VIEIRA V MODROČERNÝCH BARVÁCH?!

21.07.2006, 17:04
Aktuality
Dva největší španělské kluby už se najedly, celá turínská hostina tím však ani zdaleka nekončí. Po Zambrottovi či Cannavarovi má být dalším chodem Patrick Viera a oním labužníkem Inter Milán! Ten by měl podle posledních spekulací zaplatit za bývalého kapitána Arsenalu 13 milionů Euro.

Celá transakce už je v pokročilejším stádiu a milánský klub tak nejspíše porazí Manchester, který byl dalším hladovým klubem ucházejícím se o Vieirovy služby. V jeho neprospěch hovoří hlavně fakt, že Rudí ďáblové jsou odvěkými rivaly Arsenalu, kde Vieira prožil nejlepší roky kariéry.

Do hry mohla zasáhnout ještě Barcelona, ale po relativně drahých nákupech Thurama a Zambrotty už se další posilování zdá více než nepravděpodobné. Frank Rijkaard navíc plně důvěřuje Edmilsonovi navzdory jeho nedávnému zranění kolena. Více šancí by mohl dostat i věčný smolař Motta. Inter tak má vše ve svých rukách.

Rozhodující schůzka se podle italských zdrojů odehrála ve čtvrtek, kdy se sešli zástupci Interu Gabriele Oriali a Marco Branca se sportovním ředitelem Staré dámy Alessio Seccem, aby doladili poslední detaily celého obchodu. Ten by měl být ztvrzen a zveřejněn v den, kdy padne rozsudek odvolacího soudu, který by podle všeho měl jen potvrdit stávající tresty a definitivně tak poslat Vieiru do města módy.

Pokud tedy vše proběhne podle plánu, získá Inter jednoho z nejlepších světových hráčů a další kamínek do mozaiky týmu, který je favoritem číslo jedna na získ titulu v nadcházející ligové sezóně. Otázkou však zůstává, jak si budou v záložní řadě rozumět Vieira s Cambiassem a jak bude fungovat celý tým, protože jak se mohl Inter přesvědčit v minulých sezonách, nákupy hvězd za velké peníze ještě nezaručují úspěch. Je potřeba perfektní sehranost a vítězný duch, tedy to, co Interu poslední roky chybělo.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Že by konečně koupili světovou extratřídu a to ještě v ucházejícím věku?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by Patrick spravil osudovu chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Hostina, labužníci, hladové kluby... Co to je proboha za článek?

Kdo to psal?!

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Kilian No co no, Bosák má pokračovatele

Reagovat
HOST*champyon

taky sem si hned vzpomnel na miru bosaka

Reagovat
smazaný uživatel

jj, trapně se ho snaží kopírovat, nemá ani svůj vlastní styl

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, radši drž jazyk za zubama ( resp. prsty daleko od klávesnice ) a to samý platí i pro yardu. Nevim jestli si někdy něco takhle psal, ale já jo a nechal sem toho právě kvůli takovejm tupoučkejm frajírkům, kteří měli pod každym článkem blbý kecy, ale sami nikdy nic nenapsali. Takže trochu úcty vy dva, ono je fakt příjemný, když do toho člověk vloží svůj čas, dělá to z dobrý vůle a dostane se mu akorát neoprávněný kritiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle se tak těžko odpovídá, že se raději poradím se svým právníkem

A taky jsem psal, neboj, dokonce mi od kamarádů chodily výhružné sms

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, aspoň víš jaký to je, tak se kroť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Osino, tentokrát si přestřelil, měl jsem tu tři články a žádné kecy podobného typu pod nima nebyly, ale ty tu nechápeš i víc věcí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, celý 3, slovy tři, články, wow. A to ti dává právo nadávat a pomlouvat cizí práci? Jakej tu byl klid když si tu asi 14 dní nebyl ty a tamten.

Reagovat
smazaný uživatel

To chce studený obklad, Osinko, nejlíp na hlavu, ale můžeš i jinam, pak vychladneš a nebudeš takhle blbě kecat. Ty a spol. z přístavního města kritizujete za každou píčovinu a najednou si hraješ na posledního spravedlivého?

Reagovat
smazaný uživatel

Nereč mi tu na rameno, poslední týdny a měsíce je tvým nejčastějím slovem tady čurák, hned v závěsu prdel ( ve vech pádech ) a pičam taky nešetříš. Jestli se ti neíbí, co tu píšou fandové Barcelony, tak si stěžuj jim, mě to nezajímá, já tu mluvim jenom za sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej hladovej idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Co neví jak se píše "stvrzen" a tipuju ho na fanoušky Barcelony.... Na požádání vysvětlím proč....

Reagovat
smazaný uživatel

", co neví..."

Reagovat
smazaný uživatel

...fanouška...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo snad fanošuka?

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně dobře, že k nám nejde, Edmilson je vynikající a pokud se Mottazbaví zraněníchm může být jednoho dne ještě lepsí než Vieira.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem taky určitě rád, že k nám nejde, máme Edmílsona, který je skvělý(pokud se mu budou vyhýbat zranění) a Mottu, což je stejná situace jako u EDmílsona..Na DM může hrát i Rafa, takže by to neměl být problém, už teď máme dost široký a kvalitní kádr a proto Vieiru nepotřebujeme..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já teda nevím, ale ty jsi vlastně napsal úplně to samé jak doktor

Reagovat
smazaný uživatel

Ližprdelka...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se jich na to stejně budu muset zeptat. Když se bavím s jedním, tak mi ty odpovědi připadají skoro stejné jak od toho druhého. Doktor je akorát agresivnější, jinak rozdíl nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*kofr

Pro Barcelonu by kup Vieri byl zbytečný...ale Motta ani Edmilson nikdy nebudou mít kvality Viery...shrnutí diskuze

Reagovat
HOST*

marquez, pokud má dobré kopačky (ne jako v 1 zápase na ms), hraje velice slušně, je mladší než patrick a proto nevidím důvod koupě vieiry..

navíc přeju i interu

Reagovat
HOST*ital

Jak tady psal několikrát rominho,chybí tu ten blicí smilík.K tomuhle přestupu by se jich hodilo aspoň 10.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jo? A proč? Já s tím přestupem nesouhlasím, ale že zrovna ty, co byl vždy z Vieiry celý pryč a co tak nemá rád Mottu, se takhle vyjadřuješ...to tak skoro vypadá, že by tě ten přestup pěkně nasral a snažíš se to maskovat, jině vysvětlení není...

Reagovat
smazaný uživatel

To není myšleno vyloženě špatně, zkrátka to ale není váš styl. Vieira je super hráč, ale mám takový pocit, že začínáte být docela nenažraní a snažíte se vyrovnat Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, vem to zase takhle: podívej se nan náš lazaret z posledních dvou let - zranění byli vlastně všichni DM - Edmilson celej první rok a před MS zase na dlouho, Marquéz má každou chvíli takový ty mrdky na 3-4 tejdny, Gabri byl zraněnej a teď odešel, Motta je mega smolař, k tomu další hráči... Ne že bych byl z Viery na větvi, dokázal bych si představit jiný, perspektivnější, ale zase při naší smůle ( nebo snad nemohoucnosti lékařů? ) je pravda, že se u nás neztratí.

Reagovat
ronaldinho_10

Tak podle posledních aktuálních zpráv to vypadá, že je snad pravděpodobnější přestup do Barcelony než do Interu

Viera je určitě dobrý hráč, ale není nejmladší a navíc na jeho post máme dost možností... Byl by to dost velký luxus kupovat ještě Vieru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele