Vidalovi se Juventus líbí. O budoucnosti se teprve rozhodne

11.07.2011, 10:55
Aktuality
Juventus má velký zájem o leverkusenského záložníka Arturo Vidala, který se nabídce z Turína nebrání. O budoucnosti chilského záložníka se rozhodne po Copě América. Do svých řad ho chtějí získat také Neapol a Bayern Mnichov.

"Existuje možnost, že tam půjdu. Musím myslet na svojí budoucnost a Juventus by pro mě byla dobrá příležitost," říká Vidal. "Rozhodnu se po Copě América."

O Vidala má velký zájem také Bayern Mnichov, který údajně poslal do Leverkusenu nabídku dvanácti milionů eur. Vedení Bayeru ale nechce posilovat konkurenci, proto svoji oporu v rámci Německa neprodá. Dalším uchazečem o šikovného záložníka je Neapol, Leverkusen údajně požaduje až dvacet milionů eur.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (207)

Přidat komentář
stas87

bayer by ho mal pustit fakt za tych 20 minimalne,juventus je krok vedla,neapol bude ako bayer hrat ligu majstrov.nema dovod odchadzat,aspon nie tuto sezonu

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Neodcházej, potřebujem tě.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že ten rok/půlrok v Leverkusenu ještě ukope a pak se připojí k Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nebude schopnej počkat ještě rok a radši se zakope v Juventusu, tak bych ho u nás ani nechtěl.

Reagovat
Pinturicchio

Jeho agent potvrdil, že s Juventusem jedná, stejně jako Marotta s Völlerem. Zároven řekl, že není v kontaktu s Interem.

Reagovat
stas87

ponukli by ste celu prestupovu ciastku alebo prachy a hracsku kompenzaciu?

Reagovat
Pinturicchio

Asi jen peníze, podle těch spekulací to ale těch 20 nebude, momentálně tak 13 - 15.

Reagovat
stas87

hmm,tak na to leve zrejme nepristupi,len aby sa nezasekol vidal a nevytrucoval by si odchod mali by si ho nechat ako pise wili este minimalne pol roka a potom predat

Reagovat
Pinturicchio

Ono to právě vypadá, že do těch 15 bychom se dohodnout mohli.

Reagovat
stas87

tak snad v bayeru nie su blbci a nepredaju ho za tych 15,on uz sa nejak vyjadril k juve?myslim inak ako je to v tomto clanku,ci je juve jeho sen a take kraviny

Reagovat
Pinturicchio

Ne, jen tohle.

Reagovat
stas87

takze este neni rozhodnuty...zo sportoveho hladiska je juve asi najhorsia moznost lenze tyto juhoamericania vacsinou preferuju taliansko ci spanielsko,u vas by hral zaklad s melom ze?potrebujete ho fakt surne a tlaci vas topanka na jeho poste?

Reagovat
Pinturicchio

Ne, hrál by základ s Pirlem, pravděpodobně. A Juventus není nejhorší možnost, ze sportovního hlediska. ( Ale do debaty o tom, jestli je lepší Juventus, Neapol nebo Leverkusen, tady zabředávat nebudu )

Reagovat
r.mrazik

samozrejme Juve...jen blazen by tvrdil neco jineho

Reagovat
stas87

momentalne ano..v pohode,viem k comu by to viedlo prisiel by herbage ci niekto iny

Reagovat
Pinturicchio

Vidalovi je 24 let, přestoupil by do jednoho ze tří největších italských týmů. Sice letos nejsme v Evropě, to beru, ale to se čeká / ví, že tam nebudeme dalších pět let?

Reagovat
smazaný uživatel

za půl roku může podepsat v největším německém celku, který hraje pravidelně Evropu (navíc zná trenéra a německé prostředí)

Reagovat
Pinturicchio

Však jak píšu níž, Bayern beru.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
stas87

bayer a neapol je momentalne pred juve len kvolo lm,u bayeru sa da cakat ze predkola ci skupinovu fazu bude hrat aj nadalej,pokial nerozpreda kader po dvoch uspesnych sezonach,juve a neapol..ich buducnost je dost nejista,akym to tam pojde smerom,ani di laurentis nebude mat vecne peniaze...troska do buducnosti ma bayer najvacsiu sancu hravat pravidelne lm

Reagovat
Jajinek

to je škoda...kdybychom se do toho vložili, možná by se ta cena trochu vyšponovala, ale byla pak šance ho získat a pořád by bylo za málo peněz hodně muziky...jenže vedení čeká, jak se naloží s Muntarim, Marigou, Rivasem, Panděvem, Mottou atd...kolik za ně dostaneme, jaké budou případně platové úspory atd a tak na trhu nejsme moc aktivní.

Reagovat
Pinturicchio

U nás je to v podstatě to samé, sice jednáme na hodně frontách, ale bohužel tohle nám blokuje mercato stejně jako vám.

Jinak, jak vidíš Vidal => Neapol? Když už mají jistého Inlera.

Reagovat
Jajinek

Otázkou je, jak moc budou žhavé zájmy ostatních týmů....pokud by Neapol byla nejaktivnější a nabídla největší částku, Vidal by tam kývnul...přeci jen LM a celkem perspektivní tým. Jenže bude Neapol šponovat cenu a bude buldok, když už má Inlera?

Reagovat
Pinturicchio

Doufám, že ne. Jinak Neapol, ... nemůžu si pomoct, ale to by mohl zůstat ještě rok v Bayeru. ( Samozřejmě je tam ten problém končící smlouvy )

Reagovat
Jajinek

tak proč by podle téhle logiky chtěl do Juve?

Reagovat
terry

Reagovat
Pinturicchio

Protože je to mnohem větší, na prahu nové éry.

Reagovat
Pinturicchio

*klub

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by měl jít radši do toho Bayernu bez urážky a to mám Juventus rád.

Reagovat
10

tak tam je snad problém u Bayeru, který ho nechtěj prodat v rámci Německa, ne?

Reagovat
Pinturicchio

Bayern beru.

Reagovat
Jajinek

no to už je poměrně dlouho na prahu...ta budoucnost je tam stejně nejistá jako v Neapoli...

Reagovat
Pinturicchio

Není, druhým rokem. První rok se měl zkvalitnit kádr ( Pepe, Matri, Quagliarella ), ted jde ten plán do druhé fáze, místo kvantity přivést kvalitu. Taky proto přišlo to navýšení kapitálu, atd.

Reagovat
10

nebo v Interu

Reagovat
Jajinek

to si opravdu nemyslím...

Reagovat
Pinturicchio

Proč ne? Hráči vám stárnou, přibývají zranění, ubývá motivace, začli jste střídat trenéry, jak sám píšeš, nové posily zatím v nedohlednu, Morattimu, jak se párkrát psalo, ubývají peníze.

Reagovat
Jajinek

to je vše samozřejmě pravda...ale pořád jsme někde jinde než Neapol či Juventus...jak s kádrem, tak s pověstí v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovori sa, ze "história sa opakuje" :) Juve raz na spici bude znova

Reagovat
Pinturicchio

Momentálně, ale bavíme se o budoucnosti. Pověst má Juventus pořád velkou, stejně jako jméno, když čteš prohlášení hráčů / trenérů / agentů, atd.

Nikdo netvrdí, že vybudujeme takový kádr, jako před CP, jenomže o tom tahle srovnávání jsou - tenkrát ten tým byl jedním z nejlepších v historii. Kolikrát v historii klubu se podaří takový tým vybudovat? Nebo Ty čekáš, když to převedu na Inter, že takový tým jako pod Mourinhem ve vaší nejlepší sezoně budete mít pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas.

Reagovat
Jajinek

to ne..ale získali jsme určitou pozici a je daleko lehčí ji udržet, než znovu vybudovat. Potenciál, a to i ekonomický, na to ten kádr udržet kvalitní, tam pořád je. Jen se to nesmí posrat.

Reagovat
Pinturicchio

No a na tohle si "převed" na ten předchozí můj příspěvek. ( "Hráči vám stárnou, přibývají zranění, ubývá motivace, začli jste střídat trenéry, jak sám píšeš, nové posily zatím v nedohlednu, Morattimu, jak se párkrát psalo, ubývají peníze." ).

Vem si, co s váma udělá to, až skončí Samuel a Lucio, když je momentálně nedostatek kvalitních stoperů, odejde Milito, Eto'o ( 32, 30 ), další jsou Stankovic, Cambiasso. Navíc vaše nevýhoda je i v tom, že spousta těch opor je stejně starých a nahradit takové hráče během jednoho, dvou, max tří let bude teda pořádná fuška.

My máme jak pověst, tak ted i finance, základ v hráčském kádru taky.

Reagovat
Jajinek

jenže pořádná jména do kádru stejně nedostanete...což Inter udělat může. Jak píšeš, bude to těžké tyhle hráče nahradit, ale není to nemožné, když se s tím zavčas začne. Nyní jsme v situaci, kdy si hráč mezi Interem a Juve vybere Inter...o to mi jde.

Reagovat
Pinturicchio

Slušné kategorizování a demagogie.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to nemylím a s Jájínkem souhlasím. Inter je podle mě pro hráče o dost větším lákadlem, než Juve. Vy už pár let začínáte od začátku a teď dokonce nehrajete ani Evropu. To Inter je aklimatizovaný jak v boji o titul v SA, tk v LM, kde zase bude patřit do skupinky cca 10ti klubů co mají nějakou šanci soutěž vyhrát.

Reagovat
Pinturicchio

Ono z toho vylezlo něco jiného, než jsem chtěl - mně nešlo o nějaké srovnání Juventusu a Interu. A ne, je to kategorizování, nebo mi snad chceš říct, že KAŽDÝ kvalitní hráč, o kterého by se Juventus a Inter "poprali", by si automaticky vybral Inter? To snad ne. Takové "argumenty", závěry bych čekal od Herbageho a to jen v případě, že by si chtěl rýpnout.

Reagovat
smazaný uživatel

"Nyní jsme v situaci, kdy si hráč mezi Interem a Juve vybere Inter...o to mi jde."

Nevidím tam nic o "každém hráči"

Reagovat
Pinturicchio

Fakt někdy přemýšlím, jestli si děláš srandu. Každý hráč, o kterého se budou konkrétně zajímat Juventus a Inter, předloží konkrétní nabídky. Pak si ti hráči vždycky vyberou Inter?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě jinak:

"jenže pořádná jména do kádru stejně nedostanete"

Nejde o VŠECHNY hráče, ale o největší kusy na trhu. Nemusíš takhle vyšilovat. V téhle pozici je občas každý velkoklub. Musíte zamakat, skloubit trenéra, posily a ODCHOVANCE, a zase budete nahoře. Jen se žoldákama, co jim pojem "Juventus" nebude říkat víc, než "zaměstnavatel" to půjde těžko.

Reagovat
Pinturicchio

tak ještě jinak ...

"nebo mi snad chceš říct, že KAŽDÝ kvalitní (!!!!!)" ... ( Tvým slovníkem "největší kusy na trhu" )... "hráč, o kterého by se Juventus a Inter "poprali", by si automaticky vybral Inter?"

Reagovat
smazaný uživatel

ale to přece Jájínek nikde nepsal, proboha ... To sis někde vysnil, aby sis obhájil ten tvůj nemístnej výlev o demagogii

Reagovat
Pinturicchio

"Nyní jsme v situaci, kdy si hráč mezi Interem a Juve vybere Inter"

Tak nevím, no.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád tam nevidím to zásadní slovíčko, který tak zuby nehty zvýrazňuješ. To "každý".

Prostě toho nech. Jájínek nenapsal, co jsi si přečetl mezi řádky, a hrozně tě to nadzvedlo. Zbytečně

Reagovat
Pinturicchio

Tak je to pak nesmysl něco takového vůbec psát "Nyní jsme v situaci, kdy si hráč mezi Interem a Juve vybere Inter" a kategorizování, tak jak o něm mluvím od začátku. Liší se to hráč od hráče.

Reagovat
Jajinek

hezká diskuze kluci...

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať tam jde. Na Juve se příští sezónu těšim.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že ještě se budou po Copě pořádat hony na to levý křídlo Paraguaye a na Valdiviu..

Reagovat
smazaný uživatel

Estigarribia

Danimu se o něm asi i zdálo.

Reagovat
smazaný uživatel

murderqo ti fandis Napoli?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
PePiG7

jen zustan, s Castrem jste nejvetsi borci v Leveru

Reagovat
Free_player

Hlavně do Juve ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

To je blbec ten Vidal, zlatej Bayer

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si šel radši do Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by si nezahrál

Reagovat
smazaný uživatel

snejvětší pravděpodobností by měl jisté místo vedle Bastiana Schweinsteigera na DM (v Bayeru to byl Juppovo nejoblíbenější hráč)

Reagovat
smazaný uživatel

Takže by seděl Luiz?

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, protože Luiz Gustavo nedosahuje kvalit Tima a už vůbec ne Vidala, který byl letos na své pozici nejlepší a patřil mezi top-hráče cele Bundesligy

Reagovat
smazaný uživatel

Ok ok :) Děkuju za osvětu BL moc nesleduju asi bych očividně měl začít .

Reagovat
smazaný uživatel

Gustavo byl hrozný kauf.

Reagovat
JacoBee

Vidal

Líbí se mi jeho herná projev,nedělá skoro vůbec chyby a má skvělou střelu :) pro juventus?nevim ale určitě do lepšího :)

Reagovat
Pinturicchio

OT: Conte právě na tréninku zkouší své 4-2-4:

Ziegler, Chiellini, Bonucci, Lichtsteiner - Martinez, Pirlo, Marchisio, Pepe - Del Piero, Toni

Reagovat
smazaný uživatel

furt to je 4-4-2

Reagovat
Pinturicchio

4-2-4 je víc frajerské

Reagovat
smazaný uživatel

já vím

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych se nedivil, kdyby se do toho vložil Mourinho a dal do něj ty peníze za Lasse.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kdyby ho chtěl Mourinho, tak už ho asi dávno má. Pravdou je, že do jeho stylu hry by se hodil perfektně. Lasse tipuji na odchod s výprodejovou slevou v druhé polovině srpna.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva měsíce s ním nemluvil a teď zjistil, že ani nechce na turné. Pokud s ním počítal, tak je možný, že náhradu, kterou doteď nehledal, hledat začne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nevím, jak to má Florentino s Josém vymyšlené, ale také by to chtělo nejdříve prodávat, než se opět pustí do utrácení. Jasně, 15 mega za Vidala není otázka života a smrti, ale... Kaká, Pedro León, Lass, Gago. Jediné odchody polovina Garaye a sarabia, to opravdu nic neřeší. My jsme na tom dost podobně, bude to hodně těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem rozhovor s Jarošíkem a říkal, že teď ve Španělsku kolem přestupů a smluv nedělají skoro nic. Pohoda, přestávka, opalování, klídeček, dej nám pokoj, je spousta času. Mourinho se myslím pěkně divil, když to viděl .

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak to je asi hlavně u méně kvalitních týmů/klubů, které shánějí peníze, zjišťují co si mohou dovolit a hlavně čekají, co vlastně bude k dispozici z velkoklubů. Já jsem zatím velmi spokojen - Pedro 2016, Thiago 2015, Fontás 2013 + Sergi Roberto 2015. Kiko Femenía zajímavý hráč prakticky zadarmo. Chtělo by to co nejdříve vyřešit toho Alexise, ať je více klidu pro klub i hráče samotného.

Reagovat
smazaný uživatel

To už by bylo do středu pole trochu moc, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se to vezme, ale pokud si Mourinho nechá jen 22 hráčů a M.Diarra, Lass a Gago (+Mateos) odejdou, aniž by za ně přišel aspoň jeden hotový DM, bude to překvapení. Příjemné. Nepříjemné by to bylo v tom, že by tam asi častěji nastupovali Pepe a Varane než Granero a Altintop.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně Vidal a Nuri jsou si herně hodně podobní, spolu s Xabim byste měli 3 rozehrávající DM a ani jedno typické bořivé DM, které José využívá.

Reagovat
herbage

Vidal a Nuri si nejsou herně vůbec podobní

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, že jsou, oba tvoří hru z hloubi pole

Reagovat
herbage

Vidal netvoří

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, že Vidal tvoří taky, ty pomrkávači.

Reagovat
herbage

Ne, že by si v zápase říkal "teď když dám pěknou přihrávku, utrpí tím moje pověst bořiče", ale tvrobu hry přenechává jiným. Sahin je úplně jiná třída, co se tvorby hry týče

Reagovat
smazaný uživatel

V záloze Bayeru často přispíval tvorbou hry, to co si popsal spíše sedí na Rolfese, případně Bendera

Reagovat
JozkokozleJ

Tak zrovna ten Rolfes nema tej kreativity vobec malo... ba naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jsem zmatený. Co jsem viděl zápasy, tak vždy ten Vidal byl kreativnější, i teď na CA tvoří hru ze zadních pozic (pokud nenaskočí do zápasu Valdivia, který to pak převezme)...

Reagovat
herbage

Ne, Rolfes je ten mozek hry, jen byl teď často zraněný. Vidal je ofenzivnější a více toho oběhá, takže je více vidět. Navíc se často cpe do zakončení, takže je i celkem gólový. Plus kope samozřejmě penalty. Asi jako dvojka Pirlo - Gattuso tehdy v AC. Rolfes stažený mozek hry, Vidal děvenka pro všechno

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
JozkokozleJ

To slovo "vůbec" vyzera, akoby jeden z nich behal po rukach.

Kopie to nie su, ale zeby si vobec neboli podobni ... to zas ...

Reagovat
herbage

Nuri - mozek hry, Vidal - nosič vody

Reagovat
JozkokozleJ

Ano suhlasim, avsak s tym, ze sa nejedna o to, ze bud "mozek hry" alebo "nosic vody", ale vlastnosti sa prekryvaju, ked u kazdeho je dominantnejsia ta druha vlastnost.

Nerad slovickarim, ale "vůbec" je znacne prehnane.

Reagovat
smazaný uživatel

Herbageovo slovíčko "vůbec" je přehnanější než moje slovíčko "hodně" victoryyyy

Reagovat
JozkokozleJ

Nie ste si nic dlzni

Reagovat
herbage

Jak málo stačí ke štěstí

Reagovat
DelPiero137

Takze by to vazne znamenalo odchod Mela? To by som neozaj nechcel... Alebo by mohol stred pola vyzerat : Vidal-Melo-Pirlo

Mne sa Videl pacil na CA, jeho hrala mala celkom myslienku.

Reagovat
DelPiero137

Hlavne sa bojim ako bude fungovat stred pola smerom dopredu. Ci sa vsetci nespoliehaju len na Andreu. Jedneho kvalitneho tvorcu hry by som uvital, ale zalezat bude aj od kridelnikov (ci budeme hrat na kridla, koho tam postavime).

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=sXYX0gtnQXk&NR=1 ako fanusik bayernu by som ostal kludny

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Vidala v Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

... btw ty ty hráče střídáš po týdnu?

Reagovat
smazaný uživatel

po 3 dnech, mělo by to vyjít do začátku sezóny...

Reagovat
smazaný uživatel

super nápad, a kdyby si to měnil po týdnech, možná by si mohl napsat i 4 - Francesc Fabregas

Reagovat
Yanek

100 per Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Inler oficiálně v Neapoli

Reagovat
smazaný uživatel

Do Juve snad ne. Vždyť by si letos nezahrál žádný evropský pohár. To by byla hloupost. Do Bayernu by to byla paráda vedle Schweiniho. Pak už by stačilo pouze vyřešit středního obránce, který by hrál vedle Van Buytena, a tím pádem bych byl pro tuto sezónu velký optimista.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě aby koupilo AC Schweiniho a můžeš přesídlit k SA

Reagovat
smazaný uživatel

a AC by na něj mělo?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď když má Berlusconi platit 560 m pokutu, tak asi ne ale rozhodně by se jim hodil

Reagovat
lnterista

za co?

Reagovat
smazaný uživatel

v roce 1991 vyhrál Fininvest spor se společností CIR kvůli nakladatelství Mandadori, ale ukázalo se, že jeho právník podplatil soudce

původně to mělo dělat nějakých 760 mega

Reagovat
lnterista

aha diky moc

Reagovat
smazaný uživatel

No Bommela je škoda. Dokáže chytře zneškodnit soupeře....takové hráče mám v týmu rád. Ale na Schweiniho nesahej Z Bayernu může odejít kdokoli a ten tým se z toho nějak vzpamatuje...ale Bastian je srdcem Bayernu. Ten je nenahraditelný a bez něj by to bylo jako Sparta bez Řepy...prostě tým bez tváře.

Reagovat
smazaný uživatel

jen škoda že jsme ho tehdy nezlákali, když byl bez smlouvy, to by byl kauf jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

No já byl přesvědčen, že by mu to v Juve sedlo...nějak mi do té hry zapadal...a Juve někoho takového snad potřeboval. No ještě, že to skončilo, jak to skončilo...ale vzpomínám si, že místní Juventini ho tam moc nechtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to já taky, když sem to četl tak sem koukal jak blázen, já ho osobně chtěl strašně moc, vzpomínám si, že jsem ho sledoval na Euru a už jsem si ho dával do fify, jen pak nějak otočil a zůstal, prokázal, že má bavorské srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ahaa...teprv teď mi došlo, na co narážíš No podívej odchodu Toniho mi opravdu líto není...vždyť si ho teď v Itálii přehazovali jak horkou bramboru. No a Lazio mám rád, takže jsem chtěl, aby tam Klose šel. Podle mě je to pro něj skvělá volba.

Reagovat
smazaný uživatel

hurá no dobrá, omlouvám se za ten laciný vtípek

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by dobrej pro Juve Leverkusen požaduje 20 milionů eur, to jsou strašný ceny Víc než 15 bych za něj nedal

Reagovat
Pipo123

Marius Stankevičius se už hodně brzy stane hráčem Lazia, litevský obránce se v Římě dnes ráno podrobil zdravotní prohlídce. Stankevičius je hráčem Sampdorie, v loňské sezoně hostoval ve Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahrada za Stephana Lichtsteinera?

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti nelíbí Pipo? Valencijští si ho dost pochvalovali a i sezónu předtím v Seville hrál skvěle, myslím, že bude platná posila zatím se mi líbí jak nakupujete

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím, že může jen peřkvapit. O tu pravou stranu se aspoň popere s Konkem, nebo jako univerzální náhradník do obrany.

Reagovat
Pipo123

Určite, je to platná posila, Konko stal viac, tak asi dostane viac priestoru, ale máme to aspoň kvalitne istené. Chce to len stopéra nového a ešte toho záložníka. Na lavý kraj obrany je Radu, Lulič, Garrido, na pravo Konko, Zauri, Cavanda, Stankevičius. To je slušné obsadenie, len ten stred obrany mi robí starosti, Stendardo pre mna neni nič výnimočné a Diakhite je stále zranený ale píše sa dokola o tom že máme záujem o Bova, Gastaledalla a Millita

Reagovat
smazaný uživatel

Gasta chce taky polovina Serie A ale každý z těch co jsi řekl má na Lazio Milita bych si u vás uměl představit

Reagovat
Pipo123

Millito by ani drahý nebol, ale musel by ísť dolu platovo, v Barce zarába to čo mu Lotito nemôže ponúknuť.

Reagovat
Pipo123

Trewe, inak ten prestup Masiella ešte nie je hotová vec či ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne...to jsem se trocha unáhlil , ale Domizzziho taky beru...popřípadě jinýho borce.

Reagovat
Pipo123

Inak čo ten Bolzoni ? ako hral v Serii B ?. Som rád že ide na stále do Sieny, môže ho to naštartovať, ten chlapec je veľký talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Bolzoni mě v serii B mile překvapil. letos se s ním počítá jako s prvním náhradníkem do středu zálohy, kde mají jisté místo Vergasssola-DAgostino. Jinak ale nastálo v Robur neni, je ve spoluvlastnictví.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to vpadá s Foggiou? četl jsem o zájmu Ceseny, ale nějak sem se o to nestaral...u vás asi už nezůstane co?

Reagovat
Pipo123

My sme za neho chceli Parola, ale toho si Cesena cenný na 7 mil e. Čo je moc, najnovšie sa hovorí o tom že ho chce QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Parolo je skoro jejich jedinej záložník taky do QPR?

Reagovat
Pipo123

yaya píše sa prakticky už len o QPR.

Reagovat
Pipo123

Ako som rád za neho, len ma mrzí že si to znova odskáče Zauri já chcem aby Zauri zostal, mám ho strašne rád a napríklad v minulej sezóne sa nám mohol strašne hodiť, ked chýbal Lichti alebo hlavne Radu proti Juve atd. Namiesto toho ho nezmyselne púštame na hostovania.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď máte ale Konka a ještě Stankevičiuse, a v případě zranění jak psal Trewinn Stankevičius je v obraně univerzál

Reagovat
stuff

marchisio si tuto sezonu asi vela v zaklade nezahra:(

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Claudio Ranieri se stal novým komentátorem na RAI

Reagovat
smazaný uživatel

hezky

Reagovat
10

chce konečně něco vyhrát...Týtý

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inler v Neapoli, a tady ani expreska

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tak na něj ta Neapol přecejen zbyla . škoda téhle přestupní stanice pro něj, ale pořád lepší než Juventus..., z Turína by se odcházelo hůře.

Reagovat
Pinturicchio

No, nemusí nutně být.

Reagovat
10

no...u nás většina hráčů zlevní během první sezony o 50%

Reagovat
smazaný uživatel

s Inlerem v týmu by šance na "snížení ceny hráčů z důsledku slabých výkonů" přecejen poněkud klesla..., stejně je to úsměvné - Napoli pustí Pazienzu do Juventusu a přivede za něj o třídu lepšího Inlera, který měl dlouho nakročeno právě do Juventusu.

De Laurentiis míří vysoko..., možná se jim to sesype jako Fiorentině, ale to na jeho ambicích zatím nic nemění, posilujou očividně na vysoké příčky a posilujou dobře. právě Inler může být velká posila do velkých zápasy, které jim letos nešly...

3-4-1-2

De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Aronica; Maggio, Inler, Gargano/Dzemaili/Donadel, Dossena; Hamšík; Lavezzi, Cavani

Marekiara s Lavezzim podle mě nakonec udrží. nevím, jestli Mazarri počítá do základu s Garganem, zaprvé ho letos očividně párkrát naštval a zadruhé přivádějí podezřele moc záložníků, koukajících po sestavě...

Reagovat
10

Už jsme se o tom bavili, Inler ten tým pozvedne ještě o třídu, takovej generál jim v záloze strašně chyběl. Trošku pochybuju o lavičce a Cannavarovi, ale jinak z toho týmu respekt jde. Ani ta lavička už teď tolik neplatí...

Jinak Inler v Juve padnul kvůli systému a Melovi, na toho se nesmí zapomínat, trošku podobná situace jako u vás. Pazienza přichází za úplně jiných podmínek, ale tu myšlenku chápu

Reagovat
smazaný uživatel

"přestupní stanice"? Je mu už 27. Nejlepší čas pro přestup do velkoklubu byl loni.

Trochu mi to připomíná Lucha nebo trochu i Toulalana. Taky svůj čas pro-oustali

Reagovat
10

žádný pravidlo pro tohle není, to je blbost...může do velkoklubu přestoupit za balík třeba ve třiceti...Nedvěd přestupoval v 29, Rui Costovi bylo 30...

Reagovat
smazaný uživatel

pravidlo to není, ale tyhle pozdní přestupy jsou řídké výjimky. Už to, že jsi našel jen 2 za deset let, něco značí. Takže: "blbost"? Ne. Pravděpodobná dedukce.

Reagovat
10

našel jsem ty nejsignifikantnější, takových přestupů je řada...

Reagovat
smazaný uživatel

2 roky na minimálně té úrovni, kterou předváděl v Udinese a bude to možná ještě žhavější zboží, o které se velkokluby poperou..., 29 let, na pozici, kterou nemusí borec nutně oběhávat, viz třeba Makelele, Van Bommel, nebo Ambrosini. neříkám, že po něm půjde Barcelona, ale zrovna v Itálii může být po takovém hráči pořád velká poptávka...

Reagovat
Pipo123

Floccari do Neapolu za 7 miliónov eur

Reagovat
panca

zacatek sezony slusnej a zbytek pod psa...

Reagovat
Pipo123

Začátek dobrý a zbytok dobrý pod psa určite nie...

Reagovat
smazaný uživatel

Sabatini připravu 28 mega + Okaku za Pastýře

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Luis by mohl mít výborný materiál. Už ani nevím, komu v tý SA fandit nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Okaka? zbytočnosť...

Reagovat
10

Tremoulinas nevěděl...zlatej De Ceglie

Reagovat
smazaný uživatel

noo proti Alexovi každej marnej jinak já být Alexem tak Diega zbičuju, takové zahození tutovky

Reagovat
Pinturicchio

♥♥♥

Reagovat
Pinturicchio

Když už teda ta videa, tak jsem náhodou narazil na tohle, ... doufám, že právě tohle v hráčích Conte probudí a příští sezonu uvidíme pravý Juventus:

http://www.youtube.com/watch?v=h274uXiu5iE

Reagovat
smazaný uživatel

song

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

krasne video

Reagovat
Pipo123

Inak ten Neapol bude nabitý neskutočne, som zvedavý ako postavia zálohu, už to že tam je Inler, Gargano, Donatel a Dzemaili je samo o sebe kvalita. Do útoku majú dobré náhrady, Floccari a Maresca. Snaď ešte posíliť obranu a ten tým má na Scudeto

Reagovat
smazaný uživatel

jak na tom byl José Ernesto Sosa?

Reagovat
Pipo123

No mne sa moc nepozdával, aj keď sotal šancu ako striedajúci hráč, tak moc nepresvedčil, neviem čo sním zamýšľa Neapol.

Reagovat
olis

este si zabudol na dossenu , aj zuniga moze hrat zaloznika ... jednoznacne neapol bude silny nestratili ziadneho klucoveho hraca a len posilnili velmi im fandim bolo by super keby daju titul ale tipujem ze zase budu treti

Reagovat
olis

a este ma svoje kvality aj mascara, sosa od neho sa cakalo ovela viac , ked dostal sancu snazil sa ale nic extra neukazal a do zakladu urcite nepatril

Reagovat
10

Maresca?

Reagovat
10

aha, Mascara

Reagovat
Pipo123

už to mám popletené prepáč

Reagovat
Arne

Castro se v přípravě přesunul do středu zálohy, čímž je Vidalův odchod prakticky jistý... Teď jen aby Italy podojili a za ty peníze prodloužili s Adlerem a přinejlepším přivedli pořádnýho stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

já pořád doufám, že přijde do Bayernu

Reagovat
Arne

Máte Tymocha, tomu bych dal šanci... Na svý pozici nehraje zle.

Reagovat
smazaný uživatel

tak rok odehraje ještě určitě, ale co dál? (no, možná jedině zlákat Khediru)

Reagovat
Arne

Kroos, Gustavo... Když si vezmu, jak Brazilec na jaře hrál proti silným (třeba na Interu), tak to byla neskutečná síla. Je takový blbý, když si ho přivede trenér a za dva měsíce je pryč, ale i tak by šanci měl dostat, on na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

no, čim dříve Luiz Gustavo vypadne z Německa tím lépe (leda by zahrál tak úžasnou sezonu a dostal se do repre Brazílie)

Reagovat
JozkokozleJ

Videl som zapas Lverkusenu proti RB Salzburg a tam prave na DM Castro hral. Nie zle, avsak prinos pre team oproti tomu ked je na kraji bol polovicny. Skratka je ho tam skoda, to uz radsej by som dal sancu Benderovi.

Inak Schurrle s Derdiyokom si veru rozumeli.

Reagovat
Arne

Pro něj je to prý nejoblíbenější pozice... Mě se ale víc líbil na levém křídle, myslím během jara tam toho odehrál docela dost.

Schürrle a Derdiyok budou dobří, akorát jsem zvědav, co na to Kiess, že bude na lavce... Dutt asi na dva hroty se Schürrlem na křídle hrát nebude, předpokládám.

Reagovat
JozkokozleJ

... presne tak. Tie jarne zapasy na lavej zalohe boli z jeho strany vyborne.

Bayer ma v utoku ozaj silu. Este ze tych zapasov budu mat dost, aby sa mohli rotovat hraci ako Sam, Kiesling, Barnetta - ak neodide - a i ten Jorgensen).

Inak Dutt v pozapasovom rozhovore hovoril, ze neplanuju poslat Oczipku na dalsie hostovanie, tak som na neho zvedavy, ci aspon trochu potrapi Kadleca (hoc Kadlec je podla mna o dost pred Oczipkom).

Reagovat
Arne

Podle mě neodejde, oni sílu tam mají ohromnou, ale budou hrát zase tři soutěže, takže on si taky zahraje... Oczipka se mi v St. Pauli líbil, ale Kadlec je furt o dost předním. Navíc po tom zranění to asi není žádná sláva, co?

Reagovat
JozkokozleJ

To je vlastne pravda... na to jeho jarne zranenie som uplne zabudol... ten vykon proti Salzburgu bol nic-moc. Zbrkly, bez istoty, a potom to sa uz snazil robit len jednoduche veci...

Na jesen sa mi ale v St. Pauli tiez pacil.

Reagovat
jv

To by bylo ideální.

Reagovat
10

De Laurentiis na tiskovce ještě prohlásil, že by brzo měli oznámit i příchod Britose z Bologni.

Reagovat
10

vedle...

Reagovat
smazaný uživatel

na gazzettě je Britos už mezi příchody Neapole v sekci Calciomercato...

Reagovat
10

jj, v tištěný už ho normálně mají v sestavě pro příští sezonu...

Reagovat
alcantara

Neapol uz po prichode Inlera strati zaujem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele