Vrba: Někteří hráči v poločase ani nechtěli pokračovat

02.11.2011, 09:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (105)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je to škoda, určitě velká flustrace pro team. Škoda, prvních 25 minut bylo úžasných. Po půli šlo vidět, že hráči Plzně jsou už dost unavený. Škoda Škoda. Přeju jim to v Bělorusku, ať jim to vyjde, a hrajou EL. GL

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud proti Borisovu předvedou výkon jako proti Barce před tou redkou, tak musí Bate smést a minimálně bod sebrat Milánu.

Reagovat
Puskas

Takhle dobře hrála velkoklubem naposledy Sparta - právě s Barcou před 20 lety. Způsobe. jakým Mistr, co hrál snad 2. zápas za áčko, cvičil tu skvělou obranu, jen tak nezapomenu.

Reagovat
gocii

naposledy spíš sparta proti realu kdy doma prohráli 2:3 po super zápase

Reagovat
Puskas

Vím o tom mači, ale tam ten byl ještě výš.

Reagovat
smazaný uživatel

To možná byl, ale ani těchto 20 minut nebylo tak strhujících jako tehdy celý zápas..

Reagovat
Puskas

No to je otázka, jak by to pokračovalo, ale pravda. tehdy proti Figovi a spol. to byla paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, to hrál ještě Stevie Mcmanaman

Reagovat
smazaný uživatel

Každý zápas je jiný,v Minsku na sebe narazí mužstva přibližně stejné úrovně,tam se uvidí,jak na tom Plzeň je.Jinak Barca začala zápas profesorsky,proto ty šance Viktorky,i kdyby prohrávala,tak by zapla a vyhrála tak,nebo tak.Ten rozdíl je bohužel zcela zřetelný a my se můžeme jen utěšovat tady,včetně hráčů i odborníků,jsou to jen plky po utkání.

Reagovat
blaugrana

Prská subjektivitu na všetky strany. Ako sa už písalo. Mali dve šance a už z toho mohla byť dráma a podobne srajdy. Keby náhodou Barca prehrávala, tak by zapla a Plzeň by bola pri lopte max pri odkopoch od brány. Na lavičke boli Xavi, Don, Alexis....ale o tom sa nemá výnam baviť. Kľudne nech tvrdia, že keby to a hento a tamto, tak je to inak.

Reagovat
Puskas

Další, kdo není schopen uznat skvělý výkon soupeře, který patří v žebříčku na opačný konec.

Reagovat
blaugrana

Čo presne bolo na výkone Plzne úžasné? 2 šance z úvodu?

Reagovat
smazaný uživatel

radši si všímej slovanu v EL a do plzně se nenavážej... kdyby jakejkoliv slovenskej mančaft nastoupil proti barceloně, tak bys tu psal jaký nejste frajeří...jenže ty vaše týmy pokud by si náhodou protim nim zahráli, tak by se nedostali ani za půlku

Reagovat
blaugrana

FC Slovan Birokracia sledujem. A ver tomu, že ich neúspech ma veľmi teší.

Reagovat
smazaný uživatel

a komu teda fandíš??? žilině kterou znechutila loni Marseille?

Reagovat
blaugrana

Áno, fandím Žiline.

Reagovat
smazaný uživatel

tak buď realista...podívej se co tam loni předvedla žilina....plzeň tam má mnohem důstojnější roli než ta tvoje mšk...dostat 8 fíků od marseille nebo kolik jste dostali...to mi potom přijde tvuj komentář k výkonu plzně poněkud směšnej ;-)

Reagovat
blaugrana

Mne zasa príde smiešne, že ako argument na vyvrátenie môjho názoru na výkon Plzne používaš výkon Žiliny proti Marseille a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

muj názor je takovej, že plzen předvedla solidní výkon proti nejlepšímu týmu světa...na svuj rozpočet, svoje možnosti hrála skvěle...do penalty famozně...o deseti to bylo moc těžký, ale i přes to si golovku vytvořili, a jak řikám na to že je to českej mančaft hráli prostě skvěle i v deseti....ale tys to zřejmě nepochopil jak jsem to s tvou žilinou myslel...chtěl jsem ti dát příklad...kdyby se náhodou stalo že mšk by mohla být ve stejný situaci a zahrála stejně jako včera viktorka o 10, přísná rudá atd....co bys tvrdil??? že hráli hovno, je jsou sráčí???

Reagovat
blaugrana

Hovoril by som o solidnom počine, ale určite nie o skvelom výkone. Koniec koncov tu nidke nepíšem, že Plzeň hrala hovno a ani že sú sráči. Len hovorím, že tvrdenie o skvelom výkone je prehnané.

Reagovat
smazaný uživatel

já reaguji na tvuj komentář...Čo presne bolo na výkone Plzne úžasné? 2 šance z úvodu?....myslim že to nebylo jen o těch dvou šancích...a tím myslim, že tvá reakce je přehnaná, a stojím si za tím, že plzen předvedla skvělej výkon...možná bych jim vytkl jen ten 3. gol a to jak jiráček sundal ve vápně fabregase a to co předcházelo golu...nesmyslnou přihrávku na obsazenýho horvátha....to jsou tři momenty...ale zbytek?? prostě super...víc v jejich silách a silách týmů plzni srovnatelných prostě neni....

Reagovat
Puskas

Přesně proto nemají fandové jiných klubů rádi třeba teď tu Barcu - kvůli pár šaškům, kteří vidí jen sebe, neuznávají druhé. Zajímavé, že hráči Barcy jsou úplně jiní, asi nemají potřebu vyvyšovat se, bo znají kvalitu svou a dokáží ocenit kvalitu soupeře. Co bylo na Plzni skvělé? Prvních 20 minut vše, způsob, jakým to rozehráli proti nejlepšímu týmu světa, byl prostě výtečný.

Reagovat
blaugrana

Ja to beriem, ale hovoriť o skvelom výkone po dvojzápase, kde nedali gól a + dostali je trochu prestrelené. Te výkon bol chvályhodný, to áno. Žiadne zbrklé riešenia, dokážu pekne podržať loptu, zakombinovať. To všetko včera Plzeň v prvých 20tich minútach zdobilo Plzeň a možno by om to ešte chvíľu vydržalo, nebyť tej červenej, ale hovoriť o skvelom výkone sa mi zdá moc, aj keď hrali proti aktuálne najlepšiemu tímu sveta.

Reagovat
Swarley

Reagovat
blaugrana

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

Takový kraviny si piš na slovenský web.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek Guardiola: "Po tom, kdy sudí nefoukl jasnou penaltu na Fábregase, nechtěli hráči vůbec pokračovat. Hráči jsou frustrovaní na základě toho, že se to opakuje pokaždé v klíčových momentech. Nastanou ale určité situace, které jsou posouzeny, jak jsou posouzeny. Je to složité, nějak víc se k tomu nechci vyjadřovat,"

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad vtip

Reagovat
cristiano.K.

pane bože, ten rozhodčí nechtěl nikomu nadržovat, on to prostě neuměl. Penaltu měla kopat Barca už za zákrok Jiráčka. Horvátha bych profackoval za tu ztrátu míče, z čehož vyplynula penalta a ta nesmyslná červená. Mohla to být senzace, bohužel Petržela nedal i ten gol by potěšil,škoda,škoda,škoda Plzeň

Reagovat
celeb

asi tak, penalta - OK, mala byt uz skor, cervena karta MOC, MOC prisna ! Ked si zoberieme kolko golov pada/nepada po spornych, resp. vylozene nespravnych verdiktoch rozhodcov, tak ta velka kampan FIFA - RESPECT je akurat na smiech. Nahradil by som ju novou - RECORD !

Reagovat
smazaný uživatel

Člověče,já bych profackoval spíš Čišovského za tu úplně zbytečnou přihrávku!!!Dvacet metrů kolem něj nikdo a on přihraje obsazenýmu Horváthovi! Ztráta míče,útok-následnej faul,penalta a bohužel red card.Hotovo konec.Základní chyba byla rozehrávka Čišovského!Pěnil jsem u TV vzteky.Čišovskej byl namočenej ve vyrovnávacím gólu Borisova,byl u obou gólů na AC-teď Barcelona zase.V Borisově hrát nebude a já říkám,ještě že tak! Zápasy v lize M mu nejdou...V český lize mu to stačí,ale na vrcholnou úroveň ve špičkový evropský soutěži evidentně nemá!!!Prostě na svým postu nestačí a dělá kiksy!!!Prostý konstatování faktů!!!

Reagovat
cristiano.K.

člověče....ano, mohl to řešit nákopem dopředu,ale řešiĺ to fotbalově a nahrál na Horvátha,který si o balon řekl,jenže než se milostivý Pavel rozkoukal,balon neměl.

Reagovat
r.mrazik

to pravidlo je proste debilni...pokud penalta,mela by se davat jen zluta...mimo vapno pri uniku treba cervena,ale pokud pentle,tak jen zluta...

vcera po tom zakroku bylo po fotbale...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to byl likvidační zákrok tak proč by rudou dávat neměl??? jenže tohle byla prostě chyba že tam šel číša dýl a už nestihnul balon, žádnej úmysl, nic likvidačního...

Reagovat
r.mrazik

no dobra...likvidacni zakrok kdekoli na rudou...to je snad jasny...

ja mluvim o takovych zakrocich,co byl treba vcera...proste normalni faul a hned ruda...to pravidlo je proste debilni a zabiji ten fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

to vysvětluju ve druhé větě...penalta ano ale rudá vůbec ne...možná žlutou...ale rudou určtě ne! tohle mi přijde děsně nefér a hodně smutný, když potom vidim za co si hráč bate zaslouží rudou,rozhodčí na to čumí z 2 metrů a oni neodpískaj ani pently...

Reagovat
Puskas

Těžko říct, on by šel do gólu, navíc tam měl dva chlapy.

Reagovat
smazaný uživatel

no jasný...byla by to golovka...to je jasný bez diskuse...ale penalta neni golová příležitost??? myslim, že je to pořád výhodnější když je taková situace...je to v rychlosti, golman může vyběhnout zmenšit uhel apod., prostě ta rudá mi přijde konkrétně v těhle případech moc přísná...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle hra má nějakých 200 let, dobrých 100 let je to nejpopulárnější sport na světě, a přesto i když každý vidí chybu v pravidlech, upozorňuje na ní, tak tam to pravidlo zůstává. Hlavně, že se každý rok vyrobí balony, který odskakujou do hajzlu..

Reagovat
kubys

100 let nejpopulárnější sport? Ale jdi ty...

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

aneb silnější pes mr.dá! Vrbo zvykej si, jako by v naší lize Plzni nepřipískávali. Co se divíte, je to uplně normální, na to dojížděla v minulých letech i Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec se klukům z viktorky nedivim, oni hrajou takový zápasy párkrát za život...jsou nabuzený, chtěj ukázat to nejlepší, chtějí se předvést, ukázat co v nich je...jenže potom přijdou takový zářezy...ano penalta určitě, ale červená??? v zápase BATE - AC obránce BATE chytí padající míč do brány rukou a ani penalta se nepíská, to všechno dva metry před brankovým sudím....a navíc čemu ta červená prospěla? Barcelona kvalitativně někde jinde, postup Barcelony už byla dá se říct jistota, penalta, vedení o gol, rozhodčí Barceloně opravdu timhle způsobem pomáhat nemusel....uškodil slibně vypadajícímu utkání a jenom těm klukům, který takovej svátek mají párkrát za život :(

Reagovat
Josifek

Penalta a červená karta, do té doby hezký zápas naprosto zbytečně zkažen. Škoda, snad Beckenbauer se svou snahou v tomto směru, o níž tu byl nedávno článek, uspěje. Je věčná škoda takovýchto zbytečně zkurvených matchů

Reagovat
cetto

1. rozhodší tím vyloučením posral celý zápas. Plzen měla světlé chvilky i když hrála v oslabení a za to je neskutečně chválím, ptž hrát v oslabení proti Barce a vytvořit si golovku, je velký úspěch. Ale prostě nebýt toho vyloučení, mohli podle mě i vyhrát...

2. Messi mě už začíná srát. Přínos pro hru nulový, ostatní běhají, on stojí, ale pak dostane míč a bud nebezpečně vystřelí a nebo si to s někým narazí a je z toho gol...Nebýt Messiho, tak Barca by se sakra nadřelo i proti 10ti, ale takhle...

Reagovat
smazaný uživatel

1.

2. messi je top hráč, o tom žádná...ale při tom druhým golu jak si to tam ve vápně narazil se spoluhráčem a komentátoří z toho dělali jak je prostě geniální mi přišlo poněkud směšný...

Reagovat
cetto

tak na tom golu měl při vší úctě minimální zásluhu, ale ta genialita je už jen v tom, že dokáže vycítit, kdy a kam se má rozběhnout, jak rychle, aby dostal přihrávku atd...

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

kdy a kam se má rozběhnout umí i lafata :-))) prostě tahle akce nebyla z říše snů...já jeho kvality nesnižuju, ale například to co předvedl zlatan na san siru proti rajtoralovi, když v plným sprintu si kopal míč ve vzduchu to bylo něco geniálního a ne tahle akce

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli aj vyhrat? To snad nemyslsi vazne Ako dobre tesim sa ze ste hrali dostojnu rolu proti Barce ale zas neprehanaj.

Reagovat
cetto

no Petřela měl šanci, následně Kolář, kdyby to líp trefil..a mohlo to být 2:0...zároven si v tu dobu Barca žádnou šanci nevytvořila, takže nebýt vyloučení, kdo ví, jak by to vypadalo...

Reagovat
cetto

Petržela

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si ze ak by Plzen dala jeden gol tak by uz loptu nevidela. Ale neberiem ti tvoj nazor :)

Reagovat
vocasisko

tak Messi to má snad i od Pepka nařízené, aby se moc nehonil, v každém zápase má společně s Valdésem nejmíň naběhaných kilometrů a vadí to snad trenérům? on je tma od toho aby góly dával a připravoval, ne aby se honil za balónem

Reagovat
Infi

Přínos pro hru nulový

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak má pravdu FC Uefalona

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle potěší vždy nejvíc. Fňukýnovci bodují

Reagovat
smazaný uživatel

presne tvoju reakciu som čakal, takže misia splnená

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
cetto

Vím, že změnit určitá pravidla by znamenalo asi stejnou fotbalovou revoluci,, jako kdyby změnili herní dobu, ale myslím si, že lepší by prostě bylo, kdyby se červené karty dávaly jen za opravdu velmi nebezpečné a likvidační zákroky a vše ostatní by posuzovala po zápase komise a místo takové včerejší červené karty, by dali danému hráči stop na nějaké zápasy. Stejně tak by se neměly pískat offsidy, akce by se měly nechat dohrát a až následně by se mělo řešit s pomocí videa, jestli to offside byl nebo ne..

Reagovat
smazaný uživatel

S těmi ofsajdy.. Ta akce nemusí být zakončená, to se pak za 10 minut až míč přijde do autu zastaví všichni hráči, rozhodčí se půjde podívat na video a pak to vrátí o těch 10 minut zpátky?

Reagovat
cetto

Ne, rozhodčí by se nikam podívat nešel, oni by mu dali zprávu do sluchátek jestli to byl nebo nebyl offside...jde mi jen o to, aby se nezastavila akce jen proto, že si někdo myslí, že to byl offside a za pár sekund by na videu zjistili, že nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

No a jak bys to tedy potom udělal, pokud by to byl ten sporný ofsajd a akce se nedohrála, nebo by dobrých 10 minut dané mužstvo útočilo? Za těch 10 minut by se to přerušilo a pak zase vrátilo zpět? To je dle mého totální blbost. Nechme to jak to je, ale ať to rozhodčí opravdu plní. Prostě pokud si nejsem stoprocentně jistý, že to byl ofsajd, tak to nepískám.. Hraniční už vůbec ne.

Navíc. Že si někdo myslí, že je ofsajd. Rozhodčí si třeba může myslet, že to byl faul a ostatní ne? To by dle této logiky měla být taky použita technika? Jak dlouho by pak trval zápas? Jaké by byly prodlevy? Tohle rozhodně ne..

Reagovat
cetto

ten rozhodčí by se to dozvěděl během půl minuty..a kdyby to byl offside, tak by prostě za tu půl minutu písknul

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takže by někdo nahoře mu zadával údaje do sluchátek.. To je stejně hloupost, protože občas to není poznat ani z televizních záběrů. Muselo by se to studovat. Je to akorát další zbytečný člověk, kterého UEFA bude platit.. Stejně jako brankovej rozhodčí. Když už video, tak jen na to jestli uznat branku, nebo neuznat..

Reagovat
Infi

Tohle je mistrovská logika, opravdu. Sporná situace, útočník se trefí v 92. minutě, oslava jak hovado, tribuny praskají ve švech a přiběhne sudí "sorry hoši, byl to offside, teď jsem to dostal do sluchátek".

Reagovat
blaugrana

To by už malo aké čaro. Taký koncový mass fight by určite prilákal množstvo priaznivcov.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas...alespon částečnej...bud penalta a žlutá...nebo když to je likvidační zákrok pentle + rudá nebo např. když hráč chytí do ruky balon který jasně směřuje do branky atd.

u offsidu bych zavedl video,dohrát akci,a potom at si stěžujou...každej tým by mohl 2-3x za zápas použít videorozhodčího, něco jako v tenise pokud by byl offside prokazatelnej možnost využít video by byla pořád stejná....

Reagovat
cetto

nehledě na to, pokud by gol nepadl, tak je to stejně jedno a kdyby padl, tak by měl rozhodčí hned šanci jít se přesvědčit o tom, zda to byl offside nebo ne..takže i ta "tvoje" varianta by mohla fungovat

Reagovat
cetto

reakce na Martyho

Reagovat
PaulinhoTheGunner

no já si hlavně myslím, že v dnešní době by vůbec nebyl problém, udělat něco, co offside okamžitě rozpozná a dá vědět hlavnímu sudímu, jenže to by fotbal přišel o ten lidský faktor, jak říkají dědci z FIFI, lidský faktor, který už pokazil tolik utkání a nas*al tolik lidí...

Reagovat
blaugrana

Keby sa niečo také stalo, tak už by tu nebolo o čom diskutovať a fňukny by sa nemali čoho chytiť. Potom by nadradenosť Barcelony znášali o to horšie.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Souhlas, jen s tou kritikou Petržely bych to tak nepřeháněl, viděl jsem už hráče top týmů, kteří zazdili mnohem větší tutovky. Kdyby ti, jak se píše v článku "kvalitnější" hráči Barci, Chelsea atd proměňovali každou takovou šanci, jakou měl Petržela, tak dávají 6-10 gólů každý zápas, což nedávají... Naopak bych ocenil, že se do nich dostal

Reagovat
smazaný uživatel

čiškovský ať ho pošlou do slovanu

Reagovat
tnt03

Sudí celej zápas pos*al.....

Reagovat
Liquid

ta červená byl totální nesmysl, já vůbec nechápu Šmicra a Csaplára, že hájili rozhodčího, co tam bylo na červenou proboha, normální faul ze předu, byla to šance, ale hráč nešel sám na brankáře, kolem byli další spoluhráči, brankář vybíhal, kdyby byl Čišovský za Messim a zfauloval ho a nikdo mimo gólmana nebyl před Messim nebo nějak těsně u Messiho tak červená ok, ale takto je i žlutá celkem přísná, běžný faul ve vápně, dát rovnou červenou může jen rozhodčí, který chce tlačit 1 tým

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí byl vážně k smíchu, napřed to vypadalo, že penaltu ani neodpíská, ale potom ji nejen pískl ale vyhodil i Čišovského, já nevím, ale vyhodit hráče za faul, kterej napřed nechtěl ani odpískat a kterej mu nejspíš poradil brankovej nebo pomezní, mi příjde jako jít na rande s holkou kterou ste nikdy neviděli

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle pozapasovy slzy srazej sympatickej vykon Plzne v uvodu..

Reagovat
smazaný uživatel

Velký klobouk dolů před Viktorkou a Vrbou :) sleduju Barcelonu dlouho, a nepamatuju na žádný jiný tým který by jí takhle vzdoroval v 10. Skvělý výkon!!! Sudí zazdil tou červenou zápas, který by nejspíš Barca stejně vyhrála, ale v plných počtech by to byl skvělý match celých 90 minut :)

Reagovat
rossoneri89

sranda ze uz kolko cervenych kariet dostal súper Barcelony ... hmm zaujimave

Reagovat
blaugrana

Ešte si mohol dopísať, že nebyť tej červenej, tak mohla Plzeň kľudne vyhrať, aby to bolo kompletné, ako sa Barcelona tlačí dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš ale jinak hroznej pokrytec...jak už bylo řečeno, právě kvůli takovýmhle lidem nemá Barcu rádo plno lidí ale tvoje věc, v pohodě

Reagovat
blaugrana

To mi je šum a fuk, či ju majú alebo nemajú radi. ja zas nemám rád tieto neustále sa opakujúce s stupidné názory o tom, ako sa Barce pripiskuje a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

jen se zeptám - měla to být červená nebo nebyla? stačí mi tvůj osobní názor ano nebo ne

Reagovat
blaugrana

Podľa môjho osobného názoru byť nemala, ale podľa viacerých expertov a rozhodcov áno. Písalo sa tu o pravidle dvojitého trestu a na základe neho je úplne oprávnená. Ale tu ide hlavne o to, že sa tu stále omieľa dookola to isté o pripiskovaní, o pretláčaní UEFOU, UNICEFOM, Green Peace, Obamom, Gatesom a neviem ešte čím. Ja už len čakám, s čím novým tu ta grcajúca enkláva vyrukuje nabudúce.

Reagovat
rossoneri89

samozrejme ze by Barca aj tak vyhrala ale je to cudne s tymi kartami

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych si měl tipnout který hráč nechtěl hrát tak bych tipl Rajtoral.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak zrovna on má dres Messiho tak může bejt spokojenej

Reagovat
j_mrazik

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo jinej? Podle mě Rajtoral.

Reagovat
j_mrazik

Ale proč? Mně přišel jeho výkon vcelku standartní a ne zrovna ustrašenej, že bych si řekl: "Ten by chtěl určitě sundat, protože má naprděno."

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jasný pánové jedině Plzen porazíš kdzž pískneš pecku kuva jedna Rakouská

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Son Of A Bitch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem přimo na SYNOT ARENĚ.Barča hrala na 30% svě možnosti,stejne mě udělal radost dal jim jen 4 kusky škoda že jim nedali vic aspon bura ,Plzen nema kotel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele