Villas-Boas pohrozil odchodem, pokud Marseille neposílí kádr

06.05.2020, 12:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (53)

Přidat komentář
cr7sux

Reagovat
Seydou Doumbia

Upřímně? S aktuálním kádrem OM dokázal nemožné a upletl s hovna bič. LM je pro něj odměnou, ale má pravdu. Nemá smysl si tam odehrát šest zápasů, udělat ostudu a pokračovat. Ten tým pokud nechce dopadnout jako Lille letos potřebuje výrazně posílit. S tímhle kádrem by to v LM byl průser a koučovat takový kádr by pro něj nemělo smysl.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
John Obi Mikel

Ač ho nemám rád, tak asi má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě ten kádr není vůbec špatný, akorát trošku úzký. Je pravda že když mu někdo vypadne tak není kým nahradit.

Reagovat
Israha

To zveličuješ. "Z hovna bič" upletli Reims, AVB "pouze" vytáhl tým, co má kádr tak na 5.-6. místo (lepší mají PSG, Monaco, Lyon a Rennes, nastejno Lille) na druhé. Jako očekávání byla překonána, to určitě, ale zase není třeba z toho dělat nějaký sportovní zázrak, Průser v LM by ale při stávajících 15 použitelných hráčích do pole samozřejmě byl, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. On sám když přišel v létě (teda v momentu, kdy byli v kádru ještě Gustavo a Ocampos) řekl že tým máme v rámci ligy a konkurence na místa zajištující LM.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Rišty

*s hovnem

Reagovat
El Fáňos

OM má problém s dekou Velodromu a hodně hráčů má problém se s tím vyrovnat, slabší trenéři to vůbec nezvládají, jako třeba Garcia, který momentálně likviduje i silnější kádr Lyonu a hráči, kteří by v jiných kádrech Ligue 1 vynikali můžou v marseille hořet, příklad za všechny je Amavi, který byl neuvěřitelnej hořák (před ním Morel) a pod AVB hraje na svoje možnosti a patří k top LO Ligue 1. Obrovsky hru zvedl Rongier a se Sansonem a Kamarou není moc lepších záloh, Payet je taky top hráč, ať hraje kdekoliv. Stopeři Caleta-Car s Alvarem jsou individuálně také dost silní, nejběhavější Sarr a bojovník Sakai jsou taky výrazně lepší průměr ligue 1 na PO. AVB všem dodal sebevědomí a je výborný stratég, což udělalo spoustu budů a daří se mu zvládat krize, který v Marseille dopadí na hráče tvrdě. Kádr je úzkej a chybí kvalita lavičky i Thauvin... Pokud by se zranil Payet a Rongier, tak se může ten systém rázem sesypat, proto chce vytvořit tlak na vedení, protože posílit potřebujeme. Snad ho nevyhodí, protože ze všech hledisek je AVB to nejlepší, co OM potkalo od titulu 2009.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak nějak jsem to myslel.

Reagovat
martin.b

Moc nechápu, že se o tyto záležitosti nezajímal už v době příchodu.

Reagovat
Elliasson

Třeba se o ně zajímal, jen o tom český fanda neví.

Reagovat
BaggioRoberto

Tak odehrál sezonu s tím co měl, dosáhl maxima, vytáhl klub po 10ti letech marné snahy ze začarovaného kruhu průměrnosti a zklamání a teď chce po vedení aby posílilo na Ligu Mistrů, co je na tom?

Reagovat
martin.b

Nechápu, co sem pleteš jeho výkony. Mě jen zaráží, že v rozhovoru v podstatě řekne, že neví jak klub funguje a kdo je odpovědný za přestupovou politiku.

Reagovat
insane

Kdo z PL by o něj měl reálně zájem? Watford, West Ham?

Reagovat
Seydou Doumbia

klidně i NUFC, ne?

Reagovat
insane

Tak zrovna ti ted pujdou po vetsich jmenech, rekl bych.

Reagovat
Seydou Doumbia

dnes jsem četl Poche, Nagelsmann, Allegri a Rafa...osobně bych bral Pocheho, protože šejk asi bude chtít rychle se dostat do LM

Reagovat
BaggioRoberto

ManU

Reagovat
Rudnevs

Skvelý tréner. A zaujímavý je ten jeho príbeh, že sa k tomu všetkému dostal tak, že v šestnástich zistil, že býva v rovnakom bloku ako Sir Bobby Robson, s ktorým sa tam nejak skamarátil a zaujal ho a ten mu dal nejaku prácu v Porte a poslal ho na kvalitné trénerské školy v Anglicku. Úprimne bral by som mať taký život ako André Villas-Boas.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

ja mu fandim, snad sa mu reputacia vylepsi

Reagovat
Rock

Zajímavé info

Reagovat
Irek

To rozhodně

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kucka

Reagovat
Beči

Je obdivuhodné, co s tím kádrem dokázal a to se musel celou sezónu obejít bez Thauvina, který Marseille předchozí roky táhl. Ale souhlasím, že potřebuje vydatně posílit a rozšířit kádr, pokud mají reálné ambice bojovat ve Francii o titul (nebo spíše každoročně o LM) a něco předvést v LM.

Reagovat
ďuriLFC

Wau ja som vobec nezachytil ze je v OM

Reagovat
John Obi Mikel

Na Chelsea neměl, ale v Marseille odvádí dobrou práci.

Reagovat
Rock

Tohle je naprostá sračka ... je raketa trenérů i hráčů, kteří během angažmá vyhořeli a jinde slavili úspěch. Mám na tebe otázku ... jsou trenéři, co jeden rok udělali titul a v další sezóně je po 10 kolech propustili ... takže podle tvojí teorie, měli na to nebo ne ?

Reagovat
John Obi Mikel

Jako nazývat moji jednu větu teorií je docela přehnané.

Reagovat
smazaný uživatel

Pripustam ze sa mylim, ale zda sa mi ze ked AVB prichadzal do Chelsea, vravelo sa o nom ako o druhom Mourinhovi a bolo to ako senzacia. Akokeby bol uspech automaticky garantovany. Urcite mu to az prilis zvazovalo ruky a nohy a to este ani poriadne nezacal. Prislo mi to riadne prehnane, nakoniec to nezvladol ale podla mna to vzdy bol odbornik europskeho formatu a bude dlho na scene. Vase nazory?

Reagovat
pistacik11

Tak v Chelsea mal tu smolu, že veľa hráčov už bolo aj starších ako on, a nemal taký rešpekt v kabíne, ak si pamätám. Pred Chelsea mal za sebou skvelú robotu v Porte, potom ani v Zenite si neviedol zle.

Reagovat
John Obi Mikel

Je to možné. Ale s odborníkem evropského formátu bych byl opatrný, nepřesvědčil ani v Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano to je pravda, ale nieco mi vravi ze sa v nom nieco skryva, uvidime

Reagovat
SpecialOne

No vyhrál s námi LM, ale zpětně je škoda, že jsme kvůli něj vyhodili Carletta, který hrál do posledních kol o titul s jedním z nejslabších kádrů, co pamatuju.

Reagovat
Rudnevs

LM vyhral Di Matteo

Reagovat
Seydou Doumbia

Po kom to přebral? AVB?

Reagovat
Rudnevs

Jj, je pravda, že AVB ich trénoval v tej sezóne, ale nevyhral s nimi ligu majstrov. André skončil po prvom zápase osmifinále, keď boli na vypadnutie po prehre 3:1 s Neapolom.

Reagovat
Whitemedia

No nevyhrál, ale věřím, že on si za to zásluhy připisuje..

Reagovat
SpecialOne

To byla nadsázka hoši v klidu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Ancelottiho je škoda. I když nevím, jestli by nám klapla ta LM. Ale jsou to jen spekulace. Těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

kus dobrej roboty v OM odviedol... nemyslím si, že tím by bol zlý a nekvalitný, len káder je úzky... chcelo by to zdvojiť dôležité posty... moc sa teším zas na zápasy OM v Lige Majstrov a rád si zas niekde zájdem (ak bude možnosť ) ...

Reagovat
smazaný uživatel

On to řekl trochu méně kontroverzně a logicky. Ví sám, že musíme prodávat kvuli UEFA pravidlům. Ale nechce výprodej a chce samozřejmě dostatečné náhrady a chytré přenosové okno. Chce mít jistotu že i když na budget tak dojde k posílení a bude v tom mít hlavní slovo Zubizzareta on a Valentin.

Pravdou je že prostě hráči momentálně nechtějí odcházet v tento moment po letech snažení kdy byla LM na dosah ji konečně mají a chtějí když ji konečně vybojovali zažít LM na Velodromu. To je vidět na hráčích jako Kamara, Sarr, Sanson (ten však půjde). Payet naopak stejně jako AVB dal jemnou výhružku, že je po těch letech připravit tým na LM, a že nemá smysl hrát LM v případě že tam uděláme zase 0 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy mi nebyl sympatický.

Reagovat
El Fáňos

musím říct, že já ho také moc rád neměl, ale v Marseille si mě jednoznačně získal, z hráčů dostává maximum a navíc je neuvěřitelně lidsky drží. Amavi byl na odepsání a on mu pořád věřil, dodal sebevědomí a od druhé čtvrtiny ligy patří k nejlepším LB v Ligue 1. Jeho prohlášení mají hlavu a patu a vůbec je to neuvěřitelnej sympaťák. Já ho asi nemusel, kvůli srovnání s Mourkem a štacích v Spurs a Chelsea, ovšem dost jsem mu křivdil. Třeba si tě taky jednou získá

Reagovat
smazaný uživatel

A to sa vo Francúzku hovorí že začali jednania o predaji OM do arabských rúk.

Reagovat
Zark

Nový Mourinho prej

Reagovat
Agent z Melmacu

ktorý klub z PL ho chcel? Watford? Burnley? Southampton?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele