VIDIČ SI NA MISTROVSTVÍ NEZAHRAJE

13.06.2006, 14:19
Aktuality
Pro srbského obránce Nemanju Vidiče světový šampionát skončil, aniž by vůbec zasáhl do hry. V prvním utkání stál kvůli karetnímu trestu, z dalšího průběhu jej vyřadí zranění kolene, které si přivodil při tréninku...

Stoper Manchesteru United si včera při skluzu na tréninku poranil kolenní vazy a podle slov týmového lékaře jej čeká několik týdnů léčení. "Nezahraje si ani kdybychom postoupili až do finále," posteskl si mluvčí týmu Aleksandar Boskovič.

V kvalifikaci byl Vidič klíčovým hráčem, velkou měrou přispěl k tomu, že Srbsko a Černá Hora v deseti utkáních jen jednou inkasovalo. Kvůli vyloučení v závěru kvalifikace chyběl v úvodním utkání s Nizozemskem, které Srbové prohráli 0:1.

Kouč Ilja Petkovič tak má k dispozici už jen 21 hráčů. Před šampionátem se totiž zranil Mirko Vučinič a trenér povolal svého syna Dušana, po kritice médií a fanoušků jej ale vyškrtl a odcestoval do Německa jen s 22člennou sestavou. A protože změny v sestavě FIFA povolila jen do 24 hodin před prvním utkáním, náhrada za Vidiče už přijít nemůže.

Na Srbsko a Černou Horu se skupině C čekají ještě Argentina (16.6.) a Pobřeží Slonoviny (21.6.).

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
Mata

Skoda asi by Srbum hodne pomoh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele