Vázquez změní dres nejdříve po sezoně, Palermo ho v lednu neprodá

12.11.2015, 13:53
Aktuality
Hodně aktivní je v posledních desítkách hodin Maurizio Zamparini. Prezident Palerma začátkem týdne propustil trenéra Giuseppe Iachiniho a na jeho místo dosadil Davide Ballardiniho, vedle toho musel znovu odpovídat na otázky ohledně Franca Vázqueze...

26letý záložník už na svém kontě má dva starty za italskou seniorskou reprezentaci a v Serii A představuje poměrně žádané zboží. Zájem o něho má především AC Milán.

"Milán se mě na něho vyptával, ale 25 milionů eur, které nabízel, nepředstavuje dostatečnou sumu. Pokud mi nabídnou 30 milionů, pak dobrá, ale nejdříve v červnu. Samozřejmě bych ho mohl prodat i v lednu. Za jakých podmínek? Musí mi nabídnout 30 milionů a k tomu daň z přidané hodnoty, což je dalších 22 procent," řekl Zamparini ve včerejším rozhovoru pro Radio Due.

V Palermu se ovšem věci mohou změnit hodně rychle a důkazem toho je i prohlášení zveřejněné na internetových stránkách sicilského celku.

"Prezident Maurizio Zamparini oznamuje, že Franco Vázquez v průběhu ledna rozhodně prodán nebude. V souvislosti se včerejším interview prezident zároveň poznamenává, že řekl vtip, který byl relativní vzhledem k ceně hráče s číslem 20," stojí v prohlášení klubu.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Šikovný hráč, ale nevim jestli bychom ho měli kupovat. V Palermu je rozdilovy, ale nás by o tolik neposunul, chce to nakeho osvědčeného borce ze zahraničí..

Reagovat
Zark

právěže osvědčeného v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Vazquez by jen podle mě nebyla jistá koupě. Hlavně za tu cenu se dají koupit jiní výborní hráči. Mohl by zazarit a nebo by mohl spadnout do průměru jako Bertolacci...

Reagovat
smazaný uživatel

Bertolacci hlavně není rozdílový hráč. Je to kluk, co hraje dobře, když tým hraje dobře. S týmovým výkonem roste i jeho. Proto nyní hraje průměrně. Vazquez je tvůrčí osobnost. Lepší než on už by byl jen Ricky. Ale toho jste kopli do zadnice.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedat šanci Saponarovi byla největší blbost, v Empoli dokazuje, že je jedním z nejlepších hráčů na své pozici v SA...

Reagovat
Zark

Vazquez je momentálně hodně vysoký lvl, asi nejlepší trequartista v Itálii, lepší než saponara, s bertolaccim vůbec neporovnávat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to asi nemá cenu porovnávat, ale myslím, že za tu cenu se dá sehnat lepší hráč

Reagovat
Ragazzo d'oro

Například kdo? Ricky je mimo, jediný kdo mě napadá je Pastore a ten je mimo realitu

Reagovat
smazaný uživatel

Moutinho napriklad

Reagovat
Kaka14

za tu cenu radsej Witsela

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bych do něho i šel, kdyby ho chtělo Juve nevadilo by mě to.

Reagovat
Pinturicchio

Juventus ho chce, včera to říkal Zamparini.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele