VAZQUEZ ODVOLÁN OD KORMIDLA CELTY

10.04.2007, 11:39
Aktuality
Fernando Vazquez již není hlavním trenérem Celty Vigo, vedení španělského klubu ho totiž ve včerejších pozdních hodinách odvolalo. Celek z Galície v letošní sezóně čelí vážné hrozbě sestupu do Segunda Division...

O Vazquezově odchodu se mluvilo již před dvěma měsíci. Celta tou dobou jednala s Josem Antoniem Camachem, Vicentem Del Bosquem, Javierem Clementem, Héctorem Cúperem, Víctorem Muñozem, Benitem Florem a Michaelem Laudrupem. Nakonec však vedení klubu vyslovilo i nadále svou důvěru Vazquezovi.

Jenomže ani následující týdny nepřinesly tolik očekávanou změnu. Vigo se stále trápí, z posledních osmi soutěžních zápasů šestkrát prohrálo a dvakrát remizovalo a po víkendové porážce od Huelvy (2:4) se propadlo na 18. příčku ligové tabulky.

"Celta ukončila období Fernanda Vazqueze jako trenéra a chce mu poděkovat za odvedenou práci," sdělilo vedení v oficiálním prohlášení.

Vazquez v sezóně 2004/2005 dovedl Celtu zpět mezi španělskou elitou a v loňském roce s ní úspěšně útočil na evropské poháry. Letos klub sráží především tragická bilance na domácím hřišti, kde klub ze čtrnácti zápasů získal jenom devět bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*RMCF

Ještě že nebyl odvolán Vazquez z Eurofotbalu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele