VENNEGOOR OF HESSELINK DO CELTIKU

24.08.2006, 22:04
Aktuality
Nizozemský útočník Jan Vennegoor of Hesselink dnes přestoupil z PSV Eidhoven do Celtiku Glasgow, kde po úspěšném absolvování zdravotních testů podepsal tříletou smlouvu. Spekuluje se o přestupové částce mezi třemi a půl a pěti milióny liber.

V posledních dnech to však s transferem nevypadalo moc růžově. Důvodem byl požadavek 27letého útočníka o vyplacení podpisového bonusu ve výši 1 miliónu liber. Nakonec se však obě strany dohodly a již dnes odpoledne nizozemský reprezentant pózoval v Parkheadu s dresem číslo 10.

V minulé sezóně nastřílel Vennegoor of Hesselink v nizozemské lize 11 branek a pomohl tím k titulu PSV Eidhoven. Svůj poslední gól v dresu nizozemských šampiónů vsítil o tomto víkendu do sítě NEC Nijmegen.

Nechybělo mnoho a tento nizozemský kanonýr mohl skončit v portugalské lize v dresu FC Porto, ovšem jednání zkrachovala a do hry vstoupil Celtic, který již byl úspěšnější.

Jan Vennegoor of Hesselink však nebyl jediným přestupem, který se povedlo manažerovi Celticu Gordonu Strachanovi v tomto týdnu uskutečnit. Klub také získal levého beka Wolverhamptonu Wanderers Lee Naylora za 600 tisíc liber plus Charlie Mulgrewa.

Obě nové posily čeká o víkendu debut v skotské lize proti týmu Hibernians, tak se nechme představit, jestli Vennegoor of Hesselink vyřeší problém se střílením branek v Celtiku, což si jistě nejen Gordon Strachan velmi přeje...

Autor: Martin Vít

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

co se děje,že se PSV zbavuje dobrých hráčů??

Reagovat
Shevchenko

Je tam ještě Hiddink ??

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman..

Reagovat
Shevchenko

dik

Reagovat
HOST*nofan

H. je v rusku repre

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic udělal chybu, já bych jim to podepsal i s podpisovým bonusem 100.000 Liber

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když nemám manažera, tak se pak nemusím o ten bonus s nikým dělit a stačí mi nižší částka

Reagovat
HOST*Lion

Psv musi nekoho privest Ooijer a Vennegor to je dost citelná ztráta

Reagovat
Xavi

Pro Hesselinga je to hlavně krok zpátky!

Reagovat
Xavi

Hesselinka

Reagovat
Marv

To jo no..Celtic urcite nedosahuje takovych kvalit jako PSV

Reagovat
HOST*Honza

Krok zpátky? Myslíš, že by to dělal v tomhle věku? Jseš blázen. Koukni se co na to říká, pak na nějaký domácí zápas Celticu a pak něco říkej o kroku zpátky....

Reagovat
HOST*Drogba

Sem zvedavej kym ho nahradej, PSV ted potrebuje vysokyho utocnika do 4-3-3. Nak to de s nizozemcema z kopce. Ajax se vubec nedostal do LM a PSV prodava jak na bezicim pasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vyhraje Alkmaar,je tam nejlepší a maj nejlepšího trenéra v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraje Ajax..

Reagovat
HOST*Riquelme

to hovno Ajax se nedostal ani do ligy mistů a Alkmaar v prvním kole vyhrál 8:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, pravda, Ajax jenom 5:0..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele