Viking vyřadil velký klub a postaral se o senzaci, píší norská média

29.07.2022, 14:18
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (48)

Přidat komentář
rabbitweed

Velký klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neco se ti nezda? Nejvetsi v ČR S nejlepsim zazemim

Reagovat
Bucky

To těmhle joudům bez historie a teď i bez peněz prostě nevysvětlíš. Plzeň udělá titul a v tabulce průměrné venkovní návštěvnosti je stejně až na pátém místě. Nemá moc vlastních fanoušků, kteří by s ní na zápasy jezdili a mimo Plzeň se na ní nikoho nechce, protože vlastně nikoho moc nezajímá a na ten fotbal se nedá koukat. Sparta vždycky bude táhnout víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LuckyCharlie

Táhnout bude, ale né v evropě

Reagovat
Bucky

No, třeba divácky si myslím, že rozhodně. Sparta je pořád v Evropě pojem a asi ještě dlouho bude. Navíc to ani není tak, že by nebyl X let v pohárech, byla vidět a hrála i solidní zápasy proti velkým týmům. Dříve s velkými úspěchy, pak se středními úspěchy, teď třeba dvě sezóny "jen" hrála skupinu a letos nic. Stane se, ale má za sebou dost úspěchu i v posledních "slabých" letech. Plzeň prostě takové jméno nemá a tříletá absence z jakýchkoli pohárů tomu určitě nepomůže. 19/20 nezvládla dva dvojzápasy, 20/21 nezvládla 2 ze 3 zápasů, 21/22 postoupila nepřesvědčivě přes Brest, ještě méně přesvědčivě přes New Saints a nakonec vylétla se Sofií. Lidi si ještě pořád pletou i úspěšnější Slavii se Spartou, nedělám si iluze, že by Plzeň v Evropě někoho táhla. Norové slaví po našem vyřazení výhru nad "velkým klubem". Sparta je pořád v zahraničí český klub #1.

Reagovat
LuckyCharlie

Jsi fanda ACS. Já ti tohle brát nebudu

Je krásné, když někdo věří tomu co píše i když ta pravda je nějakej pátek už jinde.

Reagovat
Bucky

Tak se podívej třeba na zájem o kluby podle Googlu. Sescrolluj na porovnání podle oblasti a uvidíš, jak krásně Plzeň zajímá lidi víc v celé jedné jediné zemi ze 68 - Bulharsku. Ale jasně, určitě vymyslíš ještě nějaký geniální důvod, jak to otočit, že vlastně Sparta nikoho nezajímá a Plzeň zbožňuje celý svět.

https://trends.google.com/trends/explore?q=%2Fm%2F03j76b,%2Fm%2F0bdrp9

Reagovat
LuckyCharlie

Tohle tu tvrdíš ty, že ACS nikoho nezajímá stejně jako nezajímá mě, že by Plzeň měl zbožńovat celý svět. Než se tu ještě více zamotáš do tvých tabulek, analýz a dalších zajímavostí tak bych ti chtěl připomenout co vůbec komentuješ. To, že momentálně ke tvé smůle ACS a ani Plzeň není v otázce nějakých výsledků na výši je prostě fakt. Bavíme se o přítomnosti a né o době před 5, 10 nebo xy lety zpátky.

Reagovat
Bucky

Komentuju diskuzi o tom, jestli je Sparta velký klub, případně jestli je největší v ČR a to s aktuální formou souvisí minimálně. A komentuju vlákno, kde se tomu frajer fandící Plzni vysmívá. Spartu prostě lidi znají a mají o ní zájem, i když nemá výsledky. To je velký klub. Jakmile by Plzeň na pár sezón spadla mimo pozice o poháry, bude na ní zase chodit v průměru 4000 lidí a bude z ní za chvíli průměrný klub, na který se v Evropě zapomene. To se Spartě nestane.

Podívej se třeba do zahraničí na Panathinaikos. Borci nemají titul od roku 2010, poslední trofej 2014, ve skupině evropských pohárů byl naposledy v sezóně 16/17 a získal tam jeden bod a kolik lidí se tu rozklepalo, jak je to pro Slavii těžký soupeř. Třeba Craiova vypadá jako těžší soupeř, ale přesto média i fanoušci vybírali Panathinaikos jako toho nejtěžšího. Je to prostě velký klub, který má jméno, ačkoli už dávno není na vrcholu.

Reagovat
LuckyCharlie

Já furt přemýšlím kdo je ten frajer co fandí Plzni

Reagovat
Bucky

rabbitweed?

Reagovat
LuckyCharlie

a ohledně Panathinaikosu x Craiovy nevím asi bych se taky řadil mezi ty co by brali Panathinaikos jako silnějšího soupeře. Přeci jen bych stále řekl, že Řecká liga je stále jinde než liga Rumunská.

Reagovat
rabbitweed

Největší nejlepší s nejlepším zázemím a nejvíc k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Abyste nebyli po Tiraspolu k smíchu i vy

Reagovat
rabbitweed

Jako to se muže stát a reálně to tak i vidím ale Evropa jistá a to byl cíl. Pořad lepší prohrát ale týmem co porazil Real než s Vikingem. Další rok další Subotica. A opět kecy o titulu a na isport z nich dělají jednoho z hlavních favoritů. Ty budou radi za 5té místo a Priske hlavní aspirant na prvního kouče co bude vyhozen.

Reagovat
smazaný uživatel

Si povime na konci sezony, miluju tyhle debily jako jsi ty, co delaji predcasne zavery po 2 zapasech

Reagovat
rabbitweed

Tak jak se ti líbí zápas s Libercem teď ty debile ty vaši dřeváci si nedají ani prihravku

Reagovat
smazaný uživatel

A co Teplice debilku? TEPLICE, ktery hrali o zachranu !!!

Reagovat
rabbitweed

Ty ses proste typickej rudoch který bude hlásat o titulu a bůhví co vše a dělat ramena a pak bude pro smích a ihned bude za to muže trenér Nikdy ta rudá chátra neuzná, že posledních pár let na to ani z daleka nemá a místo aby se drželi konceptu a budovali nějakou vizi tak mění trenéry a směry dvakrát ročně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi tezce na omylu, rozhodne nejsem zastancem tohohle střídání trenérů

Reagovat
smazaný uživatel

Furt mezi hlavnimi favority jsme a kor ted po vypadnuti z poharu, se to jeste zvysili sance

Reagovat
Bucky

Na Isport, na eurofotbalu, ve spoustě podcastů, vlastně prakticky v každém médiu kromě "Plzeňského deníku". Nám to reálně může trvat, vyměna půlky základní sestavy (a to možná ještě nekončíme), zásadní změna herního projevu a taktiky, to prostě bude trvat, než si to sedne. Pokud se udržíme na podzim na dostřel, můžeme si o titul zahrát. Důležité je, že jsme na dobré cestě, máme moderního trenéra, který rozumí modernímu fotbalu, hráči té cestě věří a chtějí k nám zase po letech chodit, pokud bude důvěra, budeme v pohodě. Plzeň ani neví, jestli má dost peněz do konce sezóny a jestli a případně kdo je koupí a s jakým úmyslem. A ačkoli je Bílek velice dobrý trenér, také se mu daří spíš modernímu fotbalu navzdory a tyhle úspěchy nemusí trvat věčně.

Reagovat
Bucky

Plzeň krachla třikrát po sobě a jejich klub ani neplatí hráčům mzdy a její fanoušci budou hodnotit, kdo je k smíchu? OK.

Reagovat
Uwe háže buly

Větší než kterýkoliv norský..

Reagovat
San Iker

Co se týče velkohubých prohlášení tak ten úplně největší

Reagovat
Lemond Laws

Vědí se případně soupeři do 4. předkola?

Přes náročný postup přes Sligo Rovers

Tu Spartu to fakt může hodně mrzet...

Reagovat
Kily

losuje se v úterý

Reagovat
kecipep

Viking bychom mohli dostat i my, pokud vypadnem s Turky

Reagovat
Lemond Laws

A Travník rozhodne o postupu do pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy byste je porazit mohli

Viking byl sice rozehranej, ale jinak slabej tym. Staci dat gol nebo dva

Reagovat
smazaný uživatel

Čím víc gólů dáme, tím víc bodů máme..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, ale vykladej to Sparte

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta si jede podle "Nikdo pro vás neudělá tolik, co my dokážem slibit!"

Reagovat
Salfovic

Vždyť ten Viking jsou děsní zoufalci, ti klidně můžou vypadnout i s Iry.

Reagovat
Lemond Laws

Jo, myslel jsem právě, že to je škoda pro Spartu, když ve 3.předkole by čekal takový tým..

Reagovat
smazaný uživatel

S kým hráli? Čtu jen nadpisy..

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

UEFA mafia! Zas nějaká kampaň na velkého čápa..

Reagovat
Radin

To je jak tak, když se díváš na výsledky víc jak deset let zpět.. Pod současným vedením je to klub na úrovni Liberce v pohárech..

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
standa91

Paráda

Reagovat
Zdechlina

Velko co?

Reagovat
M.Vaza

Velkohubé kecy..

Reagovat
smazaný uživatel

Správně měli napsat "jediný český velkoklub".

Reagovat
LuckyCharlie

Reagovat
Spalovač šancí

Když už, tak "jediný, dnes již bývalý, český velkoklub"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele