Věřím, že za týden nepříznivý vývoj otočíme, řekl Vrba po prohře s Rapidem

21.07.2021, 10:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Věřit může.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud budou hrat jako v prvním zápase, první poločas, tak by je měli porazit rozdílem dvou branek. Ale musi být efektivnější v zakončování

Reagovat
PISTOLERO

První poločas stál stejně za hovno jako ten druhej Tahali jsme za kratší konec celý zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevim kam jsi koukal, první poločas byl rozhodně lepsi a i jsme byli lepsi nez Rapid Nevim co jim rekl Vrba o přestávce, ale druhy poločas už si koledovali o gol a taky to tak dopadlo...Dockal to pak taky pěkně okořenil

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Co myslíte, odešla Sparta fyzicky? Nebo to jen klasicky nezvládla v hlavě a tak dlouho hrála na jistotu vzadu, aby nepřišla o vedení až o něj tradičně přišla a prohrála?

Pokud B, tak to prostě nechápu, pokud je Sparta lepší a měla by být, tak prostě nezačnu bránit hubenou výhru po náhodném gólu ze standartky ve třetí minutě

Reagovat
naheCZ

Mě přišlo, že se prostě zatáhli a chtěli to uhrát na brejky. Ty ale nepřicházeli. Ono se taky nejde divit, když to nebyli schopni zezadu rozehrát. Tam se spíš dopouštěli chyb. Neschopnej Vindheim, dva defenzivní záložníci, pomalej Dočkal a tragickej Krejčí st. Tam prostě nebyla šance, aby vyšel nějaký přechod do útoku...Snad na jeden si vzpomenu, kdy to celkem zazdil Hložek.

Reagovat
RadekVonCZE

Za mě nezvládli v hlavě

Reagovat
r.mrazik

druhy polocas byl nejspis ve stylu "hele,rakusaci na to zacatkem vleti,tak se nebudeme nikam hnat,udrzime vzadu nulu a az se vyblazni,tak to trochu otevreme"...no...a bohuzel tu nulu neudrzeli

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Prave, to pak bude zase reci typu, mrzi nas to protoze citime, ze jsme na ne meli... Maji na ne, tak at s nema hraji na ferovku fotbal a nevymysli nejake taktizovani vzadu na nulu...ktere jak vime obecne moc nefunguje a Sparte obzvlast.

Reagovat
smazaný uživatel

Se slávou porazí Rapid a pak rupnou s Monakem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Famagustou, to bude větší potupa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda.. 2poločas nevystřelit...

Reagovat
Front hell

Komedianti

Reagovat
Akinfeev

Škoda, že ten 2.poločas nebyl stejný jako ten 1.

Reagovat
Franck

Šádek: Mám plán, jak Spartu dostat ještě víc do kolen. Pavle, běž tam a nenápadně jim tam hoď nějaký brzdy do sestavy. Ideálně nějaký starý páky, co se vrátily ze zahraničí. Však to si okecáš, že sázíš na zkušený a tak, znáš to.

Reagovat
kilobyte

Šádek má úplně jiné problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Fandím jim jen proto abych je viděl hrát s Mónacem. To může být solidní dvojzápas.

Reagovat
insane

Jako příznivce Sparty mě to mrzí, ale je to prostě tak – v pohárovejch zápasech Sparta zůstává v minulosti, kdy český kluby (a českej nároďák několik let taky) hrály absolutně podělaně, jejich hernímu stylu chyběla identita, hráči zaostávali po technický i fyzický stránce, hrálo se na náhodu a na to, že soupeř snad něco posere. Člověk pak prostě začal věřit, že v těch našich skromných podmínkách se nic lepšího vytvořit nedá a vlastně ho to ve výsledku až tak neštvalo a o to víc se radoval z dobrýho výsledku. Jenže v posledních letech jsme svědky pozitivních změn, kdy se i v ČR začal dohánět herní styl a filozofie vyspělejších fotbalovejch zemí, Slavia i repre dokážou smazat technickou nevybavenost hráčů skvělou fyzickou připraveností a nasazením – ono to prostě jde. Bohužel z nějakýho důvodu tohle do Sparty ještě nedošlo, a tak stále předvádí český pohárový vystoupení někdy z roku 2008.

Fakt doufám, že za týden Sparta předveda něco jinýho.

Reagovat
Franck

To měl Vrba tu zimní budndu na sobě ve Vídni?

Reagovat
RadekVonCZE

Tam byl normálně v klasické bílé košili, tohle bude asi ilustračka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sparta ho moc do varu nedostala

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele