VÖLLER SE ZLOBÍ

11.04.2007, 16:10
Aktuality
Leverkusenu v průběhu jednoho týdne zhořkla celá sezóně. Bayer ve dvou posledních zápasech na domácí půdě inkasoval sedm branek a letošní ročník z jeho pohledu bude postrádat dramatický náboj. To pochopitelně nezůstalo bez odezvy u vedení klubu...

Leverkusen nejprve ve čtvrtek doma v úvodním utkání čtvrtfinále Poháru UEFA podlehl Osasuně vysoko 0:3 a jeho šance na postup mezi nejlepší čtyři jsou už pouze teoretické. Další výbuch přišel o víkendu, kdy si z Bay Areny po výhře 4:1 všechny body odvezla o záchranu bojující Bochum.

"Tahle ospalost je nevysvětlitelná. Jsme letargičtí, jenom se koukáme na míč, spíme při standardních situacích a soupeřům góly doslova darujeme," zlobí se sportovní ředitel německého klubu Rudi Völler.

"Takové chyby si v bundeslize nesmíme dovolit. Dnes bych chtěl být útočníkem Bochumi, dal bych ještě o dvě branky více. Nikdo si mi nestěžoval na velkou zápasovou zátěž a i když jste unavení, musíte jít na hřiště a něco tam předvést. Musíme k sobě být upřímní, nejsme v mateřské školce, když udělám chybu, tak musím trénovat, trénovat a trénovat. Po tréninku pak můžete zůstat třicet minut navíc, nebude alespoň dávat takové pitomé přihrávky, jako před třetím gólem Karim Haggui," pokračoval rozzlobený Völler.

Leverkusen je již více než jednou nohou z Poháru UEFA. V domácí soutěži mohl zaútočit na čtvrtý Bayern Mnichov. Kdyby dokázal Bochum porazit, snížil by manko na bavorský velkoklub jenom na pět bodů a mohl by ještě pomýšlet i na Ligu mistrů. Takto je rozdíl mezi Bayerem a Bayernem osmibodový a Leverkusen se bude muset strachovat o účast v příštím ročníku Poháru UEFA - šestý Norimberk na něj totiž stále ztrácí pouze jeden bod.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele