Věčně zraněný Švec věří, že smůlu si vybral

08.01.2008, 16:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
Josifek

Chtělo by to, aby už měl aspoň jednu sezonu klid od těch zranění...podle mě je se Suchým z těch Slávistickejch mlaďochů nejlepší, univerzál k pohledání.

Reagovat
smazaný uživatel

mně se taky Švec moc líbí, víc než Suchý.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, už jsem psal že je Suchý přeceňovaný, ale některým se to moc nelíbilo.

Reagovat
Josifek

Suchý jak kdy, asi hodně záleží, s kym hraje...když má vedle sebe někoho, kdo bude v obraně šéf, kdo to bude dirigovat, tak je dobrej, ale sám k tomu ještě nedospěl. A ještě se mi zalíbil Tavares, mám pro ty francouzský špílmachry asi slabost(Zidane, Micoud, i Viera, i když to neni klasickej špílmacher), maj takovou nenapodobitelnou eleganci a styl.

Reagovat
Counter

⚽️✅➡

Reagovat
Counter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele