VOLBY SVAZOVÉHO PŘEDSEDY

17.04.2005, 23:43
Aktuality
Od pátku měl mít fotbal svého nového nejmocnějšího muže. Do souboje vstupovali pánové Hašek, Košťál a Mokrý. Z volby se však stala fraška a světe div se, předseda ČMFS nikde. A to byly přitom před volbou slyšet ironické hlasy, že předseda prostě zvolen bude a jestli ne, tak jen díky uklízečce, která vyhodí zasedající delegáty ze sálu...

Na uklízečku už nedošlo, pánové to stihli vcelku rychle a jejich volba byla naprosto jednoznačná: Zkusíme, kam až by mohl fotbal klesnout, zkusíme co ubohý fanoušek vydrží a zkusíme, jestli se nám nepovede fotbal v Česku zničit.

Po prvním kole, kdy vypadl Ivan Hašek, se volby proměnily na bitvu dvou kohoutů o jednu, byť slavnou, ale už notně vypelichanou kulhavou slepici, která by spíš potřebovala reinkarnaci, než jen učesat hřebínek. Z boje však nevyšel nikdo vítězně, protože delegáti ani po třech kolech nenašli společnou řeč a na jméně se neshodli.

Jasné je, že český fotbal nového vůdce potřebuje. Hledá takového předsedu, který bude rozhodný, nebude se bát jít proti větru, který vane jak od Olomouce, tak od Prahy a podívá se na zoubek korupci. Otázkou je, zda se najde někdo takový, kdo bude vyhovovat Moravě i Čechám a přitom to nebude jen kýval, který si neumí bouchnout do stolu. Protože pokud bude zvolen něčí (další) nohsled bez vlastního názoru, tak nám Ivánků a podobných lumpů jenom přibude.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (1866)

Přidat komentář
Xavi

Má to cenu ještě sledovat?

Reagovat
HOST*ja-cz

Ne nema, tim ze se zbavili Haska je to jedno. Korupce bude kvest dal a fotbal u nas bude cim dal horsi...

Reagovat
ACSeRw!n

urcite jo

Reagovat
Xavi

Reagovat
HOST*Luis

Koukám, že návštěvníky moc nezajíma vývoj v našem "průhledném" fotbale. Jindy je příspěvků jako šafránu - hlavně Barca-Real. Hold naše liga je totálně v troskách. Doufám. že navrhnou někoho, kterej v tomhle bordelu udělá pořádek. Ale oni se bojej a nikdo nemá před svým prahem zameteno!!!

Reagovat
smazaný uživatel

mě to zajímá, ale co k tomu inteligentního říci?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sem rád, že nebylo zvoleno to hovado jménem Košťál. škoda, že česká komora neschválila Haška, ten by se nám na Moravě líbil. P.S.: dobře to zařídil Jiří Kubíček.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
Xavi

teď jsem četl, jak Nedvěd říkal, že máme v Itálii kvůli tomu, že jsme si nezvolili předsedu pěknou ostudu. Já bych jim radši vzkázal, ať se starají radši o to, aby na jejich stadionech nebyla fašistická atmosféra! A vědší ostuda rozhodně byla, když se musel kontumovat nedohraný zápas LM (AC-INTER)! A když už jsme u těch voleb, tak nemůžu opomenout že si ani na 3X nedokázali zvolit papeže!

Reagovat
PJ

S těma stadiónama máš pravdu... Ale papaže do toho netahej, to je něco úplně jinýho. Nehledě na to, že Italové s tim maji prd společnýho, protože papeže volili kardinálové z celýho světa...

Reagovat
Xavi

Já vím...

Reagovat
HOST*Luis

To máte pravdu oni ať se staraj o sebe. Jinak lepší NIKDO než Košťál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale stejně ho tam protalčej a pak se uvidíte co se bude dít. Ten kretén dřív chtěl, aby repre hrálo v kopačkách od sponzora!! On to nemá v hlavě v pořádku - jemu jde jen o prachy a hlavně prestiž

Reagovat
Uwe háže buly

Hašek by se na to podle mě po pár měsících vysral a zdrhne někam za penezma jak ho znám.

Reagovat
Rothbard

Dobrý brankář neznamená dobrý funkcionář.

Reagovat
smazaný uživatel

No,nie som nejaký veľký znalec českej zákulisnej scény,ale ten Košťál,ten asi už mal byť dávno v base,podľa toho,čo tu čítam,nie?

Reagovat
Xavi

Ano!!!!!!!!

Reagovat
Rothbard

DlSKUZE K PREZIDENTSKÉ VOLBĚ PRÁVĚ ZDE.

Ukažme národu, že nejfundovanější diskuze neprobíhá na Novinkách (haha), na Idnesu nebo na Modrém koníkovi, ale právě na EF!

Za 4 týdny budeme mít nového prezidenta nebo prezidentku!

Diskutujte, kdo má jaké šance, komu co uškodí/lo a komu co prospěje/prospêlo. Diskutujme prosím slušně.

Vykopávám (abychom nezapomněli, že jsme na webu o fotbale): Babiš nesmí vyhrát!

Reagovat
Svatej

Reagovat
jk

Tak dávám do záložek.

Generál for president

Reagovat
frankiefcb

doufám. Konečně by byl prezident, kterému by se dalo věřit a nemusel bych se za něho stydět.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
MadMrJacky

Snad Babiš nepůjde ani do druhého kola

Reagovat
Neon

To bych snad šel shánět ohňostroje

Reagovat
fabec1222

To je blbost, to ani nejde To by museli jeho voliči přejít k Pavlovi / Nerudové

Reagovat
kilobyte

Kdyby na poslední chvíli odstooupili ostatní kandidáti kromě Bašty a Středuly, tak by to šlo. Ale to už asi nemůžou. A stejně by to muselo být na poslední chvíli, aby na to nemohl Babiš reagovat.

Reagovat
Freedo

Vidím to na výhru Pavla. Jestli to je výhra, to nevím. Ale volil bych ho radši než Danuši, která mi přijde strašná. Hlas dám Fischerovi stejně jako minule, za mě nejlepší volba.

Reagovat
Rothbard

Fischer mi vyšel v kalkulačce na prvním místě.

Reagovat
Freedo

Mě vyšla první Danuše, tak jsem se lekl. Ale mám třeba kámoše, kterej měl druhou největší shodu s Babišem a bude volit Pavla, tak nevím, jak to funguje.

Reagovat
kilobyte

Kalkulačky jsou úplně k hovnu. Většinou neřeší váhu témat a ještě jsou ty témata zjednodušená.

Slovy klasika: Kalkulačky nebrat.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Freedo

Byla by blbost se tím řídit doslova, ale na úvod to není tak špatný, když si pak ještě zjistíš info. Hlavně u voleb do PS teda, tam to podle mě funguje líp.

Reagovat
kilobyte

Tak do PS volíš "program" strany, takže tam je ta kalkulačka vhodnější. U prezidenta volíš spíše osobnost.

Ale stejně jsem si je udělal jenom párkrát a na výsledek nebral vůbec ohled. Možná je to tím, že je moc nevyhledávám a vždy jsem našel takové primitivní, kde většinou nebyla priorita témat a většina otázek byla na ano, ne a nevím. Jenže většina otázek v politice je moc komplikovaná na to, aby šla shrnout do otázka buď a nebo.

Reagovat
Talker

Je to celkově špatný, protože můžeš mít jedno téma, které nepřekousneš (třeba u PS zvyšování daní). Stejně tak je důležitý výklad těch otázek.

Třeba první otázka u mě - právo odmítnout kandidáta na ministra - je strašně složitá. Pokud to dokáže ospravedlnit a být objektivní (tj třeba že vyžaduje u všech ministrů vzdělání + praxi v oboru), tak jsem pro. Pokud je tam dvojí metr, tak je to horší.

Další věcí je, co kandidát říká a nakolik mu věřím. Babiš podle mého na těch 100 otázek odpověděl podle marketingových průzkumů.

Navíc to je pokroucené Zemanem, který si s tím vytíral prdel.

Reagovat
jk

Na to je ale docela dobré zpracování https://www.volebnikalkulacka.cz (je to taky jediná, kterou jsem dělal).

Člověk si pak zpětně prohlídne ty svoje odpovědi s těmi od ostatních kandidáta a zjistí, v jakých otázkách se případně rozchází. Mě tam třeba vyšla D. Nerudová, ale když jsem si prošel odpovědi P. Pavla, tak jsem zjistil, že se neshodujeme ve věcech, které nejsou tak důležité nebo jsem u těch odpovědí i váhal. Takže vlastně ok.

Je to fakt nápověda jak se dozvědět něco víc o těch kandidátech. A jak tu píše Freedo, dobrý odrazový můstek pro rozhodování.

Reagovat
Jardin

To projití otázek zpětně je dobrá věc. Nejlepší byl poslední dotaz na to, zda by měl prezident jezdit do práce na Hradě na kole a MHD

Reagovat
jk

Mě v kalkulačce taky vyšla Nerudová.

Ten Šídlo měl pravdu, když říkala, že ona je takový pokus o politický idál krásy, který ale stejně neexistuje.

Reagovat
Alan_Shearer

Mne vysla v kalkulacce Danuse, ale treba tretina bodu mi je uplne fuk a nejdulezitejsi hodnoty maji s Pavlem stejne totozny. V cem ale vidim obrovsky rozdily, coz logicky kalkulacka neresi, jsou jejich zkusenosti, vystupovani v mediich, emoce, autenticnost atd, a tam Pavel drtive vede.

Reagovat
Jardin

+ taky to docela ovlivňuje aktuální situace na Ukrajině, kdy moc nechci hledat novou Čaputovou, ale někoho se zkušenostmi.

Reagovat
fabec1222

Mě vyšla Danuše, a Hilšer / Středula mezi kterýma se reálně rozhoduju, mi vyšli úplně na konci

Reagovat
Blasphemer

Fischer by byl dobrý prezident... v 19. století.

Reagovat
Freedo

Tohle lidi píšou často a mě by zajímalo proč. Jako jeden z prvních odhadl hrozbu ze strany Ruska a Činy, v tom byl o krok napřed a ne zpátečnický. Má super zkušenosti z diplomacie, kontakty v USA.

I to manželství stejnopohlavních párů by podepsal. A že před 6 lety řekl, že by Ústavním soudcem nezvolil homosexuála, přičemž to bylo částečně vytrženo z kontextu a několikrát se za to omluvil, tak to pro mě není žádnej důvod ho nevolit.

Reagovat
Eichel

pretože sa verejne vyjadruje o tom, že pri svojom konaní výchadza z jeho interpretácie Biblie.. niektorým ľuďom proste príde, že to nie je vhodný prezident do sekulárneho štátu 21. storočia.. čím nehovorím, že s nimi súhlasím, ja som síce ateista, ale pána Fishera by som s kludným srdcom volil

Reagovat
Eichel

Reagovat
kilobyte

Mě u Fischera a Hilšera vadí, že kandidovali už minule a za ty +-4 roky mezi kampaněmi nebyli schopní přesvědčit více lidí. Přijde mi že vůbec nebyli vidět.

Reagovat
masly008

Vždyť jim jde jen o koryta. Dostali se do senátu a pak se zneviditelnili zase až do teď.

Reagovat
kilobyte

Tak v senátu můžeš dělat dobrou práci a přesto nebýt vidět. Ale když chtěli kandidovat znovu, tak by se měli ty 4 roky snažit na sebe v dobrým upozornit a nebo si sehnat sponzory a udělat kampaň.

Reagovat
masly008

No však. Já třeba myslel že po minulých prezidentských volbách Fišer v politice skončil a až teď jsem zjistil že seděl v senátu.

Reagovat
kilobyte

Když už je přímá volba prezidenta mohli by změnit volbu. Nejlépe na Alternativní hlasování, jak už bylo zde ne EF zmíněno. Protože ty diskuze o odstoupení, podpoře, nekritizování menších zel, atd., už mi lezou krkem.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Alternativn%C3%AD_hlasov%C3%A1n%C3%AD

Nepropadne žádný hlas a vyhraje nejpřijatelnější kandidát. Navíc nebude druhé kolo. A jestli někdo nebude schopný pochopit systém hlasování, tak by stejně neměl volit.

Reagovat
Talker

Tohle by se mělo dít i u senátu. Stejně tak přerozdělovat hlasy stran, které jsou pod 5% u PS (i když ty poslední volby by to bylo naprd .

Reagovat
TopinB

chm, to je zajímavý

Reagovat
Golasso

za mě jedine pan BAŽTA mrtki DEMYSY

Reagovat
jk

Na co demisi?

"Slibuju, že pokud budu zvolen, odvolám vládu Petra Fialy dle článku 62."

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ZJEV

Když si to tak vezmete, tak ty volby jsou díky médiím znehodnocené. Jako rozdělení na hlavní kandidáty a ostatní, favority a outsidery je prostě špatně. Ať je to dle průzkumů jak chce, tak ti vzadu jsou prostě znevýhodnění. Já se na volby těšil, hlavně kvůli tomu, že konečně vypadne Zeman, ale tak jak to začala média prezentovat je prostě strašná kaňka na jejich objektivnosti. Aby to pak ještě takový Bašta spolu s Pitomiem nenapadli u ÚS...

Pro mě je hlavní ať z těch tří nevyhraje Babiš (ten snad nemá v druhém kole šanci) a trochu víc bych tam chtěl asi Pavla, ale jinak bych vybíral mezi dalšími vzadu, ale co teď? Klasická poučka v 1. volit srdcem a v 2. lepšího ze dvou nyní neplatí. Když totiž zvolím "outsidera" tak riskuji, že Nerudová porazí Pavla a v druhém kole budu volit místo své druhé až třetí volby pátou? Takže média

Reagovat
jk

Tak tímto způsobem "hlavní" a "vedlejší" kandidáti to snad rozdělila jen TV Nova v té jejich debatě ne?

Třeba na ČT měli letos prostor podle mě všichni kandidáti, co jsem tak zaregistroval. Kritizovat média za to, že prezentují volební průzkumy mi přijde divný. Už stačí to, že je zákaz o průzkumy zveřejňovat snad týden nebo dva před volbami.

Reagovat
ZJEV

Tak ČT to tak musí dělat právě kvůli objektivity. Ale tohle rozdělení má tuším i Prima, plus i na internetových portálech jsou často u článku k volbám na hlavním obrázku hlavy těch tří. Viděl jsem i několikrát ankety, kde odpovídali jenom ti tři apod. Rozhodně to není, jenom TV Nova.

Chápu, že se těm průzkumům nedá vyhnout a každý kandidát si je bude dělat a prezentovat se jako vítěz, ale tohle dělení prostě zavání neregulérností.

Reagovat
jk

To je těžký. Představovat nějak zeširoka P. Fishera je prostě pro komerční web ztráta času, protože jim to přinese méně peněz, než obsáhlý článek s jedním z těch "hlavních" kandidátů. To je prostě fakt a s tím asi nic nenaděláme.

S tím, že by všichni měli dostávat stejný prostor souhlasím, ale k tomu slouží ČT. A lidi prostě nemají být blbí a liný zajímat se o ty kandidáty, pokud se chtějí vážně rozhodnout. Ty možnosti jsou.

A pak je tu zhruba 30% lidí, kterým je tohle všechno u prdele a stačí jim kobliha a sliby, že bude líp.

Reagovat
ZJEV

Lidi nemají být blbí Dvakrát jsme si zvolili Zemana, takže asi tak k tomu.

Ona je spíš otázka jestli v případě prezidenta nebyla lepší předchozí úprava, kdy ho volil parlament.

Reagovat
frankiefcb

no když volil parlament, tak dvakrát zvolil kolaboranta Klause. To je asi fuk. Lepší ať si toho dementa zvolí lidi než poslanci.

Reagovat
andrew96

V tom případě by se ale mělo uvažovat o navýšení pravomocí, když se prezident může odvolávat na legitimitu od občanů.

Reagovat
jk

Vzhledem k tomu, že jsme si 2x zvolili Zemana a obžalovaný Bureš je už desetiletí ve vrcholné politice, tak bych na rozum občanů úplně nespoléhal...

Reagovat
andrew96

Já jsem rovněž proti přímé volbě, respektive jejímu zasazení do parlamentního režimu, kde má prezident dost omezené pravomoci. Nicméně vůle k návratu k volbě Parlamentem se bude hledat těžko. Nikdo nebude chtít lidem brát jejich volby.

Reagovat
jk

No to už se nezmění. Ale navýšení pravomocí pro prezidenta bych teda nepodpořil.

Reagovat
andrew96

Vzniká třecí plocha mezi rozložením moci na papíře a tím faktickým. Zeman nám to ukázal v plné parádě (zejména v r. 2013). Ne snad, že by se na hraně ústavnosti nepohybovali Havel i Klaus, nicméně Zeman zašel ještě dál – právě s vědomím, že má moc od lidí. Téhle třecí plochy se úpravou pravomocí prezidenta nezbavíme (nebo změnou volebního systému, ale.. viz výše) nezbavíme a do budoucna se může ještě vyhrotit.

Reagovat
jk

To, že si někdo vykládá ústavu po svém a většinou v rozporu s tím jak ústavu jak ÚS tak ústavní právníci přeci nemůže být důvod k tomu, rozšířit pravomocí nějakého úřadu.

Zemanovi jsou lidi úplně u prdele, ten většinu společnosti považuje za úplné debily. Ten vše dělal že zištných důvodů, ne protože cítil, že mandát mu dal lid, kterým opovrhuje

Reagovat
andrew96

Jde o to, že přímá volba se dostává do křížku s parlamentním systémem, kde je v hlavní roli premiér. Jistě, kreativní (a ješitný, pomstychtivý a bůhvíco ještě) Zeman by zřejmě obstruoval tak jako tak. Nicméně základy svého svévolného nakládání s ústavním pořádkem položil již v r. 2013, kdy právě krátce po nabytí mandátu od více než 2,5 mil. voličů v podstatě více než půlroku (skrze Rusnokovu vládu) premiéroval.

Vliv mají i další faktory, například velmi slabá Poslanecká sněmovna oněch 10 let dozadu, která Zemanovi vládnutí dovolila. Nicméně ani narcistní Klaus si nedovolil to, co obdobně svébytný Zeman. Ten si dobře uvědomoval. co zvolení přímo znamená.

Reagovat
ZJEV

Ale to, že má na základě přímé volby silnější mandát od lidí, začal tvrdit Zeman jen proto, že si ohýbal (porušoval) Ústavu k obrazu svému. Volba resp. druh volby nemá žádný vliv na náš systém parlamentní demokracie.

Reagovat
andrew96

Právě ze Zemanova chování lze vyčíst, že může mít.

Reagovat
ZJEV

Zeman je zlodedek z jeho chovani vyctes jen to, ze si dela co chce. Zmena volby nemela zadny vliv na povinnosti a pravomoci prezidenta.

Reagovat
xjert02

Ano, ale on prave zneuzival nejednoznace psanych zakonu. Pritom zakony nesmi byt psany jednoznacne, protoze to pleveli pravni rad, neb na kazdou blbost musi byt §

Reagovat
xjert02

Reagovat
jk

Já si třeba myslím, že přímá volba je blbost.

Reagovat
xjert02

Reagovat
fabec1222

Většinou je to tak, že přímou volbu nechtějí ti, jejichž kandidát prohrál

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
xjert02

Samozrejme. A toto by se melo vratit, protoze zavedenim prime volby se zmenil pomer legitimity vs. legality. Nebo revidovat komplexne politicky system. Za mne ale neni vhodna doba. K tomu potrebuje byt ve spolecnosti vhodna atmosfera jako byla treba po Sametu. Prezident ma v nasem systemu - diky Bohu - reprezentativni ulohu. Doufam, ze kazdy trosku inteligentni clovek umi vyhodnotit, ze mame velmi nepekne zkusenosti s hromadenim moci. Stat ma absolutni moc a proto musi byt co nejvice rozdrobena, aby ji bylo tezke nahromadit. Senat se ukazuje v poslednich 10 letech jako genialni vec a budme za nej radi.

Reagovat
raduinho

Reagovat
fabec1222

Dneska je Primě první TV debata, kterou od začátku Prima promuje jako "Souboj outsiderů"

Reagovat
jk

Bože... Ale tak čekáš něco jiného od tak dementní televize? To spojení se CNN jsem fakt doteď nepochopil.

Reagovat
Uwe háže buly

bulvárně béčkově seriálová žumpa

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Freedo

Tak tady nejde jen o rozdělení na hlavní a vedlejší v televizních debatách, ale celkově o tom narativu, že jsou tady 3, co mají šanci a zbylí demokratičtí voliči by měli odstoupit, aby netříštili hlasy - to se pořád podsouvalo třeba Hilšerovi a Fischerovi. Stejně tak na Slovensku se tlačilo, aby odstoupili demokratičtí kandidáti a podpořili Čaputovou, někdo to i tehdy udělal, už nevím kdo. Pokud se tohle neustále omílá, tak to může rozhodování voličů ovlivnit, což je prostě špatně. Navíc volební průzkumy ukazují trendy z doby před pár týdny, takže spoléhat se na to nelze.

Reagovat
jk

Jo, nějaké prohlášení, že by Hilšer měl odstoupit jsem zachytil.

A teda ten narativ, že jsou tady 3, kteří mají šanci je jednoduše pravda Už ale ne s tím, že by měl někdo odstoupit. Ale tak o tomu už je ani nikdo v posledních týdnech nevyzývá ne?

Reagovat
Freedo

Mě přijde, že se na to média pořád ptají, jestli by to nebylo lepší, aby tihle kandidáti odstoupili. Za mě by teoreticky mohl mít Fischer šanci, kdyby ho takto od začátku neprofilovali.

Reagovat
jk

Tak to je asi můj problém, že jsem to teď nezachytil. A je fakt, ze to sleduju víceméně jen z pohledu těch kandidátů, hlavně na twitteru, + ČT24 kde jsem to nějak nepostřehl. A podcasty se zatím furt věnují víc Ukrajině něž volbám

Reagovat
Rothbard

Rado Procházka

Reagovat
Freedo

Byl to Mistrík, pokud jsem to správně našel

Reagovat
Rothbard

Procházka byl o 5 let dříve.

Reagovat
fabec1222

Já budu volit určitě jednoho z outsiderů, a ve finále to pak bude pro mě těžké házení mincí

Spousta lidí AB před finále podceňuje, ale stejně takhle podceňovali i Miloše, a taky k němu ta klíčová část voličů nakonec přešla

Reagovat
ZJEV

Tak je fakt, že zvolit podruhé Zemana je určitá forma sebepoškozování a dost to o lidech vypovídá. Ale v případě Babiše si prostě myslím, že ve druhém kole nemá kde brát. K němu přejdou voliči od Bašty a část možná od Středuly, pochybuji, že by ho volili i voliči někoho dalšího. Senátní volby mi dávají naději.

Reagovat
jk

Pokud by bylo finále Babiš X Nerudová, tak věřím, že by Babiš získal i část voličů Pavla. To je vlastně jediná varianta, ze které mám trochu strach.

Reagovat
frankiefcb

jsem volič Pavla, ale Nerudovou budu volit určitě proti Babišovi. Bude to sice menší zlo, ale všechno lepší než Babiš nebo Bašta. Tam by se spíše mohlo stát to, že nepůjdou k volbám.

Reagovat
jk

Mám to stejně.

Ale myslím, že vetší společnou množinu voličů má Babiš a Pavel, než Nerudová a Babiš. Určitě to bude ale v táboru voličů generála menšina.

Reagovat
frankiefcb

nicméně doufám, že do druhého kola postoupí Pavel a Babiš. Vidět, jak ho Pavel úplně rozloží v debatách a on bude jenom kvičet.

Reagovat
jk

Tam bych Pavlovi věřil celkem dost.

Úplně nejlepší by bylo, kdyby Bureše ještě tento týden odsoudili a je to vyřešený

Reagovat
kilobyte

Už vidím, jak do něj Babiš pojede, že dělal pro komunisty.

Reagovat
fabec1222

A to je potvrzené, že AB do těch duelových debat půjde?

Reagovat
frankiefcb

říká se, že minimálně do jedné půjde. Přece jenom, jeho tým mu musí připravit notičky jenom na jednoho kandidáta. Jsme viděli u minulých voleb, jak hystericky řval Gdě je Bartoš? Bo na něho měl notičky.

Reagovat
Freedo

Půjde pouze na Novu

Reagovat
owner

Mám to stejně s tou volbou, ale v druhém kole bych volil naopak. Nerudová je pro mě absolutně nevolitelná, buď bych nešel, nebo bych to hodil Stbákovi.

Reagovat
Mates_Matesović

No, ale to stejný máš i před parlamentníma volbama, kdy ti taky žádný média nebudou prezentovat obskurní strany typu Švýcarská demokracie a tak. Za týhle konstelace je úplně v pohodě mít za relevantní jenom ty tři kandidáty, protože neexistuje sebemenší šance, že by se do druhého kola dostal někdo jinej, než oni.

Reagovat
Rothbard

Díky průzkumům ta šance neexistuje. Bez nich by to rozpoložení bylo jiné, respektive byla by tam větší odchylka od daných procent k jednotlivým kandidátům.

Reagovat
Mates_Matesović

Tak Fischer s Hilšerem by nebýt průzkumů asi byli výš, ale byli by z toho spodku jediní.

Reagovat
ZJEV

O průzkumy ani tak nejde, těm se prostě nevyhneš. Problém je to škatulkování, kdy ti v podstatě média říkají, že vyhraje jeden z těch tří. Kdyby třeba Fischera vzali do party "favoritů", tak mu preference postupně i stoupají. Takhle jsou ti vzadu mnohem méně vidět. Vrcholem je rozdělení do debat, kdy jedni mají debatu v 17:00 a druzí v hlavním vysílacím čase v 20:00. Ty to třeba sleduješ, ale dost lidí o tom nemá ani páru a o další kandidáty ani nezavadí.

Reagovat
Jardin

Sázkařské okénko k volbě - máte nějaké zajímavé tikety? Já teď uvažuji nad tímto, jakékoliv tipy a rady jsou vítány.

https://postimg.cc/v4kvBBjP

Reagovat
fabec1222

Na AB výhra je teď kurz přes 4, tak to se musí zkusit. Stejně jako Nerudová, když měla tenhle kurz.

Jinak výhra AB v prvním kole.

A zkoušim duely proti Fischerovi

Reagovat
Jardin

AB jsem chtěl dát před Vánocemi, ale byl za 3,4 asi. Tohle už je zajímavější, ale nějak tomu přestávám věřit. Možná pokud se rozjede nějaká mega antikampaň, tak ho dám, abych si případně utíral slzy pětitisícovkama

Reagovat
fabec1222

Tak teď se jede docela kampaň proti Nerudové, kdežto okolo Pavla je ticho, je možný, že si věci proti němu nechává AB až do druhého kola.

Reagovat
Rothbard

Přitom jednodušší má porazit Nerudovou. Však v souvislosti s tím jsem četl názor, že spíš jí bude chtít do druhého kola.

Reagovat
kilobyte

Tak předtím byla kampaň proti Pavlovi. Ale asi nebyla tolik účinná a hrozilo, že by se do druhého kola Babiš těsně nedostal. Takže vytáhnul munici na Nerudovou. Proti Pavlovi má asi menší šanci, ale kdyby se nedostal do druhého kola, tak by to byl pro něj průser. Když prohraje ve druhém, tak řekne že se proti němu všichni spojili a i přesto hodně hlasů.

Reagovat
fabec1222

Jinak dávat výhru PP za @2 nemá dle mého moc hodnotu, když prvotně musí porazit Nerudovou a pak až AB. Jestli mu věříš, tak bych tenhle tip ještě podporoval duelem proti Nerudové

Reagovat
Rothbard

Bašta % over, ale záleží na vypsané hranici i kurzu. Z aktuálních mi přijde Fischer-Hilšer 1 za 1,6 a trochu risk, ale ne bez šance, Pavel-Babiš 1 za 2,5. Bavím se o prvním kole.

Reagovat
Rothbard

Fischer-Hilšer 1 už je za 1,5

Reagovat
ACSeRw!n

Arsenal ? rip tiket

Reagovat
Jardin

Reagovat
Jardin

this is our year

Reagovat
fabec1222

Jinak na tipáči / chanci máš soutěž o přesná procenta kandidátů

Reagovat
Rothbard

Babis 27, Pavel 26, Nerudová 20, Fischer 8, Bašta 7, Hilšer 6, Středula 4, Zima a Diviš shodně 1

Reagovat
Jardin

Hmm...nejak pocitam s babisem kolem 30 %, ale ten zbytek mimo top3 vidim tak 1-4 %. Mozna jeste Fischer 6-7, ale zbytek snad nepreleze 4.

Reagovat
Rothbard

Uvidíme. Ber to tak, že SPD, Trikolora, Volný blok atd dají komu hlas v prvním kole? Kvůli covid opatřením nesnesou ani Babiše. Honzejk z HN říkal, že si myslí, že bude mít víc.

Reagovat
TopinB

COVID opatření jsou dávno zapomenuta

Reagovat
Rothbard

I pro tyhle "vlastenecké" strany? No to nevím.

Reagovat
fabec1222

Jsou. Teď se řeší jen to, jak nás Ukrajinci omezujou

Reagovat
TopinB

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mouser

Rozumnej tip, vidim to +- podobne

Reagovat
Xavi

Real ti to prohraje

Reagovat
Jardin

Zatím jsem nic nedal, hledám další inspiraci

Reagovat
Xavi

Tak dej Barcu.

Reagovat
Jardin

nakonec odejdu s tiketem Newcastle, Barca a Babiš kurz krásných 350

Reagovat
fabec1222

Zkus Real spíš v LM, tam má výbornej kurz, taky ho jedu. Nebo Bayern

Reagovat
mistr129

AB nebude první v 1. kole.

Myslím si že postoupí, ale za nějakých 2,15 že nevyhraje je dobrý

Reagovat
Rothbard

Dle průzkumů jsou s Pavlem na úrovni statistické chyby.

Reagovat
mistr129

No právě. Včera to bylo v kurzu přes 2, takže vezmu li v potaz, že Babiš a Pavel mají stejné šance a ještě do toho může promluvit Nerudová, je to podle mě dobrý kurz.

Reagovat
Rothbard

Není lepší hrát Pavel win v prvním kole? Kurz 3,30.

Reagovat
mistr129

Toho mám rovnou na celkový win

Reagovat
fabec1222

Po včerejšku budu zkoušet duely pro Hilšerovi, to bude největší propadák voleb

Reagovat
fabec1222

proti*

Reagovat
Rothbard

Nerudová NE do 2. kola za 1,88, to hraju.

Reagovat
Rothbard

O víkendu by měla být na Tipsportu širší nabídka.

Reagovat
ACSeRw!n

zatim se tam neda sazet na procenta, nebo sem slepej ?

Reagovat
fabec1222

Jen u TOP3, ale měli by přibýt i další

Reagovat
TopinB

Jak někdo doporučoval tu volební kalkulačku, tak je super.

Pavel se tam u hodně otázek rozepsal, je tam vidět, že jsou to hodně jednoduše položené otázky a i když dlouhá odpověď u mě i jeho se shodovala, tak krátká ne

Reagovat
ACSeRw!n

proc vubec nekandiduje Jarda Jagr

Reagovat
fabec1222

Fischer zkušeně hned na úvod, že je celá na debata na hovno

Reagovat
Neon

Fisher by hlavně mohl nudit za vlast. V případě zvolení doslova vrchol bylo asi jeho video na fb, kde hrozně musí přemýšlet o tom, co mívají na štědrovečerní večeři. Jsem za tu minutu málem usnul.

Reagovat
Rothbard

S tou regulací trhu a maržemi obchodníků. Jak to chce dosáhnout z pozice prezidenta?

Zase hledáme superstar a kandidáti slibují hory doly.

Reagovat
ratusek

Celkově ty slogany typu že nastartujeme česko nebo že odvoláme vládu, jsou uplně nesmyslné a nechápu, jak to ti lidi můžou vůbec vypustit jako hesla kampaně, když to jsou strašné nesmysly ale lidi na to skáčou, takže to vlastně chápu

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
fabec1222

Hilšer je jak Fiala z Wishe

Reagovat
Alan_Shearer

Prima si stale jede hlasovani pres smsky, to je neskutecny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Bašta demolice Nakládejte na win

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně jsem spíš proti přímé volbě, lidi jsou blbí, dvakrát zvolili ruského kolaboranta, takže nebude překvapení, když napotřetí projde trestně stíhaný exagent StB.

Z té letošní nabídky nevím, koho si vybrat, buď to bude v 2. kole menší zlo, nebo půjdu radši do hospody.

Reagovat
Alan_Shearer

Jo, prima volba je zradna, ale uz se to jentak nezrusi. Za me jasna volba Pavel, jeste bych chapal Fischera.

Reagovat
kilobyte

Demokracie je mladá. Ještě pár set let a třeba lidí začnou volit rozumem.

Reagovat
smazaný uživatel

Za pár set let už tady bude planeta opic, takže volby bude vyhrávat SPD.

Reagovat
Xavivax1

I nepřímá není nic extra. Být ANO v koalici, tak si stejně zvolí svojeho člověka

Reagovat
Alan_Shearer

Do toho by mu hodil vidle senat.

Reagovat
frankiefcb

vždyť parlament 2x zvolil kolaboranta Klause. Si nevybereš.

Reagovat
Alan_Shearer

Bastu slysim asi poprvy mluvit, vubec me nezajima. Pusobi na me jak takovej dedek, kterej uz nevi ktera bije a smysluplne se vyjadrit mu dela obrovskej problem.

Reagovat
kilobyte
Reagovat
Firkraag

Neotvírám, vím

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Alan_Shearer

Vtipny je, ze Zima je v ramci akademicky obce uplne jina liga nez Nerudova. Kontroverze ma, urcite bych ho nevolil, ale v cem je Nerudova lepsi nez on, to fakt nechapu. Maximalne “jsem mlada a pohledna”.

Reagovat
jk

Vypadá jak Čaputová.

Reagovat
Kepy_FCB

Zima je dobrej chlap byl proti kovidismu...

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Trand

Taky na covid málem umřel no

Reagovat
kilobyte

Ano byl, ale pak zmoudřel. Někomu to holt trvá déle a někdo se toho dokonce ani nedočká.

https://www.novinky.cz/clanek/koronavirus-rektor-uk-zima-zazil-jsem-covid-na-vlastni-kuzi-chripecka-to-opravdu-neni-40352273

Reagovat
Eichel

Zima hlavne za sebou nemá ani zďaleka takú PR mašinériu a nemá za manželku spoločníka najlepšej advokátskej kancelárie v ČR/SR.. preto sa o ňom toľko nehovorí.. a teda ako správne poznamenal jk, proste vyzerá ako Čaputová a časť ľudí si ju do nej projektuje

Reagovat
Rothbard

USA je náš sponzor dobře Hilšer

Reagovat
fabec1222

Bez AB jsou ty diskuze nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Středula FTW

Reagovat
kilobyte

Ten Bašta by mohl Babišovi sebrat hodně potencionálních voličů.

Reagovat
ACSeRw!n

dneska moc hezky zpravy od soudu.. pokud Burese fakt odsoudi a bude muset odstoupit, tak to bude parada ale furt se mi to nechce verit, ze si to nejak neosefi

Reagovat
jk

A nemůže se odvolat, takže rozsudek bude nepravomocný a nic se nestane?

Reagovat
ACSeRw!n

jo tak to nevim, jak to presne funguje.. ale kazdopadne prahne po imunite

Reagovat
jk

Vzhledem k tomu, že na EF je snad nejběžnější povolání advokát, tak to třeba někdo vysvětlí

Reagovat
Svatej

Musime je sem natahat, Chong dela právníka, pokud vim

Reagovat
TopinB

Nebyl Oľo právník?

Reagovat
Svatej

Ten dělá u soudu, můžu se ho zeptat

Reagovat
jk

Je jich tu víc. Chobot taky ne? A ještě je tu ten týpek co advokátuje v Polsku přece

Reagovat
ACSeRw!n

a pak jeste ten, jak vydelava z domova desitky tisic euro denne

Reagovat
TopinB

Těch je tu víc, každý mésíc novej

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Tak snad to budu příští měsíc já

Reagovat
Shevchenko

A ještě ten, co vydělává na Fer ovéSázení.cz

Reagovat
Svatej

Druha vec je, ze jeste musis trefit specializaci

Reagovat
Svatej

Presne to cekam. Podle mě to ve výsledku Babiš tak jako tak "vyhraje" a voleb se zúčastní v plnym rozsahu.

Navíc tu furt hrozí ta nejhořčejší varianta, kdy soud překvapí a zvýší trest na basu, aby ho pak Zeman omilostnil. To bych se fakt nedivil tomu, kdyby ho v tom důchodu do roka někdo uškrtil polštářem.

Reagovat
Mates_Matesović

Jestli tohle udělá, tak můžeme čekat odhadem tak milionovou demonstraci před Hradem

Reagovat
Svatej

Takže dalsi koncert hadam... Pochybuju, ze by i optimisticka pulka milionu neco zmenila, klidný demonstrace beru jako přežitek, kterej nikdy nic nezmění. Posledni roky jsou toho dukazem...

Reagovat
TopinB

A Zemanovi i Babišovi to bude u prdele

Reagovat
Firkraag

Ten proces asi potrvá dlouho, ne? Tohle je teprve městský soud, takže po odvolání bude vrchní a pak nejvyšší bych tipl. To už Zeman prezidentem nebude. Kde jsou kurva ti advokáti?

Reagovat
Mimalu

taky si myslím že to nestihne. Milost může být udělena až po pravomocném rozsudku a nechce se mi věřit, že kdyby byl Babiš vinen, tak se neodvolá a bude spoléhat na Zemana

Reagovat
Svatej

Z druhý strany teda muze bejt odsouzenej po jmenovani prezidentem ne? To je taky v.pici

Reagovat
Mimalu

Tak pokud by byl jmenován prezidentem, tak je to v píči bez ohledu na výsledek soudu

Reagovat
Svatej

Fair point, jen chci hledat pozitivum

Reagovat
kilobyte

A neodložil by se ten soud, kdyby byl jmenovaný prezidentem?

Reagovat
Svatej

Nedivil bych se kdyby to spadalo do imunity a soud by vznesl vysledek bez následků pro Babise, pouze pro Nagyovou....fakt netusim...

Reagovat
Mates_Matesović

Je to tak, odvolání bude na 100 %

Reagovat
Xavivax1

A hrozí mu něco jiného kromě podmínky a pokuty? Proč by měl odstoupit?

Odsoudí ho a bude kandidovat dál

Reagovat
Blasphemer

Nebude muset odstoupit.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Svatej

Danuše se bohužel trochu sama pochcala u toho DVTV rozhovoru, kousek je i na twitteru.

https://twitter.com/DVTVcz/status/1610896192594149376?t=FRiymbNUaHL5lzdWnwx92w&s=19

Ani bych se nedivil, kdyby Prchaluv tym tohle proti ni dokazal pěkně obrátit, ze Babiš sice nezna planety sluneční soustavy, ale o "svým státu ví všechno a to je důležitý".

Tak jako tak se její schopnost nefungovat improvizacne vic projevuje. Pokud si svy lidi z kampane, co ji vsechno pripravuji, případně vezme do úřadu, tak fajn, ale mam trochu pochybnosti o jejím fungování bez příprav.

Reagovat
vacin

Přístě až k ní někdo půjde na zkoušku může použít argument, že to není tahák, ale deníček z osobníma informacema

Reagovat
kilobyte

Už jí vidím, jak se někde registruje a jako kontrolní osobní otázku si dá vstup ČR do EU.

Reagovat
Trand
Reagovat
ACSeRw!n

0 frags lol noob

Reagovat
andrew96

Reagovat
Svatej

Ty prezdivky jsem si nevsimnul, boží

Reagovat
frankiefcb

aka generál Flanel.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Aaa ja to nedocetl do konce.

Legrační je, ze jsem to fakt četl s vážným ksichtem, ja bych proste nebyl prekvapenej ani trochu

Reagovat
Frank Lampard 8

„Ačkoli je dekret psán rukou a jsou tam obrázky kravičky a pejska, plus skrvny nejspíš od kabanosu a piva, své odvolání neberu na lehkou váhu a postoupím ho právníkům,“ potvrdil Fiala.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Zaschrona

Divoký kačer je super, s přehledem nejlepší část Reflexu, když už pod sebou nemají Kecy a politika. Doporučuju projít i zpětně.

Reagovat
frankiefcb

jj něco v tom duchu, co jede AZ247.

Reagovat
vacin

On celkově Landsman je super.

Reagovat
Svatej

Tak Babiš znovu navrhnut na podmínku. Proč?!

To je tak velkej rozdil treba mezi nim a Rathem? Kdyby Rath rekl, ze je zrovna na cestě do státní pokladny, aby peníze vratil, melo by to pro mě stejnou důvěryhodnost jako to, ze Babiš vratil dotace, když zjistil, ze je v kolosálním pruseru.

Pro tolik picovin lidi chodi do basy, ale za milionovy podvody nejdou, tohle me fakt sere.

Reagovat
Xavivax1

Uděláš podvod za 50milionu a pokutu zaplatíš 10

Reagovat
naheCZ

Automaticky bych u těchto podvodů šel jednoduchým pravidel, že minimální částka pokuty musí být ve výši o kolik ses snažil stát připravit peněz...

Reagovat
Svatej

Reagovat
kilobyte

Nechápu proč lidi kradou malé částky. Šance na chycení je sice menší, ale za pár tisíc si dobrého právníka nesežneš, za miliony už jo.

Reagovat
Svatej

Mimo jiný. Uděláš 8 fixlu, chyti te u jednoho, ve výsledku totálně vyděláš i kdyby jsi projel 10 mega

Reagovat
Salfovic

Rath za sebou neměl 1,5 mil sektářů, kteří by v případě zavření jejich vůdce dělali bordel.

Reagovat
kilobyte

Jsem si představil, jak ty jeho babišky s holemi přepadnou věznici, aby ho vysvobodily.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho útěk z vězení by byl mnohem propracovanější, vypadal by nějak takhle:

https://www.youtube.com/watch?v=vpxmOPa3zdY

Reagovat
Rothbard

Je pravda, že těch 50mega vrátil?

Reagovat
jk

Ty dotace vrátili snad v r. 2018. I když teda furt tvrdili, že nic neudělali a mají na ty peníze nárok

Reagovat
Svatej

Uuf, tak toho na Danuši z tech vědomosti vylitlo vic a tohle uz začíná bejt docela problem

https://twitter.com/tomaschlachula/status/1610718616789606400?s=48&t=9vOLQ1JnomI-1P0VsiYm-g

Reagovat
Svatej

Tohle Babiš definitivně bude chtit rozmazávat. Snad projde dal ten Pavel, Danusi kazdym dnem v druhym kole verim min

Reagovat
fabec1222

Řekl bych, že s každým dnem to hraje víc pro Pavla. DN měla takovej raketovej nástup s aurou české Čaputové, ale v podstatě do pár dní jí hned uzemnili a vrátila se zpět na startovní pozici. Ještě ke všemu se v těch posledních týdnech v kampani nedokázala rozhodnout, jestli bude zastávat roli silné feministky, která si vybudovala kariéru napříč tomu, že jí chtěli celej život jen bílí hetero chlapi omrdat, nebo že bude lidovou hrdinkou s heslem "svým sockám rozumím".

Reagovat
kilobyte

Bych se nedivil, kdyby nakonec byla Nerudová největší propadák voleb.

Reagovat
fabec1222

Mohla by skončit jak Fischer (2013), kterej tu kampaň v závěru totálně podělal, když mu nějakej inteligent řekl, že má vystupovat jako arogantní blb

Reagovat
Salfovic

Tak ten statistik Fischer je arogantní blb, takže už spíš neměl sílu se nadále přetvařovat.

Reagovat
Rothbard

Moje slova. Čekám na nižší procentuální hranice u ní a lepší kurzy.

Reagovat
jk

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
frankiefcb

ty vole úplně vystihující.

Reagovat
Salfovic

Jo, to je ten pravej, aby se hrabal v neznalostech kandidátů.

Reagovat
monty25
Reagovat
Rothbard

Nepřijde vám letošní kampaň poměrně nudná a málo vyhrocená, agresivní? Ale možná je to dobře, protože víc napadání jeden druhého by znamenalo kopnout si do AB a to by jeho šance posílilo. Šance, jak jej porazit, je příliš o něm nemluvit, hlavně v tom negativním tónu.

Máte přehled jaké televizní debaty nás čekají před prvním kole a v jakém formátu budou (TOP3, bez AB, všichni)?

Reagovat
Rothbard

A přijde mi, že je "poměrně ticho", z čehož mám strach, aby to nebylo jen ticho před bouří a tu bouří tady nerozpoutali Babiš s Prchalem a spol. Bojím se, že to nějak "uhrají" a vážně ty volby vyhraje Bože, jak já moc chci normálního a slušného prezidenta, ale nemám tu moc přesvědčit lidi kolem, respektive bych do toho musel věnovat příliš času a úsilí, ať aspoň nevolí AB, když ne přímo jim "doporučit", koho mají volit.

Reagovat
Neon

Je možný, že Babiš spíš čeká na rozsudek soudu, aby mohl rozjet notičky podle výsledku. Buď "jsem vám říkal, že jsem nevinnej", nebo "je to kampaň a mafie mě chce odstavit pomocí soudů". Teď mě tak napadá, že je možná dobře, že rozhodnutí soudu bude až v pondělí, míň času na vytěžení výhody z něj pro první kolo.

Reagovat
fabec1222

V sobotu na ČT všichni bez Babiše, ve středu na Primě Nerudová vs Pavel, ve čtvrtek dvě debaty na Nově, jedna diskuze diskuzé druhé ligy a pak favoritů včetně Babiše.

Jinak Nova tu hlavní diskuzi promuje jako "Na Nově rozhodnete o prezidentovi" Tolik k tomu, jak média tlačí na pilu

Reagovat
Rothbard
Reagovat
Blasphemer

Počkej na druhé kolo.

Reagovat
Salfovic

Ano. Kam se to hrabe na davovou hysterii ve volbě Zeman - Schwarzenberg.

Reagovat
lampas

Babiš hraje na to, že se v tichosti dostane do druhého kola a pak to rozjede, aby nabral dezoláty. To bude špíny, oproti které byla Zemanova kampaň před deseti lety skautská záležitost.

Reagovat
thewall

Tak nějak a proto by to chtělo, aby skončil už v prvním kole. Jinak si užijeme mezi oběma koly odporný hnojomet.

Reagovat
lampas

Reagovat
Blasphemer

Těžkou ránu z nečekané strany dostala prezidentská kampaň expremiéra Andreje Babiše pouhý týden před volbami. Předseda SPD Tomio Okamura ho vyzval, aby odstoupil z voleb, podpořil kandidáta SPD Jaroslava Baštu.

Tak toto Andrej nevydýchá.

Reagovat
Neon

Pokud by oddálí Babišovi 10 %, tak bych dal okamurovi i bastovi Rád bílého lva

Reagovat
Neon

*odsáli

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
frankiefcb

no jako začínám přemýšlet, že se to kldině může stát. Díky tomu, že Babiš nechodí do těch debat, tak lidi Baštu vidí.

Reagovat
Neon

Ale představte si debatní duel Bašta vs. Babiš

Reagovat
frankiefcb

takový fetiš si nechci ani představovat.

Reagovat
Neon

to by asi překonalo i rozhovor Jaromíra Soukupa s Jaromírem Soukupem v seriálu Premiér

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Mouser

Tomio trolling lvl master, stejne jak s tim volebnim listkem pro Ruzicku z TOP09

Reagovat
Neon

https://twitter.com/TMBKOFFICIAL/status/1611288212621725696

Tak Bašta se přeřekl, doopravdy chtěl říct, že odvolá Vláďu a ukončí válku

Reagovat
Svatej

Reagovat
Blasphemer

“I proto podle informací Seznam Zpráv panuje v týmu Andreje Babiše z kampaně Jaroslava Bašty nervozita.”

„U Bašty jsme zaznamenali nárůst preferencí z úrovně pod 4 % na konci roku 2022 na úroveň pod 7 % začátkem roku 2023,“ komentoval aktuální data pro Seznam Zprávy Přemysl Čech z agentury Median.

„Mezi nerozhodnutými voliči jsou dva tábory. Jeden lavíruje mezi dvojicí Pavel–Nerudová. A druhá skupina právě mezi Babišem a Baštou, případně ještě Středulou. Není sporu o tom, že je překryv mezi Baštovými a Babišovými voliči,“ vysvětluje Ranocha.

Bašta 10% pojď mi.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Mates_Matesović

Jak jsem ho dost podceňoval, tak teď si klidně tipnu, že třeba 12 % klidně dá.

Reagovat
Blasphemer

Jestli dá 12%. tak je Babiš v prdeli. Pokud to teda Nerudová taky extra neposere.

Reagovat
Jardin

nechápu, že se na tu debatu 11.1 na Primě oba nevysrali.

Reagovat
frankiefcb

jako Nerudová teď dělá jednu chybu za druhou a docela ztrácí půdu pod nohama a moc ji ani nepomáhá, jak za ní kope Kalousek. Který když má možnost tak si kopne do Pavla.

Reagovat
Neon

Třeba bude nakonec druhé kolo generál x Bašta

Reagovat
lampas

Bylo by to krásný Udělal by tím stejně záslužnou práci, jako ve volbách do poslanecké sněmovny Šlachta a Volný.

Reagovat
Xavivax1

Reagovat
Salfovic

Njn, jen se potvrzuje, že pro espéďáky je Babiš málo proruskej, takže mu nakonec zůstane jen ten milion a půl sektářů. Kéž by to nestačilo ani na druhé kolo, byť tomu nevěřím.

Reagovat
Freedo

Neexistující agentura Star Research mě rozsekala, Tomio se nechal dobře nachytat.

Reagovat
Rothbard

Reagovat
kilobyte

Podle mě se nenechal nachytat. On tohle dělá naschvál. Jemu je jedno, že to není pravda. Hlavně když mu lidi věří.

Reagovat
vacin

Já myslím, že oni to i nechávají vytvořit. Oni potřebují přesvědčit svoje voliče, že hlas pro Pochoutku není vyhozený. A voliči SPD jsou prostě dementní a jim je jedno, že průzkum je vymyšlený oni si to ověřovat nebudou. Už jenom to, jak hýkají blahem nad tím, že odvolá vládu, ale už je jim jedno, že nic takovýho udělat nemůže.

Reagovat
Rothbard

Co se v pondělí tím rozsudkem změní? Nejsem z právnického prostředí a v těch pojmech se ztrácím, tak to bude něco víc než 3 roky podmínka a 10 mega pokuta?

Reagovat
kilobyte

Změní se to, že Babiš bude (snad) nepravomocně odsouzen. Takže vlastně nic.

Reagovat
jk

Reagovat
kilobyte

https://twitter.com/JanKubita/status/1611355557155291137

"Soudce Šott následně požádal obě strany, zda by souhlasily, aby Babišova závěrečná řeč nebyla přepisována do protokolu, ale byla založena jen jako zvukový záznam. Řeč bývalého premiéra byla podle soudce natolik specifická, že by bylo složité ji přepsat tak, aby dávala smysl."

Reagovat
Salfovic

Jeho bychom měli vozit po světě jako atrakci, že něco takového mohlo být premiérem.

Reagovat
kilobyte

Tak on už jezdil. A je dost možné, že bude jezdit znovu.

Reagovat
Salfovic

Jako prezident ne, ale toho premiéra se bojím.

Reagovat
Neon

Reagovat
Golasso

Reagovat
jk

Šoty ho fakt trollí.

Reagovat
kilobyte

No, tady spíše zachránil život přepisovateli.

Reagovat
jk

Reagovat
TopinB

Reagovat
Rothbard
Reagovat
TopinB

To je real nebo ne?

Některé tweety vypadají jako troll napsané Paralelníma listama, některé reálně

Reagovat
kilobyte

Podle připnutého tweetu je to asi fake. Protože Míra by do toho nezabrušoval.

"Šíří se různé spekulace o tom, kdo bude můj mluvčí. S radostí mohu oznámit, že tuto funkci předběžně přijal můj blízký přítel Miloslav Rozner."

Reagovat
TopinB

jako to si právě říkám by byly typické Paralelky, plus to přání k neděli Ale ten zbytek....

Reagovat
Jardin

Úplně přesně, tweet s Roznerem se směju jaký pěkný fake. Pak zabrousím níž a už si nejsem jistý, zda to je fake nebo real

Reagovat
Svatej

Kdyz jsme u toho, Okamura dneska sdilel to rusky propagandistický video z letadla, co zverejnili snad měsíc zpátky.

Reagovat
Rothbard

Sázkařské okénko: na Tipsportu je širší nabídka, hlavně jednotliví kandidáti +- vypsaná hranice. Jedu Baštu over, vaše tipy?

Reagovat
fabec1222

Nerudová under, kdo nedá okrádá sebe i svou rodinu

Středula over, Hilšer under

Středula > Hilšer

Reagovat
ACSeRw!n

to vypada realne

Reagovat
kilobyte

Ne, bylo to o nesmyslném jednání při zavádění opatření na základě marketingových dat.

Reagovat
Kepy_FCB

Však jo ale proč ten jouda mele takovou podlou demagogii a jakési vině/nevině. Takže to dle něj vychází že ti co umírali na jaře 2020 za nejtvrdších uzávěr byli něčím vinni...

Reagovat
kilobyte

Ne, to že je někdo nevinný neznamená, že druhý je vinný. Klidně můžou být nevinní všichni. Vůbec o tom, že by umírali vinní nemluví. Akorát označil Babiše jako viníka toho, že umřelo více lidí. V čemž má víceméně pravdu. Mohl to asi říct lépe, ale podsouvat mu nějaké nesmyslné tvrzení je zbytečné. A jestli se dá něco označit jako podlá demagogie, tak to spíše tvůj výklad.

Reagovat
Kepy_FCB

Nevidíš to po debatě jinak?

Reagovat
kilobyte

Ne, proč?

Reagovat
andrew96

Co?

Reagovat
Golasso

Bašta jede dobrý bomby v poslední době. Vypadá to, že Pitomiovci rozjeli kampaň naplno těsně před volbami a Bašta je vidět všude. Navíc mu z recese a kvůli snaze ubrat body Babišovi přidávají pozornost i voliči ostatních. Babiš teď asi není rád.

Reagovat
Xavivax1

Ale je to hodně dobrý trik

Reagovat
Svatej

Jen houst, na vyhru nemá

Zrovna včera jsem zas vedl debatu s kamarádkou na tohle téma, posílala mi to Bastovo video na prezidenta a dal jsem 4 minuty. Regulérně 90% času narvanej buďto lživýma prohlášeníma, ruskou propagandou a nebo podněcováním vzteku i strachu pred lidma, co dělají to samý

Reagovat
Rothbard

Jak se chtěl pochlubit, že má kamarádku

Reagovat
Xavivax1

Nejde o výhru, ale sebrat Babišové hlasy na druhé kolo

Reagovat
TopinB

to je ta "rozumná", co volí SPD?

Reagovat
Svatej

Přesně ta Z nejakyho důvodu tam nikde ty prorusky nazory neviděla, ani v ty fazi, kde mluvil o genocide Donbasu z ukrajinský strany, americanama dosazenou vládou a tak dále

Reagovat
TopinB

Tak to nejsou proruské názory.... to sou holí fakta sdílejde neš to zakážou

Reagovat
Freedo

Až to vyhraje, tak ještě bude prdel

Reagovat
kilobyte

Ten snad vyhrát nemůže. To by to s námi bylo hodně špatný.

Reagovat
kilobyte
Reagovat
Rothbard

Fischer-Hilšer 1

Nerudová NE do 2. kola

Volební účast 64,45 % over

Bašta 5,35 % over

A pak ty fabecovy tipy jsem zkusil (Nerudová under, Hilšer under, Středula over, Středula-Hilšer 1)

Reagovat
ACSeRw!n

ono se to vsechno musi davat na solo tikety ?

Reagovat
Rothbard

To asi ne. Nevím. Nezkoušel jsem.

Reagovat
ACSeRw!n

no mne to nejde prave

Reagovat
Shevchenko

V minulosti to tak bylo určitě.

Reagovat
aither

Minulý volby byla účast 62 % 1. kolo, trochu bych se bál, aby to nebylo podobně, že lidi přijdou až na to 2.

Reagovat
kilobyte

Minulé volby bylo jasné, že se Zeman dostane do druhého kola a Drahoš by velký favorit na postup do druhého kola. Takže nebylo tolik motivace jít volit.

Teď o druhé kolo bojují 3 kandidáti, kteří jsou na tom +- stejně, takže ta mobilizace by mohla být velká.

Reagovat
aither

Čekám, že dost lidem bude jedno, jestli tam bude Pavel nebo Nerudová a přijdou až druhý kolo proti Babišovi, ale určitě bude větší účast než minule.

Reagovat
kilobyte

Dost lidí toho druhého kandidáta bude ve druhém kole volit jen jako nutnost, aby nevyhrál Babiš. Navíc je pořád šance, že Babiš se do druhého kola nedostane, díky Baštovi.

Reagovat
Salfovic

Kdyby se do druhého kola nedostal Babiš, tak by v něm volební účast nebyla snad ani 50 %.

Reagovat
kilobyte

Já bych se nedivil, kdyby jeho věrní tam stejně šli volit jeho.

Reagovat
kilobyte

https://twitter.com/bartkovskym/status/1611818288820162560

Kdo neví koho volit, tak tady je návod. Dokonce několik.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Rothbard

Čaputová i Nerudová jsou produkt Sorose - návštěva prarodiče má své nedoceněné kouzlo.

Na mou značně ironickou reakci "a ty lístky do urny taky naházel místo nás/Slováků" se mi nedostalo odpovědi.

Reagovat
ACSeRw!n

bez motyle proste bude ta debata polovicni

Reagovat
kilobyte

Mohli by tam postavit náhodný generátor slovenských, českých a vymyšlených slov.

Reagovat
oli9

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.youtube.com/watch?v=DzpUex6G6ow

Tohle nikdy nikdo nikde už nepřekoná...

Reagovat
kilobyte

Viděl jsi někdy Babiše? U soudu ho ani nechtějí přepisovat, protože jeho projevy nejdou přepsat tak, aby dávaly smysl.

Kam se na to hrabe důchodce s vadou řeči, který nedokáže zazpívat hymnu.

Reagovat
Kepy_FCB

Rád bych připomněl jak tady spousta lidí po minulých prorokovala že Zeman to do konce nedá, já tvrdil že dá a zase jsem měl pravdu

Letos je mi to jedno kdo vyhraje, stačí mi že tam není obdobná figurína co nezná hymnu jako onehdá...

Reagovat
fabec1222

Řezníček wtf, takovej útok na Babiše, hodně nestranný

Reagovat
Trand

Řezníček mi přijde dost v klidu a nestranný, to Železný je jiná liga

Reagovat
fabec1222

Jinak ta druhá část debaty bude zas slušná magorina, proč se má část kandidátů ptát těch ostatních, co jsou označeni jako favoriti

Reagovat
Trand

Baště dobrý začátek

Reagovat
Mates_Matesović

Sice vypadá na umření, ale nepodělal se

Reagovat
fabec1222

Diviš wtf Ten jim tam všem rozkope držku

Reagovat
Trand

Reagovat
oli9

Ten tam nastoupil s taktikou na každého házet špínu a jebat do nich

Reagovat
owner

Může, protože na něj nic nemaj. Taktika vynikající

Reagovat
oli9

Spíš jediná taktika jak se dostat do titulků novin, ale v pořádku někoho si možná získá

Reagovat
owner

Napsalo se toho hodně, ale v debatě si to ještě naplno nevyříkali. Takže nemám mu za zlé, že zvolil takovou taktiku. Aspoň má ta debata grády A stejně všichni víme, že ta top 3 je poměrně jasně ve vedení. Bylo by fajn nějaké překvapení, ale v to nevěřím.

Reagovat
kilobyte

Spíš může, protože mu to neubere moc hlasů. Kdyby měl v průzkumech 20%, tak by to neudělal.

Reagovat
Kepy_FCB

Diviš

Reagovat
Kepy_FCB

Rukavici nesundají protože to neokecaj???

Reagovat
ACSeRw!n

Divis

Reagovat
oli9

Bašta ty vole, vždyť to co on mele je šílenost

Reagovat
fabec1222

To je jedno, jeho voliči nad tim doma onanujou, a ještě fakt sebere pár procent Babišovi

Reagovat
oli9

Ale tak snad to musí mít nějaké hranice když v TV meleš hovna, vymyslís si a dokonce jedeš dezinformace...

Reagovat
kilobyte

Už vidím, jak dostane ČT nějakou pokutu od rady za šíření dezinformací.

Reagovat
Eichel

Je dosť možné, že on zle počuje a fakt netuší, čo sa ho pýtajú tak odrecituje len to, ćo do neho Tomio nahustil. Mne je ho regulérne ľúto. Je to pán vo veku a nevyzerá, že úplne vie, kde je, aký je deň a čo sa deje.

Reagovat
kilobyte

To je i docela reálné. Na otázku odpověděl snad jen dvakrát. Jednu mu moderátor zopakoval a druhou si přečetl.

Reagovat
Trand

On ale není tak starý, je mu 74. Nicméně souhlasím že je mimo, pak je taky otázka, proč tu kandidaturu přijal. Taky mi ho bylo skoro až líto.

Reagovat
mistr129

Dojmy z první půlhodiny:

Diviš wtf, ten musí na něčem jet

Naopak Zima lepší než jsem čekal

Poslouchat Baštu fyzicky bolí

Pavel, Nerudová a Středula pořádně nevím že tam jsou

Fischer a Hilšer mluví, ale nic neříkají.

Reagovat
fabec1222

Diviš je úplně mimo twle Ten si dal snad lajnu a najel tam s taktikou, že to tam celé rozdupe a udělá ze sebe nějaký internetový meme By ho mohla ČT pak angažovat zpět do studia, chtěl bych vidět, kdyby tímhle stylem vedl třeba rozhovor s Vrbou

Reagovat
Rothbard

Srab, nepřišel na pozápasový rozhovor

Reagovat
owner

Tak tobě stačí furt ty samý prázdný kecy dokola co předvádí ostatní? Aspoň nám to oživil

Reagovat
Mates_Matesović

Bašta

Reagovat
ACSeRw!n

Basta

Reagovat
mistr129

Tyvole ta Nerudová je taky pain

Jaké jsou nejdůležitější pravomoce prezidenta?

"Tak prezident má řadu pravomocí"

Reagovat
Svatej

Ty krávo, ten Divis je neskutečně na přes drzku

Reagovat
ACSeRw!n

Liga Mistru

Reagovat
Mates_Matesović

Fischer zatím imo nejlepší

Reagovat
ACSeRw!n

ale atmosfera doufal sem, ze se fanousci zapoji vic

Reagovat
mistr129

#pyronenizlocin

Reagovat
Freedo

Reagovat
zrzek999

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Rothbard

Aspoň to má úroveň a není to hospodská hádka.

Reagovat
Greny

Není tam Babiš aby ho vypiskali

Reagovat
Greny

Bašta je Zeman vol.2 ne?

Reagovat
vacin

Zeman byl inteligentní, sice kokot, ale inteligentní, Bašta je jenom kokot.

Reagovat
Stannis Baratheon

Bašta byl kdysi taky dost inteligentní. Názory měl debilní vždy, teď je k tomu senilní, takže už ty debilní názory ani neumí podat.

Reagovat
Svatej

Hilšer neskutečně naložil, fakt škoda, že nemá pořádnej tým, nebál bych seu to dat, vedet ze má šanci

Reagovat
mistr129

Mě neskutečně sere, jak není nikdy schopen odpovědět na otázku. Zeptáš se ho jakou má rád pizzu a on ti začne povídat, kdy pizza vznikla a jak se připravuje.

Reagovat
owner

Ten by byl víc na demonstracích než v úřadě.

Reagovat
Kepy_FCB

za soláry do každé rodiny

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Kiss Me Polka!

aha sorry, jsem cetl divis wtf, souhlas s hilserem

Reagovat
Greny

Jinak zajímavé na to jde Diviš.. on v podstatě nemá co ztratit, průzkumy špatný, ale nevím proč... Tak jede all-in a jako zatím hodně ostrej

Reagovat
vacin

Pane Bašto, co jste měl dnes na oběd?

To sice nevím, ale uspořádal bych oběd, při kterém bych odvolal tuto vládu.

Reagovat
ACSeRw!n

ty vole to je peklo

Reagovat
kilobyte

Bych si dovolil parafrázovat Českou sodu.

Pane Bašta, vždyť jste slíbil, že už to neuděláte. Neodvolávejte nám pořád vládu.

Reagovat
Svatej

Toho Baštu nejak blbe snáším.

Reagovat
TopinB

mi jeho normálně líto

Reagovat
mistr129

Bašta

Reagovat
Rothbard

Karel e-armáda Diviš

Reagovat
Mates_Matesović

Všechny blázince by si radši měly zkontrolovat, jestli mají všechny chovance na baráku

Reagovat
Greny

Pane Bašto volil jste sám sebe tedy stranu SPD? Odpověď : Já budu prezident nadstranicky............

Reagovat
mistr129

To bych chtěl Zimu vidět, jak se uklání Masarykově hrobu

Reagovat
owner

Danuše žije ve svém světě.

Reagovat
Mates_Matesović

Diviš už to ale fakt přehání

Reagovat
smetos

Hlavne at to neni ta kunda Basta, nebo estebak Bures. Pak mi to je jedno

Reagovat
Kepy_FCB

Před Baštou si zapomněl čárku

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Neon

Reagovat
Thorrin

Bašta tam působí jak nějaká satira, takové bláznovo okénko pro odlehčení

Reagovat
mistr129

Bašta

Reagovat
Rothbard

Vyvěsil si vlajku na autogramiádě

Reagovat
Greny

Ale Bašta je tam fakt dulezitej .. jedině asi on a možná Stredula můžou v prvním kole obrat Babiše o hlasy

Reagovat
mistr129

Což moc nechci, a vzhledem k jeho představení to moc neočekávám

Reagovat
mistr129

Chtěl jsem koukat na Barcelonu, ale tohle je až moc dobrý

Reagovat
Greny

Reagovat
Svatej

Reagovat
Neon

Nejlepší jsou na tom stejně všechny ty glosy na twitteru

Reagovat
fabec1222

Fischer a Hilšer jsou strašný rétoři, ti než se vymáčknou, tak všichni diváci usnou.A ještě ke všemu neřeknou vůbec nic. Ti nemaj šanci tady získat voliče

Reagovat
mistr129

Reagovat
Neon

U Fishera se mi vždycky vybaví Rimmer s kostkama a Kocourovo: "Ten blbec by mohl nudit za vlast." Sice teda není Fisher blbec, ale nudit za vlast by mohl doslova být prezident

Reagovat
Rothbard

Kdo je Rimmer?

Reagovat
aither

ban

Reagovat
Rothbard

Neznám nějaké video, co tu dával Neon. Sorry jako.

Reagovat
Neon

přitom Červený trpaslík je tu na EF celkem často citovaný obecně ve všech sekcích, ale beru, že to neznají všichni.

Reagovat
Uwe háže buly

Já o tom slyšel jen na EF

Reagovat
xjert02

Reagovat
Salfovic

Konečně se ti podaří něco napsat a je to tohle

Reagovat
Neon

Reagovat
jk

Reagovat
kilobyte

Bylo lepší když mlčel.

Reagovat
oli9

Cože

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
oli9

geniální prirovnani.. Úplně jsem si na to vzpomněl

Reagovat
Svatej

Ja jsem tu jeden z mala, co Hilšera koukam dobre snasi, me se celkem libi Hlas nedostane, ale i tak by byl v moji prvni trojce nejspíš

Reagovat
Kiss Me Polka!

naopak jedni z mala, kteri dokazi rict i slozitejsi smusluplnou myslenku, ne jen prazdne kratke vety jako treba pavel

Reagovat
xjert02

Pavel je guma, lampas, zkratka clovek nevhodny pro jakoukoli fci. Vybavuji se mi figurky z Tankoveho praporu, Cernych baronu, ci Tiche bolesti.

Reagovat
Blasphemer

Kdy už se pan Bašta počurá?

Reagovat
mistr129
Reagovat
Blasphemer

Tohle jsem měl přesně na mysli, když jsem to psal.

Reagovat
Rothbard

Až odvolá tuhle vládu.

Reagovat
Svatej

Diviš chce bejt Lutherem kingem nasi vlasti

Reagovat
Chittak_LFC

Pane Bašto, nekažte nám to hned na začátku, pssst.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Thorrin

Reagovat
vacin

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Blasphemer

Pane Bašto, slíbil jste, že nám tady nebudete prdět.

Reagovat
Neon

To je otázka stylu!

Reagovat
Salfovic

Nedávno to někdo dal na yt v hd

Reagovat
rufus

Reagovat
patas92

Nechcou tomu Divišovi ty hlasy ještě jednou přepočítat?

Reagovat
vacin

Diviš na něčem jede?

Reagovat
owner

Nakopávač Thor, jen tak dál.

Reagovat
Neon

A teď si představte, kdyby tam byla ještě Rohanová.

Reagovat
Rothbard

Janeček

Reagovat
Greny

Ten by byl mimo realitu

Reagovat
Svatej

Reagovat
kilobyte

On tam byl, ale ve metaverzu.

Reagovat
Greny

Jestli to tak bude pokračovat tak Diviš bude na konci debaty tam stát a řvát se vztyčenou pravačkou a knírkem

Reagovat
lichna.

Reagovat
mistr129

Zapálí to tam a svede to na Pavla s Nerudovou

Reagovat
TopinB

Reagovat
lichna.

Jako Pavel není kdovijak sexy a aktivní, ale ty jeho odpovědi mi prostě smysl dávají a zatím jsem s ním spokojen..

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kepy_FCB

Stylizuje se jako lev, má ho i v logu kampaně tak musí být sexy

Reagovat
Rothbard

Hlavně ten hlas, úplně klidný. Nic ho nerozhodí. Nemluví dlouho, nežvaní kraviny, jasně a stručně odpoví na danou otázku.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Salfovic

Náhodou je to celkem štramák

Reagovat
Rothbard

Pohladil by tě po vlasech.

Reagovat
lichna.

To jo, já to myslel ze nepouziva takové ty klasické sexy odpovědi.

Reagovat
kilobyte

Mě se na něm právě nejvíce líbí, že se nesnaží odpovědi zabalit do dlouhého proslovu.

Protože někteří ty odpovědi zabalují tak důkladně, že vlastně dostaneš jen obal.

Reagovat
zrzek999

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kiss Me Polka!

coze? vzdyt vyklada jen fraze, nikdy nerekne nic konkretne

Reagovat
kilobyte

A on někdo něco konkrétního v kampani říká? Většinou moc ne. A když řeknou něco konkrétnějšiho, tak neřeknou, jak toho budou chtít docílit. A často to ani není z pozice prezidenta možné.

Přijde mi lepší, když Pavel řekne, že bude chtít debatovat s premiérem o pomoci lidem. Než když Nerudová několik minut básní o tom, že bude chtít pomoct lidem zajistit zubní péči.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak zaprve, ty pises, ze jeho slova jsou dobra a ze mluvi bez obalu. ja pisu, ze jen rika fraze a to ty ted ani nerozporujes, tak co teda..

opravdu nevim o tom, ze by se nerudova nejak zakecavala a slibovala hory doly, to je lez. na muj vkus byla naopak prilis opatrna v tom co rekne, ale lepsi nez on. hilser, fischer i stredula, mluvili za me nejlepe a nebylo to jen jednoduche plivnuti.

Reagovat
kilobyte

Hele když vezmeš odpovědi ostatních kandidátů a vytáhneš z nich jen hlavní myšlenku, tak ti zbyde taky jen fráze. Kterou oni zabalují do vysvětlování, opakování atd.

Pavel možná odpovídá někdy ve frazích. Ale prezident toho u nás zase nemá tolik na starosti. A jeho hlavní úkol je pomáhat vládě. V důležitých věcech se vyjádřil jasně a ještě jsem ho neviděl, že by se snažil vykroutit z některé své odpovědi. Prostě když něco řekne, tak si za tím stojí.

Hilšer třeba mluvil o exekucích. S tím prezident nic neudělá. To může řešit v senátu. Fischera jsem volil minule, ale teď přijde mi takovej, že by nejradši řekl ano i ne, když by mohl přijít o voliče. Středula bude asi navždy odborář.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Jeho kampaň je postavena na tom, že je hrdina a klidná síla, která nám pomůže v krizových časech, s tím on teda jako prezident hodně udělá.. To mi tedy dává mnohem víc logiky co rikal konkretne hilser nebo ten Fischer když mluvil o těch diskuzích kde bude pritomna i opozice

Nesnaží vykroutit ok. Jen teda pořád když na to přijde opakuje naučené formulky, jak byl mladý (28 let..), jak chtěl skákat a jak vše odcinil

Jak píšeš prezident je u nas hlavne reprezentativni role, od ktere aspon ja ocekavam nejake moralni zasady(nevadi mi ze je komunista nechci je veset, ale ze ma drzost se drat na tuto pozici kdyz sam opakuje jak tehdy selhal - proto mu ty kecy absolutne neverim, kdyby to myslel vazne, tak si uvedomi, jak ho to diskvalifikuje) právě proto je neuvěřitelné, že i nekomunisti misty uchcavaji z komunistickeho rozvedcika a prevlekace kabatu

Reagovat
kilobyte

Prezident může dodat národu klid. Je to jeho hlavní úkol. Když přijde nějaký problém nebo krize, tak by ho měl pomáhat řešit a hlavně předstoupit před lid a uklidnit situaci. Že to Zeman nedělá a naopak ještě často situaci zhoršuje je jiná věc.

Každý dělá chyby. Důležité je si je připustit a poučit se z nich. Spousta lidí ani nemusela řešit takovou situaci jako on. Takže se nad ním morálně povyšovat mi nepřijde správné.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Prezident žádnou krizi vyřešit nemůže a ani nemá, od toho je vláda.

Každý dělá chyby. Ne každý opravdu nevstoupil dobrovolně do jedné z nejhorších oraganizaci na svete, naopak to v Česku udělala naprostá menšina lidi...

Jakou složitou situaci resil on s rodinou pevne v komunistickém chomoutu oproti ostatním lidem? Že si nemohl svobodné vybrat, takze se tento systém, který byl toho příčinou, rozhodl legitimizovat a chránit ? ok

Reagovat
kilobyte

Nepíšu vyřešit, ale pomoc řešit. Příklad třeba s Vrběticemi. Zeman nejdříve podpořil vládu, což byla dobrá věc. Ale potom začal zpochybňovat vyšetřování a vynášet tajných spisů.

Když žiješ v komunistické rodině a svůj sen si můžeš splnit jen tím, že se přidáš ke komunistům, tak je asi těžké to neudělat. Podle mě si v té době možná ani moc neuvědomoval, že by se tady mohlo žít i jinak.

Ti co vyrůstali v nekomunistických rodinách měli sice v té době těžší život, ale zase měli možnost "poznání".

Nemůžeš ho odsuzovat dnešní optikou.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Sorry ale z tohoto je mi zle. Ani babise tedy nemám kritizovat a odsuzovat, že si chtěl ulehčit přístup k businessu, protože si nemusel uvedomovat, že se tu bude žít jinak?

A teda pokud si ve skoro 30 neuvědomoval, co za režim to je, tak je dement sorry.

K těm vrbrticim... jediný z kandidátů, který by se mohl zachovat pdobne jako Zeman je bašta, mozna divis a zima pokud by si vzpomnel na cinske kamarady, to je zrovna tak jednoznačná vec.

Reagovat
kilobyte

Kdyby se Babiš nevymlouval na tetu a že v STB nebyl, protože byl v té hodné, tak by se dalo uvažovat o odpuštění, kdyby si to v následujících letech "odpracoval". Jenže Babiš místo toho záhadně zbohatnul díky své komunistické minulosti.

Víš o tom, že Agrofert dluží Číně velké peníze? Opravdu si myslíš, že kdyby se měl Babiš rozhodnout jestli se postaví za občany ČR a nebo za Čínu, tak si ve své situaci vybere nás?

Reagovat
Kiss Me Polka!

Myslím, že by udělal to, co by mu nezničilo PR, takže slova o tom, jak je to hrozne co cinani udělali. A pak by si stejně pokračoval ve svých kseftech jakoby se nic nestalo. Nicméně klidně dej babise do té skupiny s bastou

Reagovat
owner

Na ty kecy Danuše mohou slyšet fakt jen ty ostatní pohlaví.

Reagovat
Rothbard

Regionální rozdíly není možné setřít. To prostě tak bylo, je a bude.

Reagovat
fabec1222

No tak teĎ se těšim na otázky od Diviše "Tak, komunisto, komu sloužíš?" "Co ty zlatokopko, kdo tě dotuje?"

Reagovat
Greny

Tak si dal Diviš před debatou nějakou Baštu no..

Reagovat
TopinB

Reagovat
ACSeRw!n

bylo to slaby.. potreboval by si odbehnout na hajzl

Reagovat
fabec1222

U Hilšera by někdo šikovnej ty jeho odpovědi mohl sestříhat "Koho jste volil? - Myslím, že ano".

Teď u té otázky by zas mohli vytrhnout z kontextu "Nepomáhat Ukrajině"

Reagovat
Svatej

Jakou mel lurva Basta otazku? Ja to totalne nepochopil

Reagovat
Rothbard

Jaký odkaz pro něj zanechal TGM do dnešní doby - nějak takhle myslím.

Reagovat
oli9

To byla právě jediná otázka na kterou odpověděl

Jinak vždy odbočil a nejlepší moderátor.. Takže nám zase neodpovíte na dotaz

Reagovat
Svatej

Reagovat
Greny

Já, že tě debatě furt něco chybí, kromě Babiše..

A už to vím špatná volba moderátora... https://youtu.be/HnI91EHjsnI

Reagovat
owner

Babiš tam mega chybí, to by mělo grády.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by zase za většího dementa. A nabral by tím další voliče, takže jeho chyba, že tam není.

Reagovat
owner

Neboj on se na CNN a Nově ukáže v celé kráse.

Reagovat
Greny

Jen na Novu jde ne?

Reagovat
Salfovic

To bych se divil, Prima je pro jeho cílovku jedničkou, tedy co se týče zpráv.

Reagovat
Greny

Prý odmitl

Reagovat
owner

Já viděl nějakou upoutávku, kde byl součástí. Ale máš pravdu, odmítnul

Reagovat
Salfovic

Tak to mu slušně hrabe.

Reagovat
owner

Má svojí taktiku, to rozbalí naplno jenom v jedný debatě těsně před volbama, je to na jednu stranu vychcaný od něj.

Reagovat
kilobyte

Bych se nedivil, kdyby nepřišel ani na novu a svedl to na vládu.

Reagovat
owner

Teď tam půjde už o hodinu dříve, když ho soud osvobodil.

Reagovat
kilobyte

Tam budeme 2 hodiny řvát, že je nevinnej.

Reagovat
owner

Podle mě bude mít tričko, Osvobozen.

Reagovat
kilobyte

Mohl ukázat, že je větší dement než Bašta a nepřišel by o hlasy.

Reagovat
oli9

Moderátor skvělý

Reagovat
Neon

Nerudová by si měla dojít na logopedii, mluví jak kdyby měla horní ret a tváře umrtvený botoxem.

Reagovat
kilobyte

Protože je mladá a krásná.

Reagovat
mistr129

Otázka na Danuši

Reagovat
owner

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No chytre to ohnula

Reagovat
Kepy_FCB

Danuše do koše

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
owner

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Freedo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

Reagovat
Eichel

Reagovat
Neon

Bašta už na 7 %

Reagovat
owner

Ach ty jejich modely

Reagovat
vacin

Nerudová je absolutně nechutná alibistka

Reagovat
mistr129

Tak dobrý, i bez Babiše zazněla kampááň ✓

Reagovat
Greny

Nebyl tam i kartel?

Reagovat
mistr129

To jak se nahlíží na další studenty je smutný ty krávo, ale nemůže za to Pavel ani Babiš

Reagovat
Neon

Vtipný jak po těch průzkumech teď mluví jen velká trojka o velké trojce, jako by zbylí kandidáti neexistovali

Reagovat
Greny

Zajímavý taky to moc nepobiram

Reagovat
fabec1222

Pěkně Hilšer Absurdita tohohle rozdělování je fakt velká

Reagovat
Greny

Hlavně se divím, že si to ČT troufne, když má být veřejnoprávní TV nezávislá a toto je za mě dost na hrane možná za

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Není to tak vždycky? Nebo dostávala před volbama do Parlamentu Volný blok a Trikolóra stejný prostor jako ANO a SPOLU?

Reagovat
mistr129

U parlamentních se to dá chápat, je nereálné do superdebaty pozvat 35 strany.

Tady mají 9 (8) kandidátů, snad by nebyl žádný rozdíl, kdyby třeba úplně každý mohl položit otázku úplně komukoliv.

Reagovat
Greny

To pozor tam pokud se nepletu tak do hlavní debaty zvou všechny strany nad určitě % v průzkumech a v tě debatě jsou po celou dobu zástupci dokonce všech stran nejen koalice.

Takhle pozvali všechny a v podstatě po 60% to rozdělila na divný format

Reagovat
owner

Reagovat
Stannis Baratheon

Málo se to ví, ale v USA se taky nevolí jen ze dvou kandidátů.

Reagovat
Salfovic

Prakticky jo.

Reagovat
Stannis Baratheon

No, a to je ono.

Reagovat
kilobyte

V zahraničí se to možná ví víc než v USA.

Reagovat
kilobyte

Tak zase nejvíce prostoru měl asi Hilšer. A nedivil bych se kdyby Pavel mluvil nejméně.

Reagovat
andrew96

Reagovat
oli9

Tohle se nepovedlo

Reagovat
Greny

Jahha teď pěkně Hilser a Basta nakládají ČT že to rozdělili tu debatu

Reagovat
Salfovic

To mají pravdu.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
mistr129

dobře jim to shodili

Reagovat
zrzek999

ty jejich proslovy , nemůžou proště mluvit k věci?

Reagovat
smazaný uživatel

Bašta je Rosa Parks Ale v tomhle má pravdu on i Hilšer, od čt docela wtf rozdělit kandidáty na favority a outsidery a podle toho určit jejich roli v debatě.

Reagovat
Greny

Stredula zabil

Reagovat
Rothbard

Středula na Řezníčka, ať řekne otázky na AB.

Reagovat
mistr129

Se to ČT teď během 10 minut solidně rozpadlo

Reagovat
Greny

Reagovat
Rothbard

Je blbost, aby všichni kandidáti měli úplně stejný čas. Není to možné časově ani prostorem. ČT splnila zákonou podmínku dát každému čas a těm favoritům dá holt větší prostor. Nebo je snad povinnost ČT pořádat tuhle superdebatu?

Reagovat
Rothbard

Jinak na Tipsportu kurz na AB i PP stejný co se týče prvního kola.

Reagovat
Salfovic

Celkově má ale PP kurz výrazně nižší.

Reagovat
mistr129

Středula a Zima v tomhle kole

Reagovat
owner

I Diviš dával dobré konstruktivní otázky

Reagovat
ACSeRw!n

Divis 2027

Reagovat
mistr129

No mě to moc konstruktivní nepřišlo, jak má český prezident zařídit mír na Ukrajině

Reagovat
owner

Pavel řekl, že chce Ukrajinu v NATO, ale toho nedojde docílit. Nikdy, pokud nedojde na čistky v Kremlu a nezmění se úplně a kompletně smýšlení Rusů. Za mě dobrý dotaz

Reagovat
kilobyte

Řekl, že by podpořil vstup Ukrajiny do NATO.

Reagovat
owner

Což je nereálné.

Reagovat
kilobyte

Nereálné bych úplně neřekl. Hodně složité, ale možné. Když Rusko napadlo Ukrajinu, tak nereálně vypadalo, že by se Ukrajina ubránila.

Reagovat
owner

Já si to dokážu představit jen za podmínky, že Kreml rezignuje a většina Rusů změní pohled. (ciž je mega funny představa)

Jinak aniž by nebyla 3. světová a přímá válka mezi Nato a Ruskem si to nedokážu představit, nějaký vstup do NATO.

Reagovat
kilobyte

To je právě problém. NATO vždy kouká na to, aby se Rusko moc nenaštvalo. Přitom by se jim mělo ukázat, že musí respektovat ostatní státy.

Když Finsko a Švédsko uvažovali o vstupu do NATO, tak jim taky Rusové vyhrožovali, že je začnou bombardovat.

Reagovat
Greny

Jsem čekal že u Zemana ukáže jako znak vztyčený prostředníček

Reagovat
kilobyte

Nebo ten znak krysy, co dělal na oficiální fotografii.

Reagovat
Neon

ten liliput z obrazovky mluví

Reagovat
Neon
Reagovat
Rothbard

Středula

Reagovat
Neon

Babiš končí. Díky tomuhle ho Danuše přeskočí.

Reagovat
ACSeRw!n

wtf

Reagovat
fabec1222

Středula

Reagovat
Shevchenko

Konečně nějak zvrat

Reagovat
mistr129

Reagovat
owner

Tvl Středulo

Reagovat
fabec1222

No a jsem v píči, koho mám teď volit

Reagovat
fabec1222

Doufám, že mi Středula vrátí peníze, mám na něj tři prdele duelů proti Hilšerovi

Reagovat
ZJEV

To bude vada ne?

Reagovat
Rothbard

Středula mi posral všechny tikety tve

Reagovat
Neon

Danuše ale teď chyba, že Středulovi nepoděkovala.

Reagovat
Freedo

Dyt za ním šla, ne?

Reagovat
Neon

jo? jsem asi zrovna čuměl do twitteru tak to potom OK

Reagovat
Freedo

v poho

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
mistr129

Středula to pěkně rozbil sázkovkám, Fortuna všechno stáhla

Reagovat
Blasphemer

Středula to dobře nahrál Babišovi. To mu poradil Zeman?

Reagovat
Rothbard

Taky mám z toho ten pocit.

Reagovat
owner

Až tak jo?

Reagovat
Greny

Přesně nahrávka na smeč..

Podpořilo ho ČSSD, Zeman a ten teď ze sebe udělal hrdinů ať podpoří Nerudovou ale voliči Streduly takový nebudou

Reagovat
Blasphemer

Nedovedu si představit, že jeho voliči to půjdou hodit Danuši, no. To je prostě boost pro Babiše. Doteď jsem doufal (ne že bych o tom byl stoprocentně přesvědčený, spíš takový přání), že by se nemusel Babiš dostat do druhýho kola, protože Bašta a tenhle mu něco ještě ukrojí, ale teď už umřela poslední naděje.

Reagovat
mistr129

Za mě ale ideál, věřím že generál dá při tom finiši druhé kolo v suchým triku a největší hrozbou pro jeho vítězství je druhé kolo proti DN

Reagovat
Blasphemer

Snad jo. Ale já bych pro klid svojí duše preferoval, aby v druhým kole ten kokot slovenský vůbec nebyl. Ale holt nemůžu mít všechno.

Reagovat
Greny

Reagovat
mistr129

Celý život děláš odboráře a pak poradíš volit někoho, kdo o hodinu dříve řekl, že je celoživotním voličem pravicových stran

Reagovat
Greny

Vypadá to na ještě jednu velkou hru Miloše Zemana.. to nemá přece Stredula ze své hlavy.. přeci není tak naivni

Reagovat
xjert02

Celý život nic neděláš a pak poradíš volit ...

Reagovat
Kiss Me Polka!

dost mimo

Reagovat
Salfovic

Tak na seznamu jeho voličů bude Nerudová hodně nízko. A to není jak u babiše, aby všichni udělali, co jim vůdce řekne.

Reagovat
Kiss Me Polka!

nevim proc by mela byt, urcite nebude nize nez babis, proti kteremu se stredula vyhrazuje snad uplne pokazde, kdyz o nem ma mluvit, jeho elektorat nebyl mezi okamuro-babisovco-divisi(slachty)

Reagovat
kilobyte

To že se proti někomu vymezuje neznamená, že to tak mají i jeho voliči. Minule měli kandidáti, kteří se vymezili proti Zemanovi více než 50% a jak to dopadlo.

Reagovat
Rothbard

Na novinky.cz je o tom článek od člověka ze STEM a největší překrytí měli Středulovi voliči s AB právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to i logický, jádro Středulových voličů jsou voliči a ex-voliči ČSSD/KSČM, těm bude mnohem blíž Babiš než Nerudová.

Reagovat
mistr129

Nevím, třeba takový Vrabel nebo někdo z techhle exotů se vymezuje proti Okamurovi, a stejně radši jeho sympatizanti půjdou volit SPD než třeba ČSSD

Reagovat
oli9

Půl minuta Babiše byla nejlepší jakou jsem od mého viděl

Reagovat
fabec1222

Mohli mu tam aspoň postavit fotku, jak onehdá Franzovi ve studiu

Reagovat
Cotton

to se povedlo

Reagovat
Greny

Stredula hodně na Pana, ale mám obavu že to pomůže Babišovi a lidi na to doporučení nedají .. on přeci jen mi mohl vzít nějaké voliče...

Kazdopadne najít takové koule Fischer a Hilser bylo by jasné že se Babiš může jít klouzat

Reagovat
Blasphemer

To je na tom to nejhorší. Udělat to tihle dva ocasové, tak je to úplně easy.

Reagovat
Neon

Reagovat
Rothbard

Máti při mé odpovědi, že budu asi volit PP, má strach, že nás pošle bojovat na Ukrajinu.

Reagovat
Blasphemer

Jo, generál = válka. A to hned, jak nastoupí. To už jsem bohužel slyšel taky.

Reagovat
Freedo

EF prapor bude ready, ne?

Reagovat
fabec1222

Ano, na dálku budeme fandit z Argentiny

Reagovat
Salfovic

A já si říkal, proč se tu při MS tak fandilo Argentině.

Reagovat
kilobyte

Budeme mistři světa.

Reagovat
TopinB

"Pavla volit nebudu. Generál, který k uchopení moci potřebuje volby, je podezřelej"

Reagovat
Salfovic

To je dobrý

Reagovat
Ligter

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ratusek

Reagovat
ZJEV

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Swarley

Reagovat
Igli

Reagovat
oli9

Reagovat
vacin

Středula právě poslal Babiše do druhého kola. Pokud Hilšer nebo Fischer neodstoupí.

Reagovat
Mates_Matesović

Já si tipnu, že Fischer odstoupí. U Hilšera si nejsem jistej, ale pokud by to složili Středula a Fischer, tak by pod tím tlakem mohl skončit taky.

Reagovat
Greny

Když skončí Hilser tak je v piči ne ? On má tu stranu nebo něco takovýho nevím jak by se to řešilo kdyby odstoupil

Reagovat
Rothbard

Jj, Hilšer to jede jako dotárnu jeho 7 členné strany MHS. Plus samozřejmě získat pozornost kvůli Senátu.

Reagovat
kilobyte

Co jak by se řešilo?

Reagovat
Kiss Me Polka!

what? co by se jako melo resit? nicmene neverim, ze nekdo z nich odstoupi, je to jejich soucast kampane pro senat

Reagovat
kilobyte

Tak kampaň už si udělali. Do druhého kola se stejně nedostanou.

Reagovat
Kiss Me Polka!

myslel jsem, ze je tam prispevek jak ve snemovnich volbach za procenta, ale zda se, ze tam nic neni nicmene stale si myslim, ze jesitnost/tvdrohlavost rozhodne, ze neodstoupi

Reagovat
kilobyte

Kdyby tam byl příspěvek, tak má každá strana kandidáta.

Reagovat
kilobyte

Kdyby Hilšer odstoupil, tak by to bylo takové divné, potom jak se postavil proti rozdělení na 3 a 6 kandidátů. Tím by vlastně uznal, že to ČT udělala dobře.

Reagovat
Cotton

Babiš by ve druhém kole byl tak jako tak

Reagovat
lampas

V případě Středuly spíš vidím velkou zhrzenost, že ho Zeman poslal přes palubu a podpořil jen Babiše nakonec, než nějaký geniální noty od Zemana na podporu Babiše. Každopádně ty jeho mikrohlasy se tak rozprostřou, že to nepomůže ani neuškodí nikomu.

Reagovat
Greny

Zase na druhou stranu tohle mu může hodně pomoci v kariéře, třeba to má promyšlené a mysli dopředu. Přeci jen levice teď nemá v podstatě žádné zastoupení (ok volí ANO)

ČSSD se chce vrátit, měli sněm, kde byl, podpořili ho, já za tím cítím něco víc...

Reagovat
lampas

Taky mě to napadlo.

Reagovat
owner

Levice má zastoupení, v pirátech.

Reagovat
mistr129

By mě zajímalo, kolik voličů Pirátů by před 15 lety volilo Paroubka nebo komunisty

Reagovat
Greny

Piráty bude volit spíše mladší generace, podle mě i dost prvovolicu atd

Reagovat
owner

Rozhodně, a taky většina mladých volí Danuši. Překvapilo mě. že Piráti celou dobu podporovali jí, a nedávno podpořili Pavla.

Reagovat
Rothbard

Tak to je lol. Myslel jsem, že pro Piráty jena členství v KSČ no go.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Viděl jsem kousek videa ze sněmu, kde se jeden rozčiloval, že v hlasování někdo volil "ano" a zároveň "zdržel se". Ti se jen tak nikam nevrátí. Pak jsem ještě viděl video s mladými socanami a budoucnost bude ještě horší.

Reagovat
Rothbard

To video s mladými socdem natočil Radek Bartoníček z Aktualne.cz. Za mě skvělý novinář, který chodí dělat rozhovory i na ty demošky atd.

Reagovat
kilobyte

Jo. Mě na něm dostává jeho klid. On je dobrý hlavně v tom, že je snad jediný, kdo chce jenom vyslechnout lidi. Což je dobře, ale kdyby to dělali takhle všichni nebo víc lidí, tak by to bylo nahovno.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Kluivert9

Celá dobata na mě působila stylem, že Bašta někde ztratil prášky a Diviš je našel...

Reagovat
zrzek999

Reagovat
Rothbard

Reagovat
TopinB

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
PJ

Reagovat
Eichel

Reagovat
xjert02

Reagovat
Cotton

Neviděl jsem to až do konce, ale...

Diviš nemá šanci, tak z toho aspoň udělal srandu

Bašta je víc mimo, než jsem si myslel

Fischer mluvil rozumně, být v té top 3 on, tak o něm uvažuji

Reagovat
Rothbard

Díky babišce vím, že Fischer do debat (možná i celkově) nenosí jinou než tu jednu tyrkysově modrou kravatu. Schválně si všimněte někdy.

Reagovat
andrew96

Tak to se ví už od minulých voleb.

Reagovat
Rothbard

OT: Co musí udělat kandidát pro odstoupení z voleb? Napsat úřední dopis na ministerstvo vnitra? Zavolat to prezidentovi? Zhlédnout všechny díly Červeného trpaslíka? Mít sex s kandidátem, kterého podpořil?

Reagovat
Neon

Reagovat
kilobyte

Tak proto nepodpořil Babiše.

Reagovat
Tomasso9

Pro mě kandidáti velký zklamání, top 3 je fakt výběr hrůzy.

O Andrejovi se nemá cenu rozepisovat, u něj je snad jediný +, že společně s Pavlem řekl, že zná jen 2 pohlaví, jinak člověka s jeho minulostí nejde volit.

Danuše je pro mě od začátku falešná, nemá žádnou sebereflexi k tomu, co se pod jejím vedením událo a na otázky odpovídá prázdnými slovy, naučené fráze o ničem.

U Pavla je škraloup ta jeho minulost, lidi který celý roky řvou a nadávaj na Babiše že je stbák, komunisty hází do koše, mu to hodit nemůžou, nebo je to od nich pokrytecký. Ano za těch 30 let služby v NATO si může ten jeho kredit zvednout, ale tuhle etapu z jeho CV nelze vyškrtnout a nelze ji přehlížet. To že ho podporuje sám největší bojovník proti Kremlu Pája Novotný je největší paradox ever.

Pro mě je místo generála a obzvlášť Danuše opravdu mnohem kvalitnější kandidát ten Fischer, kterej se aspoň neojí říct svůj názor a hodnoty který zastává na plnou hubu, ne jen pro to aby se zavděčil všem.

Reagovat
Freedo

Taky to vidím na Fischera. U Pavla mi vadí, že neřekne na rovinu, že chtěl být operativec v terénu nasazený proti západním státům a lže, že by byl diplomat. Když už nemlžit, tak vůbec. Jinak ale je na aktivitě dezinfo webů vidět, že Pavla fakt nechtějí, snaží se ho vykreslit jako americkýho agenta, to je trochu paradox a docela argument proti tomu, že by snad k Rusku inklinoval.

Reagovat
Cotton

Jenže Pavel se za to aspoň stydí, přiznává to jako chybu a vysvětlil, proč tehdy byl v ksč. Dobře o tom mluvil třeba v Standashow.

Reagovat
ratusek

Ale nestydí. Stydět se začal až mu to nakázal jeho PR tým. Do té doby to zlehčoval a nějak moc se k tomu ani nevyjadřoval

Reagovat
Radin

Hlavně nechápu lidi, že mají rádi zelené mozky.

Reagovat
owner

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
xjert02

Reagovat
ratusek

Nechápu, jak vůbec někdo může uvažovat o tom, že ji bude volit.

Reagovat
mistr129

Já chápu že ji někdo jako jedinec bude volit, ale celkovou podporu bych očekával někde na úrovni Hilšera z minulých voleb

Reagovat
owner

Reagovat
lampas

Je rozdíl být StBákem, který si své manýry přenesl do dnešní doby, a mladým klukem, který musel vstoupit do KSČ jen proto, aby si splnil svůj sen být vojákem a mohl sloužit své zemi.

Reagovat
mistr129

Ani bych neřekl že musel, ale bylo mu tehdy 20 nebo kolik panebože.

Oproti němu máš zloděje a podvodníka do 60 a podvodnici do 45 a kandidáty, kteří nemají šanci

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
kilobyte

Je nejvíce dostává, jak někteří volají potom, aby se dávala šance mladým, kteří nejsou postiženi účastí v KSČ. Přitom nikdo neví jestli by do KSČ taky nevstoupili, kdyby nepadnul režim.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Eichel

ja ti neviem, ale on študoval za rozviedčíka v 21 rokoch, to mi príde dostatočný vek na to aby bol zorientovaný za čo študuje a čo za režim tu bol

Reagovat
xjert02

Reagovat
raduinho

Reagovat
xjert02

Reagovat
Rothbard

Které kandidáty zvažují nerozhodnutí nejčastěji?

Nejčastěji sympatizují s táborem, kam patří Petr Pavel, Danuše Nerudová, Pavel Fischer či Marek Hilšer.

Z rozhovoru se sociologem na Novinky.cz. Kde mj. hlasovalo přes 30k lidí a Pavel tam dostal 47, AB 25

Reagovat
Radin

Nesnáším celkové uvažování zelených mozků a nechápu lidi, kteří někoho takového žerou. Vždy jen poslušné ovečky režimů. Bohužel za mě je to celkově o ničem.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Neon

tak a je to v prdeli asi.

Reagovat
Neon

ale podle toho, co teď soudce čte, nikdo neví, jaký je vlastně rozsudek

Reagovat
lampas

Tohle je zlý sen, protože v atmosféře těch pár dnů co se bude o výsledku voleb rozhodovat, to Babiše může dost nakopnout. Nechápu, jak je to možný, když i kripl Šaroch navrhoval podmínku...

Reagovat
frankiefcb

Tak Babiš nevinen.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
fabec1222

Babiš křišťálové čistej Prej že zločinec

Reagovat
Svatej

To běž českej státe kurva do prdele. Nepamatuju si, kdy jsem se takhle nasral.

Reagovat
Greny

Počkej .. to ještě bude chtít tu dotaci zpět a odškodnění

Reagovat
lampas

Reagovat
ZJEV

Musíme počkat na odůvodnění. Nedivil bych se, kdyby to bylo něco ve smyslu, že to je všechno podezřelé, ale důkazy, že se stalo něco protizákonného jsou prostě nedostačující. Nebude to první ani poslední případ, kdy pachatel musel být pro nedostatek důkazů zproštěn.

Reagovat
Blasphemer

Nepodařilo se prokázat, že Čapí hnízdo bylo v době žádosti o dotaci propojeno s Agrofertem. Čapák by se musel věnovat stejné činnosti jako Agrofert. A nepodařilo se hlavně prokázat, že skutečným vlastníkem akcií Čapího hnízda byl Andrej Babiš.

Reagovat
Svatej

tak jo

Reagovat
naheCZ

Jaký vliv má ta první část? To fakt na tom záleží? Hlavně, že ty vyjádření pracovníků z bank, že by nikdy to financování nepodpořili nebýt Agrofertu, ale tak když to bylo mimo obvyklou činnosti Agrofertu, tak je to asi v pořádku A to druhý je klasický nedostatek nějak přímých důkazů, protože to obešli dost dobře na to, aby to šlo dokázat, i když podle nepřímých důkazů je naprosto jasné, že na tom měl on sám největší zájem (sám to přiznal v tom videu z otvíračky).

Reagovat
ZJEV

Přesně, jak jsem předpokládal, myslet si můžeme, co chceme, ale u soudu je potřeba všechno prokázat, tady se to bohužel nepovedlo no. Co naděláme, snad mu voliči vystaví účet u voleb. Pro mě je to podvodník a lhář a jeden osvobozující verdikt na tom nic nezmění.

Reagovat
Blasphemer

Já hlavně doufám, že ve Francii budou pečlivější.

Reagovat
kilobyte

Ale stejně je to takové zvláštní. Sám na videu přizná, že to byl jeho projekt, ale nemůžou ho odsoudit, protože není dostatek důkazů.

Reagovat
ZJEV

Tak na tom není nic zvláštního, Babiš toho naplácal už tolik, že nějaká jeho věta není žádný důkaz. Ono v tom vlastně ani nemusí být rozpor, to že je to jeho projekt neznamená že je vlastník. Zní to absurdně vím. Ale pořád platí, že v právním státě je trestný čin třeba prokázat, přičemž existuje zásada, že v pochybnostech je třeba jednat ve prospěch obžalovaného.

Reagovat
kilobyte

Tak já nemyslel, že je to zvláštní z právního pohledu, ale řekněme z lidského pohledu. Všichni to vědí, sám se přiznal, ale nejsou důkazy. Možná spíše než zvláštní jsem měl použít slovo smutné.

Reagovat
naheCZ

Tady je problém pak zas v něčem jiném. Co rozhodlo ve prospěch Babiše bylo to, že vyčlenění bylo za účelem to prodat a ne za účelem získání dotace. K prodání nedošlo kvůli tomu, že si to tak jeho dcera chtěla prostě nechat, pak až se přišlo s nápadem na dotaci a k nechání by došlo i bez její získání. Aspoň tak jsem to pochopil. Každopádně furt to defakto spadalo pod Agrofert, který tomu dělal všechny záruky a financoval by si to z něj Babiš tak jako tak, takže furt se ten stát snažili ojebat, i když k tomu nápadu dospěli až později...

Reagovat
patas92

Existuje v tvojem životě vůbec moment, kdy nasraný nejsi?

Reagovat
kilobyte

Tipuji to na 19.5.2012 a 29.5.2021

Reagovat
Greny

No nic , asi taky někde neprávem získám 50 mega, investují až pro mě přijdou tak je vrátím, řeknu kampaň, účelovka a polistopadovy kartel a jsem vysmatej do konce zivota

Reagovat
Svatej

Reagovat
Tomasso9

Musíme přeci věřit v nezávislé soudy.

Reagovat
kilobyte

Vsaď těch 50 mega na Babiše. Při kurzu 3,65 to hodí 180 mega. Čistý zisk 130 mega.

Reagovat
owner

Verdikt nad Babišem: Nevinen.

Reagovat
Trand

Polistopadový kartel si asi dnes vzal volno, jinak si to nedovedu vysvětlit. Každopádně teď už to bude s Andym k nevydržení https://pbs.twimg.com/media/FmBEQejXgAEjaGk?format=jpg&name=900x900

Reagovat
kilobyte

Beztak ho neodsoudili jen kvůli tomu, aby nenapadnul nezávislost soudu. Snad se státní zástupce odvolá a odsoudí ho.

Reagovat
Lemond Laws

Pravda a láska zvítězila !!!!

A teď hurá na hrad AB

Takhle dostat nabito. Ten to v té debatě rozjede na Nově teď neuvěřitelnym způsobem

Reagovat
Blasphemer

A teď je otázka, co se tím mění. Klesly by AB preference, kdyby ho odsoudili? Nemyslím si.

Takže tak nějak doufám, že nějaký větší vliv nebude mít zproštění.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Freedo

On začne tvrdit, že to celý byla účelovka i na Nově a myslím, že nějaké lidi to přesvědčí. Třeba ty, co by to dali jinak Baštovi a voliče, co byli rozhodnutí pro Středulu.

Reagovat
Salfovic

Přesně tak, získá tím spousty nevyhraněných idiotů.

Reagovat
owner

Myslím si, že jo. Některé nerozhodnuté tohle naopak přesvědčí, aby mu to hodili.

Reagovat
Blasphemer

No, ale kdyby ho odsoudili, tak to taky nějaké nerozhodnuté přiměje mu to hodit. Takových pár znám.

Reagovat
owner

Samozřejmě, že jo.

Reagovat
Lemond Laws

Lepší straně odpadl jeden z hlavních argumentů proti němu. Ukradne hlasy Baštovi a i Středulovi. Na Nově si to podle mě ošefuje ve čtvrtek nehorázně...

Reagovat
Blasphemer

Dobře, v prvním kole mu to možná pomůže. Ale pro druhé kolo tam fakt nevidím žádnou výhodu pro něj.

Reagovat
Lemond Laws

Jojo, tam to snad dopadne dobře. Proti Pavlovi snad šanci mít nebude..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Tomasso9

Ale rozhodně nevěřim, že to bude tak jasné jak si myslí průzkumy. 57 vs 43 % pro Pavla.

Reagovat
Lemond Laws

Ty jo, já bych to přesně viděl nějak takhle právě..

Reagovat
Tomasso9

Já to čekám teda mnohem vyrovnanější. Ale jsem zvědavej

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
andrew96

Takže tam bude Bašta.

Reagovat
Lemond Laws

Koho jste volil?

Je tady bída a nejhorší vláda !!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cotton

Reagovat
Tomasso9

Takhle sjednocený národ je hezká představa.

Reagovat
Cotton

tolik neměl ani Putin v ruských "volbách"

Reagovat
Ligter

Reagovat
PISTOLERO

Nic horšího se teď stát nemohlo

Reagovat
oli9

Ale nejlepší byl vážně Bašta.. Neodpovídal na otázky, myslel si že je to známka punku..odbočoval neustále od témata myslel si, že je to známka punku.. Ihned by odvolal vládu i když právně nemůže... Myslel si že je to známka punku...

Prostě punks not dead pico

Reagovat
Neon

Třeba andrejko teď odstoupí z volby, když už nepotřebuje imunitu a bude to hrát na premiéra

Reagovat
PISTOLERO

To by byla ještě horší varianta

Reagovat
Freedo

Ty vole, to by byl zlej sen

Reagovat
Kepy_FCB

Současná vláda by musela přestat hájit cizí zájmy takže by se tam pozitivum našlo.

Reagovat
Golasso

Jaký cizí zájmy zase?

Reagovat
kilobyte

Přece české. Má hájit zájmy Ruska.

Reagovat
Golasso

Reagovat
TopinB

Reagovat
xjert02

Reagovat
fabec1222

Tak on může být premiér i tak, sice ne oficiálně, ale...

Reagovat
kilobyte

Odstoupí a podpoří Baštu, ten odvolá vládu a jmenuje Babiše.

Reagovat
Tomasso9

A vypuknou nepokoje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cotton

ty vole, neraď mu, sám by na to nepřišel

Reagovat
Freedo

Jako já docela teď zvažuju Pavla místo Fischera, protože si myslím, že Pavel bude mít v druhém kole větší šanci proti Babišovi než Danuše. A taky tam nechci Danuši

Reagovat
Svatej

Pavel je jedinej, komu verim, ze realne může vyhrát nad tim vymrdancem.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Freedo

Hlavně když člověk vidí, jak Danuše vysvětluje ty svoje kauzy, tak si myslím, že by jí totálně natřel.

Reagovat
Lemond Laws

Jojo, taky si myslím, že by jí Andrejko docela rozebral...

Reagovat
TopinB

Reagovat
naheCZ

Reagovat
rufus

Reagovat
fabec1222

Danuši by AB totálně rozboural

Reagovat
Rothbard

Naložil by jí?

Reagovat
Lemond Laws

No, taky bych jí asi vyzkoušel klidně

Reagovat
Freedo

Reagovat
kilobyte

Doteď to bylo, že Babiš Pavlovi nemohl vyčítat KSČ, protože sám je na to hůř. A Danuši nemohl vyčítat kauzu s tituly, protože sám je na tom hůř.

Teď by Babiš dokázal přesvědčit lidi, že on je nevinný a Nerudová vinná.

Reagovat
Tomasso9

Ten rozsudek (nepravomocný) je obrovská výhoda, ten se teď bude na Nově rozplývat a útočit. Vím jak to u soudu chodí, a je opravdu obtížný občas prokázat vinu, musíš mít všechno do detailu potvrzený a mít jednozančný důkazy. Kdyby ho soud odsoudil, tak bych věřil, že ho i řada lidí z jeho táboru (třeba jen promile) nebude volit a řekne si, jo je to zloděj zlodějská. Takhle jim to všem akorát hraje do karet.

Reagovat
owner

Mě teda překvapujou i ty sázky na fortuně/tipsportu, že tolik lidí to na toho Babiše (jako celkového vítěze) hodilo.

Reagovat
Heisenberg

Takže jedinej Babiš má úředně potvrzený, že je nevinnej, ostatní žádný takový potvrzení nemají.

Tím pádem mám o volbě kandidáta jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu říkám objektivní zhodnocení, asi se tím taky budu řídit.

Reagovat
Tomasso9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Cotton

Reagovat
Swarley

to ted pojede no

Reagovat
Neon

https://twitter.com/bartkovskym/status/1612377675662000129

Takže Šaroch to neskutečně posral.

Reagovat
lampas

Na vyšší instanci v tom pojede taky Šaroch, nebo se určí nový státní zástupce? Ten kripl Šaroch šel Babišovi na ruku od začátku, celkem začínám chápat, co se tedy stalo za problém...

Reagovat
Freedo

Ale on se ještě může odvolat a potom by to bylo nepravomocné, co jsem četl. Je to reálný? Moc se v tomhle nevyznám.

Reagovat
Blasphemer

Babiš ve 12:00 tiskovka. To bude jízda.

Reagovat
Trand

Diviš se včera hezky pokoušel na sebe upozornit, ale myslím že po tom, co náš čeká tenhle týden s Andym na Divišovo vystoupení všichni zapomenou. Těším se na tu debatu na Nově, tam neskutečně všechny natře, čekám že ČT si to od něj taky hezky vyslechne.

Reagovat
Blasphemer

Nenatře. On fakt není druhý Zeman. Vůbec neumí mluvit, natož nějak dobře formulovat myšlenky. Myslím, že ta debata mu moc nepomůže.

Reagovat
Trand

No nemyslel jsem to tak, že on z toho vyjde jako vítěz, ale tak, že bude na všechny nadávat způsobem, jaký jsme zatím ještě neviděli. Bude brečet jak nikdy, jak to vše bylo nespravedlivé, jak média a obzvlášť ČT lživě informovala o jeho obvinění, která se samozřejmě nepotvrdila, určitě tam zakomponuje i Pekarovou nějak, tu z nějakýho důvodu miluje.

Reagovat
lampas

No zase on v tom kňučení už dokázal klesnout na takové dno, že už není moc co inovovat. Naštěstí Nerudová s Pavlem ani náznakem nepostavili kampaň na píčování do jeho procesu, takže sice bude mít munici na to kňourat jak je k němu každý zlý, ale nikdo nový na to stejně nebude zvědavý.

Reagovat
mistr129

Reagovat
ZJEV

Já bych se ho zeptal jestli to není účelovka. Přece jen týden před volbami osvobozující kampaň, bez tak si to tak naplánoval.

Reagovat
Salfovic

Vynikající komedie Soud se táhne x měsíců, možná přes rok, a osvobozující verdikt padne čtyři dny před volbami, ve chvíli kdy Babiše, který se jich dosud vyhýbal, čekají dvě tv debaty, kde celou dobu pojede, jak je chudák obětí polistopadového kartelu. Do toho perfektně zapadá, jak byl soudce vůči Babišovi drsný. Ty krávo, ti to s náma skouleli, že Horník s Brabcem blednou závistí.

Reagovat
frankiefcb

Tak Nerudová, taky solidní hysterka. https://twitter.com/perdazd/status/1612394008109531138 Být účetní je ponižující. Nicméně Pavel to řekl úplně jinak.

Reagovat
lichna.

Ach jo, Pavel musí projít do toho druhého kola, protože Nerudová u mě padá čím dál tím víc.. Ale proti Babišovi bych ji to pořád stejně hodil no.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Svatej

Reagovat
mistr129

Reagovat
TopinB

Reagovat
Cotton

Reagovat
raduinho

Reagovat
Ligter

Reagovat
Tomasso9

To je ta POZITIVNÍ KAMPAŇ ?

Reagovat
Salfovic

Nerudová ví, že je v hajzlu, tak akorát hystericky štěká.

Reagovat
frankiefcb

Ale strašně hloupá. Vede ústav účetnictví a bere jako ponížení to, že ji někdo nazve expertkou na účetnictví, a že by si nechal od ní v tomto poradit. Nehledě na to, po Zemanovi se bude muset udělat na Hradě pořádný audit.

Reagovat
owner

Ona moc dobře ví, že je aktuálně 3. a zaostává, tak musí začít kopat do Pavla. To jsou ty potenciální hlasy, který může ukradnout. Akorát, že začala pozdě.

Reagovat
frankiefcb

a hlavně hloupě. Tím docela ztrácí i u nerozhodnutých voličů.

Reagovat
owner

Jo to rozhodně, akorát si myslim, že už prostě nemá na výběr. Už bude jen nadávat na jeho minulost a snažit se ho očernit.

Reagovat
kilobyte

Proč jí Pavel ponižuje tím, že by jí využil jako poradkyni ohledně účetnictví, když by logicky byla lepší v kuchyni.

Reagovat
Svatej

At jde s timhle.do hajzlu.. To je fakt brutalni, jak se to za dva tydny celý umi rozesrat

Reagovat
Losinho

Strašná kráva.

Reagovat
Frank Lampard 8

Tak teď může být v klidu, už by si o ni ani neopřel kolo.

Reagovat
naheCZ

Soud vnímal výpověď AB mladšího jako věrohodnou a konzistentní. Výpověď se shoduje s tím, že znalec potvrdil, že podpis není jeho a v době podpisu byl podle výpisů z karty v USA. AB mladší dokumenty nepodepsal. Nikdo nikdy ten podpis neviděl a neřekl to ani AB st.

Takže podpis jeho není. Jenomže pokud jsem to dobře pochopil z dřívějška, tak ani nejde prokázat, že ho zfalšoval starší Babiš, protože odmítl podstoupit zkoušku písma...

Reagovat
naheCZ

Což teda teď vlastně i potvrdil Šott...tohle je škoda, že nešlo prokázat

Reagovat
naheCZ

Každopádně pořád z toho můžou vzniknout další problémy pro Babiše, pokud se tím police bude řídit:

Sponzorský vztah Andreje Babiše k Čapímu hnízdu je vzhledem k výpisům z bank a výpovědí svědků nesporný. Je na místě, aby policie prověřila svědkyni a finanční ředitelku Procházkovou pro podezření z křivé výpovědi.

Příjmy z reklamy na Čapím hnízdě jsou iracionálně velké. Neodpovídají podobným podnikům. Soud konstatuje, ale právně nehodnotí, že Andrej Babiš a Agrofert byli sponzory Čapího hnízda.

Reagovat
Neon

jo, no, neskutečný, kolik lidí je ochotno se namočit do sraček, jen aby chránili velkého Andreje:

"Policie by se měla zabývat svědkem Šlingrem pro podezření z křivé výpovědi."

"Policie by se měla zabývat, jestli svědek Rak nebyl vydírán, protože poskytl dvě výpovědi a každá z nich byla úplně jiná. A dokonce zmínil, že jej v předběžném řízení ovlivňovali obhájci Andreje Babiše."

Reagovat
naheCZ

Ale u nás už jednou ty reklamy policie z nějakého neznámého důvodu odložila, i když snad každej musí vidět, že ty prachy prostě jsou úplně mimo. Tohle se znovu otevřít a dostat před soud, tak tady by to na dokazování mělo být snad jednodušší.

Reagovat
Salfovic

Překvapuje mě, že u Tipáče klesl kurz na celkové vítězství Pavla na 1,7. Snad ještě předevčírem byl 1,8.

Reagovat
Svatej

To bude kvuli Danuši, ktera je kazdym dnem vic otřesná

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
jk

Ten státní zástupce Šaroch je úplný joke.

Reagovat
kilobyte

Se beztak ani neodvolá (pokud to teda bude mít na starosti, nevím jak to funguje).

Reagovat
lampas

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kilobyte
Reagovat
Salfovic

Podle těch reakcí si spíš autor dělal srandu.

Reagovat
kilobyte

Tak on je to jenom vtip. Ale kdyby si dal Diviš silnější dávku a neměl slabší dojezd, tak by to třeba řekl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ACSeRw!n

ja ho zeru

Reagovat
TopinB

Reagovat
Trand

Tak jsem koukal teď na tiskovku a Babiš byl relativně v klidu. Ale stejně zmínil média, který se proti němu spikly, ČT, Martina Řezníčka, Čestmíra Strakatého,.. Seznam Zprávy prý radši ani nebude komentovat. Zítra údajně letí za svým kamarádem Emmanuelem Macronem, který si na něj vyčlenil 30 minut v Elysejském paláci a pak se setká s Kunderou, který získal zpátky české občanství díky Babišovi. Zakončil to počtama, že od 2016 je to do součanosti už 9 let.

Reagovat
ACSeRw!n

tak krast se vyplati dnes potvrzeno soudem.. plus ta vcerejsi Stredulova saskarna.. Buresovi to ted jede neskutecne..

Reagovat
Losinho

hádám že druhý kolo proti Pavlovi, Nerudovou odstřelí jak prd (pokud to do tý doby nezvládne sama)

Reagovat
Blasphemer

Poslední dny to zvládá úplně sama.

Reagovat
frankiefcb

No ona a hlavně její tým. Když si vezmu jaký má dojezd Pavel a jaký Nerudová. (která jenom kope kolem sebe). Tak je to neuvěřitelný rozdíl.

Reagovat
Blasphemer

Ten její tým je neuvěřitelně k smíchu.

Reagovat
Losinho

což je blbý, protože Babiš bude mít čas jebat do Pavla

Reagovat
vacin

Jinak Nerudová se začíná vybarvovat, kdo ji zná, tak ho to moc nepřekvapí, pokud by se zeptal někdo zeptal jaký na ni má názor lidí na Mendelově univerzitě (kromě ekonomické fakulty), tak jako názor bude převládat, že je to podrazačka nejvyšší úrovně.

Já jen doufám, že proti Babišovi nepůjde v 2. kole ona, protože jestli má Babiš šanci někoho ve 2. kole porazit, tak je to ona...

Reagovat
Salfovic

Jo, teta na MU přednáší. A prej první věc, co udělala Nerudová po jmenování rektorkou bylo to, že si vybavila kancl za pět milionů

Reagovat
vacin

Jj známý je tam profesor takže vím další věc je, že ona je strašná podrazačka. Například i ta kauza rektora Adama, který nakonec odstoupil, je její práce a chtěla tím zakrýt ty prusery s titulama. A co vím, tak současný rektor řekl, že celý období mu nebude stačit, aby po ní ten bordel dal dohromady.

Reagovat
vodka

tak Adam s těma šméčkama v pracích byl stejně neudržitelný, ne?

Reagovat
vacin

Jasný byla to chyba, ale v porovnání s průšvihem Nerudové to je nic.

Ono to primárně nebyla jeho chyba ale lidí v jeho týmu, ale ta zodpovědnost nakonec jde za ním, rozdíl je, že on se nakonec k tomu postavil tak, že prostě odstoupil, Nerudová se tváří, že ona za nic nemůže o ničem nevěděla, ale to je prostě blbost, protože se to dělo na její fakultě, pokud vím tak ústav, ze kterýho je bývalej rektor Žufan je o patro níž než ústav Nerudové.

A aféru začala rozdmýchávat Nerudová, protože to bylo v době, kdy už se vědělo o průseru s titulama a chtěla na tom ukázat jaká je charakterní...

Pokud bys dělal průzkum mezi zaměstnancema na Mendelce (kromě ekonomické fakulty), tak ta oblíbenost je na hodně nízkým bodě, protože všichni ví, jaká je to podrazačka....

Reagovat
vodka

no, já si pamatuju, že tehdy ho nejvíc kritizovali za publikování v těch predátorských časopisech (tak si btw. pro profesuru šla i DN).

Co jsem narychlo poggoglil, tak je to třeba tady: http://www.vedazije.cz/clanek/clanek-fvz/kandidat-na-rektora-mendelovy-univerzity-jako-ztelesneni-pochybnych-publikacnich

Reagovat
vacin

Tak tohle zase byla práce zkrachovalyho vědce z Akademie věd Komma kde Akademie věd nedokáže překousnout kolik peněz jde do vědy v Brně a oni jsou proti tomu, jak chudí příbuzní

Reagovat
Svatej

Reagovat
jenage
Reagovat
kilobyte

Jako lampu za 130k bych možná ještě bral, ale takový kýč? To bych nechtěl mít v kanclu ani zadarmo.

Reagovat
monty25

Na dostihovém závodišti ve Velké Chuchli ji mají taky, tam se to ale hodí...

https://twitter.com/monty025/status/1010990789466435586

Reagovat
kilobyte

Tam to nebije tolik do očí.

Reagovat
xjert02

pruser je, ze vubec nekdo z Brna kandiduje

Reagovat
kilobyte
Reagovat
Blasphemer

iDNES: iDNES 12:34 Andrej Babis se zitra potka s francouzskym prezidentem Macronem. Prijme me v Elysejskem palaci, rekl. Veri v jeho podporu pri volbach.

Reagovat
Trand

Třeba zavolají společně Putinovi a pak bude moct říkat, že je jedinej v ČR, kdo se skutečně snaží zastavit válku.

Reagovat
r.mrazik

takze uz ne kamarad Orban?

to je komik

Reagovat
Blasphemer

Orbána bych čekal rozhodně víc. Koho z jeho potenciálních voličů zajímá Macron? Nikoho, spíš je sere, řekl bych.

Reagovat
Trand

On na té tiskovce o něm mluvil jako o kamarádovi a že jsou ve stejné frakci v europarlamentu, podle mě se tím snaží říct voličům, že má vliv a kontakty po Evropě na nejvyšších pozicích.

Reagovat
Blasphemer

Jo, to určitě. Ale zase bych řekl (nemám na to čísla), že jeho voliči zas tak proevropští nejsou. Hodně zvláštní tah pro mě.

Reagovat
frankiefcb

myslím, že jeho voličům je to fuk. Stačí mi moje babka, která natvrdo tvrdí, že to bylo na Babiše nahrané, když nevěděl ty měsíce Haška. To by přece takový slušný a chytrý člověk měl vědět. Takže je to nesmysl a je to kampaň proti němu. Takže asi tak. Jeho zavtrzelé fanatiky nepřesvědčí už nic.

Reagovat
r.mrazik

asi nikoho, jen chce ukazat,ze se s nim v evrope bavi i nekdo normalni

ze je Macron šašek je vec druha

Reagovat
r.mrazik

jinak Orban vychazi v pruzkumech spatne,tak musi jet jinam

Reagovat
kilobyte

Škoda, že to nemůže být jen léčka, jak ho vylákat do Francie, aby ho mohl soudit za praní špinavých peněz.

Reagovat
r.mrazik

nejvetsi prdel je,ze Saroch to totalne posral a sabotoval...a stejne zustane na svem miste...SZ je fakt smesna banda kopyt

Reagovat
kilobyte

Pokud to dobře chápu, tak Šaroch žalobu zastavil, protože žaloba neměla v jeho podání šanci. Pak mu jí vrchní zástupce vrátil a měl k tomu připomínky, aby to Šaroch vedl jinak. Šaroch tedy Babiše obžaloval, ale obžalobu vedl stejně, jako chtěl předtím. Je to tak?

Reagovat
naheCZ

Vypadá to tak...

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
kilobyte

Jo, Bartovskýho jsem četl. Kdo by řekl, že se dá soudní řízení popisovat srozumitelně lidsky.

Nevíš jestli bude Šaroch zastupovat stát i v případě odvolání?

Reagovat
r.mrazik

to vubec netusim

ani nevim,jestli se to da vubec dat nekomu jinemu...preci jen ten pripad je megavelky a nastudovat to by trvalo mesice

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
xjert02

Reagovat
Greny

Tak nebýt Zemana tak to k soudu Saroch ani nedostal..už chápu že Zeman se na to "vysral"

Reagovat
r.mrazik

A Bradáčova ten případ dozorovala..SZ je fakt k hovnu

Reagovat
ACSeRw!n

tak zadarmo to nebylo

Reagovat
Freedo

Reagovat
Svatej

Příšerný jak mluví, on je jak takovej vylízanej Biden.

Reagovat
Rothbard

Tak jsem přemýšlel, Řezníček to o Středulovi musel vědět ne? Kandidáti dostali poslední půl minutu, šlo se zprava a najednou Středula poprosí moderátora, jestli může něco říct na úvod, mimo tu půl minutu (už nevím, jak to přesně definoval) a kdyby to moderátor nevěděl, tak by mohl mít strach, že řekne něco pro svou volbu či proti volbě jiného/jiných kandidátů a dostane tak víc času než půl minuty a Řezníček s tím souhlasil a byl s tím ok vlastně. A jak si někdo všiml, Nerudová na to ani nezírala jako na překvapení (vlastně ani nevím, jestli někdo vůbec jo).

Reagovat
r.mrazik

Nepřišlo mi. Přeci jen Středula se choval korektně a slušně celou debatu a tak mu Řezníček vyhověl.

Reagovat
Rothbard

Jo, ale vem si, že by ten čas Středula využil k něčemu jinému než sdělení, že odstupuje. Pak by to bylo celkem porušení pravidel hry. A to kdyby Řezníček nevěděl, k čemu ten čas použije, tak by mu to neumožnil, ne?

Vážně vidíte za Středulovým odstoupením nějakou hru se Zemanem a AB? Přece jen Středula celou debatu hlasitě šil do AB, snad nejvíc ze všech kandidátů.

Reagovat
kilobyte

Středula je hlavně zmrd. Celou dobu tam žvaní o tom jaký by byl prezident a jak by pomáhal a pak na konci odstoupí. Takže 2 hodiny přesvědčoval voliče, aby jim pak řekl, že ho nebudou moct volit.

Jeho spíše naštvalo, že ho po vstupu Babiše nepodpořil Zeman. Tak možná svým odstoupením chtěl uškodit Babišovi. Ale podle mě mu to spíše pomůže.

Reagovat
Rothbard

Takhle je defacto vítěz voleb. Nebude nálepkován jako ten 6.-7. v pořadí v prvním kole a jako ten neúspěšný. Podle mě si dělá půdu pro vedení v ČSSD (založení nové strany, to nevím), nebo pro Senát.

Reagovat
kilobyte

Pochybuji, že by pustil místo v odborech, aby šel do ČSSD, která už jen čeká až dostane ránu z milosti. Ta strana podle mě v současné podobě nemá co nabídnout a není tam snad nikdo, kdo by to změnil. Jejich potencionální voliči budou volit radši ANO, SPD, STAN, Piráty, případně nějakou stranu, která se chytí demonstrací proti vládě.

Reagovat
Salfovic

Dokud nechcípne Babiš, tak můžou socani na nějaké vzkříšení zapomenout.

Reagovat
r.mrazik

Je to možný.

Plus navíc, kdyby dostal málo hlasů, tak by mohl přijít i o flek v odborech.

Minimálně by byl více pod tlakem.

Takhle si vlastně pomohl ve všem.

Pro něj udělal to nejlepší, co mohl.

Reagovat
Greny

Nerudova to věděla... Prý jí to řekl už před debatou

Reagovat
Rothbard

Rebelové z Ostravy: Babiše nebude volit ani hejtman Vondrák, ani primátor Macura

Zdroj: https://www.denik.cz/prezidentske-volby/mistopredseda-ano-ivo-vondrak-nebude-volit-babise-hlas-da-pavlovi-20230109.html

Tohle byla zrovna Bašta pro Babiše (Ostravsko). Ti dva mi přijdou sakra populární ve svém regionu. No lol, po nevyzpytatelné reakci Středulových voličů tu máme i něco pozitivního.

Reagovat
Neon

Furt jsem nepochopil, proč tyhle dva jsou pořád v ANO.

Reagovat
Greny

Po tomhle vyjádření se za chvíli dozví že už v ano být nechteji

Reagovat
xjert02

Reagovat
frankiefcb

U Macury to nechápu. To je dobrý primátor. Vondrák je kurva.

Reagovat
lampas

Asi mu je jedno, přes koho se dostane ke korytu a ANO je v Ostravě jistota.

Reagovat
frankiefcb

Na druhou stranu budu mít ve vedení primátora 3 období, aniž by bylo narušeno směřování města. Ještě, když se primátor snaží o to, aby bylo co nejvíce stran zastoupeno v radě. Macura je dobrý primátor a vlastně i pro Ovu záchrana, že ve městě, kde ANO má obrovskou podporu jsou na vedoucích pozicích docela rozumní lidé.

Reagovat
Shevchenko

Proč je Vondrák kurva?

Reagovat
frankiefcb

Vím od člověka, co se v politice MSK trochu pohybuje. Bezpáteřní hajzlík, lhář atd.

Reagovat
r.mrazik

v ANO neni nikdo normalni

Reagovat
Rothbard

Nevím, jak to mají členové ANO nyní, ale před 5 lety jsem se setkával s názory právě od ANOsektářů, že i když jsou v té straně, tak Zemana volit nebudou. Šlo o regionální politiky (jsou jimi i dnes) a upřímně nevím, jestli jejich sympatie má AB.

Reagovat
kilobyte

Tak Středula dostal 29.12. od Benýška 5 mega. Všechno utratil a pak ohlásil odstoupení. Zajímavé. A ještě zajímavější je, že Benýšek je v ODS a v minulosti ODS finančně dost podporoval. Teď dal 5 mega levičákovi Středulovi s odůvodněním, aby podpořil pestrost voleb.

https://sumpersky.denik.cz/zpravy_region/benysek-stredula-pavel-nerudova-pila-javorice-sulko-zabreh.html

Reagovat
Greaber

Správně by dle zákona měl po skončení prezidentské volby předložit vyúčtování, na kterém by mělo být uvedeno na jaké konkrétní položky ty prachy šly. To se ještě zasmějeme.

Reagovat
kilobyte

https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2602250487

Když se koukneš na jeho transparentní účet, tak ten už dost napovídá, jak to asi bude vypadat.

2,2 mega na kontaktní kampaň 10 dní před oznámení odstoupení, půl mega na focení 8 dní před odstoupením, 1,2 mega na vedení kampaně 3 dny před odstoupením, atd. Z toho smrdí malá domů.

Reagovat
Jardin

GSUITE_stredula.cz, Dublin -1 155,28 CZK, to si za to platil hotel?

Reagovat
Trand

Spíš si asi kupoval nějaké služby od googlu, ten má tuším evropské sídlo v Dublinu. Za 1155 kč by si v Dublinu sotva koupil něco k jídlu, natož hotel.

Reagovat
xjert02

Reagovat
kilobyte

G suite jsou služby Google. Třeba firemní email.

Reagovat
Jardin

díky oběma. škoda, z toho senzace nebude

Reagovat
Jardin

Ale jinak obecně to je fakt transparentní když stačí napsat -420 000 reklamní předměty. Nejlepší je ale -230 000,00 CZK Zajištění tiskové konference. Kde se konala proboha?

Reagovat
kilobyte

Tak konečné vyúčtování, které musí předložit je rozsáhlejší. Teď hlavně je důležitější od koho jsou ty peníze.

Za mě je nejlepší, že 5.1. dal 1,2 mega na vedení kampaně. A 9.1. kdy na účtu zbývalo 223k, tak dal 220k na vedení kampaně 01/23. Když pominu to, jak mu to pěkně vyšlo, tak je docela frajer, že dá 220k za 8 dní vedení kampaně, když většinu té doby (spíše celou) byl rozhodnutý odstoupit.

Reagovat
Trand

Jinak ten týpek z alkoholdrink.cz vypadá docela neúnavně

Reagovat
kilobyte

Ten zmrd to posílá snad na všechny účty. Teď si nejsem jistý, ale minulé volby si tam taky někdo dělal reklamu. Možná to byl ten samý.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vodka

Středula je levicak jen retoricky, na tom utraceni nic moc divneho nevidim, protoze ti faktury dobihaji casem...

Reagovat
kilobyte

Středula není levičák jen rétoricky.

V tom případě by byl Středula minus 5 mega, kdyby mu to Benýšek neposlal. Vzhledem k tomu že do té doby vybral 4,6 mega, tak je to docela pálka a hodně špatné plánování.

Pak je tu ještě možnost, že měl od Benýška těch 5 milionů slíbeno, ale pak je otázka, co na to Benýšek, když spolu byli domluvení on pošle peníze a Středula odstoupí.

Reagovat
fabec1222

Nepříjde Babiš zejtra i na Primu, když je teď v laufu?

Reagovat
Salfovic

Je to dobrý, klesá. U Tipáče klesnul kurz na celkové vítězství Pavla o další desetinu na 1,6.

Reagovat
fabec1222

To znamená akorát to, že na něj lidi sázej

Reagovat
Salfovic

Víc bylo vsazeno na Babiše, byť ne o moc.

Reagovat
fabec1222

jj, ale poslední dobou se sází nejvíc na Pavla, tak kurz klesá.

Stejně to jsou žně, bejt majitel sázkovky, chtělo by to se vrátit do devadesátek, a založit si sázkovku.

Nejvíc vsazeno na tipáči je na Babiše, cca 29 mil, jenže na všechny ostatní kandidáty je dohromady cca 37 mil. Takže sázkovka i tak bere 8 mega čistého.

Reagovat
jk

Slováci by českým prezidentem zvolili Babiše

https://dsh.re/0fe88

Tak dík no

Reagovat
Salfovic

Snad si to přečte a vrátí se tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
xjert02

❤️

Reagovat
ACSeRw!n

fakt ? cekal bych spis Bastu

Reagovat
Trand

Nechtějí riskovat, že se vrátí

Reagovat
Hachim Mastour

Treba povedať, že anketa bola robená v Pravde. Myslím si, že v niekoľkých iných médiach by nevyhral

Reagovat
Rothbard

Když to bylo v Pravde, tak to bude pravda, ne?

Reagovat
r.mrazik

kdyz si vezmes,co na slovensku maji a kdo tam nakonec zustal...

pulka lidi by tam chtelo Fica a Putina...totalni gumy

Reagovat
jk

Ale zvolili si Čaputovou. To dakt vypadá jak nějaká anomálie ty prezidentské volby tam.

Reagovat
Rothbard

A předtím Kisku.

Reagovat
TopinB

Čaputová ukazovala nějakou osobnost a charisma, její protikandidát mi přišel tehdy strašně nemastný, neslaný, nudný, nevýrazný a navíc napojený na Fica

Reagovat
r.mrazik

to byla extremni nahoda...asi jako u nas posledni parlamentni volby

Reagovat
kilobyte

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-ano-vyvola-hlasovani-o-neduvere-vlade-40419645

Že by se Babiš znovu dostavil do sněmovny. A zrovna náhodou to vyjde takhle před volbami.

Reagovat
Xavivax1

tímhle už stejně nové voliče nezíská

Reagovat
Rothbard

Trochu OT: Jihlava je tak trochu zrcadlem celé republiky, protože několik posledních voleb (PS, prezident) měli velmi podobné (max. třeba jen desetiny procent) výsledky jako za celou ČR.

Reagovat
xjert02

Je to hlavne cikanov. To mesto by se melo zavest.

Reagovat
r.mrazik

https://twitter.com/MJureka/status/1612882422999224323?s=20&t=VBKAZeGxG_YxGloaTdIgLA

Bures a jeho PR tym jsou zmrdi...

to bude pekloidni kampan...a takovej picus aby byl prezident...chcipak

Reagovat
mistr129

Hlavně je "hezký", jak furt jede do vlády a ne do Pavla, protože je posraný, aby ho po případných vybraných parlamentních jmenoval

Reagovat
r.mrazik

jojo,to je taky dobry

Reagovat
Shevchenko

Vždyť je úplně jasné že do něj bude jebat v druhém kole, tam se to teprve pořádně rozjede.

Reagovat
Xavivax1

Ale je to zároveň chytré. Jet taktiku antiprotivník se ještě nikomu nevyplatila.

Reagovat
kilobyte

Ani Zemanovi?

Reagovat
Xavivax1

Zeman si jel svoje. Drahoš jel do něj celou dobu bomby.

Reagovat
kilobyte

V první kampani udělal ze Schwarzenberga v podstatě nacistu. Ve druhé kampani udělal z Drahoše želé podporující nelegální migranty.

Reagovat
Xavivax1

Já jsem koukal na debaty. Se Schwarzem už si to nepamatuju, ale Drahoš furt opakoval, že musí vyhnat zločince z hradu, že Zeman lže atd. a Zeman si v klidu lhal dál a bylo mu to jedno.

I útoky ve volbách proti Babišovi nejsou úspěchem. Lepší je ho jej ignorovat.

Reagovat
kilobyte

Tak Zeman v druhé volbě posílal do debat místo sebe Ovčáčka.

Zeman tu antikampaň jen dělal jinak. Babiš už taky rozjel řetězové maily.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
owner

Drahoš si to prohrál sám, byl úplně neschopnej.

Reagovat
Rothbard

Přitom trochu víc se snažit, tak MZ porazí.

Reagovat
Rothbard

Pavel musí být vysmátý ne? Místo toho, aby do něj šil, házel na něj špínu, tak AB jede kampaň "zlá Fialova vláda"

To chci vidět ty debaty, jak tam bude sedět/stát PP a AB se bude navážet do premiéra a jeho vlády. Co si asi tak PP může říkat? "Tve, ví ten chlap, že nekandiduje proti Fialovi, ale proti mně?"

Reagovat
r.mrazik

bude rikat, ze Pavel je kandidat vlady,kdyz ho vlastne vlada podporila

on to zase postavi jako "referendum" o vlade...viz ten mail..to je sileny svistvo

mam sto chuti jestli vyhraje,tak ho zahazet rajcatama a vajickama...zmrda

Reagovat
kilobyte

Jeho voličům by se mělo nacpat do hlavy, že když zvolí Babiše prezidentem, tak nebudeme mít žádnou moc pomoct lidem a nebude moct být premiérem. Navíc ANO bude bez něj slabé a nebude mít šanci vyhrát volby a v opozici budou bez Babiše bezradní.

Reagovat
r.mrazik

bohuzel to neni pravda,protoze ten picus bude porad soucasti ANO a budou to na nej hrat

proste obsadi nejvyssi funkce

bude to pripadne peklo

Reagovat
kilobyte

Tak on pořád tvrdí, že bude nadstranický.

Nejlepší byl u Strakatého, když se ho zeptal jestli vystoupí z ANO a Babiš řekl, že rezignuje na post předsedy. Když se ho zeptal znova jestli vystoupí z ANO, tak řekl, že neví, protože se ho na to ještě nikdo nezeptal.

Teď nejde o to co se stane potom, ale přesvědčit jeho voliče, že volit ho je chyba, protože tím přijdou o nejlepšího premiéra.

Reagovat
r.mrazik

rikal,ze zustane v ANO...a i kdyby nebyl,tak by to bylo stejny jako s agrofertem,ktery taky nevlastnil...kokot

Reagovat
kilobyte

Nadstranický kandidát podle něj beztak znamená, že bude upřednostňovat jednu stranu nad ostatními.

Reagovat
r.mrazik

asi tak nejak

Reagovat
Blasphemer

Zase musím říct, že vláda udělala dobře, že nepodpořila jen jednoho kandidáta, třeba právě Pavla, ale řekla, že podporuje více demokratických kandidátů. Takhle vzali Burešovi munici, že Pavel je jejich kůň, byť to bude tvrdit, tak to prostě není tak jednoznačné.

Reagovat
kilobyte

Podle mě buď neměli podpořit nikoho a nebo svojí podporou odstřelit Hilšera, nebo Fischera. Případně vygenerovat vlastního kandidáta.

Reagovat
Blasphemer

Podpořit nikoho by podle mě byla blbost. Opozice by to brala jako známku slabosti a myslím, že by na to pak dostatečně upozorňovala, že vláda se bojí lidí atd.

Na vládního kandidáta by se naopak snesl shitstorm hned od začátku. Ten by byl bez šance na druhý kolo a Babiš by to opět využil jako ukázku slabosti vlády, že zmuchlal jejich kandidáta jak papír.

Já si myslím, že tohle, co udělali, bylo fakt nejlepší.

Reagovat
Blasphemer

Navíc mi přijde, že v tom akcentuje trochu ten apel na nějakou osobní odpovědnost a vlastní rozhodnutí - volte si koho chcete, mi vám nebudeme říkat nikoho konkrétního.

Reagovat
kilobyte

Tak to můžou brát i podpoření 3 kandidátů. Navíc to zas může Babiš otočit na to, že se všichni spojili proti němu. Měli nasadit Kalouska a ten měl jít 24/7 do Babiše.

Reagovat
PJ

Reagovat
fabec1222

Zbytečný, aby generovali vlastního kandidáta, když Pavel / Nerudová / Fischer jsou kandidáti přesně podle jejich gusta

Reagovat
kilobyte

Tak to generování vlastního kandidáta mělo proběhnout dříve.

Reagovat
r.mrazik

z meho pohledu meli postavit vlastniho kandidata,nebo primo podporit Fischera...

bylo potreba nekoho,kdo to vsechno "ponese" za vladu

General je kun vlady,protoze rekl,ze volil Spolu a protoze ho vlada podporuje...

Reagovat
mistr129

I kdyz bych ideálně chtěl Vystrčila (ačkoliv Pavel je pro mě furt za všechny přímé volby nejlepší kandidat), tak na to není vhodná doba.

Buď si tam daji někoho takhle dobrého, který sice neudělá ostudu, ale taky asi nevyhraje a do budoucna by ho to oslabilo. Nebo tam nastrčí nejakeho “noname” a dopadne jako před 10 lety Sobotka, což by byla zase Babišova munice jak kopat do vlády

Reagovat
r.mrazik

asi jsi vubec nepochopil,jak jsem to myslel...

vlada proste mela postavit nekoho sveho,nebo rict,ze maji fischera,ktery mohl ten protivladni shitstorm vzit na sebe

takhle to padne i na generala

Reagovat
mistr129

Jo já to chápu, v téhle volbě by to pomohlo porazit Babiše, to souhlasím.

Jen je zároveň dost možný, že by to samotnou koalici oslabilo, tak do toho nesli

Reagovat
r.mrazik

hm..dalsi volby jsou za dva a pul roku...to je dlouha doba

naopak je oslabilo,ze zadneho neudelali,mi prijde

ale uvidime

Reagovat
Losinho

Shitstorm začne až po prvním kole.

Reagovat
Neon

Reagovat
Rothbard

OT: Ledecký, který byl totálně proti Covidu, vadilo mu očkování, testování, mluvil o větší totalitě než za totáče, tak v březnu vystoupil na koncertu pro Ukrajinu...a nyní je podporovatel PP.

Jeden z mála, co je proti Covidu, ale zároveň v konfliku UA-Rusko na straně Ukrajiny.

Reagovat
kilobyte

Nejvtipnější je jak si anticovid a proruské demonstrace často protiřečí i když je dělají ti stejní lidé.

Opatření jsou naprd vláda by se neměla lidem cpát do života. -VS- Vláda musí pomáhat lidem a zajistit jim levné potraviny a energie.

Proti covidu je nejlepší imunita, takže by lidi měli zhubnout, sportovat a otužovat se. -VS- Kvůli vládě nebudeme mít na jídlo. Už si ani nemůžeme pustit televizi kvůli drahé elektřině. V 18 stupních umrzneme.

Reagovat
Rothbard

Dobrý poznatek.

Reagovat
Zaschrona

Oni si neprotiřečí, oni prostě a jednoduše jen nadávají na cokoliv, co je zrovna po ruce. Konzistence tam je.

Reagovat
vodka

Reagovat
TopinB

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
lampas

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
naheCZ

Reagovat
lichna.

Jj přesně tohle jsem si říkal. Jak se o ně nikdo nestará, je to špatně. Jak se o ně někdo stará moc, je to spatne.

Reagovat
TopinB

Reagovat
lichna.

Moje zkušenost je taková, že znám lidi proti covidu ale na straně Ukrajiny. Na druhou stranu neznám někoho kdo by byl na straně Ruská a nebyl zároveň i anticovid.

Reagovat
Blasphemer

Tak u mě v bublině se to víceméně kopíruje.

Reagovat
frankiefcb

http://jetencurakjesteprezidentem.cz/ tak snad se to v březnu změní.

Reagovat
kilobyte
Reagovat
frankiefcb

neser.

Reagovat
TopinB

Reagovat
xjert02

Snad to jeste stihne. Den volna by nebyl od veci. I lafetu (nikoli Lafatu) bych mu dopral... s rudymi trenkami

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Dle komentářů to jeho voliči úplně nepobírají. Jak může bejt někdo tak blbej.

Reagovat
Trand

Alena Švihálkovà

Já taky nevěřím tomu hajzlovi

Lukáš Smolík

Najednou když ví že je v krizi, tak rohy vystrčí, dřív Pana Babiše kritizoval že je všechno špatně, a teďka potřebuje pomoc, když mu teče do bot tak to je fakt komedie co Fiala předvádí. Fakt ostuda styď se Fialo.

Oldřich Hynek

Dobrá zpráva, ještě přidat podpis k vyslovení nedůvěry vládě a je to dokonalé!!!!!

Veselá Jana

No konečně to tě teda pozdě došlo jasně že volíme všichni Babiše už dávno to víme

Ludmila Fuskova

To je provokace!!!!!!!! Už to bylo napsano jako od fialového hnusu. Chtějí nás odradit od volby AB. Protože máme těchto zmetku plne zuby. AB by se nesnizil pracovat s takovou sebrankou dutých hlav.

Andrea Vojvodíková

Můra je to... udělala bordel a teď se rychle za někoho schovat ...

Zdenka Kalejova

Jsou trapný... je to od ní a Fialoviče výsměch

Martin Smolik

Už se začínají hledat cesty,jak Andrejovi vlézt do p...le!!!! Hnus fialovej ble.

Já nevím co k tomu moc dodat no, tohle je prostě extrém.

Reagovat
Trand

Ale nejlepší za mě teda Oldřich Hynek, snad Fiala (byl to komentář pod tím postem s Fialou) ten podpis nedůvěry vládě brzo zveřejní

Reagovat
Blasphemer

Zeman měl v tomhle pravdu.

"Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní, nebo alkoholik a zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt."

Reagovat
Svatej

jen az na asi třetí přečtení mi došlo, ze ta posledni věc je statisticky naprosto logická a známá, jen ignorovaná

Reagovat
Neon

Tvl oni jsou na stránkách svého guru, věří že to píše on a vykrikujou něco o provokaci filajového hnusu.

Reagovat
jk

Tady je důkaz, že si Bureš nemusí komentáře na soc. sítích objednávat. Všechno to jsou skuteční dementi.

Reagovat
Frank Lampard 8

Proč jsou lidi takhle debilní, Esterko?!

Reagovat
Neon

přesně tohle si říkám taky

Reagovat
mistr129

Nejlepší jsou ti, co z toho dělají provokaci Pekarové

Reagovat
Neon

https://twitter.com/market_a/status/1613156699640061952?t=KI3SMgExiUYQu9peQkQDvw&s=19

Zítra se volby zruší pro příliš velký zmatek a proběhne radši jen losování. ...už aby bylo po všem.

Reagovat
Trand

Hádám že půlka lidí tohle taky nepochopí a budou totálně zmatení.

Reagovat
xjert02

Reagovat
kilobyte

Z tohohle musí udělat protiútok, že se tím pětikoalice snaží Babiše odklidit.

Nejlépe ještě něco jakože, když Babiše zvolí prezidentem, tak se tím pádem rozpustí ANO a v parlamentu nebude opozice.

Reagovat
Svatej

Kurva tohle je ale na žalobu ne? Je fuk,nzense scjovava za obligátní "přišlo WhatsAppem"

Reagovat
Svatej

Jsem tak afektovanej, ze ani neunim psát

Reagovat
Gedofrey

Tak nám definitivně odpadla nereálná varianta druhého kola PP vs DN.

Tudíž můžu v klidu volit v prvním kole nejlepšího kandidáta a ve druhém kohokoliv proti Burešovi

Reagovat
Blasphemer

panu Baštovi

Reagovat
Xavivax1

Proč definitivně odpadla.

Já mám pořád takový pocit, že Babišova volba na prezidenta bude provar v 1. kole.

Reagovat
Blasphemer

Kéž bys měl pravdu, ale téhle naděje už jsem se vzdal. Danuše to silně prokaučovala a Středula mu to krásně přihrál. Navíc soudě podle dneška nás ještě čekají slušné hnojomety i další dny, což určitě Babiše malinko posílí a ne naopak.

Reagovat
Salfovic

Babiš má 1,5 mil sektářů jistých. Nerudová to tak sere, že tolik mít nebude.

Reagovat
Salfovic

Tohle mi nějak uniklo, co bylo s nějakým deníčkem Nerudové ?

Reagovat
Trand

Kandidáti psali před pár měsíci nějaký test na znalosti a kamera jí zachytila, jak se do deníčku kouká a něco tam opravuje. Pak se zjistilo, že měla v deníčku napsaný věci jako rok vstupu ČR do EU atd, na což se v testu ptali.

Reálně si myslím že o nic velkého nešlo, ale ona to tak začala popisovat že si píše do deníčku poznámky a že nikdy nepodváděla atd. A v kombinaci s tím, že podváděla u takovýhohle stupidního testu, kterýmu by pak nikdo nepřikládal skoro žádnou váhu a zároveň to zapírala to působí prostě trapně a sama z toho nevědomky udělala mnohem větší kauzu než bylo potřeba.

Reagovat
TopinB

Jenom dodám, že v rozhovoru s DVTV právě tvrdila, že si dělala poznámky a že si ji můžou přezkoušet kdy chcou, což oni udělali o pár minut později a nevěděla nic

Reagovat
frankiefcb

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-prezidentske-nerudova-kandiduji-i-proto-ze-se-k-nam-muzi-chovaji-blahosklonne-a-nadrazene-223035? ty voel ta Nerudová se rozhodla odpálit úplně

Připustila, že Petr Pavel možná slova o využití jejích znalostí účetnictví nepronesl ze zlé vůle. Sama by ale prý nikdy v rozhovoru neřekla, že mu nabízí místo u hradní ochranky.

„V naší společnosti je bohužel úplně normální, že se muži k ženám, ve vysokých pozicích obzvlášť, chovají blahosklonně a nadřazeně. I to je jeden z důvodů, proč kandiduji. Aby tu panovala větší rovnost, aby ženy měly více zastání, aby tu byl hlas, který říká, že takové chování není ve 21. století v pořádku,“ uvedla.

Reagovat
Xavivax1

Je k neuvěření, že se dostala takhle vysoko v průzkumech.

Reagovat
kilobyte

Asi začnu používat "Nedělej Nerudku".

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
TopinB

Reagovat
xjert02

To muzes, ale prebit Zagorku bude trvat dlouha leta.

Reagovat
naheCZ

To je fakt kráva Ještě použije přirovnání úplně mimo

Reagovat
Blasphemer

Jo, na tohle jsou voliči v ČR vyloženě zvědaví. Tohle jí může přihrát pár hlasů woke levice, kteří jí budou volit nejspíš stejně, ale jinak to bude úplně opačný účinek.

Reagovat
r.mrazik

tohle je uz jen predsmrtna krec...

tady uz se to zachranit bohuzel neda...ted jen,aby nedelala totalni kraviny dal,aby to lidi spis uz nenasralo

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
fabec1222

Já teda čekám, že v té zitřejší diskuzi, když se do ní AB pustí, tak odpálí něco ve smyslu "Že si na ní troufá jen proto, že je žena"

Reagovat
mistr129

Reagovat
Zaschrona

Myslím, že tohohle si moc lidí zase nevšimne. Zásadní pro ní budou teď ty dvě debaty v TV - musí zazářit.

Reagovat
Blasphemer

Zatím akorát ukázala, že debaty vůbec nezvládá. Nemyslím si, že se něco změní. Nebo možná jo, ale k horšímu.

Reagovat
r.mrazik

ale jo,vsimne...bylo to na vsech serverech i v novinach

tipuju,ze ani debaty ji uz nezachrani a ve volbach dostane cca 20 procent (general a bures kolem/nad 25)

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale článek si reálně přečtou tisíce, debaty budou sledovat miliony. Nejspíš jí to stačit nebude, ale překvapit může.

Reagovat
kilobyte

Myslíš, že to na ní Babiš nevytáhne?

Reagovat
fabec1222

Generál i Babiš budou mít víc. To by museli mít FIscher a Bašta tak 10-12%

Reagovat
Rothbard

Za Baštou půjdou cca všichni voliči SPD, ne? Tam je ten průnik (aspoň mi to tak přijde ze všech kandidátů vzhledem k nějaké významnější straně) nejvyšší.

Reagovat
Blasphemer

Tak nic.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
kilobyte

Mohl by natočit propagační video proti digitální demenci. "Nečumte furt do těch mobilů nebo dopadnete jako já."

Reagovat
r.mrazik

idiot,kterej ma mesic za planetu,tak vi,kdy se narodil masaryk

Reagovat
ZJEV

Presne a vsechny statni symboly pohoda. Nevim, kdo tomu veri, ale Koranteng by se ho na to mohl treba zeptat

Reagovat
kilobyte

Hlavně je vtipné, jak u ostatních dávají kromě odpovědí i jak přemýšleli nahlas. Takže to vypadá na přesný přepis toho co řekli. Což u Babiše pochybuji, že to řekl tak, jak je to napsané.

Reagovat
Svatej

přesně to mě napadlo taky, famózní.

Reagovat
kilobyte

Měl štěstí, že tam nebyli děti.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná kdyby to nepsaly jeho vlastní noviny, tak by tomu někdo uvěřil.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Neon

https://www.anobudelip.cz/smlouva/

Smlouva babiše s občany, co chodí do mailů.

"Hlava sedmá

PREZIDENT SE SRDCEM

Každý den výkonu funkce se budu snažit zlepšovat lidem život, povzbuzovat je, být pozitivní a uměřený. Být silným, přitom empatickým prezidentem, který vždy respektuje vůli občanů a je k nim upřímný. Prezidentem, který spojuje lidi."

jo to určitě. Jsme viděli u soudu, jak je třeba empatický vůči svému synovi.

Reagovat
Neon

A slibuje na svou čest a svědomí. To teda nevim, kde ty dvě věci tak rychle sehnal.

Reagovat
kilobyte

Tak aspoň už nepřísahá na zdraví svých dětí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní důvod, proč se Babiš neúčastní debaty na čt ani na primě, je ten, že ani jedna z televizí nebyla schopna zajistit tlumočníka z kreténštiny do češtiny, takže by mu nikdo nerozuměl.

Reagovat
FKVZLFC

Navíc zrovna teď běží na ČT2 dokument o autorovi Švejka, takže sedí přilepený před TV a pilně si vypisuje.

Reagovat
Svatej

Tahle debata bude katastrofa. Pavel proplouvá jak nic, ale i tak ten konfrontační způsob tý debaty nepomůže ani jednomu. Babiš se tu vhynul obří kulce.

Reagovat
vacin

Bašta se převlékl za Nerudovou?

Reagovat
Svatej

stejná myšlenka koukám

Reagovat
Svatej

Danuši mrdá? Norálně jede ve stylu Bašty a mele nějaký PR nezávisle na dotazu s tou standardou teď.

Reagovat
vacin

Reagovat
Svatej

jak ji Pavel teď spálil

Reagovat
frankiefcb

Zvolme Nerudouvou a budeme mit zubare a levna vajicka.

Reagovat
Svatej

Tak holka už jede all in proti Pavlovi. Výborně, fakt kurva geniální.

Reagovat
GEGE

Strašná zoufalost ti kandidáti...radši buďme bez prezidenta...

Reagovat
xjert02

Reagovat
Neon

Paní Nerudova fakt není soupeř. https://twitter.com/BaltTweetuje/status/1613264193494327305?t=KZ7tDHXus-a4Rs8f5T_I1g&s=19

Jsem zvědav na zítřek. A chápu, proč Pavel říkal, že s Babišem by ty debaty byly zajímavější.

Reagovat
Svatej

to bylo fakt chladně brutální

Reagovat
TopinB

co se tam stalo?

Reagovat
vacin

Ptali se Pavla na tu standardu a možné vrácení a on tam mimo jiné řekl, že pro něj je to prostě symbol důstojností atd. Pak se zeptali Danušky a ta reagovala Bašta style, že lidi dnes trápí jiný věci mimo jiné uvedla třeba i cenu vajíček

Reagovat
Fernando_Torres

A tu hlášku jí vypálil poté, co už potřetí řekla, že standarda tam přece visí nová a že nerozumí tomu, jaká důstojnost se tam má vracet

Reagovat
Kiss Me Polka!

Vždyť má Nerudova v tomto Nerudova naprostou pravdu, určitě mě zajímá nějaká standarda symbol dustojnosti (btw kdo o ní vůbec vedel a bylo to pro něj aspoň trochu tema než to pavel vytáhl? samozrejme nikdo), když bude na hradě komunistický rozvedcik, který ve 28 letech nevěděl, že komunisti jsou ti spatni

Reagovat
Svatej

Hmm myslim si, ze to chápeš špatně. Pavel na tomhle nestavěl kandidaturu a v podstate ji pridal jako bonus pro ty volice, který to zajímá a to i v prospěch Danuše.

Velkou věc z toho udělali az v debatě, jak moderatorka, tak Danuše.

Reagovat
Kiss Me Polka!

On s tím jako první přišel v kampani na svých sockach.. jinak by to asi těžko nějak resil.

Jasně určitě to dělal ve prospěch Danuše wtf?

Reagovat
Svatej

Znovu jsi to nepochopil, takže to přímo rozvedu a doplnim to, co jsi měl přečíst mezi řádky - Pavel na tom nestaví ZÁSADNÍ ani VÝZNAMNOU část svý kampaně, doslova se jednalo o jeden ze stovek příspěvků na sociálních sítích za rok práce.

Až v televizi z toho udělali něco významnýho a zásadního, přitom tomu Pavel nepříkládal značnou důležitost, jen to doplnil mezi bonusy zvolení kandidáta, terej je v jeho (a těch, co to ukradli) očích demokratickej kandidát, což byla i Danuše, která do něj ryla.

Dostačující rozvedení?

Reagovat
Kiss Me Polka!

ne, protoze se nebavis, ale vedes si svoji linku. ja nikde netvrdim, ze na tom ma postavenou kampan, o tom pises jen ty. ja jen rikam, ze to nikoho nezajimalo, dokud o tom nezacal mluvit, a proto mi prijde smesne, kdyz nekdo zesmesnuje nerudovou, kdyz rekne, ze to pro ni neni dulezite tema a trapi ji jine veci, kdyz to do te doby, nez to pavel vytahl platilo pro uplne vsechny lidi. ted je z toho jen soucast jeho pr, ne nejaky smybol pro cr, tomu nemuze verit snad nikdo, kdyz to nahodou vytahl tyden pred volbami ..

a predevsim ty nechces videt to co pisu ja, ze normalizacni komunista, ktery chce vracet symbol dustojnosti je dost trapny oxymoron.

Reagovat
Svatej

No vidíš to, v mých očích je to přesně naopak, kde jedes svou linku ty a dneska to není poprvý, co na takový chování narážím, tak mi odpusť, jestli budu jizlivej.

Vsak ja ti ani to, že neco takovyho tvrdíš, nepodsouvam, tak o co ti jde? Ja sam rozváděl tu myšlenku toho, jak to s velkou pravděpodobností, dle jeho chování v danym tématu, vnímá sám Pavel a proto byla Danuše a moderátorka za krávy, že z toho dělaly víc než sam Pavel a jeste mu omlacovaly jeho iniciativu o hlavu vyloženě Babisovsky dementním způsobem, tak jednu z nich umně setřel, hotovo a uzavřeno.

Nikoho nezajimali ani chudí lidi, než přišel prvni vůdce, kterej svymu lidu navrhnul řešení a co jako? Ze nad jakymkoliv napadem od nic neresiciho az po monstrózní gamechanger neuvazovala masa lidí znamená, že to nemohl řešit z vlastni iniciativy a prodat to jako uspech (ted podsouvam, vidis rozdil), nebo co mas za problem?

Jak nechci videt? To je zas ta tvoje linka, o který sam pokrytecky mluvis. Nikde to nezpochybnuju ani jinak nerozporuju, tak co to tyvole meles?

Reagovat
Fernando_Torres

Symbolika je složitá věc, já to chápu

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Neon

Reagovat
vacin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiss Me Polka!

No pro tebe asi jo, když si neuvedomujes, jak to působí od normalizačního komunisty..

Reagovat
TopinB

Díky

Reagovat
Greny

Okamura ministr školství... To by bylo mravní ohrožení mladeze

Reagovat
Neon

Doufám že takhle s vtipem dokáže zítra šetřit i kuního ksichta.

Reagovat
Neon

*setřít

Reagovat
owner

To je jiná kapacita než Danuše.

Reagovat
Blasphemer

A hned je z toho virál. Tímhle to generál vyhrál.

Reagovat
Greny

Každopádně Nerudova je úplně mimo ...

Reagovat
Svatej

no zrovna teď ukázalas Čínou, že je s určitým přivřením oka pořád číslo 2. Osobnost pochybná, hodnoty ale správný.

Reagovat
nafukovaci.tucnak

No to byla spíš pěkná píčovina s tou Čínou. Prostě je to tupá pinda jak Čaputová

Reagovat
Blasphemer

Tak už si asi nemusíme myslet, že Danuše do druhýho kola proklouzne. DEBAKL.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
mistr129

Na vítězství Danuše už větší kurz než na titul Sparty

Reagovat
zrzek999

Tak to na tom není moc dobře.

Reagovat
kilobyte

Kdy už přestanou muži urážet ženy?

Reagovat
owner

Koho volí Vaše polovičky, ženský co znáte? Já fakt každou ženskou, co znám tak to dává Nerudový.

Reagovat
Rothbard

Foto pls.

Reagovat
Alan_Shearer

Vetsina Pavla.

Reagovat
Gedofrey

Naopak mi přijde, že ženy ji nesnáší mnohem víc nez muži. Podobně jako u Pekarové.

Reagovat
nafukovaci.tucnak

Tak Pekarová to je totálně vylízaná p..

Reagovat
r.mrazik

tenhle narativ pro gumy od Pitomia a Burese je nadherny...

Reagovat
xjert02

Reagovat
rufus

Reagovat
Blasphemer

Mi teda přijde největší hejt na Pekarovou od starých neúspěšných mužů. Ale to mám možná zkreslené, že jednoho takového znám osobně a ten jí nemůže přijít na jméno.

Reagovat
nafukovaci.tucnak

To bych teda neřekl. Neznám nikoho kdo by měl v oblibě Pekarovou. V tom měl Zeman pravdu ,ze je to největší prokletí a zcela jistě si troufnu říct, že i takový Babiš,je mnohem víc v oblibě než ona .

Reagovat
Blasphemer

Jasně.

Reagovat
nafukovaci.tucnak

Reagovat
TopinB

Reagovat
Neon

to víš že jo

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kilobyte

A proč jí všichni nesnášejí? Mě přijde, že z ní prostě udělali Kalouska v sukních, protože je v TOP09.

Reagovat
r.mrazik

je to tak...tomio a bures si potrebovali nekoho vybrat

tak si vybrali zenskou a cesky gumy s malyma ptakama jim na to skocily

Reagovat
Godblesss

Podkopává se svýma názorama a prohlášeníma sama.

Reagovat
r.mrazik

a blbost

kdyz si vezmes,co lidem na ni vadi a co rika,tak ti vyjde,ze to jsou ubreceny sraci,kteri cekaji porad neco od statu a kteri se o sebe starat sami nechteji a neumi

Reagovat
Godblesss

Jseš nejspíš její volič, tak se nebudu dohadovat.

Reagovat
r.mrazik

nejsem,ale to nemeni nic na tom,ze do ni jedou hlavne pice z SPD a ANO

Reagovat
xjert02

Reagovat
nafukovaci.tucnak

I ti co volili Fialu , tak ji nesnáší

Reagovat
r.mrazik

neplacej picoviny

Reagovat
Godblesss

Reagovat
r.mrazik

jojo,vetsinou to jsou takovy chudinky

Reagovat
mistr129

Přítelkyně Pavla, mamka Pavla, jinak nevím

Reagovat
Losinho

Nerudový nebo Andrejovi

Reagovat
rufus

Naopak, většina z těch co znám, ženskou právě volit nechce. Takže dávají Pavla.

Reagovat
Blasphemer

Hilšera A matka s babkou nejspíš Fischera.

Reagovat
Blasphemer

A tchyně říkala, že půjde volit Středulu nebo k volbám nepůjde vůbec. Tak teda nejspíš to druhý.

Reagovat
TopinB

Přítelkyně Pavla, ale ostatní netuším.

Máma asi Baštu

Reagovat
frankiefcb

Babky obě Babiše, máti asi Pavla, a u bráchy ve třídě (dodělává si maturu), 18-19leté pipinky všechny Nerudovou a docela to do nich cpou učitelky. Brácha se s jednou docela přel, bo chce volit Pavla a ta ho přesvědčovala o Danuši.

Reagovat
Svatej

Moje ještě tri dny zpátky Danuši. Dneska v noci koukala na debatu a už je na hraně. Čekám, že se dneškem definitivně obrátí

Reagovat
kilobyte

Pravá ruka Pavla, levá volit nebude.

Reagovat
Cotton

Reagovat
Salfovic

Z toho jak je furt přesezená ani nemůže.

Reagovat
kilobyte

To dělají jen teplouši a ti co mají ženské ruce. Fakt nechci mít pocit, že ta ruka je cizí.

Reagovat
Salfovic

Tak v tomhle případě mít ženské ruce bych považoval spíš za výhodu.

Reagovat
kilobyte

Vždyť tak jsem to myslel. Proto to dělají jen teplouši a ti co mají ženské ruce.

Si budeš říkat: "To je jak od cizího." a pak se koukneš dolů a tam velká chlupatá ruka.

Reagovat
Rothbard

Anketa

Koho nejvíc chcete ve 2. kole volby prezidenta?

Pavel Fischer 0%

Jaroslav Bašta 30%

Petr Pavel 1%

Tomáš Zima 0%

Danuše Nerudová 0%

Andrej Babiš 64%

Karel Diviš 0%

Marek Hilšer 5%

hlasovalo: 17652 lidí

Reagovat
jk

To se hlasovalo na poště při vyplácení dulchodů ne? A ten Hilšer s 5% je tam taky nějakým omylem…

Reagovat
Rothbard

Parlamentní listy

Reagovat
Stannis Baratheon

Parlamentnilisty.cz?

Reagovat
smazaný uživatel

Co provedl Hilšer tak šíleného, že tam dostal 5 %?

Reagovat
TopinB

Čtenáři tam viděli "Hitler"

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Freedo

Reagovat
lichna.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
vacin

Reagovat
mistr129

Reagovat
Spejbl

Reagovat
Cotton

Reagovat
patas92

Reagovat
Smoula14

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Euphael

Reagovat
xjert02

Kandidat na hlasku roku

Reagovat
Stannis Baratheon

Není to pod článkem z tohoto roku, takže asi spíš ne.

Reagovat
PJ

to nebyly ani letos hlášky k válce na Ukrajině a v hlasování redakce byly - nehledam to podle data článku, ale podle data příspěvku. Takže tahle v hlasování redakce bude

Reagovat
kilobyte

Takže hlášky letos budou?

Reagovat
TopinB

Reagovat
Stannis Baratheon

Jojo, ale bude to letos slabší zase.

Reagovat
PJ

no vlastně kdoví, pokud po přepnutí na novej web sem všichni jak slíbili přestanou chodit, tak nebude z čeho vybírat

Reagovat
kilobyte

Na to existuje jedno řešení, ale to by asi neprošlo.

Ale tak snad to přežijeme. Důležité bude, jak naložíte s diskuzemi. Zbytku si stejně nikdo nevšímá.

Reagovat
PJ

To řešení by předpokládam bylo zachovat starou verzi, nebo aspoň jí nevypínat a nechat obě. To první je jen cesta ke konci, web nepřizpůsobenej pro mobily nemá šanci, návštěvnost už dlouho klesá. A to druhý je dlouhodobě technicky nerealizovatelný - v tuhle chvíli složitý, v budoucnu nemožný. Takže se s tim holt budete muset smířit. Stejně jako když tahle verze kdysi nahrazovala ještě starší - taky se na ní nadávalo

Reagovat
kilobyte

Tak, vždycky se na změny nadává. Kdo se má furt učit nové věci.

Ale trochu mě mrzí, že na novém webu není nic z původního. Třeba nějaká maličkost. Budou aspoň diskuze podobné?

Si pamatuji, když jsme tak před 10 lety měli na střední ukázat na hodině grafiky (nebo tak něco) jeden web, který se nám líbí a jeden, který ne. Tak jsem ve třídě ukazoval EF a chválil, že má sice zastaralý design, ale je přehledný.

Reagovat
PJ

"před 10 lety ... zastaralý design" - jo, to je přesný

Mě taky mrzí, že se novej web tak moc liší od starýho. Sice se mi i tak líbí a zvyknu si, ale jsem konzerva, vim že většina lidí tady taky, takže když se začínal řešit, chtěl jsem, aby se co nejvíc podobal starýmu, což se moc (nebo spíš vůbec) nepovedlo. Ale pořád se to ladí a vylepšuje, vzhledově se to starýmu webu samozřejmě nepřiblíží, ale snad to aspoň pak bude lepší, než jakej byl první dojem.

Co se týká diskusí - dělam na nich zrovna teď. Vzhled samozřejmě stejnej taky nebude, ale dělam maximum pro to, aby funkčnost stejná byla, tj aby všechny vychytávky, který jsou tady, byly i na novym. A aspoň smajlíky zůstanou - ne úplně stejný, ale překreslený do trochu lepšího, modernějšího vzhledu. Stejná sada, stejný typy, jen líp vypadající (a větší). Tak snad aspoň to někdo ocení

Reagovat
kilobyte

Tak držím palce ať diskuze stojí za to. Bylo by dobré nějak podchytit prázdné a zdvojené komentáře. Buď automaticky a nebo mít možnost je mazat.

Reagovat
Kluivert9

Chceme do smajlíků srdíčko

Reagovat
kilobyte

A lilek

Reagovat
PJ

to neni úplně špatnej nápad

Jinak na novym webu už jsou diskuse, zatim "v základu", budou se ještě dost ladit. Jsou jen pro čtení - nefunguje zatim odesílání příspěvků ani reakce. Chybí ještě posouvací šipky. Chybí označení vlastních příspěvků. Označení nových příspěvků tam je, ale taky ne ideální, nesedí to s čárama. Jsou tam nový smajlíci, taky ještě nedoladěný, zatim jen statický, některý budou animovaný, stejně jako tady (a jeden je špatnej úplně). Takže to berte s rezervou

Reagovat
jk

No sem tam to testu přepnout na novou verzi a zatím to nejde. Komentáře se mi v Safari na iOS ani nezobrazují celé, pokud je tam více reakcí.

Na druhou stranu ač jsem teda taky dost konzerva, tak na mobilu je to fakt změna hodně dopředu a uživatelsky to prostě je příjemnější.

Jen prostě na chození jen do PL sekce a komentů, stačila i ta old verze no

Reagovat
PJ

"Komentáře se mi v Safari na iOS ani nezobrazují celé, pokud je tam více reakcí."

tohle byla chyba. Ono tam původně mělo být opravdu vidět takhle málo a mělo tam být zobrazení dalších na kliknutí, ale to je nesmysl vzhledem k tomu jak tady funguje označování nepřečtených příspěvků. Proto jsem to odstranil, ale špatně, takže zmizel jen odkaz na zobrazení dalších a ty skrytý příspěvky zůstaly skrytý. Je to opravený, teď bys měl vidět normálně všechno.

Reagovat
jk

Jo, už se zobrazují všechny reakce.

Reagovat
jk

Reagovat
Stannis Baratheon

Super.

Reagovat
Rothbard

Koluje o něm, že pravidelně sleduje porno.

Reagovat
kilobyte

"To" řekl u toho Špačka. Na konci pořadu nedával moc pozor a přiznal se, že viděl porno. Špaček se toho chytnul a udělal z toho, že ho sleduje pravidelně.

Reagovat
Blasphemer

Nechutné.

Reagovat
Cotton

jestli je tohle to nejšpinavější, co na něj vytáhli, tak je to nejlepší politik v republice

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Babiš - Bašta bude super 2. kolo

Reagovat
nafukovaci.tucnak

Na Zemana v roce 2018 proti Drahošovi byl myslím kurs 4,15 a víme jak to dopadlo. To samé volby v USA . Nic není jasné. Upřímně věřím AB . Co jsem měl možnost v širokém okolí slyšet a bavit, tak i většina volí Babiše. A to i hodně lidí kteří volili do vlády Fialu. A to jsou lidi vše 30-40 let

Reagovat
lampas

Zeman byl minulé volby favorit voleb, kurs 4,15 byl na něj možná tak v létě 2012.

Reagovat
nafukovaci.tucnak

Je to možné. Ale mě se zdá že nebyl favoritem ani minule

Reagovat
lampas
Reagovat
kilobyte

Takže podobná čísla jako Pavel a Babiš. Tak snad to vyjde.

Reagovat
Shevchenko

Po prvním kole favorit určitě nebyl, až v debatach s Drahošem se to otočilo.

Reagovat
kilobyte

Byl už v prvním kole favorit na celkové vítězství. Vždyť měl skoro 40%.

Reagovat
Shevchenko

Jsem si jistý, že do druhého kola vstupoval Drahoš jako favorit.

Reagovat
kilobyte

Jako mírný favorit. Ale pak se vysral na debatu a už to s ním šlo z kopce.

Reagovat
Xavivax1

To je hodně zkreslený pohled tvým okolím.

Já upřímně neznám nikoho, kdo by volil Babiše prezidentem.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Trand

"Co jsem měl možnost v širokém okolí slyšet a bavit, tak i většina volí Babiše. A to i hodně lidí kteří volili do vlády Fialu."

Sorry ale tomuhle fakt nevěřím

Reagovat
TopinB

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Nevěřím ničemu, co tu napsal. A to mám tučňáky rád.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Blasphemer

Jasnej troll.

Reagovat
xjert02

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shevchenko

Všechno je o tom s jakými lidmi se baví.

Reagovat
Trand

No že jsou v jeho okolí lidi co volí Babiše, tomu věřím. Ale že je v jeho okolí hodně lidí co volili Fialu a nyní budou volit Babiše, tomu prostě nevěřím. Možná pár jedinců to tak má, ale nevím co by se muselo stát, aby u hodně lidí nastal takový obrat.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kepy_FCB

Ale jo, hodně lidí volilo pětidemolici že je sral babišův kovidizmus a rozhazování určitejm skupinám voličů. Fiala rozhazuje ještě víc, je posedlej Ukrajinou a sbíráním pochval v Bruselu.

Reagovat
lampas

Fiala určitě nerozhazuje ještě víc.

Reagovat
Gedofrey

To je strašný blábol

Reagovat
Blasphemer

VŠE POSÍLÁ NA UKRAJINU A NAŠIM LIDEM NIC!!!!

Reagovat
TopinB

*FŠE POSÝLÁ NA UKRAJINU A NAŠIM LYDEM NIC A CO MATKI SAMOŽIVITELKI

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
kilobyte

Takže Fiala rozhazuje více než Babiš, protože v Polsku krátí dávky pro Ukrajince?

Reagovat
andrew96

Reagovat
vacin

Holt nejen symbolika je složitá věc

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
lampas

Reagovat
Cotton

Reagovat
oddy

Reagovat
Kepy_FCB

V Polsku krátí či ruší u nás navyšuje

Reagovat
kilobyte

A jako důkaz použiješ odkaz, kde píšou o krácení dávek v Polsku.

Proč jsi teda nedal odkaz, kde se píše o to navýšení? Je to kvůli tomu, že nedokážeš racionálně uvažovat a dávat si věci do souvislostí? Nebo schválně klameš a doufáš, že ti na to někdo skočí?

Reagovat
Kepy_FCB

Jestli nevíš že jim budou navyšovat dávky tak si to vygugli sám

Reagovat
Trand

Reagovat
TopinB

Sdilej nez to smazou!!!!

Reagovat
xjert02

Reagovat
kilobyte

Aha, takže první možnost.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
xjert02

Reagovat
Kepy_FCB

O navyšování jsem slyšel v TV , mluvil o tom Jurečka. Nic psaného jsem nenašel ale neboj rád ti to připomenu až to oficiálně zveřejní.

Reagovat
kilobyte

To nemusíš. Mě by stačilo, abys doložil, že Fiala rozhazuje více než Babiš. Nejlépe v Česku a ne Polsku.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
kilobyte

To že plánují vyšší schodek, ale nutně neznamená vyšší rozhazování. Navíc když spoustu výdajů po minulé vládě zdědili. A hlavně je rozdíl něco plánovat a něco předvést. Poslední 2 roky Babišova vláda plánovala menší schodky než nakonec udělala. A to dost výrazně.

Reálné měla Fialova vláda menší schodek než Babišova.

Reagovat
xjert02

Reagovat
TopinB

Holy non sequitur, Batman!

Reagovat
Trand

Jako ty pochvaly v Bruselu, to myslíš to, že jsme měli úspěšné předsednictví? To bys jako radši, abychom se na to vykašlali a všechny naštvali?

Reagovat
Kepy_FCB

Začátkem března říkali že většinu nákladů na uprchlíky nám proplati EU, nyní o tom ani muk jen půjčky takže se těch peněz nejspíše za pohlazení zřekl.

Další věc že slibovali že Ukr. co najdou práci si budou platit bydlení to je taky spíše výjimka díky neskutecnemu bordelu na úřadech.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Trand

Pomoc ukrajinským uprchlíkům vyšla nakonec Česko ani ne na polovinu z odhadovaných 50 miliard korun, s nimiž původně počítala vláda. Desetitisíce Ukrajinců navíc po příchodu začaly pracovat a část peněz se tak ve formě daní a odvodů do tuzemské ekonomiky vrací. Celkem se už takhle státu vrátila více než třetina nákladů na vynaloženou pomoc, další peníze do sociálních a zdravotních fondů odvádějí jejich zaměstnavatelé.

Lidé, kteří zde ale stále pobývají, mají nárok na pomoc státu. Ta od začátku konfliktu vyšla státní pokladnu na celkem 20,9 miliardy korun. Největší část z celé sumy činí sociální dávky (8,3 miliardy) a zajištění zdravotní péče (4,2 miliardy) pro uprchlíky. Jejich ubytování pak vyšlo na 3,2 miliardy korun.

Uprchlíci z Ukrajiny mohou čerpat například humanitární dávku, která je určená na pokrytí základních životních potřeb. „Tuto pomoc lze získat i opakovaně až šestkrát v závislosti na příjmech a sociálních poměrech,“ popisuje mluvčí ministerstva práce a sociálních věcí Jakub Augusta.

Počet lidí, kteří pobírají humanitární dávku, však klesá. Zatímco v srpnu úřad vyplatil kolem 173 tisíc humanitárních dávek, v prosinci jich bylo zhruba 96 tisíc. To je dáno zejména tím, že se Ukrajinci snaží nespoléhat na pomoc státu.

Na výdaje spojené s ukrajinskou uprchlickou krizí si může Česko vzít úvěr až do výše 200 milionů eur (4,9 miliardy korun) od Evropské investiční banky a další úvěr do výše 400 milionů eur (9,8 miliardy korun) od Rozvojové banky Rady Evropy. Ty ale zatím nevyužívá.

„V obou případech peníze přijmeme pouze za předpokladu dosažení výhodnějších podmínek ve srovnání s vydáváním státních dluhopisů na dluhopisových trzích,“ uvádí mluvčí ministerstva financí Stefan Fous.

https://archiv.hn.cz/c1-67157360-uprchlici-dosud-vysli-na-desitky-miliard-vetsina-penez-se-ale-cesku-vrati-na-pracujicich-ukrajincich

Ten článek je obsáhlejší, máš to tam celé ještě detailněji vysvětlené. Nehledě na to, že nevím, jak souvisí placení bydlení Ukrajinců s pochvalama v Bruselu.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Neon

Reagovat
Xavivax1

Reagovat
fabec1222

To máš jednom, tim nikoho nepřesvědčíš, pač: A) zaplacená média B) vymyšlená data C) mám své zdroje D) strejc říkal

Reagovat
lichna.

Reagovat
Čenda

E) Kepy je dement.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Kepy_FCB

Fialu nedáme Na vládu nesahat ,kdo se odváží je dezolat

Reagovat
jk

Tak kritizovat Fialovu vládu je ok. Jen k tomu nepoužívej vylhané argumenty...

Reagovat
lampas

Reagovat
Cotton

Reagovat
Kepy_FCB

No to je úžasné, Turecko dostává přímo prachy na ekonomické migranty a my úvěry na válečné uprchlíky. Na jaře vláda mluvila že většinu nákladů nám proplati EU

Reagovat
Trand

Pošli odkaz pls, nemůžu to nikde najít

Reagovat
fabec1222

Musíme si duvěřovat

Reagovat
Kepy_FCB

Zítra, teď nemám čas

Reagovat
Trand

Máš pravdu že tam Jurečka skutečně mluví o pomoci od EU, ale zároveň říká, že nemůže říct jak velká část nákladů to bude, jetli nějaká významná částka nebo něco menšího a ty jsi psal "říkali že většinu nákladů na uprchlíky nám proplati EU", což v těch dvou minutách co jsem si pustil vůbec nebylo.

A nějakou pomoc od EU jsme dostali: https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/cesko-evropska-unie-dotace-ukrajina-uprchlici_2205192016_voj

A jinak si k tvojí libosti si myslím, že teď jak už nepředsedáme, tak se budou politici vládní koalice (zejména ODS) vyjadřovat k EU kritičtěji než doposud. Já bych rozhodně nepovažoval Fialu za žádného milovníka "Bruselu", jak ty EU nazýváš.

Reagovat
Kepy_FCB

Jo ale na kameru na jaře tvrdili jak nám to EU proplatí téměř celé, to už teď dohledávat je hodně těžké ale pamatuji si to protože jsem jim nevěřil.

Už nepředsedáme ale schválili tuto zrůdnost https://www.ceskestavby.cz/clanky/emisni-povolenky-do-kazde-rodiny-fit-for-55-cili-i-na-pohonne-hmoty-a-vytapeni-domacnosti-31562.html

takže už je to jedno jak se bude teď chovat

Reagovat
lampas

Reagovat
andrew96

Reagovat
TopinB

To bylo napsané v řetězovém mailu?

Reagovat
raduinho

Reagovat
Freedo

Já jsem tomu taky nevěřil před volbama do PS, ale prostě jiná sociální bublina. Čekám Andyho přes 30% v prvním kole. Naprosto reálný za mě.

Reagovat
Trand

Tak to reálný klidně je, nemyslím si že ne. Spíš mi jde o ty lidi, co údajně přestoupili od Fialy k Babišovi. To můžou být možná tak lidi, co politiku moc nesledujou a volí podle toho jak se zrovna vyspí, na doporučení známých a nebo pak max nějaký antisystémoví lidi, kterým vadí cokoliv co vláda udělá.

Ale že by někdo udělal takovouhle otočku jen kvůli Ukrajině, to si opravdu nemyslím, takoví lidé volili Babiše už předtím.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Blasphemer

Na Zemana byl kurz 1.5, tak si tady prosím tě nevymýšlej.

Reagovat
Trand

Napsal myslím, takže se asi jen těsně seknul no

Reagovat
kilobyte

Teď jsou kurzy Pavla a Babiše podobné jako kurzy Zemana a Drahoše.

Tak snad je tým Pavla připraven na útoky lépe než tým Drahoše. Zatím to vypadá že ano. I z debat mám lepší pocit z Pavla než minule z Drahoše. Tak snad se to neposere.

Reagovat
Fakt

Prchal pls.

Reagovat
xjert02

rika se tomu s-o-c-i-a-l-n-i---b-u-b-l-i-n-a

Reagovat
ZJEV

Ta Nerudová se teda včera celkem odrovnala. Ta když to nemá připravené na instáč, tak v těch debatách a rozhovorech, kde musí trochu improvizovat neskutečně ztrácí. Nejdříve ohrnuje nos nad dárkem... a pak není schopná odpovědět na otázky a mele tam něco o zubařích a drahých vajíčkách, co s tím může prezident udělat? Však na tuhle notu, že je vše špatně jede Bašta a Babiš a jejich voliče určitě nezíská. Ten její PR tým ztrácí dech. Sociální politikou voliče podle mě nezíská, však ČSSD už vybrakoval Babiš. Je to jen marketingový produkt, které pomohlo zvolení Čaputové, ale o jejich kompetencích mám silné pochybnosti.

Pavel ten naopak jede dobře na jeho notu klid a řád. Odpovídá v klidu s rozvahou bez nějakých emocí, až mě to kolikrát trochu sere. Sem tam hodí vtípek, včera prostě dobrý výkon.

Reagovat
Svatej

solidní shrnutí

Reagovat
TopinB

Reagovat
Blasphemer

Je mi té Nerudové docela i líto. Ne, že bych jí chtěl vidět na Hradě, ale chtěl jsem druhé kolo bez Babiše a ona se sama dokázala tak odrovnat, že už je to úplně nereálné.

Reagovat
ZJEV

No jako o tom už asi rozhodl v pondělí ten soud.

Reagovat
Rothbard

To srovnání s Čaputovou je úplně mimo.

Reagovat
ZJEV

Vzdyt ja je nechci nejak srovnavat (profesne apod.) o Caputove toho ani moc nevim. Jen konstatuji, ze ji to na zacatcich kampane asi pomohlo, protoze tady bylo zvoleni Caputove hodnoceno pozitivne a prece jen ta paralela s Nerudovou se nabizi. Obe to jsou sikovne damy v podobnem veku, co projevujou nejake socialni citeni.

Reagovat
kilobyte

I když tvrdí, že jí škodí to, že je mladá a krásná žena, tak podle mě jí to pomohlo se dostat do popředí.

Reagovat
Salfovic

Přesně. Takovej Zima je starej a ošklivej a je úplně v prdeli.

Reagovat
Neon

https://twitter.com/danusenerudova/status/1613450664847237120

"Na Hrad bych chtěla vrátit úsměv a do politických debat řád a klid. "

řád a klid, kde jsem to jen...

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Jakou rychtu tam dostává

Reagovat
kilobyte

Tam už jen chybí: "a proto budu volit Pavla"

Jako v politické kampani je povoleno asi všechno. Ale ukrást slogan svému protihráči ve stejné kampani? To jsem snad ještě neviděl.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Blasphemer

btw. když se tady rozjela debata s kurzy a jsme přece jen na fotbalovým fóru, kde hodně lidí sází... máte tikety i na volby?

Já zkusil Pavla jako vítěze 1. kola za kurz 2,5.

Reagovat
monty25

Kámoš zkusil totéž a teď z toho má nervy.

Reagovat
Blasphemer

Já to vidím furt mírně lepší pro Pavla, nejhůř 50:50. Takže ten kurz mi přišel skvělý.

Reagovat
fabec1222

Undery na Nerudovou. Asi dva týdny zpět byl ještě under na 26,5% @1.7. Teď je ten samý kurz na under 21,5%

Reagovat
fabec1222

Pak ještě bylo zadarmo Fischer > Hilšer @1.5. To už je teď taky o dost níže.

Ještě se možná vyplatí over na Baštu, přes 7%. Přes 8% už bych nešel.

Reagovat
Jardin

ten kurz na Baštu 5,35 %+ (@1.3) mi nechává malou naději, že vezme hodně procent Babišovi. Ale se současnou Nerudovou to bude stejně k prdu.

Reagovat
fabec1222

Jo a ještě taky ty dva týdny zpět byla Nerudová umístěno do 2. místa - NE, taky cca @1.7. Dneska to dáš tak za @1.15

Reagovat
kilobyte

Jak ti dopadnuli ty souboje se Středulou? Stornovali ti to?

Reagovat
fabec1222

jj, duely jsou stornované, tip na pořadí je vada

Reagovat
mistr129

Babiš nevyhraje 1. kolo za 2,03.

Pavel vyhraje celkove za 2,20.

Bašta bude do 4. místa za 3,20.

Zima dostane více než 1,01 % za 3,08.

A hned po soudu jsem stihl Babiše jako vítěze za 5,40.

Reagovat
Cotton

Já dal na vítěze 1. kola Babiše, když na něj byl kurz kolem 2, Pavel měl tehdy 1,9. Teď si to prohodili a je větší favorit Babiš.

Asi ještě dám -% na Nerudovou, ta totiž jde podle sázkovek hodně dolů. Před první debatou kurz 3 (lepší jak Babiš), poté 6 a teď už na fortuně 15. Menší kurz je i na titul Sparty.

Reagovat
Rothbard

Psal jsem to výše, stihl jsem dát během 5.-8.1. tohle (v závorce aktuální kurz):

Fischer-Hilšer 1 1,5 (1,02)

Nerudová NE do 2. kola 1,88 (1,04)

Vol.účast 64,45+ 1,94 (2,01)

Bašta 5,35+ 1,7 (1,3)

Nerudová 24,75- 1,8 (1,07)

Hilšer 3,35- 1,88 (2,08)

Ještě se podívám, co má Tipáč v nabídce. Ten Bašta kolem 7+ je lákavé. Je tam kurz přes 2.

Reagovat
fabec1222

Divišje fakt meme kandidát roku

Reagovat
fabec1222

Hilšer

Reagovat
fabec1222

Mohli by se sebrat všichni a vysrat se na to

Reagovat
fabec1222

Twle odchod na Franze

Reagovat
ZB 07

Škoda, že Hilšer odešel jen ze studia a ne z voleb celkově.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
kilobyte

Má cenu si tu debatu pouštět?

Reagovat
fabec1222

Ne, nikdo nic neřekl, a když tam nejsou favorité, tak ani Diviš neprská

Reagovat
ZB 07

Jako není to úplně špatný. Má to proti Primě docela úroveň, ale že bych se dozvěděl něco zajímavýho, se taky říct nedá

Reagovat
Blasphemer

Závislost na pornu je zlá věc. Hilšer už to bez něj nemohl vydržet ani v TV.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mates_Matesović

Ten Bašta je fakt úplně hluchej

Reagovat
r.mrazik

a to je vlastne u nej nejmensi problem

Reagovat
Kily

Reagovat
Freedo

Reagovat
mistr129

Reagovat
Thorrin

Bude možné sledovat tu debatu na Nově někde online? Nemám TV.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tn.cz to snad bude.

Reagovat
Cotton

Hilšer

Reagovat
kilobyte

Minulé volby mu nevadilo, když neměli ve stejné možnosti.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/michal-horacek-17-listopad-zakaz-festival-svoboda-drahos-hilser-fischer.A171119_103926_domaci_nub

V minulých volbách jsem ho nevolil, ale respektoval. Dostal šanci a dokázal skoro 9%, i když neměl takové prostředky a nebyl tak známý jako ostatní.

Jenže pak o něm 4 roky kromě kandidatury do senátu nebylo slyšet. Žádný progres, prostě nic. Ani podpisy si nedokázal zajistit a musel se spolehnout na senátory.

Reagovat
Neon

dalo by tomu větší váhu, kdyby ještě přitom řekl, že se z voleb stihl na protest odhlásit.

Reagovat
Rothbard

Květiny pro DN

Reagovat
Rothbard

MACRONky. Tve, to je trapárna. CNN a hlavně Tománková jsou oty parník jinde než Koranteng a Nova.

Reagovat
fabec1222

To je bizár

Reagovat
owner

začátek perfektní, rovnou si dejte trojku

Reagovat
Thorrin

A hovnomety AB už jedou naplno

Reagovat
fabec1222

Tam bude mluvit jen Babiš?

Reagovat
owner

Babiš bude těžkej voříšek pro mě..

Reagovat
owner

Pro ně* Pro mě taky.

Reagovat
Rothbard

Rozhovor Babiš-Koranteng s diváky Nerudová-Pavel.

Reagovat
Neon

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Greny

Co to mele o tom kartelu že to nikdy nepoužil ... To je curak

Reagovat
Shevchenko

jsem myslel že jsem špatně slyšel

Reagovat
Salfovic

Tak ten debil neví na konci věty, co říkal na jejím začátku.

Reagovat
fabec1222

To je diskuze "Cesta na Hrad: Babiš" nebo co? Tam nemají připravené jiné téma, než o Babišovi?

Reagovat
Rothbard

Už to asi chápu. Prvních pár otázek na AB s reakcemi ostatních, nyní otázky na DN...

Reagovat
Freedo

Nejhorší krize od druhé světové - řízení univerzity za covidu.

Reagovat
Trand

Ona řekla dokonce za posledních 100 let ne? To mě dost rozčílilo teda, protože ignorovala právě WWII, pokud jsem slyšel dobře.

Reagovat
kilobyte

Ne, řekla od 2. světové. Těch 100 let někdo zmiňoval, že tady nebyla tak dlouho taková pandemie.

Reagovat
Trand

Dík za upřesnění.

Reagovat
fabec1222

To neni debata před 1. kolem, ale už duel Babiš - Pavel

Reagovat
Tomasso9

Nerudová je fakt mimo, ta dokáže jen furt dokola mlít to svoje naučený. Pojďme se soustředit na budoucnost bla bla

Reagovat
Rothbard

Pánové, nechte si své osobní půtky

Reagovat
mistr129

Reagovat
lichna.

Babisovi se občas daří ale vytáhnout Pavla z toho klidu. Snad si to Pavel před druhým kolem uvědomí a bude se více držet.

Reagovat
Freedo

Paní Monice to dnes moc sluší.

Reagovat
Neon

Docela kontrast mezi babisové botoxovym zmalovanym obličejem stárnoucí vytahanou kůži na krku

Reagovat
mistr129

Nerudová mi připomíná mě, když se děda se strejdou a tátou bavili na rodinných oslavách o “dospělých věcech”, a já do toho vstoupil důležitou poznámkou o zápase Slavie s Teplicemi

Reagovat
Chittak_LFC

Reagovat
Tomasso9

Přesný

Reagovat
Neon

Reagovat
jenage

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Cotton

Reagovat
Gunner14

Reagovat
kilobyte

Doufám, že to bylo o tom památném zápase 0:7.

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
oli9

Reagovat
jenage

Ta Jonákova štětka z Discolandu už by měla přestat s tím botoxem.

Reagovat
Neon

Ale babiš zatím hodně jede na to, že on vlastně řídil armádu v krizích a je vlastně taky tak trochu generál. Třasořitka jeden.

Reagovat
vacin

Mně z té stbacké krysy je fakt na blití.

Reagovat
Rothbard

Ale hlavně Andrej je skvělý otec!

Reagovat
mistr129

Babišová přinesla úplně vibe “Jirka má IQ 150”

Reagovat
Greny

Nerudova ty debaty vůbec nezvládá.. udělejte někdo fotomontaz jak Nerudova sedí na gauči a kolem ní ti kandidati

https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/449/412/c10.jpg

Reagovat
Chittak_LFC

Proc jsem vedel, co tam bude driv, nez jsem na link kliknul.

Reagovat
lichna.

Jedná otázka. Pavel jasna odpověď. Nerudova zase obecne kecy s omáčkou... Ach jo.

Reagovat
mistr129

Vezmeš random větu, zakonponuješ tam “žena”, “mladí lidé”, “vize o tom jak má společnost vypadat” a náhodný příběh o zanedbaném regionu a hotovo

Reagovat
Kiss Me Polka!

Pavel do 30 let nepoznal co je svoboda?

Reagovat
Greny

Nevím, já osobně komunisty nezažil takže to nemuzu vedet

Reagovat
Kiss Me Polka!

jakože by sis ve 30 letech nevšiml, že nemůžeš cestovat ze zeme? Nikdy jsi nemluvil s někým kdo to zažil? Tohle je fakt trapné omlouvani

Reagovat
Greny

No otázka je spíš co jsi měl v té době za informace.. věřím tomu že hodně lidí vůbec nevěděli jak to může fungovat na západě

Reagovat
Kiss Me Polka!

Otec je z vesnice snad z nejzapadlejsiho koutu republiku, byl mladší než on a opravdu vedel, že komunisti tady opravdu svobodu nechrání..

Reagovat
Salfovic

Ale musíš si uvědomit, že on od mládí vyrůstal obklopen jen lampasáky

Reagovat
andrew96

On byl vlastně úplně vylízaný.

Reagovat
mistr129

V 21

Reagovat
Kiss Me Polka!

Vstoupil a pak tam by do 89, kdy si dělal kurz na rozvedcika, ve 28 letech.

Reagovat
Greny

Rey : pane Babisi vaše heslo : pomáhat lidem proto Babiš

Babiš : Já se omlouvám moje heslo je pomáhat lidem

Reagovat
andrew96

Koranteng je strašný lol. Zadrhává se, hledá, co chce vlastně říct, z kandidátů dosud pořádně nic nedostal a nevypadá, že debatu řídí.

Reagovat
Freedo

Reagovat
ZB 07

Hele to je těžký, být tam nějaká Tománková jak na Primě, tak je to nepřehledný překřikování. Rey dělá, co může.

Reagovat
andrew96

Mně teda prijde suverénně nejslabší ze všech napříč médii. Je vidět, že v debatách nemá cvik. Škoda, že teď už tam není Divišová.

Reagovat
ZB 07

Divišová je fajn.

Reagovat
Rothbard

Celkem hot.

Reagovat
Greny

Jediné Michaela Jilkova

Reagovat
Kiss Me Polka!

Nepřijde mi to horší než co bylo na prime

Reagovat
mistr129

Což je ale čistě tím, že tam nepozvali vagabunty do hlediště

Reagovat
Kiss Me Polka!

je pravda, že to bude asi tím. říkal jsem si, že nemám tolik cringe momentu a to je tam babis

Reagovat
Kily

on je vůbec mimo, jeho rozhovory jsou o ničem dlouhodobě, když už se dotazovaný rozhovoří a chystá se říct něco zajímavého, tak mu skočí do řeči a nesmyslně změní téma, z jeho rozhovorů během covidu jsem se dva roky dozvěděl jen to, že Koranteng je debil

Reagovat
vacin

Jinak krásně vidět, jak STBák neútočí na Nerudovou, ví, že ji do druhého kola potřebuje.

Reagovat
Greny

Navíc prý na ni má případně nabito

Reagovat
Neon

Reagovat
Mates_Matesović

Spíš ví, že už nemá šanci to druhý kolo dát

Reagovat
Neon

Babiš se dokàže pochválit i za to, že vyšlo slunce

Reagovat
kilobyte

Reagovat
owner

Čeho se nejvíce bojíte: vyberou 3 lidi z 10 mil. = je to názor občanů, hodně povedený

Reagovat
PalibrkUros

Babiši vy zlobíte!!!

Reagovat
fabec1222

Koranteng jednoznačně nejhorší moderátor diskuzí. Snad ještě horší než Voříšek minule Čistí zprávaři jsou prostě čtenáři textu, nemůžeš je takhle pouštět do interakce.

Reagovat
mistr129

Mama dvou dětí ✓

Reagovat
Greny

Teď nad tím přemýšlím...

Někteří podnikatelé dostávají flastr že napíši že hledají třeba jen barmana ale ne barmanku nebo naopak

Kurva tak stát za něco flastruje a pak udělají toto?

https://volby.cz/pls/prez2023/pe?xjazyk=CZ

Diskriminace

Reagovat
Kiss Me Polka!

Kdo za to dostal flastr?

Reagovat
monty25
Reagovat
Kepy_FCB

Danuše chce být prezidentkou ale ani si nenechá vybělit žluté zuby

Reagovat
Rothbard

Dezolát pls.

Reagovat
Kepy_FCB

to jste no

Reagovat
kilobyte

Tobě by nepomohlo ani to.

Reagovat
Kepy_FCB

protože je mám bílé

Reagovat
kilobyte

Protože máš vybíleno všude.

Reagovat
jenage

Vytáhne Babiš na generála to jeho členství v KSČ?

Reagovat
owner

To už se přešlo v první části.

Reagovat
Cotton

Koranteng je ok, ale měl to moderovat Kozohorský.

Reagovat
Rothbard

Generále, řekněte k tomu něco.

Reagovat
Cotton

Pane Babiši, Macron....? Tak povězte něco.

Reagovat
Rothbard

Teď to DN dobře řekla AB. Vysmívat se lidem, co pracují pro stát.

Reagovat
owner

Tak on se vysmíval primárně jí, protože mele fakt kraviny. Ale ať se hádaj bude prdel

Reagovat
Neon

"Já žádné nemám, mám je ve fondě". oxymoron jak vyšitý.

Reagovat
owner

Pavel má v týhle oblasti mínus, ekonom to není. Tady ho mohli ti dva natřít, ale nevyužili toho.

Reagovat
mistr129

Nerudová nahnala body, tady mluvila dobře. Ale pro Pavla jen dobře, že stal bokem

Reagovat
Cotton

Asi ví, že teď už si to může jen prohrát. Stačí se vyhnout přešlapům, jako měla poslední týden Danuše, a vyhraje

Reagovat
Svatej

Ví Babiš, že kandiduje na prezidenta a ne premiéra? On snad mluví 90% času o vládě a jejich problémech.

Reagovat
Rothbard

Proto Babiš

Reagovat
owner

Tak to jsou body pro ANO jede kampaň

Reagovat
kilobyte

To je stejně hrozné. Prezidentské volby a někteří si z toho dělají kampaň do senátu a někteří do parlamentu.

Reagovat
lichna.

Ty vole. V EU mají menší sazbu tak se tam mají lépe než u nás.. To je takový zkurveny populista.

Reagovat
Neon

A proč teda za 8 let ve vládě nás k tomu euru nedokopal, když je v eurozoně líp?

Reagovat
Tomasso9

1 debata s těmahle třema bohatě stačí, pro atraktivitu mi tam chybí najetej Diviš a ospalej Bašta. To by byla teprve sranda

Reagovat
Greny

To ví každý na základce. Planeta Měsíc a Slunce ty vole

Reagovat
Neon

Reagovat
Neon

S mojí paní jsme nedělali ostudu. A co to její selfie ze záchoda z Japonska?

Reagovat
kilobyte

Tak to dělají všechny zlatokopky.

Reagovat
Tomasso9

Ta Danuše by furt otevírala diskuzi

Reagovat
andrew96

Takže jako správná hlava státu?

Reagovat
Spejbl

Z těch tří debat to dneska zvládá asi nejlíp. Chtělo by se říct - konečně...

Reagovat
jk

Reagovat
Tomasso9

Další naučená fráze, furt opakuje to samý. Další naprostý vyhoření v jejím případě. Pavel má jasný druhý kolo.

Reagovat
mistr129

Dneska bych řekl, že svoji cilovku zasahuje dobře. Že to jsou většinou strašný kecy, je druha věc

Reagovat
Tomasso9

Cílovku asi ano, ale jinak to jsou strašný kecy kolikrát. Mele teoretický kecy, ale bez řešení nebo nějakých řešení. Strašný

Reagovat
Tomasso9

návrhů*

Reagovat
andrew96

Neřekl bych teda, že se vyjímá.

Reagovat
patas92

Jako správný uživatel Eurofotbalu

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Neon

Jinak generál mrká jak kulomet, hezky po dávkách

Reagovat
xjert02

Reagovat
Kiss Me Polka!

Tak teď v tom mám zmatek, tak je Babiš světový lídr, co se všemi zná a bude otevirat ta temata, nebo teda Česko je příliš mala zeme to je fakt strašný retard jak si dovede protimluvit v jedné vete

Reagovat
Neon

A největší retardi jsou jeho voliči, co tohle nevidí.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
kilobyte

To je tak když celý život někdo lže. Tolik věcí si nikdo pamatovat nemůže.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Neon

Ještě pořád Nerudové nevysvětlili významový rozdíl mezi "díky", "kvůli" a "vinou".

Reagovat
jenage

Reagovat
vacin

https://youtu.be/gVMUP8wgvwo

Shrnutí Babišova pokusu o zahraniční politiku.

Reagovat
Neon

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Godblesss

Zítra volby, a nejsledovanější debata pouze o 3 kandidátech. Průzkumům nevěřím od roku 2013 a případu Karel Schwarzenberg, tem měl údajně vyhořet ale lidi ho překvapivě volili. Za mě velký minus od Novy a celkově všech médiiích.

Reagovat
Trapper

Reagovat
fabec1222

Tam to posral Fischer debatama. Kdyby se choval normálně, tak kníže neprošel

Reagovat
Greny

Fischer je dement, kdyby jel.kampan tak má šanci vyhrát

Reagovat
Salfovic

Myslí toho statistika.

Reagovat
Godblesss

To sice jo, ale debata má být v demokratický společnosti pro všechny. Ne že si média a průzkumy určí svý 3 favority, to je mega výsměch všem. Domluvíme se tady na eurofotbalu že to hodíme někomu mimo top 3 ?

Reagovat
andrew96

Však to už máme (heslo: dobré poledne).

Reagovat
fabec1222

Tak já se první rozhodl pro Středulu -> skončil . Tak jsem si řekl, že Hilšer -> skončil v debatě

Reagovat
Salfovic

Tak si řekni Babiše a budu fandit, neměl si v oblíbených Baník ?

Reagovat
Salfovic

Minule to bylo to samé. Volební boj ještě nezačal a už byl vybrán Drahoš, coby vyzyvatel Zemana.

Reagovat
r.mrazik

tak ono neni tezky behem toho roku zjistit,kdo je lidem nejbliz

neni to o zadnem vybrani dopredu

Reagovat
kilobyte

Toho si snad vybral sám Zeman.

Reagovat
monty25

Tak já volím Diviše.

Reagovat
mistr129

první člověk od kterého to slyším. Teď ještě sháním voliče Zimy.

Reagovat
monty25
Reagovat
Neon

tady se našli podle procent z celkového počtu hlasujících dva zatím: https://www.silvarium.cz/lesnictvi/kdo-je-prezidentskym-kandidatem-lesniku

Reagovat
r.mrazik

kazdy ma nejaky guilty pleasure...

Reagovat
Salfovic

Vždyť už má ženskej fotbal.

Reagovat
monty25

No, jestli někdo z kandidátů sleduje ženský fotbal, tak je to právě Diviš.

Reagovat
kilobyte

Ale Danuše je jediná, kdo bude bojovat za rovnoprávnost žen.

Reagovat
monty25

Hm, ale o fotbale ví prd. Když se jí v DVTV zeptali, jestli je Sparta lepší než Slavia, tak na to řekla, že pro ni je nejlepší Kometa.

Reagovat
Neon

Ani tím hokejem se to nedá obhájit, slávka je už dlouhý leta v první lize a asi už se do extraligy nikdy nevrátí

Reagovat
kilobyte

Tak ta otázka nemusela byt fotbalová. A zmínit Zbrojovku by bylo moc i na Brňáka.

Reagovat
kilobyte

Jako představa, jak "shodí rukavice" a vrhne se třeba na Macrona, je docela zajímavá.

Reagovat
lichna.

Reagovat
monty25

Už před časem jsem si položil otázku, kdo z těch současných kandidátů by nejlíp splňoval mou představu o budoucím prezidentovi a je to právě Diviš. Mladej, vzdělanej, nemá kostlivce ve skříni, vybudoval úspěšnou firmu. Takhle já si prostě představuju prezidenta. Názorově jsem s ním taky většinou ve shodě a v 1. kole odmítám nad něčím kalkulovat.

Reagovat
lichna.

Reagovat
monty25

S tebou si člověk fakt pokecá...

Reagovat
fabec1222

To je nuda. Snad AB duely odmítne, abychom to nemuseli absolvovat znova Ale jestli se někdo myslel, že AB ztratí v diskuzi, tak tady nic neztratí, pač tady prostě nejde ztratit (nabrat) nic

Reagovat
jk

Tohle je první debata co se dívám. Nerudová každopádně dobře nakládá Burešovi

Reagovat
Rothbard

Za odměnu bych naložil jí.

Reagovat
Godblesss

To teda nevim v čem Ta si sama nakládá

Reagovat
jk

No ty jeho pičoviny většinou setřela jednou věcnou větou.

Působila na mě teda tak trochu bez zájmu, jen vymezit se proti Burešovi a občas zkusit pronést nějaký medový claim, jako že bychom se všichni měli mít rádi a konat dobro.

Ale rozhodně jsem čekal větší hrůzu i podle toho co jsem četl tady, kdy to přejít vůbec nezvládala. Volit ji nebudu ale měl jsem z ní dobrý pocit.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak kdyz je tady 90 % volicu pavla, tak se tady asi tezko dozvis nejake objektivni hodnoceni

Reagovat
kilobyte

Kdyby tady bylo méně voličů Pavla, tam už by to objektivní hodnocení bylo?

Reagovat
Kiss Me Polka!

Tak asi by to bylo objektivnejsi, nebo snad myslíš, že když se bavis jen se svou bublinou, tak se k tobě dostávají objektivní nazory? To je jak kdybys na čekal na fan stránkách Arsenalu objektivní info treba o Chelsea a o arsenalu.. obě ty věci budou ovlivněny náklonností.

Reagovat
kilobyte

Tak asi nikdo se nebaví jen v diskuzi na EF. A jiní voliči by teda byli víc objektivní? Kdyby tady bylo více voličů Nerudové, Babiše, atd., tak by tady možná bylo více názorů, ale ty názory by se nestaly více objektivními. Třeba od voliče Babiše jsem snad ještě neslyšel objektivní názor.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Samozřejmě že by se to vlákno stalo více objektivní, kdyby tady bylo více různorodých názoru. Dal jsem ti jasný příklad proč, abys to pochopil.

To tady teď rozporujes vliv sociálních bublin, nebo o co se snažíš?

A přečti si na co reaguju, tedy na to, že ze ZDEJSIHO popisu debaty to neměla zvládat. asi jako čekat na od fanoušků Barcelony, že budou chválit během zápasu Real, občas se to stát může, ale vždy tam bude averze ktera povede ke zkresleni.

Reagovat
kilobyte

Víš o tom, že tohle vlákno začalo chválou Nerudové?

V mé sociální bublině určitě nevolí většina Pavla. Dost mých blízkých bude volit Nerudovou. Takže podle tebe bych měl mít objektivní informace o ní a tedy ji moct objektivně hodnotit.

To zkreslení v tomhle vláknem vypadá tak, že i když je tady podle tebe 90% voličů Pavla, tak Nerudová je za své poslední vystoupení často chválena. Takhle si představuješ neobjektivitu?

Reagovat
Kiss Me Polka!

Tak potřetí.. pokud si přečteš zdejší komentáře, tak si o nerudove musíš udelat obrázek, že byla v debatách extrémně špatná, v prvních dvou v podstatě že neřekla dobrého vůbec nic a byla jen k smíchu. ten komentář, na který jsem reagoval se vztahovat právě k těm dřívějším debatam. Opravdu si myslíš, že to je objektivní hodnocení?

Už jen vzhledem k tomu ze s Pavlem se jejich názory ve většině věci shodují ( a ten tu byl často popisován v podstate jako jediná volba) tak to nedává objektivně smysl. A důvod proč imo to hodnocení je tak rozdílné jsem tu už napsal.

Reagovat
Trand

Já s Danuší nemám úplně problém a včera mi přišla fajn, zejména když se řešily ty ekonomický věci, tak vypadala, že k tomu má co říct. Ale za mě poslední dobou měla strašně moc špatných vyjádření, reaguje zbytečně afektovaně (viz kauza účetní, kopnutí si to Čaputové) a k některým věcem se postavila zbytečně defenzivně a odmítá jakkoukoliv odpovědnost (univerzita - za vše může děkan, deníček - já nic špatně neudělala, moderátor neřekl, že deníčky nemůžou být). Přitom já si třeba myslím, že za to s tou univerzitou opravdu nemohla (respektive o tom netušila), ale bylo by z mého pohledu fér vzít si trochu zodpovědnosti na sebe a ne hodit všechny ostatní přes palubu. Taky by to ukázalo, jak dobře vede lidi a že je dobrým lídrem.

A mě to třeba mrzí, protože jsem o ní uvažoval a s jejím programem víceméně souhlasím a myslím si, že má ve spoustě věcí pravdu (gender pay gap atd), ale poslední měsíc je opravdu sebedestruktivní.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kiss Me Polka!

Vždyť sama rika, že měla reagovat rychleji ohledne mendelu.

Deníček je směšná blbost, to je jak drahosovy brýle,ale asi to stačí.

A teda za me pár nepovedenych výroku (jako kdyby je ostatní neměli.. ) opravdu nepřeváží k tomu,abych volil na hrad někoho, s komunistickou minulosti..

Reagovat
Trand

Ne, nejdřív se vymlouvala že ona sama za nic nemůže, že všechno rektor a pak až po pár týdnech řekla, že mohla reagovat rychleji, ale že by to stejně nic nezměnilo (to řekla včera v debatě například). Navíc několik měsíců ignorovala média, když se jí na to ptala. Deníček je blbost, ale vypovídá to o tom člověku, proč si vymýšlí a rovnou to nepřizná? Proč má za potřebu opisovat v nějakým pochybným testu, o kterým by se možná ani nikdo nedozvěděl a pak zatlouká? Proč v debatě na CNN říkala, že zmínka o komunistickém rozvědčíkovi byla obecně napsaná a nebylo to směřováno na nikoho konkrétního? Proč na otázku jak by oslavila výhru ve volbách odpověděla, že by se hned pustila do práce místo toho aby řekla, že si dá skleničku vína nebo půjde někam na jídlo nebo prostě něco normálního, jako řekli ostatní kandidáti? Vždyť to jí snad nikdo nemůže věřit. Některý odpovědi vypadají že má akorát naučený od svýho mediálního týmu a působí to nedůvěryhodně.

A pak já z ní mám teda taky trochu pocit, že některý témata jí zas tolik na srdci neleží, ale snaží se je prosazovat proto, že si získá popularitu u mladých (LGBT, ...). Před půl rokem se vymezovala proti feminismu, že ona feministka není a teď zdůrazňuje, jak to mají ženy v mnoha ohledech těžší (v tom má pravdu). Ale to je jen můj pocit, možná že to tak není.

Já si o ní myslím, že zastává relativně dobrý hodnoty a názory, ale kvůli výše uvedených důvodům (a několika dalším), na mě působí nedůvěryhodně a zklamalo mě to. A ty tvrdíš pár nepovedených výroků, ona má poslední dobou něco pomalu každý den, tolik blbostí říká z ostatních kandidátů možná tak Bašta a Babiš, nikdo jiný.

Reagovat
Kiss Me Polka!

nevidím v ní nejakeho idealniho kandidáta a ani mi neni nejak moc sympaticka a vlastne ani politicky nejblize, ale pro mě má určitě menší negativa než ostatní z těch 3

To se můžu stejně ptát, proč pavel o ní říká, že si ji bude brát na hrad kvůli účetnictví,když je to evidentní blbost a provokace. Fakt nevím, proč by měla odpovídat na slavení vítězství, tak jak píšeš ty, právě to je pr odpověď typu Zeman, že mám jako blízko lidem a jen takove anekdotalni nez neco duleziteho..

Pavel vcera řekl, ze nevěděl, že když vstupoval ke komunistům, že jsou proti svobodě. Jen to nikdo neřeší, za me teda mnohem více vypovídající o charakteru než deníček.

Nebo třeba,když nevěděl, jestli by Nerudova podpořil ve druhém kole proti Babicovy..

Samozřejmě, že své odpovědi má naučené od mediálního tymu, to by byla úplně blbá, kdyby ne. Stejně tak to budou mít i pavel a Babiš nebo si snad vážně myslíš, že to dávají zpatra od srdíčka? to jak furt opakuje, že si vše odpracoval, byl mlady, a je ztělesněním klidu, který nás vyvede z krize, tohle zase přijde neduveryhodne a naucene mne

Reagovat
Trand

"Stále platí, že byste si ji vzal na Hrad jako poradkyni? Nebo už jste to přehodnotil?

Paní profesorka je expertkou na účetnictví, takže pokud jde o radu ohledně účetnictví, rád bych její expertízu využil."

Já tam teda tu provokaci nevidím nikde. Ale ok, nechme to být. K tomu slavení, takže ty věříš, že jakmile vyhraje, tak usedne k počítači a začne studovat různé reporty a ústavu a nevím co všechno a pojede na hrad jo? Však tohle z ní dělá právě někoho úplně neautentickýho. Nemusí pít alkohol nebo něco takovýho, stačí říct že to oslaví s rodinou nebo nějakou takovou věc a ne takovouhle blbost, tomu přece nemůže nikdo věřit.

Samozřejmě že všichni mají průpravu od PR týmu, ale Pavel v debatách reaguje často pohotově a za mě i celkem vtipně, Danuše na mě působí jako stroj co se neumí přizpůsobit a je to za mě škoda. V pohodě, ten názor na Pavla beru, mně taky vadí jeho minulost a respektuju, že to někomu vadí na tolik, že by ho nevolil.

Jinak proti Babicovi bych taky nevěděl jestli Danuši podpořit, přece jenom babica na hradě by byl zajímavej

Reagovat
monty25

Babica podporuje Diviše.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Ty si jako vyzne myslíš, že si ji vezme jako poradkyni na účetnictví ohledně vlastne čeho jako, hradní kanceláře? Je to evidentní blbost a jediný důvod proč to teda zmiňoval mě napadá jen ta provokace, že nemá dostatečnou expertizu.

K tomu slavení, jak jsem psal je to zbytečná otazka. Můžeš říct, že půjdeš spát nebo že si sestavis tým a nic tím vlastne neřeknes.. Ale teď když jsem se nad tím zamyslel, tak s ní vlastně souhlasím, ta práce prezidenta začíná okamžitě vítězným projevem, který je jedním z nejdůležitějších, protože dostane velky prostor a sledovanost, takze je dobře, kdyz bude profesionalni.

Neautenticke mi zase třeba přijdou pokusy o vtip jako třeba naposled ten s whatsappem, kdy jen skáče na bandwagon, to mi přijde umělé a od mediálního tymu

Reagovat
Jardin

to s tou Nerudovou je prostě blbost, žádný kopanec do ní to podle mě nebyl, jen ona to vztáhla zas na nějakou nótu muži vs ženy

Reagovat
mistr129

Počkej, nosit módní doplněk je to samý jako blbě lhát?

Reagovat
Kiss Me Polka!

Ano je to zneuzito v kampani podobne, v obou pripadech jde o hovno a stejne to je docela dulezity argument proc nevolit.

Ono Blbě lhát.. jakože člověk použije sve poznamky, to je strašný problem

Reagovat
Trand

Ale ty to pořád nechápeš, tam nejde o to, že ty poznámky použila, ale o to že to zapírala a trapně se vymlouvala, že si prostě píše poznámky během debat a že jí to v tom testu nijak nepomohlo (pak na obě otázky v DVTV odpověděla špatně btw). Takže ona si tam psala, kdy Česko vstoupilo do EU/NATO nebo co to bylo? Píšeš si snad poznámky na věci na které chceš reagovat a ne obecně známá fakta. Navíc na videu je zachyceno, jak se dívá do deníčku a něco si tam opravuje.

Mně by třeba bylo úplně jedno, jestli ví, kdy ČR vstoupila do NATO (i když aspoň rok by teda vědět mohla), tam jde o to, že o tom prostě lže. Když lže o takových věcech, o čem pak bude lhát dál? A ano, je to malá nevýznamná věc, ale vzhledem k tomu, že takových věcí měla poslední dobou spoustu, tak to pro určitou skupinu lidí prostě představuje problém a utváří to celkový obrza o ní jako o člověku.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Jardin

Reagovat
mistr129

Jak ti píše Trand, ona lhala, že “tahák” neměla a že to všechno ví z hlavy - na DVTV to zkusili a jaksi ne, takže lhala

Reagovat
kilobyte

Nikdo jí nevyčítá, že použila poznámky, ale že tvrdila, že je nepoužila.

Reagovat
Shevchenko

Já bych to rozdělila mezi projekty, které potřebuju

Reagovat
jk

Kdyby Babiš vyhrál milion korun, tak si toho ani nevšimne. Debil…

Reagovat
Greny

Ja jednu sekundu

Reagovat
Rothbard

To byl hodně dementní výrok.

Reagovat
Greny

Absolutně nechápu co tím myslel a chtěl rici

Reagovat
Freedo

Pochopil jsem to tak, že my tady máme dost a je to hned po ruce a jinde to nemají vůbec. Ale bylo to trochu divný, no.

Reagovat
Greny

Tak ona všeho dost a po ruce.. já třeba ne

Reagovat
Greny

On má *

Reagovat
Freedo

ani sklenici vody?

Reagovat
kilobyte

Chtěl se pochlubit.

Reagovat
Neon

One stroke man?

Reagovat
Miguel19

Ten Karanteng je fakt mimo.

Reagovat
Cotton

Proč by jezdili do Zlína? To je někde v Asii, ne?

Reagovat
Rothbard

Asi za Vrbou.

Reagovat
Cotton

Inaugurace je až v březnu, to už tam beztak nebude

Reagovat
jk

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Svatej

umí ten kretén vyjebanej počítat?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
Neon

Reagovat
Spejbl

Se mu to nepovedlo ani an druhý pokus...

Reagovat
Greny

Reagovat
kilobyte

V prvním odpovědi by dostal za 5 z češtiny, protože neví, jaký je rozdíl mezi slovem a větou. Za druhou odpověď by dostal za 5 matematiky.

Reagovat
Spejbl

Z tohoto by se pak snažil vylhat, že to vlastně není školní známkování, ale že za svůj přednes dostal dvakrát 5 bodů...

Reagovat
Godblesss

Umí, jen si spletl slova s větou

Reagovat
Salfovic

Nic tomu zatím nenasvědčuje. Nemohl by ho někdo unést na Krym a udělat mu IQ test.

Reagovat
Greny

Vysledek by byl -IQ

Reagovat
lichna.

Tri slova. Babiš ty vole.

Reagovat
Rothbard

Nenávist...pardon, nezávislost.

Reagovat
Greny

Tři slova : Babiš rozjel souvětí

Reagovat
Salfovic

Ty vole, ať už jdou do prdele. Už dvacet minut jsem se měl dívat na Terminátora.

Reagovat
Neon

klid, není to dvojka.

Reagovat
Salfovic

Já mám nejradši jedničku, ale i tady je pár vtipných scén.

Reagovat
Rothbard

A já spát.

Reagovat
Chittak_LFC

Ani mluvit, ani psat, ani pocitat :D

Reagovat
Neon

jak ohebnou páteř a pokřivenou morálku a minimální důstojnost a zahleděnost do prachů a asi i nulové sebevědomí musí mít ti, co s ním kdy jeli byznys a doteď politiku. Naprostej primitiv.

Reagovat
xjert02

Reagovat
naheCZ

Reagovat
r.mrazik

nakonec to bylo nejlepsi pro Danusi, ktera projela tu posledni debatu s generalem na Prime

oba panove zustali...tam si z nich nikdo nepomohl ani nesel dolu

Babis je pica

Reagovat
Neon

Asi jsem zase neskutečně naivní, ale po dnešku naděje na druhé kolo bez kuního ksichta stále žije.

Reagovat
Rothbard

Myslíš, že dnešní debata je takový game changer?

Reagovat
Neon

Málo, ale věřím tomu, že pár procent může přejít od Hilšera a Fishera k Nerudové.

Reagovat
andrew96

Od Fischera pochybuji. K němu viditelně tíhne katolická linka, která pokud už, tak tíhne spíš k PP než DN.

Reagovat
r.mrazik

jak rikas...to je jen naivita

Reagovat
Jacks11

Danuše nejvíce lidská a normální.

Babis byl klasickej Babiš.

Pavel mi pak přišel podrážděnej, bezemoční a na ty vcelku normální otázky dětí reagoval jak stroj, a skoro se neusmál

Reagovat
Greny

Reagovat
Rothbard

To znám.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Neon

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Thorrin

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Salfovic

Snad to ještě není infekční

Reagovat
TopinB

Reagovat
Trand

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Neon

Na barrandově teď Hilšer, Fisher a Kocáb. Mluví o tom, jak někdo mohl vstoupit do KSČ, která zavraždila Horákovou. By mě zajímalo, jaké bylo v osmdesátých letech veřejné povědomí o Horákové v ČSR, jestli o ní v té době někdo věděl a jestli ano, kdo znal pravdu a ne komunistickou propagandu. Ono je fakt strašně snadný kádrovat z nevědomosti, když v době, kdy na tom záleželo nejvíc, fakt nebyla volně přístupná wikipedie atd. (a ano, jsem rozhodnutý volit generála a tohle je dost dobře možná zaujaté slepé obhajování jeho mládí)

Reagovat
xjert02

Je. Je to ono obhajování, co zmiňuješ.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kiss Me Polka!

ano hodne slepe, to je fakt nejaka divna skupinova disonance, co tady jeho volici predvadi, ze v 80. lidi nevedeli, ze nejsou komousi kurvy nebo co ze snad neexistoval zadny kontakt se zapadem a lidi vubec nevedeli, ze se tam maji lepe

Reagovat
kilobyte

To byla od novy pěkná sviňárna nechat pokládat otázky děti.

Reagovat
Baronne

Vůbec bych se nedivil, kdyby nakonec Danuše skončila 4. za Fischerem. Velká škoda, těšil sem se na druhý kolo bez Babiše, ale to je teď nemožný. Tak snad Pavel

Reagovat
kilobyte

Tak druhé kolo bez Babiše by bylo nereálné i kdyby Danuše nedělala Nerudku a jeho nepravomocně odsoudili. Ten svoje voliče neztratí. Myslím, že u něj je takových 25% minimum. To by se to muselo všechno hodně dobře sejít a i tak by to bylo o prsa vietnamské ženy.

A to by bylo teprve opičích skřeků, kdyby Babiš nepostoupil o pár tisíc hlasů.

Reagovat
Baronne

Bylo by to naprosto reálný, kdyby Danuše byla v debatách kvalitní a tolik lidí by netopilo hlasy do Fischera nebo Hilšera

Reagovat
kilobyte

Nebylo. Babiš by měl 28-30. Takže Nerudová a Pavel by museli mít minimálně 29. Takže při minimu by na ostatní kandidáty zbylo 14%. Což je dost málo.

By se to fakt muselo hodně dobře sejít a rozhodovaly by tisíce hlasů. Možná i stovky.

Reagovat
Salfovic

Pokud by všichni espéďáci a flastenci volili Baštu, tak mohl mít jen něco přes 20 %.

Reagovat
Baronne

Bylo

Reagovat
owner

Skoro 38 mega vsazeno na Babiše celková výhra, 37 mega Pavel. Pro mě překvápko

Reagovat
kilobyte

V čem? Jsou to 2 největší favoriti.

Reagovat
owner

Že je víc vsazeno na Andreje. Ale 1.77 výhra 1 kolo je tutovka. v 2. kole mu nevěřim

Reagovat
kilobyte

Tak v tomhle dost hraje roli výše kurzu. Na Pavla se teď už vsázet nevyplatí. A třeba ti, co vsadili dříve na Pavla za vyšší kurz, to teď můžou pojišťovat vsazením na Babiše.

Reagovat
kilobyte

Kdybych si měl teď vsadit na vítěze voleb, tak vsadím Babiše. Ne kvůli tomu že byl měl větší šanci, ale protože na Pavla je kolem 1,5 a na Babiše je 3,5. Ty šance ale podle mě tak jednoznačné nejsou.

Reagovat
owner

Tak já beru v potaz, že Pavlovi teprve přitečou hlasy od Danuše, Fischera, Hilšera v 2. kole, ale v tom prvním bude mít pouze svou základnu za sebou a ta Babišova je určitě větší. Má jistotu 1,5 milionu hlasů jen od voličů ANO, a mě první kolo Andrej s kurzem 1.83 je hodně zajimavý a i poměrně tutovka. Pokud ho Pavel porazí rovnou v 1. kole tak není o čem v druhym.

Reagovat
kilobyte

Vždycky se může něco posrat.

Reagovat
kilobyte

https://mobile.twitter.com/kalousekm/status/1613627718872010791

Kalousek už se připravuje pro podporu Pavla v druhém kole.

Reagovat
Neon

Reagovat
Salfovic

Ten hlavně ať týden drží hubu.

Reagovat
Neon

Pan Fischer je člověk, co stále nepochopil, jak fungujou volby a co voliči vnímají: https://twitter.com/PavelFischer/status/1613680303599394816?s=20&t=AJzxZeMV3e-6-1GmcYz_bQ

Z tohodle si voliči AB akorát vezmou, že Fischer obdivuje Babiše.

Před pěti lety dlouhé ticho než v druhém kole podpořil Drahoše, teď tohle.

Reagovat
kilobyte

Minule jsem ho volil a není špatný politik, ale tohle je fakt na palici. Vyčítá Pavlovi a Nerudové málo politických zkušeností a sám "nabídnul" Babišovi podporu. To se hned pozná zkušený politik. Babišův tweet má 3x více zobrazení než Fischerova odpověď a on píše "Hezká snaha,..."

Reagovat
oli9

Babiš si to včera spletl s tím, že to jsou volby na prezidenta a ne premiéra ne...

Já, já, já, já

Reagovat
andrew96

To si pletou i televize dramaturgií debat.

Reagovat
C-M@ster

Jak je zákonem definovanej předvolební průzkum - ten, co je zakázanej tenhle týden... co musí průzkum splňovat oproti třeba anketě na facebooku.

Nedokázal jsem to dohledat.

Reagovat
oli9

Dnes v práci jsme se o tom bavili nebo bavíme, jasně záleží taky na kolektivu a věku. Ale beru, že tu jsou celkem vzdělání lidi, 27-40 let a celkem překvapení... 5x Pavel, 2x Nerudová, 3x Bašta, 1x Babiš, 1x Fischer... Ten Bašta mě u nich vcelku dostal, no u jednoho možná ne ale nečekal bych to...

Reagovat
owner

Odkud jsi? Z Prahy?

Reagovat
oli9

Ne Morava, Uherské Hradiště

Reagovat
owner

Já to mám nejen v práci, ale i v okruhu přátel poměrně jasný, bo su z Prahe. U chlapů vede Fischer celkem jednoznačně, pak Pavel, sem tam nějaký Babišovec. U ženských jednoznačně Nerudová.

Reagovat
oli9

Tak třebas ten Bašta mi vyrazil dech, ale ať si každý volí koho chce no... Ten jeden co volí baštu je takový napůl mentalista atd ten je ovlivněny jeho hudební partičkou.. Ale jeden co ho volí, tak vzdělaný technolog, rozumný, vždy byl na pohodu.. A změnil ho totálně covid, začal číst ty dezinformacni sračky, úplně změnil názory a radikalizoval se.. Za vše může USA, Německo.. Čipy ve vakcinach.. Přestal sledovat TV a číst tisk jelikož je to zmanipulovane a sleduje maximálně YouTube nějaké povídání a čte ty jeho weby... Čekám kdy začne chodit s alobalem na hlavě.. Přitom to byl fajn kamarád, ale ty jeho názory se nedají...

Reagovat
owner

Kdybych to měl dát na počty, tak třeba z chlapů v práci 7 pro Fischera, 3 Pavel, 1 Babiš

Chlapi z Hanspalky 6 Babiš, 2 Pavel, 1 Fischer

Ženský 10 Danuše, 4 Babiš, 2 Pavel.

Reagovat
fabec1222

Tak diskuze už jsou za námi. Už by nic moc nemělo rozhodovat o preferencích, tak vykopávám TIPOVAČKU PREZIDENTSKÉ VOLBY 2023:

Andrej Babiš - 29,51%

Petr Pavel - 28,79%

Danuše Nerudová - 20,76%

Pavel Fischer - 7,93%

Jaroslav Bašta - 7,33%

Marek Hilšer - 3,35%

Karel Diviš - 1,51%

Tomáš Zima - 0,82%

Reagovat
Blasphemer

1. Pavel - 28%

2. Babiš - 24%

3. Danuše - 22%

4. Bašta - 10%

5. Fischer - 8%

6. Diviš - 4%

7. Hilšer - 3%

8. Zma - 1%

Reagovat
lampas

Pavel 26,9 %

Nerudová 25,4 %

Babiš 25,3 %

Bašta 9,8 %

Fischer 8,0 %

Diviš 1,9 %

Hilšer 1,8 %

Zima 0,9 %

Reagovat
LFC & STEVEN 8

1. Pavel - 28%

2. Babiš - 27,5%

3. Nerudová - 19%

4. Bašta - 10,5%

5. Fischer - 9%

6. Hilšer - 4,5%

7. Diviš - 1%

8. Zima - 0,5%

Reagovat
ZB 07

Babiš - 29 %

Pavel - 27 %

Nerudová - 19 %

Bašta - 9 %

Fischer - 8 %

Diviš - 3,75 %

Hilšer - 3 %

Zima - 1 %

Středula - 0,25 %

Reagovat
havrys99

Pavel 27,59 %

Babiš 25,35 %

Nerudová 22,84 %

Bašta 8,79 %

Fischer 7,49 %

Hilšer 4,36 %

Diviš 2,74 %

Zima 0,84 %

Reagovat
owner

1. Babiš okolo 34%

2. Pavel 26%

3. Nerudová 17%

4. Fischer 10%

5. Bašta 6%

6. Hilšer 4%

7. Diviš 2%

8. Zima 1%

Reagovat
naheCZ

1. Pavel - 29,7%

2. Babiš - 26,3%

3. Nerudová - 20,5%

4, Bašta - 9,8%

5. Fischer - 6,7%

6. Hilšer - 3,3%

7. Diviš - 2,8%

8. Zima - 0,9%

Reagovat
C-M@ster

Petr Pavel - 27,51 %

Andrej Babiš - 26,10 %

Danuše Nerudová - 21,40 %

Jaroslav Bašta - 9,00 %

Pavel Fischer - 8,08 %

Marek Hilšer - 4,40 %

Karel „Terminátor” Diviš - 3,21 %

Tomáš Zima - 0,35 %

Reagovat
Tomasso9

1. Babiš 31%

2. Pavel 26%

3. Nerudová 22%

4. Fischer 8%

5. Bašta 6%

6. Hilšer 4%

7. Diviš 2%

8. Zima 1%

Reagovat
Losinho

1. Babiš 30%

2. Pavel 26%

3. Nerudová 20%

4. Fischer 9%

5. Bašta 8%

6. Hilšer 4,5%

7. Diviš 1,5%

8. Zima 1%

Reagovat
Alan_Shearer

Babis 29,7%

Pavel 28,6%

Nerudova 20,3%

Fischer 8,4%

Basta 4,9%

Hilser 3,8%

Divis 2,1%

Zima 0,8%

Reagovat
thewall

Pavel 51%

Babiš 29%

Nerudová 12%

Bašta 4%

Fischer 3%

Hilšer 0,5%

Diviš 0,35%

Zima 0,15%

A je vymalováno

Plus očekávám útok sekty ANO na Hrad a PS ve stylu příznivců Trumpa a Bolsonara.

Reagovat
Mates_Matesović

Pavel 30 %

Babiš 29,5 %

Nerudová 18,5 %

Bašta 8 %

Fischer 7 %

Hilšer 3 %

Diviš 3 %

Zima 1 %

Reagovat
Orlandiiik

Andrej Babiš - 29,01%

Petr Pavel - 28,99%

Danuše Nerudová - 21%

Pavel Fischer - 9%

Jaroslav Bašta - 5%

Marek Hilšer - 1,69%

Karel Diviš - 4%

Tomáš Zima - 1,31%

Reagovat
Cotton

1. Babiš 31%

2. Pavel 27%

3. Nerudová 20%

4. Bašta 8%

5. Fischer 6%

6. Hilšer 4%

7. Diviš 3%

8. Zima <1%

Reagovat
r.mrazik

Andrej Babiš - 29%

Petr Pavel - 28%

Danuše Nerudová - 21%

Jaroslav Bašta - 10%

Pavel Fischer - 6%

Marek Hilšer - 3%

Karel Diviš - 2%

Tomáš Zima - 1%

Reagovat
Kily

Pavel - Hrad

Babiš - tepláky

Bašta - provaz

Reagovat
jk

Nerudová - sporák

Reagovat
C-M@ster

si říkám, že kdyby si Nerudová v rámci marketingu nechala jako kandidáta dát někoho, kdo by na ni takhle útočil - "ke sporáku" a podobně, tak by jí to zvedlo preference

Reagovat
kilobyte

Ideálně Kalouska, ale ten jí podporuje.

Reagovat
Spejbl

Pavel - 31,0 %

Babiš - 30,1 %

Nerudová - 18,7 %

Fischer - 8,2 %

Bašta - 7,1 %

Hilšer - 3,3 %

Diviš - 1,1 %

Zima - 0,5 %

Reagovat
thewall

Pavel 51%

Babiš 29%

Nerudová 12%

Bašta 4%

Fischer 3%

Hilšer 0,5%

Diviš 0,35%

Zima 0,15%

A je vymalováno

Plus očekávám útok sekty ANO na Hrad a PS ve stylu příznivců Trumpa a Bolsonara.

Reagovat
lampas

Škoda, že Fischer bude mít podporu mnohem větší, protože dost lidí mu to hodí na truc, kvůli velkému mediálnímu upřednostňování "svaté trojky". Ale jinak by to bylo super, kdyby to takhle dopadlo

Reagovat
Neon

Reagovat
oli9

Teda kotel z vás tu čeká Pavla na prvním místě. Já tam vidím Babiše, jelikož to bude rozlezle mezi Pavlem, Danuší a Fischerem... Ale v druhém kole Andrejko bez šance

Reagovat
Cotton

v prvním kole vyhraje Babiš, ve druhém to bude tak 57:43 pro Pavla

Reagovat
vodka

Reagovat
Blasphemer

Já vycházím z toho, že i v průzkumech před volbami bylo ANO vždy nadhodnocené o x procent, které nakonec zdaleka nezískalo. Myslím, že tady se stane to samé. Podle mě všichni moc bereme v potaz minulé volby, ale Babiš prostě není Zeman, kterého cca půlka voličů byla ochotná volit i přes to všechno. Babiš polarizuje lidi daleko víc, jeho potenciál je daleko menší a navíc včera a ani předtím neudělal nic, čímž by zalovil v jiných skupinách voličů, uhrál to až moc na jistotu, nekydal moc špíny a útočil o dost míň než jsem čekal. První místo by mě u něj spíš překvapilo.

Reagovat
Blasphemer

A taky odhaduju, že Fischer a Hilšer získají daleko míň % než jim přikládaly průzkumy. Na poslední chvíli to podle mě oba docela posrali. Zatímco Danuše to včera ještě malinko zachránila. Tudíž čekám lehké posílení PP + DN na úkor těch dvou.

Reagovat
Blasphemer

To bude sranda, až si tohle zítra přečtu a bude to úplně mimo. Ale tak šel jsem s kůží na trh.

Reagovat
naheCZ

Moje uvažování bylo prakticky stejné, tak uvidíme, jak moc bylo správné

Reagovat
Losinho

v podstatě souhlasím, ale stejně se ti tu zejtra vysměju

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mistr129

Reagovat
Baronne

Doufám že máš pravdu

Reagovat
Mates_Matesović

Fischer je tu dost podceňovanej. U nás v rodině ho nejspíš budou volit skoro všichni a to vůbec nepatří mezi jeho typický voliče.

Reagovat
Blasphemer

Minulé volby měl 10%. Na druhou stranu byl Drahoš za mě slabší kandidát (dostal 26% v 1. kole) než PP a DN (oba můžou teoreticky získat přibližně stejně jako tehdy Drahoš sám). Tudíž předpokládám, že ho daleko více vysají.

Navíc tam jde Fischer se štemplem, že kandiduje podruhé, takže už je jednou obrandován jako looser. Kampaň měl navíc sotva viditelnou.

Já myslím, že lepší výsledek neudělá. 8% maximálně.

Reagovat
r.mrazik

presne

Reagovat
r.mrazik

tak Fischer si ted zabil i to senatorske kreslo...

spolenecne s Hilserem to jsou tragedi letosni volby

debil

Reagovat
Neon

Hoďte na Baštu deku. Prý za dinosaurů taky bylo oteplování a poradili si s tím, takže to nemáme řešit.

Reagovat
jk

Bašta, IQ dinosaura…

Reagovat
kilobyte

Měli bychom se jich zeptat, jak si s tím poradili a udělat to samé.

Reagovat
Neon

Vymřeli

Reagovat
kilobyte

Tak napíšu aspoň SPOILER ALERT.

Reagovat
Neon

Reagovat
Trand

Debata na Českém rozhlase:

„Když připočítám vaše názory, co se týká cenzury, utahování šroubů, jak byste určoval s ministrem (vnitra Vítem) Rakušanem, jaké informace jsou pravdivé a jaké nepravdivé, tak toho já bych se jako občan děsil,“ prohlásil například Diviš.

„U Divišů asi zase sněžilo,“ odvětil polopaticky Pavel. „Já jsem z České Lípy a tam už dlouho nesněžilo,“ odpověděl protikandidát. Vložil se do toho senátor Marek Hilšer: „Neurážejme se tady. To s tím sněžením.“ „Já to beru jako vtip. To mi nevadí,“ uzavřel Diviš.

Reagovat
lichna.

Reagovat
r.mrazik

Hilser chce byt statnicky nad veci a stejne z toho vyjde jak kreten

Reagovat
mistr129

Reagovat
TopinB

Reagovat
oli9

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Kily

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Shevchenko

Pořád přemýšlím, že bych to hodil Nerudové.

Co je takticky lepší, hodit Pavlovi aby vyhrál 1. kolo, nebo Danuši aby Babiš nepostoupil?

Reagovat
Shevchenko

Zas ale nechci aby Nerudová pak šla proti Babišovi.

Reagovat
mistr129

Podle mě moc šanci na druhé kolo bez Babiše nebylo ani před týdnem. Natož teď, když ho osvobodili a odstoupil Středula.

A to myslím bez ohledu na preference Pavla vs Nerudové, zkratka si nemyslím, že v součtu budou mít víc než dvojnásobek Babiše, aby to vůbec vycházelo.

Reagovat
Salfovic

Souhlas, šance na nepostup Babiše do druhého kola vzaly za své po Středulově komedii a tom soudu.

Reagovat
naheCZ

Vysrat se na taktizování a prostě to hodit podle svého nejlepší svědomí.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Salfovic

Reagovat
raduinho

Reagovat
Losinho

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Shevchenko

No já právě i podle svědomí se rozhoduji mezi ní a Pavlem

Nerudová mi je názorově blíž, ale v debatách si to moc neuměla obhájit, navíc si myslím, že by taky rozdělovala společnost, ale úplně opačně než Zeman, ona je vlastně takový kůň Kalouska a celé té demokratické frakce. Pavel by podle mě mohl národ docela sjednotit, což je to co určitě potřebujeme.

Reagovat
Salfovic

To si taky myslím. Nerudová je taková moc progresivní, to bude dost lidem vadit. U Pavla je sice ten komoušský škraloup, ale zase těžko hledat někoho, kdo by neměl v rodině či příbuzenstvu komouše.

Reagovat
Shevchenko

Hodil jsem to Pavlovi

Reagovat
Baronne

Reagovat
fabec1222

Měls to dát Zimovi, potřebuju, aby měl víc jak 0,55%

Reagovat
smazaný uživatel

U něj čekám tak 0,3.

Reagovat
fabec1222

Už jsem radši skrečoval. Radši přiložim over na Baštu

Reagovat
mistr129

Já potřebuju dokonce víc jak procento

Reagovat
fabec1222

To nedá. Já radši dal storno i na over 0,55. Dal jsem msíto toho ještě jednou under na Nerudovou 21,9 a taky na Pavla 31,5

Reagovat
fabec1222

A je správný, žes to nedal Nerudové, tam musí být méně jak 20,9%

Reagovat
smazaný uživatel

Udělá víc, dost lidí, kteří by to jinak hodili Pavlovi, budou na základě průzkumů "taktizovat" a dají hlas Nerudové, protože si budou naivně myslet, že tím dostanou Bureše na 3. místo. Reálně to 1. kolo je soubojem mezi Pavlem a Nerudovou o to, kdo v 2. kole porazí estébáka, ten se o postup bát nemusí.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Jako pro Pavla vidím větší riziko pořád v prvním kole, než ve druhem proti Babišovi.

Reagovat
r.mrazik

Babis postoupi.

Aby nepostoupil, tak by museli odstoupit Fischer a Hilser a Stredula by mu musel vzit par procent

ani jedno se nestalo,takze je extremne naivni si myslet,ze by Bures neprosel do druheho kola

jinak vol koho chces...teoreticky ma ve druhem kole vice sanci general...na druhou stranu,narod se rad semkne u slabsiho a nerudova ma dobre ekonomicke znalosti...takze je to porad strelba

vol koho bys tam chtel radeji a ve druhym kole toho,kdo tam bude proti buresovi

Reagovat
raduinho

Babiš postoupí. Dokonce bych si vsadil, že někdy kolem 14:15 měl hodně kolem devadesáti procent hlasů. Důchodci stáli fronty do volebních místností jak za mlada na banány.

Reagovat
Salfovic

Já většinou volím v pátek po 14´, v jedné okrajové městské části, což je prakticky vesnice, a tohle jsem nikdy nezaznamenal. A to tu poslední dobou vyhrává sekta.

Reagovat
Salfovic

Koukám, že z Tipáče zmizely kurzy, to podléhá jakému zákonu ?

Reagovat
monty25

Ve dvě začaly volby. To máš, jako kdyby začal zápas.

Reagovat
Salfovic

Ale u toho víš, jak se vyvíjí. Tady víš prd.

Reagovat
Cotton

V noci urny nikdo nehlídá, tak se můžeš kouknout

Reagovat
sokar

robia sa tzv. exitpooly, kde sa agentúry pýtajú ľudí odchádzajúcich z volebných miestností koho volili, len to zverejniť môžu až po uzavretí volebných miestností. Samozrejme nie každý odpovedá, nie každý prizná pravdu, a stále je to len vzorka voličov, ale aspoň u nás to dosť zodpovedalo skutočným výsledkom. A teda teoreticky môžeš pracovať pre takú agentúru, a už máš prístup k priebežným výsledkom a tak si oproti stávkovej kancelárii v brutálnej výhode

Reagovat
fabec1222

jsou live

Reagovat
Salfovic

No jo

Reagovat
Jardin

Ještě mě napadl nějaký under na účast. Historicky:

1. volba 2013: 1. kolo 61,31 %, 2. kolo 59,11 %

2 volba 2018 1. kolo 61,92 %, 2. kolo 66,6 %

Under 63,05 % 3.15 stojí za zkoušku.

Reagovat
Kepy_FCB

V mé volební místnosti a jeho okolí to vypadalo jak v důchoďáku. Babiš bude kousat a může za to pětidemolice

Reagovat
Trand

A tys volil koho?

Reagovat
kilobyte

Že by někoho, kdo odvolá vládu?

Reagovat
r.mrazik

to je extremni zviratko

Reagovat
Kepy_FCB

Proč ten údiv

Reagovat
Kepy_FCB

Pana Zimu, za postoj ke kovidismu.

Reagovat
kilobyte

Tak kromě Babiše a Bašty mají asi všichni ostatní kandidáti podobný postoj ke covidu jako Zima.

Reagovat
Kepy_FCB

jenže já mluvím o kovidismu

Reagovat
kilobyte

A to je co?

Reagovat
Kepy_FCB

vnucování teček mladým a zdravým , zákazy vstupu, dusítka, atd.

Reagovat
kilobyte

Respirátory po tom co byl v nemocnici podporuje.

Reagovat
Kepy_FCB

Babiš nemá šanci vyhrát tak je to v suchu. Víc už neřeš

Reagovat
r.mrazik

sice na nej Zima malem chcipl a kdyby to nebyl Zima,tak uz tady neni...ale to vubec nevadi

Reagovat
Kepy_FCB

co to je za výraz že se nestydíš

Reagovat
r.mrazik

neni duvod

toho pitomce zachranili jen kvuli jmenu...mraky jinych jinak umrelo

Reagovat
FKVZLFC

Tak je to trochu z agentury JPP, ale mezi zaměstnanci UK se tak nějak traduje, že mu zachránily život experimantální léky z Číny, přivezené Kellnerovým letadlem tzv. za 5 12, když ležel v bezvědomí na JIPce. Ještě dlouho potom nechodil mezi lidi a "tahal hadice" s O2 inhalátorem. Odes*al si to docela dost, však už po vyléčení taky není až tak militantní popírač, jako zpočátku...

Každopádně to jeho intrikánské politikaření, kamarádšofty a a zametání pod koberec, to jen odráží jeho náturu. Systém obsazování funkcí na děkanátu a fakultách, tlačenky v grantových komisích, kauza kamarádíčka Kováře, šedá ekonomika vyplácení zaměstnanců ("flexibilní" úvazky na DPP/DPČ a nedaněné výplaty přes stipendia, dodnes nevyplacení dohodářů v březnu-červnu 2020 s odůvodněním, že distanční výuka nebyla ve smlouvě)...

Reagovat
r.mrazik

Jak říkáš...není to dobrý člověk

Reagovat
r.mrazik

Jinak ve VFN pracují známí...takže co tam vyvadel Bureš během Covidu za šílenosti jsme měli každý den informace

A pak tam ležel Zima, který byl fakt rád, že to je rektor UK

Reagovat
Kepy_FCB

Pravda o zrůdě II

Reagovat
Trand

Ok, dík za odpověď.

Reagovat
Blasphemer

Tak to možná bude mít čtyři hlasy.

Reagovat
Salfovic

To jsi mě příjemně překvapil

Reagovat
C-M@ster

Tos měl říct dřív.

Standa (ze Standashow) měl ve středu stream, kde nechal mluvit voliče jednotlivých kandidátů, co se mu zrovna dovolali, aby s nima jen tak pokecal, proč volili zrovna toho kandidáta.

Mně se ten koncept líbí a jako jedinej, koho nedokázali najít, byl Zima.

Standa řekl, že nepůjde spát, dokud se nedovolá volič Zimy... a pak teda jeden borec zavolal, že Zimu volit nechtěl, ale chce udělat Standovi radost, takže mu to klidně hodí.

Akorát toho ani jeden o Zimovi zas tak moc nevěděli a byť oba viděli debatu na ČT, nebyli si jistí, jestli tam Zima byl (já si ho v ní btw taky nepamatuju).

TL DR - moh ses Standovi dovolat ty a udělat mu promo.

Reagovat
Salfovic

Třeba se Kepy ještě proslaví, jako jedinej Zimův volič, který není jeho příbuznej.

Reagovat
Kepy_FCB

Jo a podpisy co? Všechny zfalšoval?

Vím že bude mít málo a je mi to jedno, takto jsem volí al i stranu Svobodné

Reagovat
Rothbard

Volíš Svobodné, kteří podporují co největší míru kapitalismu? Zajímavé.

Reagovat
Salfovic

Tak to platilo za toho dlouholetého předsedy, bůhví jak jsou na tom v současnosti.

Reagovat
Rothbard

Viz můj komentář níže.

Reagovat
Kepy_FCB

Ano jejich program a názory mi byl vždy nejbližší. Kdybys tu byl mnohem déle věděl bys.

V posledních parlamentních ale ne, to už ODS kvůli odporu ke kovidismu. A krutě lituji.

Reagovat
Rothbard

Tak já Svobodné reflektuji dlouho, neboj. Viz můj nick.

Reagovat
Firkraag

Proč, vždyť všechna opatření zrušili?

Reagovat
C-M@ster

The fuck?

Já jen říkám, žes moh bejt slavnej.

Reagovat
raduinho

Good luck s trefením obálkou do díry. Málokdy to dám napoprvé.

Reagovat
kilobyte

Letos jsem to tam trefil na poprvé, ale jak byl na šikmo, tak se šprajcla a musel jsme jí ještě jednou pomoct.

Reagovat
Salfovic

Poprvé jsem to taky házel do koše

Reagovat
Salfovic

Tedy když jsem šel poprvé volit, ne dneska.

Reagovat
Losinho

Hlavně trefit tu správnou.

Reagovat
Kily

já dal lístek do obálky už ve chvíli, kdy přede mnou za plentou a před plentou stáli další tři voliči, ušetřil jsem čas, tím se uklidnil a pak se trefil na první pokus

Reagovat
Salfovic

To jsem chtěl jednou taky udělat, ale jedna hysterka z komise začala šílet.

Reagovat
kilobyte

A je to zakázány?

Reagovat
Baronne

Reagovat
Rothbard

Reagovat
monty25
Reagovat
Neon

https://www.youtube.com/watch?v=LRpPbBsB6gw&ab_channel=Mik%C3%BD%C5%99ova%C3%BA%C5%BEasn%C3%A1pou%C5%A5internetem

jestli ho všichni mladí, co ještě nešli volit, poslechnou, tak tu budeme mít druhé kolo Petr "Babočka minerál" Pavel a Jaroslav "Smrtící koktejl" Bašta

Reagovat
fabec1222

Sedíte někdo v komisi? Jak to vypadá s účastí?

Reagovat
Blasphemer

Všude na twitteru čtu, jak jsou plný volební místnosti, a že to tak obvykle nebývá. Ale vůbec z toho nechci vyvozovat závěry, takový věci podle mě člověk nemůže umět odhadnout.

Reagovat
Blasphemer

*objektivně odhadnout

Reagovat
fabec1222

Taky mohl bejt nápor, aby nemuseli večer či o víkendu

Reagovat
Blasphemer

Jo, já bych tomu nepřikládal význam. Spíš si lidi podvědomě promítají nějaký svoje projekce, že o volby je zájem a ideálně je to ještě tím, že jdou volit všichni toho jejich kandidáta.

Já jdu až zítra po obědě, skoro jako vždy, a to jsem skoro nikdy ve volební místnosti nikoho nepotkal. A nečekám to ani zítra.

Reagovat
Salfovic

Lidi, kteří ve vk sedávají pravidelně to naopak můžou odhadnou velmi dobře.

Reagovat
Blasphemer

Jo. Asi jsem se špatně vyjádřil. Na Twitteru to čtu od lidí, co byli volit. O těch mluvím.

Nikoliv o lidech, co sedí v komisích.

Reagovat
Blasphemer

Účast ve vyloučených lokalitách v Ústí nad Labem je podle některých členů volebních komisí neobvykle vysoká. Například průběžná účast v okrsku číslo 1015, který je na jedné z univerzitních kolejí, byla v 17:15 šest procent. Řekl to předseda volební komise Jakub Minárik, podle něj přicházejí i prvovoliči. Loni na podzim, kdy se konaly komunální volby, tam byla účast 3,2 procenta. V roce 2018 přišlo v prvním kole prezidentských voleb 5,82 procenta voličů. V souvislosti s volbami nezaznamenaly oslovené volební komise ani policie žádné problémy.

Tady to máš.

Reagovat
Xavivax1

Nedokážu si tipnout, komu to hodí cigáni. Mají oni rádi Babiše?

Reagovat
Blasphemer

Milujou ho. Stačí si otevřít komentáře na FB pod jeho příspěvky. Pod starými osamělými babkami je to tam nejpočetnější skupina.

Reagovat
Salfovic

Cigáni chodí k volbám

Reagovat
Blasphemer

Řekl bych, že tohle budou jediný volby, který jsou schopný zpracovat a pochopit. Protože volíš jen jednoho člověka a zároveň asi tak nějak tušíš, že b to měl bejt ten hlavní.

Reagovat
Salfovic

To by mohly příští týden běžet v tv spoty, kde cigáni velebí Babiše, a ve druhém kole nedostane ani 10 %

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Cotton

Kdyby chodili volit, tak pro ně možná i někdo něco udělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli udělá, to je otázka, ale minimálně by jim někdo něco slíbil...

Reagovat
Kily

to nepotřebují, k radosti jim stačí, že se neřeší jejich legrační nájmy

Reagovat
Čenda

Asi byk chudák pantáta volit poprvé od komoušů, a vic nez jeden lístek ho překvapil..

Reagovat
Cotton

Tak jsem to tam hodil, ale generála Pavla jsem škrtl a napsal tam plukovníka Petra Radu

Reagovat
Kily

tím jsi zrušil Nerudovou, ta tři žongly nedá

Reagovat
Kily

seděl jsem hodinu v hospodě a tři lidi okolo se chvástali, jak to hodili Babišovi, protože věděli, že tím naserou spoustu lidí...

Reagovat
r.mrazik

Takový jsou nejlepší

Reagovat
Kily

jeden platil za necelou hodinu skoro 300, druhý za delší dobu 700 a třetí tam ještě zůstával, při odchodu se loučili, poplácali po rameni a řekli si, že se zase potkají zítra na baru, nebo nejpozději brzy na Václaváku, no

Reagovat
r.mrazik

A navíc sympataci

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Baronne

Kdy to tak bývá dopočítané? Začíná se ve dvě a třeba už ve 4-5 se to pomalu rýsuje ne?

Reagovat
Rothbard

Jo, možná i dřív budou "hmatatelné" výsledky. Tenhle typ voleb byvá sečten brzo. Zase velká města. Ok, ve 4 víme 1.-2. místo.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Losinho

Nejspíš už před čtvrtou budeš mít slušný obraz o tom, jak to cca dopadne - prezidentské volby jsou na sčítání nejlehčí.

Reagovat
Rothbard

Senátorské ještě lehčí - nižší účast a mnoha volebních obvodech i míň kandidátů než na prezidenta.

Reagovat
Rothbard

Mluví se o vysoké volební účasti. Komu to může pomoct?

Reagovat
r.mrazik

Komukoli...

Buď přišli důchodci volit Babiše, nebo naopak lidi, kteří ho tam nechtějí...

Uvidíme zítra

Reagovat
Baronne

Trochu se bojim že Babišovi, kraje jako Ústí nebo Moravskoslezskej vždycky volí tu největší mrdku (ANO/Babiš), a tam bejvá ta účast nejslabší..

Reagovat
Salfovic

To se mluvilo i při posledních parlamentkách a nakonec to nebylo tak horké.

Reagovat
r.mrazik

tam to pomohlo Spolu

na druhou stranu skoro milion hlasu propadlo tem psychopatum ala svobodni,trikolora a komousi

Reagovat
Rothbard

Svobodní jsou good, pokud neskloznou k té SPDlight rétorice alá tahle vláda pomáhá UA a ne našim lidem atd atd....za Macha se mi líbili nejvíc. Škoda, že teď fakt jedou lightdezo rétoriku a třeba na pódiu se postaví s komunisty. Taky jsem jim to nejednou na FB řádně dal vědět a na podzim 2021 volil Urzu.

Reagovat
r.mrazik

good fakt nejsou

momentalne se paktuji s Vavrou a dalsima psychopatama

je to neco jako lepsi trikolora,ale jsou to stejni posuci...pardon :))

Reagovat
Rothbard

Viz můj celý komentář. Já jen zaregistroval jako stoupence myšlenek klasického liberalismu. Škoda, že v posledních letech se od tohoto odklonili a snaží se získat levné politické body.Proto mi zbývá už jen ten Urza

Reagovat
r.mrazik

Jj. Jen jsem psal, co teď dělají za kraviny

Reagovat
TopinB

Reagovat
mistr129

Svobodní byli good možná za Pajonka - respektive třeba anti-EU nótu s ním nesouhlasím, ale myslím, že je to fajn člověk s vizemi a morálními hodnotami.

Za Macha byli pro mě takový not great not terrible typu třeba Přísaha, teď je to odpad.

Reagovat
Trand

Minulý týden jsem vidět anketu jak by hlasovali jejich členové ve volbě prezidenta a na prvním místě se umístil Janeček, takže asi tak no..

Reagovat
Muffi

Myslis toho Macha, co je ted v trikolore?

Mach byl picus vzdy, jeho kniha jak vystoupit z EU byla snuska absurdnich blabolu pro nevzdelane blbce a na pripadech Liberlandu a Ukrajiny 2014 se odkopal definitivne. Absolutni nepochopeni reality fungovani spolecnosti coz je pro tyhle tydyty typicke.

Vazne ti neprijde divny, ze vsichni tihle pravicove konzervativni spasitele nakonec vzdy skonci v Putinove zadku, at uz jde o Klause, jehoz okoli komplet volilo Bastu, Macha nebo Robejska.

Jedinou vyjimkou je Joch ale tomu zase jebe jinym smerem, jak ukazal pri smrti Formana.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kiss Me Polka!

ale i protože jsi mi připomněl individua jako Joch nebo robejsek na jejichž existenci jsem už skoro úspěšně zapomnel

Reagovat
vodka

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mistr129

Reagovat
jk

Byl jsem dneska a jak jsem čuměl do toho listu s voliči byly zakroužkované tak 2/3. Až mě to překvapilo, ale spíš náhoda.

Reagovat
r.mrazik

vcera vecer v Jesenici cca polovina z tech listu...a to jsem byl kolem osme teprve

Reagovat
Rothbard

Slyšel jsem názor, že Babiš uspěje v 2. kole v případě, že jeho výsledek a výsledek Bašty bude o 10-15 % vyšší než lepšího z dvojice DN/PP.

Reagovat
Salfovic

Zase tenhle nesmysl, že všichni espéďáci půjdou volit Babiše. Pro ně je málo proruskej, takže část z nich ve druhém kole volit nebude.

Reagovat
Salfovic

re: málo proruskej a protiunijní

Reagovat
Xavivax1

za Covidu ho všichni nesnášeli a teď by ho šli volit?

Reagovat
fabec1222

Co bylo za covidu, už nikoho nezajímá

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
TopinB

hodně odvážné si myslet, že si to ještě pamatujou

Reagovat
Rothbard

"Když vyhraje PP, tak pošle všechny muže ve věku 18-X let bojovat na Ukrajinu"

Reagovat
jk

#logic

Reagovat
r.mrazik

kdyz vyhraje Babis, posle vsechny muze do slepicarny agrofertu...

a ted co je horsi

Reagovat
Baronne

To radši chcípnu než Agrofert

Reagovat
vacin

Nejhorší varianta je chcípnout v Agrofertu, tam hrozí, že se dostaneš do parků...

Reagovat
TopinB

aspoň by v nich bylo maso....

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Golasso

Reagovat
mistr129

Reagovat
Rothbard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Reagovat
Kily

Reagovat
vacin

Reagovat
Freedo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

Mám odvoleno a sbaleno

Reagovat
TopinB

Reagovat
Čenda

Reagovat
andrew96

Reagovat
Neon

Reagovat
Rothbard

Janeček vyškrtl jméno generála Pavla, napsal vlastní. Lístek je platný.

Okamura style

Reagovat
Kepy_FCB

U Tomia to média vyložila jako jeho hloupost u Janečka jako kulišárnu

Reagovat
Salfovic

Tak Janeček se vyjádřil, že volil Pavla coby nejmenší zlo.

Reagovat
zrzek999

překvapuje mě, že nevolil kámoše Diviše

Reagovat
Kepy_FCB

Vysvětluje to v článku viz.výše. A ještě výše jsem to tu i řešil taky mě to zvedlo že židle...

Reagovat
Kepy_FCB

Komunikovali jsme spolu a měl jsem z něj dobrý pocit. Velmi mě ale rozladilo jeho vyjádření, že měl Andrej Babiš dřív zavést lockdown.

Reagovat
C-M@ster

Protože to tak bylo?

Však to Janeček sám psal.

Reagovat
Losinho

A zároveň Tomio tehdy sám říkal, že o tom nevěděl.

Reagovat
Hachim Mastour

volte rybu

Reagovat
Firkraag

Neodolal jsem, hodil jsem si 1K10 a šel volit.

Reagovat
TopinB

Odvoleno na velvyslanectví v Bratislavě. Jako jo, byl jsem tam ráno, ale stejně mě překvapil průměrný věk dalších účastníků, beze mě by to bylo tak mezi Metuzalémem a Mojžíšem

Reagovat
Rothbard

Teď mě přepadla úplně špatná nálada, když vím, kolik lidí 50+ má kecy proti válce, UA, západu, posílání zbraní, za zdražování může Fiala atdpraha. Přitom ti lidi se mají dobře, často minimálně průměrná mzda...ale hlavně chodí volit.

Reagovat
Fakt

Mám čím dál větší obavy, že to makak vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Na vysledky novej clanek? Tady uz je toho moc.

Reagovat
Neon

Reagovat
TopinB

tak pojďme tam

Reagovat
Rothbard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Uff a ja prisel nateseny na nejake nove stovky komentářů a tech 45 nových me dost zklamalo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele