Ve Stuttgartu se radují, že udrželi Cacaua

02.05.2010, 12:56
Aktuality
Cacau už byl rozhodnutý, že po sezóně jako volný hráč opustí Stuttgart, nakonec je ale všechno jinak. Devětadvacetiletý útočník ještě jednou zvážil svoji situaci a rozhodl se s VfB prodloužit smlouvu do léta 2013 - k velké radosti stuttgartského vedení i fanoušků.

Stuttgart včera doma jen remizoval s Mainzem, hlasatel ale fanouškům brzy zvedl náladu, když záhy po závěrečném hvizdu oznámil dohodu o nové smlouvě s Cacauem. Publikum reagovalo velikým aplausem.

Spokojenost neskrýval ani sportovní ředitel VfB Horst Heldt. Ten dal dříve najevo, že nechce Cacaua přeplácet a raději ho nechá odejít. "Ještě jednou probral svoji situaci s rodinou. Celých sedm let se tu cítili dobře, a to rozhodlo," uvedl. "Kdyby šlo jen o peníze, musel by odejít. Měl lepší nabídky."

O Cacaua se údajně zajímaly Hoffenheim, Brémy, Schalke, Wolfsburg či Blackburn, útočník ale zůstává ve Stuttgartu. Letos za VfB nastřílel dvanáct ligových branek.

Autor: Radim Šantrůček / kicker.de

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nwm proč snim tolik nadělaj znam mraky dobrej útočníků a Cacau mezi ně rozhodně nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nj, Suttgart je prenho idealny

Reagovat
smazaný uživatel

asi jsi ho neviděl hrát co??

Reagovat
smazaný uživatel

Asi BL sledoval jen prvnich deset kol, kdy se Cacauovi opravdu nedarilo.

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
Pipo123

Cacau nikdy nebol hviezda a ani nebude, už teraz vidím ako bude dalšia jeho sezóna velké sklamanie

Reagovat
smazaný uživatel

Hviezda bol letos...

Reagovat
smazaný uživatel

on je celkem stabilně hrajícím útočníkem... i za Gomeze byl pro VfB velice důležitý, ale Mario ho zastiňoval a Cacau mu také několikrát na gól přihrál

Reagovat
madridcan

viem si ho predstavit v seville,ale to bude asi tym dresom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Tak pro Stuttgart je to skvělá zpráva, Cacau sice nikdy nebyl nějakou extra hvězdou, ale svý si vždycky odehrál a odpracoval.Určitě je to pro VFB lepší, než nakupovat pžedražený hráče ze zahraničí, viz. Pogrebňak.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele