Verdú na odchod z Espanyolu nemyslí, prioritou je nová smlouva

29.01.2013, 10:07
Aktuality
V Espanyolu Barcelona chce ve své kariéře pokračovat Joan Verdú. Španělský záložník má v katalánském klubu smlouvu jenom do konce sezony a podle tamních médií se k jeho získání blížilo Atlético Madrid, hráčovou prioritou ovšem je nový kontrakt...

"Dal mi instrukce a podle nich je hlavní prioritou jednání o nové smlouvě," prozradil agent Magico Díaz.

Verdú do Espanyolu přišel v létě roku 2009 z Deportiva a je jednou z klíčových postav mužstva, jemuž se nepovedl start do letošní sezony. Vedle Atlética ho dříve sledovala i Valencia, dále se spekuluje o zájmu Southamptonu a Seattlu, tedy klubů, které si mohou dovolit nabídnout hráči vyšší plat.

"Jednání mohou otevřít dveře k zajímavým řešením. Mohu všechny ujistit o tom, že nedošlo k předběžné dohodě s žádným klubem," dodal agent.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zatím poutavá diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele