Ve druhé půli jsme se zhroutili, řekl po debaklu kouč Tedesco

13.03.2019, 12:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
Rudnevs

Tönnies si so Schneiderom dohodol sedenie v Goslar a zajtra má padnúť rozhodnutie, či Tedesco ostane. Vraj to dosť vyzerá na jeho odchod.

Reagovat
Werkrider

Neviem si predstaviť, že by zostal. Pred repre pauzou auf wiedersehen.

Reagovat
Rudnevs

Tiež si myslím, že toto je konečná. Schneider už po zápase vravel niečo v zmysle, že mu nebude dávať žiadnu garanciu, že garanciu ti dnes nedajú už ani v Deutsche Bank.

Inak, hore to mám zle. Rozhodnutie má padnúť ešte dnes a zajtra to bude oznámené. A vzhľadom na to, že Bild a spol. majú informátorov, tak si myslím, že sa to kľudne môžeme dozvedieť ešte dnes, hoc oficiálne to bude až zajtra.

Dočasne to asi vezme Eichkorn.

Reagovat
Werkrider

Mimochodom, pozerám, že fakt bdú hrať o záchranu. Oni totiž hrajú len s týmami, kde (papierovo) nebudú mať nárok, respektíve s priamimi konkurentami na zostup, Hannover, Stutgart, Norinberg. Takže to majú vo svojich rukách, výkony proti týmto týmom budú smerodadtné. A ešte uhrať nejaký bodík s Frankfurtom alebo Hoffe. Inak ešte Leverkusen, Lipsko a BVB, to bude ťažké.

Reagovat
Rudnevs

O zostup sa nebojím. Nürnberg s Hannoverom sú aj tak väčší tragédi a po príchode nového trenera to pôjde navyše opäť nahor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, nějaká rychlá vzpruha tam stoprocentně bude, teď jen záleží jak moc Stuttgart zabojuje, protože Augsburg si to už stopro pohlídá

Reagovat
verv

Já si pořád myslím, že on není ten hlavní problém. Každopadně po těch posledních výsledcích a výkonech už je jeho pozice asi neudržitelná.

Reagovat
Rudnevs

Neni hlavný, ale je jeden z problémov, a preto by mal ísť i on.

Inak, včera po zápase si Meyer opäť kopol do Heidela.

Reagovat
verv

Jak si kopnul?

Btw nějaký spekulace kdo za Tedesca jsou? Já jsem zaznamenal jenom Buskense a Stevense, což by ale mělo být jenom krátkodobý řešení. Z těch dlouhodobějších mě ani nikdo nenapadá. Ale je teda pravda, že poslední týdny jsem tak demoralizovanej, že už ty zprávy ani moc nesleduju

Reagovat
Rudnevs

Cez Instagram. V podstate nebol ďaleko od pravdy, ale je to celkom úbohé.

https://www.derwesten.de/sport/fussball/s04/max-meyer-christian-heidel-schalke-instagram-id216651911.html

Dočasne Büskens a momentálny asistent Eichkorn. Toho Büskensa by som celkom bral. Podľa mňa je to nedocenený tréner, s Fürthom síce zostúpil, ale s tým materiálom, čo tam mal, to inak snáď ani nešlo, skôr je obdivuhodné, že sa s nimi dostal do BL. A vždy keď zaskakoval v Schalke (spolu s Mulderom), tak to bolo fajn, bol to taký návrat stratenej slávy.

Ako dlhodobé riešenie sa spomína Labbadia a Roger Schmidt (toho by som bral všetkými desiatimi), ale ťažko povedať, nakoľko sú smerodatné takéto špekulácie. Na post športového riaditeľa sa tiež v médiách pretočilo už asi 15 mien.

Reagovat
madridcan

V 42. minute 3:0, ale ani sa zrutili v druhom polcase. Oukej

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak v prvním duelu hráli na jednoho ofenzivního hráče ve formaci 5-4-1...v odvetě nasadili hned tři ofenzivní hráče a taky to tak dopadlo

Reagovat
FC Porto FC

Koukám že Schalke je i v Lize v háji tak ještě aby nedostali 7:0 od City :D

Reagovat
Pablos

Angláni Vás vykoupili jak Tesco no.

Reagovat
smazaný uživatel

to už jsou dané dvojice pro čtvrtfinále, že si Pep přeje Bayern?

Reagovat
Ranoth

jasne ze si praje bayern z liverpoolu ma strach

Reagovat
Spalovač šancí

Ani ho to moc netrápí ...

Reagovat
smazaný uživatel

city do finále

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele