Vladavić: Odmítl jsem Jihlavu

14.02.2012, 11:48
Aktuality
Záložník z Bosny a Hercegoviny Admir Vladavić v rozhovoru pro karvinský deník prozradil, že se o něj zajímala i Vysočina Jihlava. 29letý záložník ale nakonec upřednostnil nabídku druholigové Karviné.

"Byla možnost jít do Jihlavy, ale lidé ve vedení klubu se tady ke mně chovali velmi korektně, tak jsem se dohodl s Karvinou," řekl Vladavić pro karvinský deník.

Vladavić také vysvětlil, jak se objevil v ambiciózní Karviné. "Já už chtěl zůstat doma v Bosně. V zahraničí jsem strávil skoro sedm let a říkal jsem si, že to už stačilo. Doma v Bosně jsem mohl hrát za Olimpik nebo Velež, ale ty podmínky jsou u nás dost špatné. Nakonec jsem přehodnotil stanovisko, a když mi manažer řekl, že můžu jít do Karviné, tak jsem to zvážil a přijel se sem podívat. Viděl jsem poslední podzimní duel mužstva s Bohemians a po zápase jsem se rozhodl, že to v zimě zkusím."

Autor: David Kubáň / karvinsky.denik.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele