Vrba po návratu do Plzně chválil fanoušky a úžasnou atmosféru

11.09.2021, 23:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Martin9719

Reagovat
Tromas

říkal jsem, že bude přivítán fanoušky vlídně.

Reagovat
dondinho

Měl jsi tam včera rovnou zůstat Pájo...velký špatný

Reagovat
PH8

Přesně, vezměte si zpět Straku.

Reagovat
Mirek na tenisu

Štetina a Panák....no trenére, bude třeba hledat dál.

Reagovat
jsemdement

Prvni nevydarenej zapas Panaka.. .

Reagovat
Beči

Včerejší utkání jsem nemohl sledovat. Byl by někdo tak hodný a OBJEKTIVNĚ by mi ho zhodnotil?

Reagovat
Tromas

Jako fanoušek Plzně možná nebudu úplně objektivní, ale bude ti to muset stačit. První větší šanci měl Bogi, který dal skoro gól z nůžek, ale panák na brankové čáře míč zastavil (trochu před ní). Pak měl velkou šanci Hložek, kdy byl za obránci Plzně, ale dobíhal (doběhl ho Hejda) a tak pod tlakem spálil tutovku taé díky tomu, že Staněk stál pozičně dobře. Další velkou šanci měla Plzeň, kdy šel Kopic sám na Nitu, ale vystřeli Teclovským stylem a ještě před tím se chytře dostal do daleko horšího úhlu střely, než ve kterém byl když dostal přihrávku a měl volný prostor jít sám na Nitu. Pak po rychlém protiútoku, který skvělým podržením míče a velmi dobrou přihrávkou začal Bogi Buchovi a ten skvěle do běhu na dálku nahrál Mosqueruovi, který šel v protiútoku sám na Nitu, kterého skvěle obehrál a dával do prázdné. Pak zbytečná obraná chyba Kaši proti Hložkovi který odcentroval a následno ustřelu vytěsnil ven Staněk, ale nešťastně k Hložkovi, který pak na malé vápno nahrál Karlssonovi na gól, který byla jistota. Stav po poločase 2:1 těsně předtím měl být vyloučen za hlavičku Pešek (Zidanova hlavička), kterou ale Berka neviděl. Po poločase měla lepší nástup Plzeň, kde měl nejdřív velkou šanci Sýkora, kde ale netrefil branku to ale nevadilo, protože po 20 sekundách se Sýkora prosadil, když po presinku na obranné straně Sparty se k němu dostal míč a krásně obstřelil Nitu z prostoru před velkým vápnem. Pak to byl především boj o střed pole s tím, že Sparta měla útočné náznaky, ale přímo ne šance a Plzeň bránila a hrozila jenom z protiútoku. Pak v 86. minutě dala Sparta sporný gól, který byl uznán. To už ale nezměnilo místo kam poputují 3 body, protože Plzeň si to uhlídala a za nastavení měla velké šance jak Plzeň tak Sparta, ale ani jeden tým z toho góla nedal a když budeš chtít video tak ti ho pošlu pod tenhle komentář.

Reagovat
Tromas
Reagovat
Beči

Super, díky za tu práci

Reagovat
Tromas

Není zač.

Reagovat
jsemdement

Plzen > Sparta ve vsech smerech zhruba 78 minut celkove.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele