VOLBY SVAZOVÉHO PŘEDSEDY

17.04.2005, 23:43
Aktuality
Od pátku měl mít fotbal svého nového nejmocnějšího muže. Do souboje vstupovali pánové Hašek, Košťál a Mokrý. Z volby se však stala fraška a světe div se, předseda ČMFS nikde. A to byly přitom před volbou slyšet ironické hlasy, že předseda prostě zvolen bude a jestli ne, tak jen díky uklízečce, která vyhodí zasedající delegáty ze sálu...

Na uklízečku už nedošlo, pánové to stihli vcelku rychle a jejich volba byla naprosto jednoznačná: Zkusíme, kam až by mohl fotbal klesnout, zkusíme co ubohý fanoušek vydrží a zkusíme, jestli se nám nepovede fotbal v Česku zničit.

Po prvním kole, kdy vypadl Ivan Hašek, se volby proměnily na bitvu dvou kohoutů o jednu, byť slavnou, ale už notně vypelichanou kulhavou slepici, která by spíš potřebovala reinkarnaci, než jen učesat hřebínek. Z boje však nevyšel nikdo vítězně, protože delegáti ani po třech kolech nenašli společnou řeč a na jméně se neshodli.

Jasné je, že český fotbal nového vůdce potřebuje. Hledá takového předsedu, který bude rozhodný, nebude se bát jít proti větru, který vane jak od Olomouce, tak od Prahy a podívá se na zoubek korupci. Otázkou je, zda se najde někdo takový, kdo bude vyhovovat Moravě i Čechám a přitom to nebude jen kýval, který si neumí bouchnout do stolu. Protože pokud bude zvolen něčí (další) nohsled bez vlastního názoru, tak nám Ivánků a podobných lumpů jenom přibude.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (1866)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele