Veh: Další krok správným směrem

04.11.2007, 09:53
Aktuality
VfB Stuttgart po nepovedeném vstupu do sezony zřejmě konečně nachází svou loňskou formu. Úřadující německým šampion před týdnem porazil Bayer Leverkusen a včera si poradil s dalším účastníkem letošního ročníku Poháru UEFA z Norimberku. Trenér Armin Veh tak může být po hodně dlouhé době konečně spokojen...

"S výsledkem jsme pochopitelně spokojeni. Dominovali jsme převážné části zápasu. Sice tam bylo několik věcí, které nešly úplně ideálně, ale to je v naší situaci normální. Byl to každopádně další krok směrem k výkonům, kterých jsme schopni a hráči znovu získávají sebevědomí. V dalším zápase budeme chtít předvést dobrý výkon a z Lyonu si přivézt dobrý výsledek," vyhlíží Veh následující duel v Lize mistrů.

Tříbodový zisk z Norimberku zajistil Stuttgartu kanonýr Mario Gomez. VfB se posunulo na jedenáctou příčku před Borussii Dortmund, domácí jsou i nadále ve spodních patrech tabulky a jejich trenér Hans Meyer tak ani neměl důvod slavit své 65. narozeniny.

"Není důvod kritizovat můj tým. Jedna věc je jistá - hrajeme dobrý fotbal, ale nevyhráváme. Doma jsme získali jenom čtyři z osmnácti možných bodů, to prostě není dost," upozornil Meyer na tragickou bilanci svých svěřenců před vlastními fanoušky.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*

ty woe moje řeč

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele