Villarreal potvrdil příchod stopera Albiola

04.07.2019, 15:10
Aktuality
Raúl Albiol se po šesti letech vrátil do Španělska a podle očekávání jeho další kroky směřují do Villarrealu. Ten se s bývalým hráčem Neapole dohodl na smlouvě do roku 2022...

Třiatřicetiletý obránce je odchovancem Valencie, kde se po hostování v Getafe zařadil mezi opory a tím na sebe upozornil Real Madrid. Ten ho následně v roce 2009 vykoupil.

Za královský velkoklub ovšem Albiol vyjma první sezóny nenastupoval pravidelně a po čtyřech letech znovu odešel - tentokrát se španělský mistr světa i Evropy vydal do Neapole.

Pod Vesuvem se Albiol zařadil k oporám, výraznější trofeje se však s ambiciózním klubem nedočkal, získal pouze jeden domácí pohár a Superpohár. Další šanci už mít zkušený stoper nebude, neboť se za 5 milionů eur vrací do vlasti, kam ho přilákal Villarreal.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

U nás tu první sezónu neměl špatnou...ale na úplnej TOP to nebylo. Hodně štěstí.

Reagovat
Seydou Doumbia

Na druhou stranu v Napoli byla na něj jen samá chvála.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dani Alves to Atletico Madrid? This is the latest rumour, with the Brazilian looking for a new club and with Atleti needing a right-back.

Joao Cancelo is Barcelona's preferred choice in the case that Nelson Semedo leaves, according to La Gazzetta dello Sport.

According to Sport, Marcelo would be open to a Real Madrid exit this summer and would be wanted by Arsenal, AC Milan, Juventus and PSG.

Sergio Reguilon should arrive in the city of Seville on Friday ahead of his move to Sevilla.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A do toho Juve údajně nabízí za de Ligta 65 mega i s nejrůznějšíma bonusama, což je daleko od představ Ajaxu. To začíná vypadat, že ten rozdíl v ceně uvíznul Raiolovi za nehtama a bude z toho ještě dlouhá sága.

Jinak Cancela bych místo Semeda bral. Nevadil by mi ani Dani, dva roky by zvládnul a Wagué by se zatím mohl připravit na svou šanci. Atleti jsou ochotni za Semeda vyplatit minimálně 40 mega, což je pro nás velmi slušná nabídka.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca má ještě šanci De Ligta podepsat..

Reagovat
technecium

Cancelo by se mi taky líbil, konečně by to mohl být pravý bek, který by svým útočným přínosem aspoň sekundoval Albovi. Daniho bych zpět nebral. On je naprosto úžasný a mám ho strašně rád, ale v té své poslední sezóně mě neskutečně vytáčel, jak se nedokázal namotivovat na ligové zápasy a neviděl jsem tam od něj snad jediný dobrý centr.

Stokrát radši dát 150M za duo Cancelo, De Ligt, než dvakrát tolik za jednoho Neymara.

Reagovat
Seydou Doumbia

Marcela si úplně dobře umím představit v PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://pbs.twimg.com/media/D-sQCHpXUAAwhBO?format=png&name=900x900

Ajax si objednal celostránkovou reklamu v dnešním Mundu, aby Frenkiemu popřál hodně štěstí v Barce. Úžasný klub, těžká závist

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
CHONG

Tak to je paráda

Reagovat
Mercury

Bomba

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://pbs.twimg.com/media/D-ssbHfW4AA7Uf_?format=jpg&name=900x900

Tak si nakonec zaplatili reklamu i na několik autobusů v ulicích Barcelony

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
el Principito

Reagovat
Kluivert9

Raphaël Guerreiro za 15 mega? Toho bych bral do Barcy hned.

Reagovat
Phillipinho

Jo no Proc tak nizka cena?

Reagovat
Kluivert9

Dortmund se ho chce zbavit.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Za rok konec smlouvy.

Reagovat
CHONG

Ángel Torres by do Getafe na hostování rád přivedl Cebu a Brahima, Ceba asi neklapne, ale Brahim by byl super

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele