Ve Sportingu klidně zůstanu pět let, tvrdí Veloso

15.10.2008, 14:51
Aktuality
Miguel Veloso se v létě nedohodl na přestupu do anglické Premiér League a ve Sportingu Lisabon nejspíš ještě nějakou dobu zůstane. Podle svých slov nemá o změnu dresu zájem a hodlá dodržet smlouvu, která mu platí ještě na pět let.

Dvaadvacetiletý defenzivní univerzál patří k nejžádanějším hráčům z portugalské ligy. Sporting si ho údajně cení na šestnáct milionů liber, přesto má Veloso mnoho nápadníků.

V létě se o něho údajně zajímaly Manchester United, Arsenal a Tottenham, portugalský reprezentant ale dres nezměnil. "Podepsal jsem smlouvu do roku 2013 a rád bych ji splnil až do konce," uvedl nyní Veloso.

"Každý hráč se chce zlepšovat a neustále posouvat dál, kdo říká, že ne, ten lže. Ale já vím, že jsem ve skvělém klubu a Sportingu musím být vděčný. Je pravda, že jsem se v létě mohl dostat do Anglie, ale nakonec jsme se nedohodli. Odteď budu všechno odevzdávat jenom Sportingu," doplnil.

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
One-Real

Podle mě, by se parádně hodil do Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

přání je i na mé straně

Reagovat
herbage

Jedná se o velmi přeceňovaného hráče. Neřikám, že je špatný, ale jeho cena neodpovídá nabízené kvalitě a ani se mi nezdá, že by nějak extra zapadal do stylu hry Arsenalu. Šanci by měli dostat Song a Diaby, časem i Ramsey. Pokud ani jeden nedokáže nahradit Flaminiho, porozhlédl bych se jinde, přímo vynikající volbou by byl Gojko Kačar. Tvrdý, důrazný, vysoký, skvělá střela oběmama nohama, umí vymyslet nápaditou kolmici či lob za obranu, přitom stále mladý s velkým potenciálem na zlepšení a ve svém věku dokonce stabilní reprezentant Srbské reprezentace. Myslím že na ceně lehce úřes 10mega Eurou by se oba kluby dokázaly dohodnout. Mnohem větší škoda je, že se nazainvestovalo do platu Flaminiho, jeho důraz a pohyb budou velmi chybět a kdyby neodešel, zůstal by myslím i Hleb. Co se dá dělat, stalo se, takže uvidíme jak se bude dařit současné trojici.

Reagovat
One-Real

Flaminiho a Hleba je opravdu škoda, kdyby vaše záloha z minulé sezony spolu zůstala další jeden dva roky, myslím, že by těžko měla ve světě konkurenci, určitě by do Top 3 patřila.

Reagovat
herbage

No tak ona už byla světová vloli, kdyby zůstala a přišel navíc Nasri, byl by to ideál.

Reagovat
One-Real

Jj, Nasri měl přijít jako náhrada, kdyby se někdo z té zálohy vyjma Flaminiho zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

co se vykonu teto sezony tyce, tak urcite. chodim na sporting pravidelne a on hraje posledni dobou vylozene bidne. ma se jeste hodne co ucit, nez nekam odejde. to moutinho, to je jina liga

Reagovat
smazaný uživatel

přestup se blíží podle jeho řečí

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych tomu věřit....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je škoda...-můj oblíbenec,takže doufám v přestup do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Netrvdil v létě, jak moc touží po brzkém přestupu do AC?

Reagovat
SqueeZy

takovou hloupost urcite nerekl /irony off

Reagovat
smazaný uživatel

je to dobry hrac jeho cena bych rek ze se pohybuje kolem 15 milionu euro

Reagovat
jtbs

jo tento hrac by sa hodil do kazdej ligy

Reagovat
smazaný uživatel

neverim

Reagovat
smazaný uživatel

no nwm takových rečí bylo a pak stejně přestoupily

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele