VON HEESEN REZIGNOVAL V BIELEFELDU

11.02.2007, 20:23
Aktuality
Ke změně na trenérském postu v Bielefeldu nakonec dojde dříve, než bylo původně plánováno. Thomas von Heesen dnes po utkání s Bayernem Mnichov oznámil svou rezignaci a na jeho místo se posune dosavadní asistent Frank Geideck...

Von Heesen byl na tomto kroku s Bielefeldem již domluvený, dojít k němu však mělo až po skončení sezóny. "Ještě před zápasem jsem se s klubem dohodl na ukončení mého kontraktu," řekl Von Heesen na tiskové konferenci po dnešním prohraném zápase na hřišti Bayernu Mnichov. Právě bavorský velkoklub by se mohl stát jeho dalším zaměstnavatelem, německými médií již probleskly informace, že by v létě mohl nahradit Ottmara Htzfelda.

Jedenáctý celek bundesligové tabulky o něco dříve přebírá Von Heesenův asistent Frank Geideck. "Výsledek zápasu na to neměl žádný vliv. Frank Geideck je správnou volbou. Tým se nyní musí dostat zpět na vítěznou cestu, jsem přesvědčen, že se vyhnou sestupu," pokračoval dále Von Heesen. "Důvodem mého rozhodnutí je to, že jsme v roce 2007 nezískali dostatek bodů," dodal dále kouč, o něhož se v zimě zajímala Borussia Dortmund.

Porážka 0:1 od Bayernu byla pro Bielefeld třetí v řadě. Arminia nevyhrála ani jeden z posledních devíti zápasů a hodně se přiblížila sestupové zóně. Na 16. příčku má nyní náskok pouhé tři body.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele