VILLARREAL LÁKÁ PIRESE, TEN VYČKÁVÁ

20.04.2006, 13:01
Aktuality
Robert Pires možná v létě opustí Arsenal a zamíří do slunného Španělska. Francouzského reprezentanta by totiž rádi uvítali ve Villarrealu, který zkušenému záložníkovi nabízí dvouletý kontrakt...

"Villarreal mě chce na příští dvě sezóny. V tuto chvíli je pro mě nejdůležitější pomoci Arsenalu postoupit do finále Ligy mistrů. Pokud poté budu muset mluvit s lidmi z Villarrealu, nebudu proti," pohrozil Pires možným odchodem z Londýna. "Villarreal je skvělý tým a já mám rád Španělsko a španělskou ligu," složil dále poklonu současnému soupeři v semifinále Ligy mistrů.

Villarreal není jediným klubem, který se 32letého Pirese snaží zlákat do svého týmu. Zájem mají i jiné týmy v čele s Benfikou Lisabon, udržet Francouze bude chtít i manažer Arsenalu Arsene Wenger. Politikou "Kanonýrů" však je neprodlužovat smlouvy se staršími hráči o více než jeden rok a právě proto Pires zatím odmítá podepsat nový kontrakt. Pokud by londýnský klub nezměnil stanovisko, šance "Žluté ponorky" na získání bývalého fotbalisty Marseille by se rapidně zvětšila.

Robert Pires není jediným zvučným jménem na seznamu posil Villarrealu pro novou sezónu. Španělský klub se snaží ze San Sebastianu přetáhnout Nihata Kahveciho a podle některých zdrojů je již "ruka v rukávě". Tureckému záložníkovi končí v červnu v Baskicku smlouva a k mání tak bude zdarma.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

včera se mi nelíbil, bude asi lepší když se Valencia pohlédne jinde

Reagovat
HOST*

Valencie?

Reagovat
HOST*nofan

Ale zase to není tak daleko - 50 Km

Reagovat
HOST*kapřík

To je jedno, to je taky od V.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl bych se tady nějak zastávat Chelsea, ale není tohle ten stejný případ, jake když před vzájemným dvojzápasem z Barcou "lovila" Chelsea Eto´oa z Barci? Tehdy z toho byla histerie jak blázen a dneska z toho není koukám nic

Je jasný, že tyhle námluvy trvají asi už dýl, ale vytahovat to zrovna teď ...

Reagovat
Xavi

On už to taky není základní kámen! Pires je už za zenitem a ani v samotném Arsenalu o něj zájem moc nemají, spíš mu nabízí prodloužení, jen tak ze slušnosti mi to připadá. Případ Eto´o bylo něco úplně jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve svý podstatě je to to samé. Pires sice není základní kámen, ale člen základu to ještě pořád je

Reagovat
Xavi

Nejsem nějakej expert přes Arsenál, tak jsem se raději mrknul do archivu na jejich sestavy a tam Pires střídá, ale od základu nehraje.

Reagovat
HOST*Petr.O.

Jestli já jsem přes nějakej tým expert,tak je to Arsenal a základ už poslední dobou nehraje. Není to špatnej hráč,ale jestli prodlouží smlouvu,tak bude prostě na střídání,něco jako Bergkamp..abych řekl, tak tam máme prostě lepší hráče

Reagovat
smazaný uživatel

OK, vzdávám se

Reagovat
smazaný uživatel

výjimečně

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League mu sedí, měl by v ní zůstat. Třeba by pomohl Newcastlu nebo Aston Ville

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele