Veh: Je třeba se obávat boje o záchranu

22.10.2007, 15:55
Aktuality
Hodně složitým obdobím si prochází VfB Stuttgart. Úřadující německý mistr v nové sezoně tápe, v bundesligové tabulce mu patří až čtrnáctá příčka a nejrůžověji to s ním nevypadá ani v Lize mistrů. Hrozba vyhazovu se tak vznáší nad trenérem Arminem Vehem, který pomalu začíná přemýšlet o boji o záchranu...

"Musíme se začít obávat bitvy o záchranu," prohlásil Veh poté, co jeho tým nestačil v sobotu na Hamburk.

Stuttgart si z Hamburku odvezl vysokou porážku 1:4 a i nadále tak platí, že venku letos ještě nezískal ani jeden bod. VfB bude mít nyní šanci na nápravu v Lize mistrů, kde ho čekají dva zápasy s francouzským mistrem z Lyonu. Oba celky svá úvodní dvě utkání v prestižní soutěži prohrály, další ztráta pak pro jeden či druhý klub bude znamenat definitivní stop na cestě mezi nejlepších šestnáct celků Evropy.

"Když jste takhle nízko, vkrádá se do týmu nejistota. Po takové porážce je těžké jít do dalšího zápasu s nějakým sebevědomím," poznamenal Veh.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to je v pr.... minulý rok titul a ted to serou

Reagovat
HOST*

...to je fajn,aspon mi vyhráli nějakou čočku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele