Verdú: Moc dobře si uvědomujeme, že je třeba se zlepšit

26.09.2012, 13:56
Aktuality
Hodně nepovedený vstup do nové sezony za sebou má barcelonský Espanyol. Katalánský celek i po pěti kolech čeká na svou první výhru, na jeho kontě je jenom jeden jediný bod a tým se krčí na předposledním místě tabulky španělské nejvyšší soutěže. Na atmosféře v kabině a psychice hráčů se ale nic z toho zatím nepodepisuje...

"Nemáme čas ptát se fanoušků, i když jejich pocity asi známe, každopádně si jsem jistý, že proti Atléticu budou stát za námi. V kabině rozhodně nějaké špatná nálada nepanuje, stejně jako neexistují žádné hádky," ujišťuje Verdú.

Espanyol před týdnem a půl remizoval doma s Athleticem, jinak má na svém kontě samé porážky, které mu uštědřily Mallorca, Zaragoza, Levante a Betis. Ve všech čtyřech případech barcelonský klub podlehl o jednu branku.

"Sami si moc dobře uvědomujeme, že je třeba se zlepšit, i když nám v těch zápasech chyběla i trocha štěstí. Psychicky na tom nejsme špatně a víme, že se posuneme dopředu a začneme získávat body," nepanikaří kapitán Espanyolu.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.es

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Maj rozhodně na víc. Mají sympatickej tým (Simao, Garcia, Llongo a další)

Reagovat
pospech11

OT: Česká fotbalová liga má nové ankety - od října se budou volit nejlepší hráč a trenér uplynulého měsíce. První vítězové budou známi 8. října.

Reagovat
smazaný uživatel

takové soupeře by měli porážet, jestli se nechtějí potácet na dně tabulky. Těžší zápasy teprve přijdou. Snad nespadnou, byla by jich škoda

Reagovat
indy

uz aby boli v Segunde

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Han střelil první

Snad vyhrajou aspoň derby...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele