tyč, Zeleňka byl sám před brankou a tak dále)

Sparta - Ajax 1:1 2005 (Sneijder vyrovnával v 93 minutě)

Slavia - Arsenal 0:0 2007 (Arsenal sice nastoupil víceméně s náhradníkami, přesto ten zápas měla Slavia vyhrát. Hlavně teda Šenkeřík měl proměnit svojí velkou šanci)

AC Milán - Plzeň 2:0 2011 (Za stavu 0-0 zahodila Plzeň dvě 100% šance. Jinak odehrála naprosto vyrovnaný dvojzápas, a aspoň v jednom z těch zápasů měla vyhrát.)

Plzeň - Barcelona 0:4 (Za stavu 0-0 zahodil Petržela nájezd od poloviny hřiště. Za pár minut dostal Čišovský směšnou červenou a bylo po zápase.)

Manchester City - Plzeň 2013 3:0 & 4:2 (V obou zápasech mohla a měla jít Plzeň do vedení. Hlavně venku zahodila Plzeň asi 6 tutovek.)

Plzeň - Bayern 0:1 (Kdyby byla Plzeň odvážnější, mohla se klidně dostat do vedení nebo aspoň vyrovnat. Hlavně Tecl měl obří šanci.)

Real - Plzeň 2:1 (Kdo ví, jak by to dopadlo kdyby Plzeň šla do vedení a byla produktivní.)

Pak už je tady spousta zápasů v EL, kde nám utekl historický úspěch fakt mezi rukama Plzeň proti Schalke, Lyonu, Feneru. Spartě třeba proti Chelsea a Liverpoolu atd.

Je škoda, že nedokážeme dotahovat výborně rozehraný zápasy, popřípadě skórovat aspoň jako první.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec s AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
deiw

Tvl

A co postupy a výhry? Teď z opačné strany, jen tak z hlavy: Olomouc vyřadila Dortmund, Sparta například postoupila ze skupiny lm na úkor Lazia, mimochodem Lazio vyřadila pár let zpátky v osmifinále EL, Slavia šla do LM přes Ajax, Liberec do EL přes Udine, Plzeň smetla Neapol, ve skupině porazila třeba Atlético. našlo by se určitě ještě plno dobrých výsledků s velkými týmy.

Stejně tak by se našlo plno zápasů, kdy byl náš tým favorit a přestože byl horší, se štěstím prošel dále nebo vyhrál. Na to pak můžou vzpomínat třeba v Karabachu, že tehdy přes tu Plzeň postoupit mohli a sráží je to

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já mluvím primárně o Lize Mistrů, ne o předkolech Evropský ligy a pohárů Intertoto.

Reagovat
deiw

Tak pořád se ale jednalo o senzaci, Liga Mistrů je samozřejmě vždycky víc, ale myslím, že pro nás už to, v jaké soutěži to bylo, takový rozdíl nedělá. A na těch zápasech chci jen ukázat, že byly i takové, kdy naše týmy ten krůček, nebo ten první vstřelený gol, dát dokázaly. To že se to často nepovede, se nestává jen našim týmům.

Reagovat
kilobyte

Plzeň porazila Atletico, pak v PO vyřadila Neapol, Šachtar. Tak bych zase s tím jak jsme na tom blbě brzdil.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kattos

Reagovat
Acquanni

A ještě, sice vypadli, se Schalke, ale ten druhý zápas byl výborný a Plzeň mohla jít klidně ještě dál. Bohužel to nevyšlo, když už pak hráči Plzně prostě fyzicky odešli. Jestli se nepletu, tak to bylo až po prodloužení 4:2? Možná se pletu, ale dobře si pamatuju, že měli fakt výborné výsledky a byla hrozná škoda, že to nedotáhli ještě dál. A hlavně to nebyly žádné naprosto haluzové výsledky, hráli dobrý fotbal a nebáli se proti nikomu. Nebo snad i remizovali s AC 2:2, když vyrovnávali z 0:2, ne? Je jasný, že takový úspěchy nepřijdou vždy, ale Plzeň nám udělala cti dost a nechápu, proč na ni tolik lidí plive, jakou dělá ostudu. Nějaké velké příděly ty menší týmy v LM nebo EL od těch velkých prostě schytají. Ale Plzeň udělala v Evropě spoustu dobrých výsledků a výkonů i přesto, že kvalita v těch nejlepších ligách je prostě úplně jinde.

Reagovat
C-M@ster

Kdyby tam byli Lopetegui a Krmenčík, Plzeň by klidně byla favoritem minimálně na remízu.

Ale pod novým koučem se Real (minimálně dočasně) zvedne a Plzeň bez Krmelce těžko říct.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Puskas

Do novin nemůže říct, že si je jistý výhrou. Hráče takto burcovat může, ale veřejně musí být opatrný co do vyjádření, zvláště před Realem.

Reagovat
Hachim Mastour

Takže očakáva viac bodov?

Reagovat
Neon

Dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze jako minuly zapas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele