Vennegoor of Hesselink nevyloučil návrat do PSV Eindhoven

09.04.2009, 13:52
Aktuality
Jan Vennegoor of Hesselink před sebou má vedle zbytku letošní sezony rovněž rozhodování o další budoucnosti. Nizozemskému útočníkovi v létě vyprší smlouva v Celtiku a v současné době jedná o jejím prodloužení, ve hře je ovšem i návrat do PSV Eindhoven...

"Pokud bych se měl vrátit do Nizozemska, okamžitě bych zamířil do klubu, za který jsem již hrál. V PSV jsem zažil skvělé časy," přiznal Vennegoor of Hesselink, který v tuto chvli na svou budoucnost ale nemyslí.

"O návratu nyní nepřemýšlím. Pokud se o tom začnete bavit, chytají se spekulací další lidé," dodal nizozemský reprezentant.

30letý útočník za PSV Eindhoven hrával v letech 2001 - 2006 a na své konto si připsal řadu branek. Letos se mu v Celtiku zase tolik nedaří, v sedmnácti ligových zápasech dal jenom čtyři góly.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
madridcan

viem si ho tam predstavit.PSV ho urcite potrebuje

Reagovat
smazaný uživatel

nema formu vubec zbytecna posila

Reagovat
smazaný uživatel

on muze formu ale taky chytit vis, to je ji nema ted nic neznamena, pro psv by to byla dobra posila

Reagovat
smazaný uživatel

záelží, jestli má ještě takovou fazónu Hesselink jako dřív...moc o něm slyšet není, jako dřív...chce to do PSV něco jako byl Farfan, to je hráč jak prase...útočník, který si umí najít své místo a pomáhá napadáním i do zadu...takovej hráč na více práci...

Reagovat
smazaný uživatel

Farfán se podle mne vrátí zpátky...

Reagovat
smazaný uživatel

Fazonu jako driv ted nema,dostaval mene sanci nez driv.Po prichodu do Celticu to byl klicovy hrac,hralo se na nej,v Glasgow odvedl kus prace,ted uz jen stinem sveho jmena,bohuzel.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že PSV je ten pravý klub, kde by mohl chytit druhý dech...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale h.... !! Byl dlouho zraněný a prostě se dlouho nemohl dostat do střelecké formy!! Dvakrát za sebou skoroval (hamilton a falkirk )! On se do toho zase dostane! Byla by to velká škoda přijíd o takového hráče! Cetic never die

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic never die.ale hvezdy je treba po case menit,jediny kdo vali standartne je Australsky sniper.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele