Vitóriu uspokojil výkon a věří, že se tým gólově prosadí i v odvetě

17.02.2016, 21:39
Aktuality
Těsnou výhrou o jednu branku ve prospěch domácích celků skončila včerejší první osmifinále Ligy mistrů. Vedle PSG před vlastními fanoušky uspěla i Benfica, ruský Zenit Petrohrad porazila 1:0...

Benfica v pátečním souboji s FC Porto (1:2) přišla o dlouhou sérii bez porážky a v úterý se vrátila na vítěznou vlnu. Proti Zenitu Petrohrad byla lepším celkem, ačkoli jí zaslouženou výhru zajistila až první minuta nastaveného času, v níž se hlavou prosadil kanonýr Jonas.

"Zápas jsme měli skoro po celý jeho průběh pod kontrolou a po taktické stránce to bylo perfektní. Dle mého názoru jsme si zasloužili dát gól dříve. Jsme spokojení, vyhráli jsme díky houževnatosti a způsobu, jakým jsme pracovali. Výsledek 1:0 je v evropských pohárech vždycky dobrý a já si jsem téměř stoprocentně jistý tím, že gól dáme i v Petrohradu," řekl trenér Benfiky Rui Vitória.

Zenit neměl nejlepší formu už v závěru podzimu a aktuálně nevyhrál ve čtyřech soutěžních zápasech v řadě, ve třech případech dokonce prohrál.

"Nemyslím si, že by nějakou velkou roli sehrála naše zimní pauza. Po taktické a fyzické stránce jsme se cítili dobře a málem se nám povedlo uhrát bezbrankovou remízu. Ano, Benfica na konci dala gól, ale před odvetou je vše otevřené. Jeden gól dává pouze minimální výhodu. Před odvetou nás čekají dva soutěžní zápasy. Díky tomu se dostaneme do potřebného rytmu, na Petrovsky Stadium to navíc naši soupeři nemají snadné," nechal se slyšet trenér Zenitu André Villas-Boas.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
FC Porto FC

Doufám že to nepo*erou

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit si to doma pohlídá....

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

doufám taky. snad alespoň jeden vstřelej a 3 by pak dostat neměli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele