Villarreal pokračuje v prodlužování smluv, novou dostal i Yeremy

15.11.2021, 13:45
Aktuality
Yeremy Pino (© AFP)
Vedení Villarrealu pokračuje v prodlužování kontraktů se svými hráči a dalším na řadě je Yeremy Pino. Devatenáctiletý křídelník se svému mateřskému celku zavázal až do června 2027, hodnota výstupní klauzule ve smlouvě byla navýšena z 35 na 80 milionů eur...

Villarreal se s Yeremym Pinem dohodl na nové smlouvě a fotbalista zůstane do 30. června 2027. Dřívější kontrakt byl o tři roky kratší," sdělila Žlutá ponorka v oficiálním prohlášení.

Yeremy přišel do Villarrealu ve svých čtrnácti letech a celkem za první tým stihl už 53 zápasů, v nichž zvládl i devět branek. Na konci loňské sezony pozvedl nad hlavu trofej pro šampiona Evropské ligy a letos v říjnu debutoval ve španělské seniorské reprezentaci.

Villarreal je ohledně prodlužování smluv hodně aktivní, minulý týden s ním další budoucnost spojili obránce Raúl Albiol a záložník Manuel Trigueros.

Autor: Tomáš Pavlík / villarrealcf.es

Komentáře (4)

Přidat komentář
Messiáš

Uzasny talent

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Mass

Hodně dobrej mladej hráč, asi společně s Pedrim a Fatim největší wonderkid. Trochu pro mě překvapení, že někdo už nevyužil tu výkupku za 35.

Reagovat
Aldeano

Zatím vypadá herně skvěle.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele