Vomáčka litoval chyby, po níž Brno otočilo skóre

30.04.2013, 09:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (42)

Přidat komentář
Puskas

Letos už ikstá hrubice obrany v posledních minutách... A Benji? Celý poločas je obrana pod permanentním tlakem, potom se logicky může stát, že nějaký kiks přijde. Chyba byla v trenérovi - měl reagovat na situaci. Jestliže jsme pod drtivým tlakem, Brno tam dá 3. útočníka a Pulpit zareaguje tak, že místo zraněného Stožického (střídal by vůbec nebýt toho zranění?/ dá taky 3. útočníka, tak je to skutečně na palici.

Reagovat
smazaný uživatel

Staško měl jít původně místo Soukupa si myslím.

Reagovat
Puskas

to je přece fuk, když se mi zraní defenzivně laděný halv a můj tým je pod tlakem, tak tam nedám útočníky

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

střídání nestřídání. vy nebo ten blbeček Pulpit to prokaučoval celý. Jedete hrát v podstatě o flek s tým, kterej hraje o to stejný. sice venku, ale hrajete zalezlí jak proti Spartě. Co to je? semtam nějakej nákop, kterej neměl ani myšlenku, byl to prostě jen nákop. gól jste dali z ničeho. v podstatě se se záložní řadou a jejich úkoly nemůžete ani pomýšlet na něco lepšího. vem si, že jsme vás II.půlku zatlačili MY - to je celkem vypovídající. Střídání Lukeše to podtrhlo uplně - jde tam na 3 minuty .

Reagovat
Puskas

souhlas se vším, špatně zvolená sestava i taktika, neschopnost reakce, bídný výkon..., chyby hráčů i rozhodčího, souhrnem hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

výkon rozhodčího bych bral jako hroznej celkově. pískal blbě na obě strany. V podstatě mohly být penalty na obouch stranách. a ten přímák, z kterýho padl gól, bych narozdíl od většiny zde nijak nenapadal..

Další věc, co mě teda nehorázně štvala.. byla simulování vašich hráčů. jako je mi jasný, že se vedlo a body jsou důležitý. ale tohle mně připadá, že přitáhl Pulpitek s tím, že se ty zápasy prostě budou betonovat v tom největších smyslu, zdržování a záloha hrající na místě obrany.. Já nevim.. možná vás to zachrání, ale je to divný.. . V létě na tom budete jak my se dívám, asi ještě hůř..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě teď mi zní v hlavě Vomáčkův výrokz předešlých let: "Slovenská liga je kvalitnější než Česká. Český fanoušek to musí akceptovat"

Reagovat
smazaný uživatel

sympatické vyjádření

Reagovat
smazaný uživatel

Chyby se stanou,Benjí není určitě viníkem včerejší prohry,ten druhý poločas to byla katastrofa,o Pulpitovi se ani nebudu vyjadřovat,jeho střídání nemají hlavu ani patu,ale neskutečně mě sere v poslední době Davor,zkurví co může,vkládal jsem do něj velké naděje a myslím,že nejen já,tak co mu je??

Reagovat
Pospovič

myslím, že každý chachar. Myslel jsem, že ho bude problém udržet jaký bude zájem a on si to pomalu svými výkony upevňuje na lavičku Baníku. Nedávno jsem četl, že zájem měla Boleslav ale jen ve formě hostování a pak vykoupení ale to jim můžeme zesrat

Reagovat
Puskas

on šel dolů až pod Pulpitem, všimni si, stejně jako Fantiš na podzim nejlepší hráč... Ti techničtí buď nehrají, nebo hrají blbě.. to je k zamyšlení

Reagovat
frankiefcb

kdo ví, co pro ne vymýšlí na tréninku.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Včera krásný zážitek a naše naprosto zasloužené vítězství.

Jako Brňák přeju Baníku jednoznačně udržení a vyřešení jejich nelehké finanční situace, nicméně to co včera předváděli za zdržovačky od 37. minuty, kdy šli do vedení, to bylo skutečně na zvracení. Namátkou: hráč jakmile se dozví, že bude střídat si lehne na trávník a nechá se odnést na nosítkách, hráč po té co si uvědomí, že teatrální válení za brankovou čárou mu bude k ničemu, se zvedne, ujde 5 metrů, tak aby byl na hřišti a opět se skácí k zemi a pokračuje herecké etudě... Pak samozřejmě se v průběhu zápasu skácelo k zemi asi kvůli údajným křečím několik dalších hráčů baníku, atd...

Vzal jsem na zápas pár lidí, co běžně na fotbal nechodí, a když se mě ptali co to jako je za komedii a jako jestli je to běžné a povolené, tak jsem fakt nevěděl co na to říct... Nedivím se, že příště půjdou zase radši na hokej... Nicméně díky bohu za to, že jsme to nakonec otočili a vyhrál tak tým, který chtěl hrát fotbal, ne trapně prezentující se tým, který odrazuje diváky.

Reagovat
smazaný uživatel

mě by teda hlavně odradilo Brno za tu hrůzu co hrálo první poločas

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak hra odpovídala kvalitě kádrů na obou stranách, to se nedá nic dělat, nicméně věřím, že fanoušek ocení, když vidí snahu, která se našim upřít nedala a to ani první poločas, náznaků šancí tam byla řada, Baník na sebe upozornil pouze jedním hodně šťastným gólem a pak jen řadou vyloženě nefotbalových věcí.

Reagovat
Il Architetto

OT: Trenér Petr Rada a asistent Martin Poustka končí u A-týmu Slavie, do konce sezony je nahradí Michal Petrouš a Ivo Knoflíček.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten pulpit mi hrozne pripomina Bilka.. se spartou ani nevystrelej na branku, celych 90min se jen branej, prohrajou 1:0 a on je sppokojenej :D

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, když přišel Pulpit, byly body. Zase hned hystericky řvát, ať jde pryč a angažovat nového trenéra taky nedává moc smysl. Nejsou peníze na nového trenéra a brát jako nouzovku Malury a jemu podobné na posledních 5 kol Baníku taky moc neprospěje.

Reagovat
Neuro

tak zase pravda že to Brno dost prokaučoval..

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žádná. Ale stále věřím, že Baník se i s ním zachrání.

Reagovat
Neuro

určitě zachrání.. jenže už třetí sezónu bude Baník hrát jen na to aby nesestoupil.. si myslím že už nikdy nebude atakovat pohárové příčky nebo první polovinu tabulky ale věčně bude priorita se zachránit

Reagovat
smazaný uživatel

Pač reálně navíc nemáme. Až se stabilizuje klub, poplatí se dluhy, může se začít zkvalitňovat kádr a v horizontu třech let můžem směle jít nahoru. Anebo taky do prdele, pokud se nedohodne Baník s městem.

Reagovat
frankiefcb

Třetí liga by mi tak nevadila, jak ot nejistota, že Baník opravdu nezkrachuje. Jinak město Baník nepodpoří to je na 95 % jisté.

Reagovat
smazaný uživatel

No, co se mi doneslo, tak město v tajnosti schválilo dalších 448 milionů pro rekonstrukci stadionu ve Vítkovicích

Reagovat
frankiefcb

no pokud tohle schválili, tak je to jasné. Myslím si, že by je lidi v Ostravě sežrali zaživa. Moc dobře vím, co se děje v mém okolí a co lidi říkají o případném odkupu Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

A co se povídá v tvém okolí ?

Reagovat
frankiefcb

No hlavně to, aby prachy nedávalo město Baníku jako soukromé společnosti. A na co Bazaly, když se už jeden stadion staví. Oni to berou pragmaticky jeden stadion se za velké prachy staví proč další. Peníze nemá prachy bude vyhazovat za dva stadiony, když jsou důležitější věci v ostravě, co lidi trápí. Já to i docela beru. A sám si myslím, že je to hodně peněz a město by ty prachy dávat nemělo, když investuje do stadionu ve Vítkovicích. jako fanoušek budu rád, když nakonec zachrání Baník, jako obyvatel města moc nadšený z vyhazování peněz nejsem.

Reagovat
centos

To není odkup Baníku. I když si to spousta lidí myslí.

Reagovat
frankiefcb

No právě, že si to myslí.

Reagovat
frankiefcb

Se jim snažím vysvětlit, že je to obchod. na druhou stranu pro město velmi nevýhodný.

Reagovat
centos

Já si strašně přeju, aby byl Baník schopný si prostředky na nový stadion zajistit sám Do Vítkovic prostě nepatří a nikdy nebude.

Reagovat
Shevchenko

Věčně? Zase se uklidníme.

Reagovat
frankiefcb

do konce sezóny nechat, ale od nové sezóny bych chtěl někoho jiného. Bo betonáře s taktikou nákopů nechci. A ty body, jak přišel to byl spíše impuls, ale byla to furt práce Látala. Myslím, že se jeho pravé já ukazuje na jaře. Jeden povedený zápas + ubráněná remka v Plzni. Jinak hovno a někdy dokonce totální humus (Brno, Budějovice, Boleslav)

Reagovat
smazaný uživatel

S Budějovicemi si nemohl čekat zázraky, když si vemeš, že ČB hrají beton a do toho byla ta festovní zima s velkým návalem sněhu. Pravda je taková, že zlo to bylo proti MB a teď.

A věc druhá, máme finanční problémy a budem každý půlrok střídat trenéry ? A platit je budem černým uhlím ?

Reagovat
frankiefcb

Zaměřil bych se na lokální trenéry, kteří chtějí hrát fotbal. A snažil bych se zapojit do trenéřiny bývalé hráče. Osobně mě mrzí ten Látal, kdyby se trošku zaměřil na obranu, tak by to šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo. On byl takový nevytrénovaný plus spoléhal na díru Bučka. Do budoucna bych Látalovi dal ještě šanci.

Reagovat
frankiefcb

No ten Buček no. Furt mu dával šanci.

Reagovat
soukup

klidně byste si mohli vzít po Brnu Čuhela, já bych mu nějaký prvoligový angažmá přál. Preferuje sice hlavně agresivní běhavej fotbal, ale pokud technickej hráč není línej na krok, tak mu dopředu tu volnost dá viz. Zavadil. Dokonce nechávál klusat Švanciho, když je to pro tým užitečný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele