Vrba doufá, že se Spartou vyřadí Partizan stejně jako s Plzní

23.02.2022, 19:09
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
Pokahontas

Opravdu hodně povrchní srovnání - výchozí pozice po venkovní plichtě 1:1(,který byla tehdy daleko lepší než nyní,po úpravě pravidla o gólů venku), tehdejší Vrbovy Viktorky a po domácí prohře 0:1 jeho současné Sparty je naprosto nesrovnatelná.A to ani nemluvě o tom,že tehdy byla Viktorka v lize absolutně suverénní, což rozhodněte o současné Spartě neplatí.Narozdíl od současného Partizanu...

Aby toho nebylo málo,tak dohánět manko 0:1 nebývalo nikdy lehké a nyní je to ještě těžší - s pravidlem venkovního gólu stačila k postupu jakákoliv výhra i o gól kromě 1:0,nyní tuto jistotu dává jen výhra o 2 a více.Dlouhodobá statististická šance na postup při takto rozehraném dvojzápase bývala cca 15%,nyní to bude logicky ještě méně.

(ostatně,kdy se vlastně Spartě či jinému českému týmu naposled něco podobného povedlo? Ano,podobě rozehrané dvojduely uměj být i drama - např.Sparta-Chelsea 2013,Slávie-Tottenham 2006,Viktorka - Fenerbahce 2013,Baník - Spartak 2008 atd.,ale s postupových koncem jen zřídka - napadá mě jen Bolka s Palermem 2006 nebo Jablonec s Kodaní 2015.)

Pražskej zápas minulej tejden se od toho slavného z 66' lišil v tom,že hosté dostali o 4 góly méně než tehdy.Bude-li to platit i v odvetě,vychází to na docela realistických opět 1:0 pro Crno-bele.

Reagovat
Axelrose

Tak pořád tam můžou 1:0 vyhrát a potom postoupit na penalty. Při těch si myslím, že by psychický tlak na domácí byl větší, na druhou stranu mě nenapadá moc jmen ze Sparty na realizaci (Hložek, Pešek, Hancko?)

A to samé i u Slavie. Všude se mluví o jasném postupu, ale já to tak jasně nevidím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele