Vittek: Očekávání jsou velká

10.08.2007, 12:14
Aktuality
Robert Vittek za sebou má vydařenou sezonu a není divu, že se o něho zajímal německý mistr. Slovenského útočníka do svých služeb lákal Stuttgart, vedení Norimberku se však jednoznačně postavilo proti tomuto transferu...

"Stuttgart za mě nabídl 7,5 milionu eur, což je velká suma. Norimberk tuto nabídku nemohl ignorovat. Můj agent byl toho názoru, že za takovou sumu by mě klub měl pustit, ale klub byl rezolutně proti a trenér mi řekl, že za mě nemá náhradu. Stuttgart chtěl dokončit přestup co nejrychleji a tak se z toho stal závod o čas a nakonec od toho odstoupili," prohlásil slovenský reprezentant.

O 25letého fotbalistu mělo před rokem zájem Dynamo Kyjev a média tehdy spekulovala o částce pohybující se okolo deseti milionů eur. Norimberk za sebou má hodně povedenou sezonu, v ligové tabulce obsadil šestou příčku a vyhrál Německý pohár, v jehož finále dokázal přehrát mistrovský Stuttgart.

"Očekávání jsou velká. Naše výsledky byly nejlepší za poslední léta a fanoušci čekají, že minimálně zopakujeme loňskou sezonu. Nikdo si pochopitelně nepřipouští, že bychom mohli skončit hůře než šestí. Přitom v poháru už to lepší být nemůže a v lize bude obrovsky těžké zopakovat šestou příčku. Trochu se toho bojím a čekám složitou sezonu," obává se Vittek.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

najlepsi slovak co beha po futbalovych ihriskach

Reagovat
HOST*CeceFCB

nedat, toto je prezentacia madridskeho fanusika:

Autor: neregistrovaný - Reálák (@)

Titulek: S "CULÉ" děte do prdele!

vy kr***** barcelonáci jesli si někde na sk***** neoficiálních webech barcelony třeba tech polskejch prectete ze fandí drenthe vám nemuzete tomu hnedka věřit. on žádnej zrádce neni!!! těžko když by miloval vás chce si vysoudit přestup k nám a těžko podepíše 5letou smlouvu. tak děte do p****!!!!!!!!!!! PRECO NECHODIA TIETO VYBLITKY Tí MAGORY PISAT NA MADRIDSKE FORUM, ALEBO SU UZ NATOKO UBOHY A MUSIA TO VYLIEVAT NA TO BARCELONSKE?

Reagovat
HOST*

hlavne, ze ty pises k teme

Reagovat
HOST*encore8

jejda s toho budes mit mindrak do konce zivota co?

Reagovat
plechi

opravdu důležitá zpráva...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem pohoršen.

Reagovat
HOST*mysman

ja taky

Reagovat
HOST*ital

Prečo sis tento výblitek nenechal na tom vašem fóru?

Reagovat
Shevchenko

super

Reagovat
smazaný uživatel

bol by som rad keby prestupil do lepsieho timu aspon do Bayernu alebo tak a keby sa tam presadil ja mu fandim este je dost mlady dufam ze sa bude len zlepsovat..

Reagovat
HOST*marccocruz

25 let to ti přijde jako dost mladý??Je mladší ale dost mladý to j etřeba19-21let ne?:D

Reagovat
smazaný uživatel

no tak 25 nie je az tak vela ale je pravda nie je to az tak malo

Reagovat
HOST*mysman

do bayernu?

chudak ribery...

Reagovat
HOST*

no to je jedno kde ja mu prajem lepsi klub vacsi aby sa mohol zlepsovat co najviac

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele