Villarreal si pojistil služby obránců Costy a Gaspara

11.01.2017, 13:57
Aktuality
Villarreal před několika měsíci nepochodil v kvalifikaci o účast v hlavní fázi Ligy mistrů, jinak ale zažívá povedené období a jeho vedení nezapomíná myslet na další budoucnost. Její součástí budou i obránci Mario Gaspar a Jaume Costa, Žlutá ponorka s oběma podepsala nové kontrakty...

Oba fotbalisté prodloužili stávající smlouvy o další tři roky. Costa je tak na El Madrigal vázán do června 2021, Gaspar ještě o dva roky déle.

Osmadvacetiletý Costa i jeho o dva a půl roku mladší spoluhráč Gaspar, který má na svém kontě i tři starty za seniorskou španělskou reprezentaci, si prošli mládežnickým systémem Villarrealu a patří do základní sestavy. Prvně jmenovaný letos naskočil k patnácti ligovým zápasům, Mario dokonce v rámci LaLigy zatím nevynechal ani minutu.

Zmínění fotbalisté nejsou jedinými, jejichž služby si Žlutá ponorka v nedávné minulosti pojistila. Před měsícem se na nové smlouvě dohodl brankář Sergio Asenjo, začátkem listopadu spojil s klubem i další budoucnost záložník Manuel Trigueros.

Autor: Tomáš Pavlík / villarrealcf.es

Komentáře (638)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele