Villarreal přišel o Rossiho

05.11.2007, 14:52
Aktuality
Krutou daň zaplatil Villarreal za svou výhru na půdě Atletika Madrid. Útočník Giuseppe Rossi si během utkání na stadionu Vicenteho Calderona poranil koleno a na fotbal musí zapomenout na šest týdnů...

"Měl štěstí. Hráč si poranil vaz a byl hodně blízko k ještě horšímu zranění, ale naštěstí to poznamenalo jenom meniskus. Pokud všechno půjde dobře, mohl by být mimo hru méně než šest týdnů, avšak musíme být opatrní, protože meniskus je často problematickým místem," sdělil šéf lékařského týmu Villarrealu Juan Albors, který bude se svými kolegy v tuto chvíli zjišťovat, zda bude nutná operace.

Rossi přišel na El Madrigal v létě z Manchesteru United a zatím se mu skvěle daří nahradit Diega Forlana. Mladý italský útočník dal již sedm ligových branek a především díky němu se žlutá ponorka drží na skvělé třetí příčce o bod za vedoucím Realem Madrid.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*Stump

Tak to je pro nás obrovská ztráta, už jsem to na stránkách Villarrealu

Reagovat
HOST*Stump

četl ach jo, dej se brzo do kupy hochu

Reagovat
HOST*Lucio

Stump, mohl bys mi dat prosim te odkaz na stranky Villarrealu? Taky mu moc fandim...

Reagovat
-Kopy-
Reagovat
HOST*Stump

Kopy byl rychlejší

Reagovat
HOST*

chudak má smulu(neco jako lukeš z baníku)

Reagovat
HOST*čau

zní to hnusně, ale pro Bolku rozhodně dobrá zpráva

Reagovat
HOST*Stump

Z hlediska potencionálního úspěchu ano ale zahrát si proti takovému playerovi je zážitek pro našince na celý život, navíc pro fanouška taky, když hrál Villarreal před pár lety v Brně a nastoupil Sonny Anderson tak diváci rozhodně nepískali jen jsem slyšel šeptání: tak to je ten dobrej útočník

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele