Verdi opouští Neapol, bude znovu hrát za Turín FC

02.09.2019, 22:49
Aktuality
Turín FC opětovně posílil Simone Verdi. Čtyřnásobný italský reprezentant, jenž se po svém loňském příchodu příliš neprosadil v Neapoli, bude u Granata hostovat s opcí...

Verdi je odchovancem AC Milán, nejvyšší italskou soutěž si však poprvé vyzkoušel právě v dresu Turína FC. Výrazněji se však prosadil až posléze na hostování v Empoli.

Následně se Verdi vrátil k Rossoneri, příležitost ale nedostal. Talentovaný ofenzivní hráč hostoval v Eibaru a Carpi, aby před třemi lety zamířil na trvalý přestup do Bologny.

U Rossoblu se Verdi zařadil okamžitě mezi důležité hráče a v předminulém ročníku svému týmu pomohl deseti góly a stejným počtem asistencí, čímž si vysloužil přestup do Neapole. Zde se však 27letý hráč neuchytil a zamířil na hostování s povinnou opcí do Turína FC, který má celkem zaplatit až 25 milionů eur.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: V kolik končí přestupní období? Dnes o půlnoci?

Reagovat
smazaný uživatel

Už skončilo, o 22:00.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tož uvidíme.

Reagovat
Jolly Roger

Verdi, Donizetti, Puccini - to byl útok.

Reagovat
Largo

Snad mu to tam sedne. I když ta částka mě překvapuje.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Elliasson

Je to škoda, že se Simone neprosadil. :(

Reagovat
Brandon Walsh

Moc šancí mu teda Neapol nedala na to, že nepřicházel úplně za malé peníze.Škoda, že po něm nešáhnul třeba AS Řím. Tam by se mi líbil více jak Kalinić a po odchodu podprůměrného Schicka by si i slušně zahrál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele