Vedení Zlína popřelo, že jedná o spojení se Slováckem

21.10.2008, 21:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
hraca

I kdyby se Zlín se Slováckem spojil tak z nich nebude bůhvíjak dobrý fotbalový klub

Reagovat
smazaný uživatel

rika kdo?

Reagovat
Slejdy

si nejaky chytry mg

Reagovat
smazaný uživatel

No a co jako ze je pan Zemek bohaty.Pri pohledu na 2.ligovou tabulku to nejde poznat.To at si ta slepice necha pro Hradistaky.On uz by se tady ve Zline urcite nekdo nasel,protoze kecy o tom,ze tady nejsou penize jsou nesmysly.Ne nadarmo se Zlinu rika mesto podnikatelu a take je bohuzel cenove hned po Praze.Kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

mesto podnikatelu? tak to sis bud vymyslel, nebo o tom slysim prvne.. jinak podle meho nazoru je zlin ten horsi tym v lize, tuhle sezonu ale budou mit stesti a sestoupi kladno a druha bohemka..

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín se s nikým spojovat nepotřebuje...Finančně je na tom dobře...Kádr taky není špatný...Akurát ty výsledky no..Snad se začne zase vyhrávat no..Každý kecá jak se na Slovácku dělá dobře fotbal..Jsou 14. ve druhé lize,mládež je taky na chvostu dorostenecké ligy-hlavně že mají akademii...Nechte Tescomu Tescomou a táhněte do MSFL....!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zlíneček je Zlíneček a užněkolik sezon hraje krásný fotbal a střed tabulky...podobné připomínky ze strany Slovácka žhe Zlín nikdy nic nedokáže jsou jen trapné blbosti ,Zlín hraje krásny strred tabulky a za ním jsou daleko horší týmu ..!vůbec se nedivím zhe tem trapákům ze Slovácka by se to líbilo jenze Zlín na to nikdy nepristoupi!!Zlín je Zlín a Slovácko se může těšit ledatak na divize-tam kam patří lemry!!!

Reagovat
soukup

Krásný fotbal?

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

AT zijeeee Zlíneček !!!Slováckooo fuuuuuuuj jejich liga je MSFL...na víc nemají...Zlín je elita.!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele