VILLA CHCE POTRESTAT CHELSEA

02.04.2007, 12:45
Aktuality
Zápas se zvláštní příchutí čeká ve středu Davida Villu. Jeho Valencia zavítá k úvodnímu utkání čtvrtfinále Ligy mistrů na Stamford Bridge, kde se střetne s Chelsea, tedy s klubem, který má o španělského reprezentanta velký zájem...

Villa se již několikrát nechal slyšet, že je zájmem londýnského klubu potěšen a líbí se mu Premier League, sám však vždy připomněl, že v současné době má smlouvu ve Valencii. Ta vyprší až za sedm let.

Villovi v minulých týdnech zvlhl střelecký prach a na ligový zásah čekal sedm zápasů. Dočkal se až o víkendu, kdy po centru Joaquina přispěl k výhře nad Espanyolem Bacelona 3:2.

"Dal jsem gól a tým vyhrál, teď chci to samé zopakovat také v Londýně. Pokud budu mít nějakou šanci, musím si dát záležet a proměnit ji - to se ode mě očekává. Hodně si nyní věřím. Máme trochu času na přípravu a nesmíme nic podcenit. Chelsea má vynikající tým a dobrou obranu, ale já se budu snažit vést náš útok tak, aby neměli čas na odpočinek," poslal Villa varování směrem na Stamford Bridge.

David Villa se v útoku Valencie bude muset obejít bez svého parťáka z reprezentace Fernanda Morientese. Ten si minulý týden v kvalifikačním utkání o postup na ME 2008 proti Islandu vykloubil rameno a vedle úvodního zápasu s Chelsea zmešká také dvetu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*VincentBlanquinegro

co se to stalo s těma videama na marce?

Reagovat
HOST*MANUFAN

a zaco ich chce potrestat?

Reagovat
HOST*VincentBlanquinegro

za to že ho furt votravujou

Reagovat
HOST*Carlitos

VALENCIE VYHRAJE !!!

Reagovat
HOST*

Chelsea se bude ještě divit

Reagovat
Pharrell

no,doufam ze bude

Reagovat
HOST*Thorres

COME ON CHELSEA !!!! Valencie se bude este divit !! a uvidej ze neni radno si zahrávat s Shevou a Didierem - Canizares nebude stihat lovit .. stejne jako dneska Kučera v zaveru proti Sparte

Reagovat
HOST*1860

mnooo, ja doufam ze chelsea bude hrat o 300% lepsi fotbal nez sparta, jak sou ostatne zvykli.. takovou ostudu chelsea nemuzeme udelat abysme je srovnavali se spartou..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele